|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
3.2.2012 16:27:56   
sirenetta

Punce, če katera kupuje ročno prsno črpalko Avent, sem našla na spletu tole akcijo:

http://www.babyland.si/e-trgovina/hranjenje-in-nega/dojenje/prsne-crpalke/rocna-prsna-crpalka-avent-scf-31020

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
3.2.2012 16:34:25   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

naša user posted image - me je že ursonok razrinkala user posted image , čeprav sem bila tihouser posted image . sem v sredo preveč goglala o rupturi maternice in sem kr trda šla v četrtek na pregled... nisem jaz za take štose...user posted image user posted image

Ja, vem kdaj bo dan D!!!user posted image user posted image user posted image

V kratkem pričakujem moja fanta...sta si danes skrajšala delovnikuser posted image
Uživajte vikend - naj bo lep, dolg, sladek - pa na toplem se držite...user posted image

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=4

Od 20.02. so že user posted image ! Torej bo 20.2. ali 21.2. sem uganila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
3.2.2012 18:08:42   
zmajcy_

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: caelia

kaj pa dude?
ste kaj kupovale že?
jaz mam eno od Avent-a, za 0-6 mesecev.. mate kakšne izkušnje? katere so boljše? ker sm v dm-u gledala so tud cenovno dost razpona.. me zanima kok je razlika v kvaliteti in pač.. sej vsakemu otroku ne paše ista oblika, al kako?

Ja, jaz sem kupila 2 - tudi od Aventa - za začetek 0-3 mesece ... sem že pri tamali tako. Potem bomo pa videli, ali bo sploh hotel user posted image dudo itd. Izabela je imela sprva ves čas Aventove, potem pa sem ji enkrat kupila tud DM-ove, pa ni bila posebno navdušena, potem pa še MAM, in zdaj so samo te aktualne ....

Mam je zakonuser posted image . Sam nimajo pa velik izbire.. Mi bomo sigurno mel dudo, pri prvi se super obnese... Jo ima za spanje in za v avtu..mdrugace pa ce jo ne vidi, jo ne rabi user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
3.2.2012 18:15:29   
pokalona1
Sam pokomentiram glede dude.Jaz lahko samo rečem, hvalabogu da obstaja. Naša je prvo noč,ko sva prišli iz P celo noč visela na joški, če pa ne pa jokala. Seveda sem bila prepričana,da se ne naje dovolj in da zato joka. Sem jo pristavila, pa je vlekla, čim sem jo dala dol je bil v 2 minutah jok. Potem sem ji sredi noči kuhala adaptirano mleko-je popila 5 ml, pa spet tulila. No, naslednji dan ji je moj možek dal dudo in je bil kar naenkrat mir.Še dobro,da jo je on vzel v naročje, pa da se je spomnil na dudo.Jaz namreč tud pomislila nisem nanjo-samo razmišljala sem,kako naj otroka nahranim.
Je pa imela dudo potem vedno samo za spat oziroma,ko je bil kak hud jok za tolažbo.Da bi jo pa imela pri igri ali kar tako, pa nikoli. In smo jo 2 meseca nazaj uspešno odpravili in ni bilo nobenih problemov.

patela ČESTITAM!!!!!!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
3.2.2012 18:32:54   
zwezdica82

kaj pa dude?
ste kaj kupovale že?
jaz mam eno od Avent-a, za 0-6 mesecev.. mate kakšne izkušnje? katere so boljše? ker sm v dm-u gledala so tud cenovno dost razpona.. me zanima kok je razlika v kvaliteti in pač.. sej vsakemu otroku ne paše ista oblika, al kako?

Pri nas tud ne gre brez dude..Mi smo kupili najprej od aventa pa ni hotla je vlečt..Pa je bila tri dni na začetku še v pediatrični zaradi zlatenice in so tam imeli od Nuk-a.. smo to kupili in od takrat samo to hoče imet in nobene druge znamke

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
3.2.2012 19:28:20   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Od 20.02. so že user posted image ! Torej bo 20.2. ali 21.2. sem uganila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj horoskop pravi, da je user posted image 19. februar - 20. marec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3256
3.2.2012 19:33:36   
tosja

kaj pa dude?
ste kaj kupovale že?

Ja, jaz sem kupila 2 - tudi od Aventa - za začetek 0-3 mesece ...

Enakouser posted image Kot prvič...user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
3.2.2012 19:36:14   
tosja

Ta članek je meni tako človeško in razumljivo napisan, da sem ga morala delit z vamiuser posted image

Glede vrtca in nasploh vzgoje - vsak ima svoj pogled, želje, okolje v katerem živi, vrednote v življenju....in še in še...

Tosja, ja, res je prav fajn članek! Hvala!!! user posted image user posted image user posted image Kr malo paše na dušo ... trenutno imam kar težave in s tamalo in s sabo in z živci .... ne vem več, kaj je prav in kaj ne ...

Verjami vase, zaupaj svojim občutkom. Saj veš, da je tvoja Izabela tvoja ta velika srčika, ta mala Emilija pa še pride...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
3.2.2012 21:26:57   
sirenetta

Moj horoskop pravi, da je user posted image 19. februar - 20. marec user posted image

O ja pa res se začnejo že 19.02. user posted image (http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=4&nho2=4), samo to je pa glih nedelja, pa ja ti ne bojo v nedeljo delali CR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In nos mi pravi, da do 20. marca tudi glih ne bojo čakali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako da jaz še vedno navijam za 20.02 in 21.02.! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
3.2.2012 21:29:29   
zmajcy_

O ja pa res se začnejo že 19.02. user posted image (http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=4&nho2=4), samo to je pa glih nedelja, pa ja ti ne bojo v nedeljo delali CR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In nos mi pravi, da do 20. marca tudi glih ne bojo čakali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako da jaz še vedno navijam za 20.02 in 21.02.! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je pa bl vsec 22.2. user posted image pa se dobr se vid 22.2.2012 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3260
3.2.2012 21:33:51   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

Men je pa bl vsec 22.2. user posted image pa se dobr se vid 22.2.2012 user posted image

user posted image user posted image user posted image heheh...še malo pa bomo pobirale stave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
3.2.2012 21:53:25   
patella
Ajeej, cel roman sem napisala, pa mi je javl neko napakouser posted image . Joj, zdej se mi pa ne da vsega še enkrat...

Na hitr pokomentiram:

Dude
: Midva sva skos govorila, da je naša ne bo mela. Ampak v P sem pa vseeno vzela s sabo dve od MAMa. Ker je drugo noč skos neki jokcala in je hotela skos viseti na joški, jaz pa zbita kot nevem kaj, sem ji na pobudo sestre ponudila dudo, ki pa je itak ni hotela sprejeti. No, pol nisem neki vztrajala in sem jo vzela k sebi v posteljo in pol je do jutra spala k top. Je rabla samo mamino bližino.user posted image Ker pa se je izkazalo, da ta otroček protestira vedno, ko ga daš v lupinico ali vozek, sva ji z možem še večkrat zaman poskušala uturit dudo, da bi si vsaj malce olajšala življenje in odhode od doma, ki so bili btw prava nočna mora. Že samo, ko smo šli v trgovino je bla cela štala in sva samo s fovšijo gledala druge otroke, kako potrpežljivo ždijo v vozkih in čakajo, da bojo tastari v miru nabavl robo.user posted image Mi smo pa mogl dat v šesto in nabavt vse v 10 min s tamalo v naročjuuser posted image .user posted image . Ne sprašujte, kako je zgledalo, ko sem jo med vožnjo z avtom dojila v lupinici - en tak hud joga položaj user posted image . Sam je bil tko vsaj mir v avtu, ker če ne je ponavad še dec popenil.user posted image . Me prov skrbi, zdaj ko se bosta drla dva.user posted image
Uglavnem, dej bomo probal tamalmu vseeno poturit dudo z upanjem, da jo bo sprejel.user posted image

Maškare: Tiste, ki ste že mamice - a ste svojim škratom že kupile kake fajne kostumčke? Jaz iščem kakega plišastega bolj debelega. Ampak so ful dragi!

Zuza: Superfajn slišat, da mali tako lepo napreduje in da se boste lahko kmalu cartali v toplem domeku!!!user posted image

Nič, grem v horizontalo!user posted image user posted image Noč!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
4.2.2012 8:50:19   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: patella

Maškare: Tiste, ki ste že mamice - a ste svojim škratom že kupile kake fajne kostumčke? Jaz iščem kakega plišastega bolj debelega. Ampak so ful dragi!

Zuza: Superfajn slišat, da mali tako lepo napreduje in da se boste lahko kmalu cartali v toplem domeku!!!user posted image

Dobro jutro!!!user posted image

jst sm se fino naspala in sva se že najedla z malim, ati je v službi, mal pogledamo Živ Žav, potem pa projekt cunjice in kuhanje kosila :)

Kar se maškar tiče- v Mercatorju sem videla full enih kostumov, za čist ta mlajše in za bolj velike user posted image
So mel tud plišaste. pa se mi niso zdel tok dragi, okrog 10 eur, za Spidermana je celo samo 5 euruser posted image  Midva z malim greva v ponedeljek al pa v torek malo pogledat, ker zdaj še ni "odločen" kaj bi bil, sicer ne bom nič komplicirala, sam ne more se odločit al bi bil Spiderman al kavboj al smrkec :)
so pa meli tudi v Tušu eno reklamo za kostume, ravno tako ne predrage..

Zuza:
čestitke še od mene!! Upam, da vam gre še bolje vsak dan in da boste kmalu vsi skupaj doma!!!user posted image user posted image user posted image
imate kaj snega? pri nas je že slabih 10 cm, pa še kar pada. še dobro da mi ni nikamor treba it danes.. nimam volje,pa še -12 stopinj je.. brrrrr.

si grem skuhat en kapučinouser posted image user posted image

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
4.2.2012 10:57:11   
Jada82
Dan!

Mi imamo par mm snega user posted image A ga ni bilo včasih na Gorenjskem največ user posted image No ja, vsaj kidat ni treba ...

Mož je tamalo odpeljal mal do tašče, da imam malo miru .... ma, včer je bil katastrofalen dan, cel dan je težila, vsa je jokava, kr neki, spala ni čez dan nič, sama histerija .. pa vse je ne. Sem jo dala enkrat za kazen v posteljico, drugega ne zaleže ..... NO, potem pa še ponoči ni spala ... zbujali smo se na 1 uro, kot bi imeli novorojenčka. Na koncu je itak spala pri nama in se z jokom zbujala vsake tolk časa. Ob 6:45 je bilo spanja konec. Itak sem se že živčna zbudila.
Sem mislila dudo ukinit, ker je Mam-ovo čisto pogrizla, Aventove pa noče ... pa je šel mož danes novo Mam-ovo kupit - bomo vidli .... ma ne da se mi zdaj, ko bo user posted image še s temi dudami ubadat ....
No, zdaj pa malo pospravljam stanovanje. Posesano in pomito je ... čaka ma še prah, kopalnica in pa tko mal - to, ono .... Kosila mi hb ni treba kuhat user posted image user posted image user posted image Joj, res sem naveličana ... zgleda bom mogla pri tamali spet bolj strogo nastopit ... edino to pali. user posted image

Drugač se pa ok počutim - glede nosečnosti user posted image user posted image user posted image Vsaj to user posted image

Aha, kar se tiče maškar - letos bo naša ponovno žaba - je bila že lani, samo se itak ne spomni, k je bla šele 1 leto stara. S tem da sem dokupila še zeleno trenerko za spodaj. Sem pa lani kupila v Hoferju, za cca. 7 €. Čist ok. Ne bom komplicirala, ker se mi ne da. Je pa letos pust ravno na njen r.d. user posted image user posted image user posted image Ne vem, kako bomo pokombirnirali vse skupaj ... upam, da ne grem prej že rodit, hehehe.

Nič, lep vikend želim, jaz grem naprej pospravljat ...

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
4.2.2012 11:08:00   
ursonok
Mi smo danes na istem - ne vem, ali je že vpliv polne lune al kaj ....user posted image
Tamala že celo jutro histerizira, dere se za brezveze, vse je 'ne', teži v nulo, izsiljuje ... Skratka, katastrofa. Zdaj se je ful najedla in se pogovarja z babicami po Skajpu - minutka miru! user posted image

Jaz sem danes precej spala, ker sem šla včeraj že ob 20h s knjigo v posteljo. In sem do 23h malo brala malo dremala user posted image Pa sem še vseeno povožena, nič se mi ne da, pospravit moram kopalnico, ker jutri dobimo goste ...Pa še kuhat bo treba ful. Sem se najprej res veselila, da se bo vsaj kaj dogajalo ... Zdaj sem pa čisto apatična.

In sploh ne vem, kaj bomo počeli danes (razen pospravljanja) - zunaj -20, par mm snega, sivina user posted image user posted image

Pa prebava me spet nekaj jebe ... Sem zadnje par dni vsak dan pojedla ful fižola v solati, mmm. Ampak zgleda, da me je zaprl
user posted image
No, bo že.

V ponedeljek imam pregled user posted image .

Lepo se imejte,
papa

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
4.2.2012 11:15:29   
poldy
Midva imava pa danes obletnico 11 let odkar sva skupajuser posted image

Dude- pri nas je ni hotela, ji je šlo kar na bruhanje ko jo je dobila v usta, pa smo imeli vse možne, kar jih je takrat obstajalo.....

Maškare- jaz jih ne bi ne vem kako oblačila, sem jo imela lani za v vrtec oblečeno v gobico, in ko so šli ven je ni pol noben slekel in je kar kuhala v tistem kostumu, dokler ga ni sama slekla in je bila kar v žabicah in majčki potem. Letos ji bom zašila kostum pike nogavičke, ker je čisto navdušena nad njo, mamo vse tiste knjigice in dvd- je k so bli zravn pri reviji mojmoj in jih gleda tud po cel popoldan.

V petek sem imela pregled in se je mala žaba končno obrnila, tako da je z glavo dol. Tehta v 35 tednu kar 2,6kg, tako da bomo zgleda spet imeli enega velikega in težkega dojenčka. Čez 14 dni imam zopet in takrat začnem jest antibiotike zaradi streptokoka. Drugače pa imam še kar premalo železa, kljub sirupu, suhim marelica, motovilcu vsak dan in nasplošno veliko zelenjave in mesauser posted image

Spol: še vedno ne vemouser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
4.2.2012 11:42:25   
kaminek
danes sem pekla krofe, ker je zunej mrzlo in sneži in se nism mogla upret, da ne bi in evo, prilagam slikico:

user posted image

pa dober tekuser posted image user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
4.2.2012 12:09:45   
zmajcy_

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

danes sem pekla krofe, ker je zunej mrzlo in sneži in se nism mogla upret, da ne bi in evo, prilagam slikico:

user posted image

Izgledajo zelo okusniuser posted image .. Bi ga jst tutuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
4.2.2012 13:15:59   
cokolino
Kaminek:mmmmmmm.....Sicer nisem neka ljubiteljica krofov, ma zdj mi že tri dni tako noro dišijo...bi kar ekran polizala user posted image user posted image  tko da če bom mela volje, se jih pol popoldan spravim delat

Evo jst sem spet spala za en drek, ob 4h me je zbudila burja, ko mi je s terase odneslo stol direkt pod okno od spalnice...sem skočila v luft ko nora, pa še sama, ker je moj delal. No pol sem šla si naredit kakav in do 7h sem brala knjigo...ko pa je moj prišel iz dela, sem šla z njim še mal spat, tko da sem potegnila skoraj do 10h.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
4.2.2012 14:19:11   
ovnica8
pattela čestitke za diplomo user posted image

Zuza še malo pa se boste lahko doma crkljali

Drugače pa moje spanje je vedno bolj za en drak...itak za štart hodim takoj ko se vležem v posteljo potem pol noči na wc (tam od 10-2 kar na 30 minutk), potem mi končno uspe zaspati, ampak ob 6 moram spet vstati in potem če je le opcija poležim tja do ene 8 (spat itak neki zelo ne morem ker podnajemnik noro divja)....na momente se počutim tako zmatrano, da mi gre že kar na user posted image .

Začela mi je noro nagajati zgaga-si pomagam z donatom-pomaga, vsako jutro me začnejo noro grabiti krči v noge user posted image . sicer pijem magnesij, ampak vedno manj pomaga....

Drugače pa je tudi pri nas (Lj) počasi začelo nametavati sneg, se ga že malo na cesti prijemlje. Aja pa tale mray mi res greni življenje (sem bolj poletni tip).

Se je pa moj mož ravno vrnil iz službene poti, je bil čisto blizu poljske in je reku da k pa tam veter zapiha pa dejansko zmrzneš, da tale naš 'vetrič' ni nič v primerjavi s tistim mratom tam...tako da urskok res sočustvujem s tabo....

lep pozdrav

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
4.2.2012 14:21:08   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

user posted image

Vav, krasni!!! Bravo!!! Jaz se jih niti lotiti ne upam! user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
4.2.2012 14:25:58   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: ovnica8

Začela mi je noro nagajati zgaga-si pomagam z donatom-pomaga, vsako jutro me začnejo noro grabiti krči v noge user posted image . sicer pijem magnesij, ampak vedno manj pomaga....

Meni je zgaga zadnje dni malo popustila ............. u, hvala bogu, sem bila prav boga no user posted image
Mene pa vedno zvečer, ko se uležem h televizija začnejo kar noge mravljinčit, kot da mi bodo zaspale user posted image Se spomnim, že prvič je bilo tako .... res zoprno, potem pa skoz trzam ....

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
4.2.2012 14:27:07   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Midva imava pa danes obletnico 11 let odkar sva skupajuser posted image

V petek sem imela pregled in se je mala žaba končno obrnila, tako da je z glavo dol. Tehta v 35 tednu kar 2,6kg, tako da bomo zgleda spet imeli enega velikega in težkega dojenčka. Čez 14 dni imam zopet in takrat začnem jest antibiotike zaradi streptokoka. Drugače pa imam še kar premalo železa, kljub sirupu, suhim marelica, motovilcu vsak dan in nasplošno veliko zelenjave in mesauser posted image

Spol: še vedno ne vemouser posted image

Vav, čestitke za obletnico!!!! user posted image
user posted image user posted image Bosta kaj posebej praznovala?

Pa bravo tudi za obrat user posted image user posted image user posted image

Še to: si zdaj že kaj pripravila za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
4.2.2012 14:29:56   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Mi smo danes na istem - ne vem, ali je že vpliv polne lune al kaj ....user posted image
Tamala že celo jutro histerizira, dere se za brezveze, vse je 'ne', teži v nulo, izsiljuje ... Skratka, katastrofa. Zdaj se je ful najedla in se pogovarja z babicami po Skajpu - minutka miru! user posted image

Kaj je s temi mulci?! user posted image
user posted image user posted image user posted image
No, jaz sem sedaj skor mal prerojena, ker je mož tamalo odpeljal za 3 ure h tašči in sem jaz v miru pospravila, pa potem se še stuširala in malo počivala. Ko sta prišla domov, sem je bila kar vesela. Zdej pa celo spi user posted image user posted image user posted image
Namreč poslala sem ga po dude - obvezno Mam-ove. Mamo še eno Aventovo čisto dobro doma, pa je noče .. Mam-ova ima bolj tak zaobljen lok in zdaj je zaspala ... Sem mislila, da se bomo tako fajn odvadli dude, ker je prejšnjo čisto pogrizla, ampak ne .... klinc, rajš premaknemo to odvajanje, da bo sama pripravljena .... ne da se mi poslušat še dodatnega joka ....

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
4.2.2012 15:46:11   
kaminek
boleče noge: dejte si punce al povit noge s kompresijskimi povoji ali pa si nabavte preventivne kompre.nogavice. jst jih imam (slednje) in jih imam pripravljene tud že v torbi za v P, ker brez njih mene sploh ne dobiš dol s postle. ne da bi delala reklamo (delam v podjetju, ki med drugim prodaja tudi te vrste nogavic), sam se je vredno pozanimat, katere so bolj kakovostne, sicer so tudi dražje, ampak zares pomagajo. Velikokrat k nam pridejo mlade ženske s problemi z nogami in kako se to hitro razvije v pravo žilno obolenje. user posted image user posted image

pri meni so bolj problem notranje žile, k se tolk ne vidjo navzven, ampak boli in peče vseen. grrrr

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.