Jada82
|
Dan! Mi imamo par mm snega A ga ni bilo včasih na Gorenjskem največ No ja, vsaj kidat ni treba ... Mož je tamalo odpeljal mal do tašče, da imam malo miru .... ma, včer je bil katastrofalen dan, cel dan je težila, vsa je jokava, kr neki, spala ni čez dan nič, sama histerija .. pa vse je ne. Sem jo dala enkrat za kazen v posteljico, drugega ne zaleže ..... NO, potem pa še ponoči ni spala ... zbujali smo se na 1 uro, kot bi imeli novorojenčka. Na koncu je itak spala pri nama in se z jokom zbujala vsake tolk časa. Ob 6:45 je bilo spanja konec. Itak sem se že živčna zbudila. Sem mislila dudo ukinit, ker je Mam-ovo čisto pogrizla, Aventove pa noče ... pa je šel mož danes novo Mam-ovo kupit - bomo vidli .... ma ne da se mi zdaj, ko bo še s temi dudami ubadat .... No, zdaj pa malo pospravljam stanovanje. Posesano in pomito je ... čaka ma še prah, kopalnica in pa tko mal - to, ono .... Kosila mi hb ni treba kuhat Joj, res sem naveličana ... zgleda bom mogla pri tamali spet bolj strogo nastopit ... edino to pali. Drugač se pa ok počutim - glede nosečnosti Vsaj to Aha, kar se tiče maškar - letos bo naša ponovno žaba - je bila že lani, samo se itak ne spomni, k je bla šele 1 leto stara. S tem da sem dokupila še zeleno trenerko za spodaj. Sem pa lani kupila v Hoferju, za cca. 7 €. Čist ok. Ne bom komplicirala, ker se mi ne da. Je pa letos pust ravno na njen r.d. Ne vem, kako bomo pokombirnirali vse skupaj ... upam, da ne grem prej že rodit, hehehe. Nič, lep vikend želim, jaz grem naprej pospravljat ...
|