zwezdica82
|
IZVIRNO SPOROČILO: caelia ooo, full dober članek!! patella- čestitke za diplomo!! modrci men je sestra rekla, naj si kupim dve šetvilki večjega, kot sem mela pred nosečnostjo... so mi prsi kr precej zrastle, zato zdaj res ne vem nisem še nič kupovala, ker.. ne vem ena je nekaj omenjala, da je neka njena kolegica mela kar tiste mrežaste hlačke prve dni za namesto modrca.. a sem prav prebrala? spalne srajčke,majčke ma jst nimam pižame že tko, mi je vedno tko vroče ponoči, da bi lahko spala tud zdaj pri odprtem oknu..mam samo kakšno majčko na naramnice vedno in tako mislim prakticirat tudi potem... če bo šlo? otrdevanje trebuha, krči meni je moja G zdaj predpisala Buscopan za krče- a katera to jemlje? sem emla to že v prvih treh mesecih predpisano, pa nisem prevečkrat vzela.. ne vem zakaj, raje sem malo potrpela.. mam kr odpor do zdravil. pa to naj bi kar preventivno jemala 3x na dan.., se mi zdi malo preveč... bolečine v križu še katero zjutraj in zvečer boli križ? mene moj maže z neko sivkino kremo od justa, pa kr pomaga.. samo mam tak filing, kt da bolj v moji glavi srbenje trebuha mene k sreči ne srbi.. poskusi z unim otroškim hladilnim mazilom- k je za otroške ritke. je full masten po sestavi, vem da pri otrokih, k se spraskajo zarad plenic- otiščana koža, full pomaga. no, vsaj pri večini, pri enih pač ne. jaz mam eno kremo od Vichyja, ki je sicer za moje pojme draga (26 eur) ampak, ker sem jo mela za 4 mesece za mazat dvakrat na dan, se že malo tud strošek razdeli. in me ne srbi ne koža, ne strije nimam (še) nobene.. trkam na les kaj pa dude? ste kaj kupovale že? jaz mam eno od Avent-a, za 0-6 mesecev.. mate kakšne izkušnje? katere so boljše? ker sm v dm-u gledala so tud cenovno dost razpona.. me zanima kok je razlika v kvaliteti in pač.. sej vsakemu otroku ne paše ista oblika, al kako? modrci - prvič sem kupila 75C in pa 80B in mi je bil 80 čist prav..svojo številko sem pa imela 75b, sedaj v drugi nosečnosti sem se pa se mi zdi samo v zgornji del zredila..tako da že sedaj nosim 80C, sigurno bom kupila eno ali dve številki večje..Ker na začetku te itak vse tišči in boli..tko da je kar grozno če maš premalega ... vrtec - prej ste se ful razgovorile..moja pupa je doma, ker je decembra šele napolnila eno leto in nismo dobili vrtca..prvič nas splooh nisi obravnavali, potem smo pa septembra še 1x dali vlogo in čakali če bo kaj prostega. Pa ni bilo nič. Sedaj jo pa moja mami pazi. Itak v isti hiši živimo tak da ni panike. Čeprav sem jaz bolj za to da gre otrok v vrtec. Tudi meni bi pasalo, da bi bila z dojenčkom čez dan sama in da bi se ukvarjala z njim, tavelika pa da bi bila v vrtcu. Ampak sedaj je kar doma..Upam da ne bo prevelikega ljubosumja , mammi bo pa včasih še malo njo popazila pa bo. Jeseni pa sigurno gre v vrtec, ker mora malo med svoje vrstnike..
|