|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
3.2.2012 10:28:03   
cokolino
Patella čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
3.2.2012 10:44:28   
ursonok
Katestrofi user posted image user posted image
Po zajtrku sem si zaželela "nekaj sladkega" in sem si skuhala mandljev puding na riževem mleku ... In valda zbasala pol litra zadeve. Sicer sploh ni bila sladka, ker ne uporabljam sladkorja, a vseeno ... Je prav pasalo user posted image
Zdaj sem pa čisto povožena. user posted image
Pa opažam, da se mi je v zadnjih dneh povečal trebuh (morda tudi zato ta apetit?).
Skratka ... sanjarim samo še o postelji ...

Lažni popadki
meni se že nekaj dni zapored pojavljajo zvečer, kakšni dve uri, recimo na 2o minut, otrdevanje traja kakšne pol minute, popusti, 20min miru, pa spet. Potem okoli 23h se pa umiri. Tako se je prvič začelo, je pa trajalo kar precej časa, da so se začeli pojavljati vsak dan, da so se zgostili, postali daljši in boleči. No, upam, da bo tokrat podobno. Ker sva ravno včeraj zvečer v postelji z mojim razmišljala, da če bi mi recimo "ta trenutek" odtekla voda ali kaj podobnega, da se nama enostavno ne bi dal nikamor iti. Si sploh ne predstavljam, da bi morala čisto nepričakovano začeti "misliti", se ukvarjati z organizacijo (kam zbasati tamalo), laufati v P itd. Tako da upam, da bo vse lepo postopoma, da se lahko psihično pripravim in začnem počasi malo adrenalina proizvajat ...

Patella,
čestitke za diplomo!!

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
3.2.2012 11:28:58   
caelia
ooo, full dober članek!!user posted image

patella- čestitke za diplomo!!

modrci men je sestra rekla, naj si kupim dve šetvilki večjega, kot sem mela pred nosečnostjo... so mi prsi kr precej zrastle, zato zdaj res ne vemuser posted image  nisem še nič kupovala, ker.. ne vemuser posted image  ena je nekaj omenjala, da je neka njena kolegica mela kar tiste mrežaste hlačke prve dni za namesto modrca.. a sem prav prebrala?user posted image

spalne srajčke,majčke ma jst nimam pižame že tko, mi je vedno tko vroče ponoči, da bi lahko spala tud zdaj pri odprtem oknu..mam samo kakšno majčko na naramnice vedno in tako mislim prakticirat tudi potem... če bo šlo?

otrdevanje trebuha, krči
meni je moja G zdaj predpisala Buscopan za krče- a katera to jemlje? sem emla to že v prvih treh mesecih predpisano, pa nisem prevečkrat vzela.. ne vem zakaj, raje sem malo potrpela.. mam kr odpor do zdravil.
pa to naj bi kar preventivno jemala 3x na dan.., se mi zdi malo preveč...

bolečine v križu
še katero zjutraj in zvečer boli križ? mene moj maže z neko sivkino kremo od justa, pa kr pomaga.. samo mam tak filing, kt da bolj v moji glaviuser posted image

srbenje trebuha
mene k sreči ne srbi.. poskusi z unim otroškim hladilnim mazilom- k je za otroške ritke. je full masten po sestavi, vem da pri otrokih, k se spraskajo zarad plenic- otiščana koža, full pomaga. no, vsaj pri večini, pri enih pač ne. jaz mam eno kremo od Vichyja, ki je sicer za moje pojme draga (26 eur) ampak, ker sem jo mela za 4 mesece za mazat dvakrat na dan, se že malo tud strošek razdeli. in me ne srbi ne koža, ne strije nimam (še) nobene.. trkam na lesuser posted image

kaj pa dude?
ste kaj kupovale že?
jaz mam eno od Avent-a, za 0-6 mesecev.. mate kakšne izkušnje? katere so boljše? ker sm v dm-u gledala so tud cenovno dost razpona.. me zanima kok je razlika v kvaliteti in pač.. sej vsakemu otroku ne paše ista oblika, al kako?

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
3.2.2012 11:39:42   
ursonok
Otrdevanje trebuha, če se ne začne prekmalu in ne odpira MV, je popolnoma normalna stvar in ga ni treba zaustavljati. Nikakor pa ne proti koncu nosečnosti. Zdaj se moje telo pripravlja na porod čez par tednov, mora vadit. Pa tudi MV bi mi lahko že malo krajšali. V zadnjem mesecu naj bi tudi magnezij nehali piti.

Dude
tamali smo jo enkrat vsilili, pa je popolnoma znorela. Pri drugem verjetno sploh ne bomo probali - bo brez, tako kot taprva. Zelo fajn zadeva - ga potem ni treba od ničesar odvajat. Taprva ni nikoli jokala "za brezveze", le takrat, ko jo je bolel trebušček - to bi pa počela tudi, če bi imela dudo v ustih. Drugače pa nikakor ni bila živčen otroček, je bila ful mirna, znala se je sama uspavat, skratka - zelo v redu. Tako da mi smo anti-dudarji user posted image

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
3.2.2012 11:49:07   
zwezdica82
IZVIRNO SPOROČILO: caelia

ooo, full dober članek!!user posted image

patella- čestitke za diplomo!!

modrci men je sestra rekla, naj si kupim dve šetvilki večjega, kot sem mela pred nosečnostjo... so mi prsi kr precej zrastle, zato zdaj res ne vemuser posted image  nisem še nič kupovala, ker.. ne vemuser posted image  ena je nekaj omenjala, da je neka njena kolegica mela kar tiste mrežaste hlačke prve dni za namesto modrca.. a sem prav prebrala?user posted image

spalne srajčke,majčke ma jst nimam pižame že tko, mi je vedno tko vroče ponoči, da bi lahko spala tud zdaj pri odprtem oknu..mam samo kakšno majčko na naramnice vedno in tako mislim prakticirat tudi potem... če bo šlo?

otrdevanje trebuha, krči
meni je moja G zdaj predpisala Buscopan za krče- a katera to jemlje? sem emla to že v prvih treh mesecih predpisano, pa nisem prevečkrat vzela.. ne vem zakaj, raje sem malo potrpela.. mam kr odpor do zdravil.
pa to naj bi kar preventivno jemala 3x na dan.., se mi zdi malo preveč...

bolečine v križu
še katero zjutraj in zvečer boli križ? mene moj maže z neko sivkino kremo od justa, pa kr pomaga.. samo mam tak filing, kt da bolj v moji glaviuser posted image

srbenje trebuha
mene k sreči ne srbi.. poskusi z unim otroškim hladilnim mazilom- k je za otroške ritke. je full masten po sestavi, vem da pri otrokih, k se spraskajo zarad plenic- otiščana koža, full pomaga. no, vsaj pri večini, pri enih pač ne. jaz mam eno kremo od Vichyja, ki je sicer za moje pojme draga (26 eur) ampak, ker sem jo mela za 4 mesece za mazat dvakrat na dan, se že malo tud strošek razdeli. in me ne srbi ne koža, ne strije nimam (še) nobene.. trkam na lesuser posted image

kaj pa dude?
ste kaj kupovale že?
jaz mam eno od Avent-a, za 0-6 mesecev.. mate kakšne izkušnje? katere so boljše? ker sm v dm-u gledala so tud cenovno dost razpona.. me zanima kok je razlika v kvaliteti in pač.. sej vsakemu otroku ne paše ista oblika, al kako?

modrci - prvič sem kupila 75C in pa 80B in mi je bil 80 čist prav..svojo številko sem pa imela 75b, sedaj v drugi nosečnosti sem se pa se mi zdi samo v zgornji del zredila..tako da že sedaj nosim 80C, sigurno bom kupila eno ali dve številki večje..Ker na začetku te itak vse tišči in boli..tko da je kar grozno če maš premalega ...

vrtec - prej ste se ful razgovorile..moja pupa je doma, ker je decembra šele napolnila eno leto in nismo dobili vrtca..prvič nas splooh nisi obravnavali, potem smo pa septembra še 1x dali vlogo in čakali če bo kaj prostega. Pa ni bilo nič. Sedaj jo pa moja mami pazi. Itak v isti hiši živimo tak da ni panike. Čeprav sem jaz bolj za to da gre otrok v vrtec. Tudi meni bi pasalo, da bi bila z dojenčkom čez dan sama in da bi se ukvarjala z njim, tavelika pa da bi bila v vrtcu. Ampak sedaj je kar doma..Upam da ne bo prevelikega ljubosumja user posted image user posted image user posted image , mammi bo pa včasih še malo njo popazila pa bo. Jeseni pa sigurno gre v vrtec, ker mora malo med svoje vrstnike..

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
3.2.2012 12:15:57   
zuza
Oj dame !

pa se spet malo javim. moj mali princ je iz tople posteljice danes prešel že v navadno posteljico kar pomeni, da bom kmalu sprejeta v bolnico in da bova kmalu odšla domovuser posted image user posted image user posted image  KOMAJ ČAKAM!!!

včeraj sva se lepo pocartkala, previla ker smo močno kakali, potem pa je moj mucek spet pridno zaspančkal in sem lahko šla bolj mirno domov. če joka ni šans, da ga pustim in grem domov pa četudi je čas obiskov že potekel.

no pa še tole naj delim  z vami: mesec po CR sem dobila menstruacijouser posted image . Pa mam veliko mleka, ki si ga redno črpam in vozim v MB pa ni nič pomagalo. Madonca sem jeznauser posted image

(odgovor članu zwezdica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
3.2.2012 12:17:09   
Hov hov
Dude - se popolnoma strinjam z Ursonok. Ampak, zdaj sem še teoretik, bom povedala čez par mesecev, kako mi v praksi ratuje brez dude.

Pattela! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitike!

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
3.2.2012 12:29:24   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Punce dobro ste navijale! user posted image user posted image user posted image

Sonček ima okrogla 2 kilograma...kar točno ustreza 32. tednu!

Je v glavični ustavi...tako da sem prav zaznala obrat, kolenca ima točno tam, kjer sem rekla, da jih čutim ko rinejo skozi moj trebuh ven,user posted image .

Mere so vse ok, edino trebušček ima malce večji obseg, pa sem vprašala, če to pomeni, da je požerušček...pa je rekla, da ja da zgleda da se mu kar godi user posted image . Zato tudi nori po trebuhu vedno ko kaj pojem ali popijem.user posted image

Plodovnice je dovolj, tako da je vse ok!

.....
In zgleda, da je pupika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko mi je rekla,da je to za njo deklica, so mi kar solze začele tečt od sreče...user posted image user posted image user posted image

Evo, to je to od presrečne Sirenette user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ne, da sem se dovolj drlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Super za lepe kilceuser posted image naša jih je imela pri polnih 33tuser posted image In seveda, da se ti je izpolnila želja in da ni zatajila tvoja intuicija...Mami bo dobila družbouser posted image user posted image user posted image

Mojega user posted image pa ste razumele...po svoje user posted image a se vam sex tolk bliska?user posted image user posted image user posted image Nič ne bo s posteljno telovadbo...bomo počakali na nov pogon brez bušijauser posted image

In komaj danes sem ugotovila, da bomo imeli ribico!!!! user posted image user posted image

Eh se vidi da user posted image preveč pogrešam, pa potem takoj pomilsim na to user posted image user posted image user posted image user posted image

Čaki čaki kako pa ti veš, ali boš imela vodnarko ali ribico...kaj je zdaj to spet neka močna ženska intuicija ali sem jaz kaj spregledala, da imaš že napovedan datum za CR????

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
3.2.2012 12:32:35   
sirenetta
Zuza super, da je tvoj miškec že tako napredoval in user posted image user posted image user posted image da gresta kmalu domov!!! Potem pa bosta res lahko začela uživat sto na uro v popolni bližini in se cartat kolikor vaju bo volja pa še vse za nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
3.2.2012 12:34:19   
sirenetta
Patella čestitke za diplomo tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3235
3.2.2012 12:43:31   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: vanchy83

Hvala,bom poskusla še pri njih..drugače sem z obale in poskušam poklicat koprski center za sociajalno,pa so se očitno odločli da se danes ne oglašajo na telefon user posted image

Oj pozdravljena! Jaz sem tudi z obale! Pridi nas kaj pogledat - imamo odprto temo Primorke v pričakovanju! http://www.ringaraja.net/forum/m_5353926/mpage_45/key_/tm.htm

Glede porodniške pa mislim da je pogoj, da si na dan nastopa porodniške zaposlena, v tem primeru se ti upošteva zadnjih 12 plač pred vložitvijo vloge (za manjkajoče pa se ti upošteva mislim da minimalna plača).
Če pa na dan nastopa porodniške nisi zaposelna pa ti pripada neko nadomestilo in se ti tvoje pretekle plače nič ne upoštevajo tako da mislim, da znaša to nadomestilo precej manj.

V takih pimerih se lahko "znajdeš" na katerega od naslednjih načinov: odpreš SP tik pred nastopom porodniške ali pa te nekdo zaposli tik pred nastopom porodniške. V tem primeru ti pripada porodniška in se ti priznajo plače v zadnjih 12 mesecih pred vložitvij vloge.

Ali nekaj takega....

(odgovor članu vanchy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
3.2.2012 13:34:52   
zmajcy_
Men tudi otrdeva trebuh, ampak bolece... Predvsem zvecer in ponoci. Je pa mat. Vrat lepo zaprt in daljsi kot pred dvema mesecemauser posted image upam, da ne bo tako kot prvic, ko so bile tezave z odpiranjem...ampak bomo ze user posted image

Danes je imela nasa kmalu velika sestrica user posted image alergologa. In sedaj imamo potrjeno alergijo na jajca, po koznih testih. Zdej pa se pocakamo na krvne teste... Upam, da ne bo se kaj.

Je ena pisala glede slabosti.. Men je zadnje dni zvecer in ponoci ful slabo user posted image upam, da kmalu mine in ne bo to do konca nosecnostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3237
3.2.2012 13:42:46   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Dude - se popolnoma strinjam z Ursonok. Ampak, zdaj sem še teoretik, bom povedala čez par mesecev, kako mi v praksi ratuje brez dude.

Pattela! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitike!

hihiuser posted image  
jaz sem tud full proti dudi drugače... naš tavelik je mel do 3 leta dudo -in to ne samo eno.. tašča jih je vse pospravila v eno kovinsko škatlo, grem stavit, da jih je vsaj 20. ker smo jih moral met po vseh žepih, torbicah, nahrbtnikih.. samo kislo je pogledal in je že mel eno v ustih. in je bil celuser posted image , da smo se odvadli... sem bla največji zločinec, ker sem jo hotla "vzet" pri dveh letih.... je rekla tašča "nekaj pa otrok tud mora met", no in ker smo bli še v skupnem gospodinjstvu takrat (zdaj smo v svoji hiši) pač nisem mela nekega "prava glasanja", ker tud če sva se midva trudla jo odvzet, je ona mela še enih 10 na zalogi user posted image  smo moral bit lepo tiho, ker nam je vsem kuhala in ga tud dosti pazla, ker sva midva na polno pari rihtala našo hiško, da smo se čimšrej odseliliuser posted image user posted image

zato pa tud pravim, da boljše da je ni, se vsaj ni problem odvajat. seveda, če gre brez. sem kupla eno za prvo silo.... če pa ne bo potrebe, pa tud jaz ne bom silila.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
3.2.2012 14:30:40   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

Men tudi otrdeva trebuh, ampak bolece... Predvsem zvecer in ponoci. Je pa mat. Vrat lepo zaprt in daljsi kot pred dvema mesecemauser posted image upam, da ne bo tako kot prvic, ko so bile tezave z odpiranjem...ampak bomo ze user posted image

Danes je imela nasa kmalu velika sestrica user posted image alergologa. In sedaj imamo potrjeno alergijo na jajca, po koznih testih. Zdej pa se pocakamo na krvne teste... Upam, da ne bo se kaj.

Je ena pisala glede slabosti.. Men je zadnje dni zvecer in ponoci ful slabo user posted image upam, da kmalu mine in ne bo to do konca nosecnostiuser posted image

Kako to, da vas je P napotila k alergologu? Je imela izpuščaje ali kaj drugega?

Naš kvazi-starejši bratec ima zadnje čase non stop rdeče okoli ust in na ličku in taka suha koža mu rata, pa full se skozi drsa z rokavčkom po ustih, pravi da ga srbi...Sem bila ziher, da je od mraza, samo zdaj smo pa že dva tedna doma in ne pomolimo niti nosa iz hiše, tako da mraz očitno nima zvezeuser posted image . Sem pomislila na kakšno alergijo, samo naša P je tako trda glede teh napotnic, jo že vidim, kako nam uturi Claretine in nam reče naj opazujemouser posted image .

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
3.2.2012 14:46:32   
tosja

Naš kvazi-starejši bratec ima zadnje čase non stop rdeče okoli ust in na ličku in taka suha koža mu rata, pa full se skozi drsa z rokavčkom po ustih, pravi da ga srbi...Sem bila ziher, da je od mraza, samo zdaj smo pa že dva tedna doma in ne pomolimo niti nosa iz hiše, tako da mraz očitno nima zvezeuser posted image . Sem pomislila na kakšno alergijo, samo naša P je tako trda glede teh napotnic, jo že vidim, kako nam uturi Claretine in nam reče naj opazujemouser posted image .

Ko je imel v decembru to naš starejši bratec user posted image je P napisala, da ima dermatitis - tudi mi smo bili takrat pri alergologu (zaradi testiranja na penicilin, ker je enkrat dobil koprivnico).
P nam je svetovala poskusit različne kreme, je rekla, da vsakemu kaj druga posuši. Predlagala nam je Avene Cicalfate lotion, KI JE SPRVA KOŽO ZELO POSUŠ IN POP ups, pozdravil, ko se mu je čez dober teden spet na sveže pojavilo, ni pustil mazat, ker ga je krema pekla -vsebuje bakrov in cinkov sulfat, cinkov oksid in termalno vodo. Smo ga mazali z ognjičevo kremo in se je pocelilo. Pred dobrimi 10 dnevi se je ponovno pojavilo. Sem pa ga začela mazat s karitejevim maslom - koža je postala lepa, mehka, gladka - takšna kot jo je imel pred tem. Zdaj pa spet...sicer karitejevo pomaga, bolj počasi. Bom vseeno vztrajala z njim, ker je brez kemije.
Zdaj drugič nam je P predlagala nek urea balzam lip iz DMa, pa ga takrat ravno niso imeli na zalogi in sem karitejevo maslo pol kupilauser posted image

Aja, tud naš - lizanje, praskanje...sem pa zdaj opazila (prvič neuser posted image ), da se na začetku pojavijo take male rdeče pikice...

< Sporočilo je popravil tosja -- 3.2.2012 14:51:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 3240
3.2.2012 14:51:38   
hrchy
Patella, bravo za diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
3.2.2012 14:53:55   
hrchy
Zuza afntasticne novice, kar naj tvoj miskolinko pridno je, kaka in raste!!!!user posted image
Pa kmalu domov, da se boste crkljali vsi skupaj - cele dneve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
3.2.2012 15:03:07   
tosja
zuza - user posted image user posted image user posted image super za napredek malega bibona. Pa šment, da je tečka prišla takooo hitrouser posted image
Kako to, da nisi z user posted image ves čas? Če sem prav prebrala, ga imaš v Mb? Ko sem ležala v januarju je cimra tud rodila prezgodaj. Pa se večkrat spomnim, kako je z no in njeno malo borko...pa še tujka je bila...user posted image

dude - ursonok user posted image ker ste anti dudarji... Mi nismo, in smo dudo dali vstran pred letom in še malo. Natančneje 2 meseca in pol preden je pihnil 3 svečke. Sem user posted image ker sem pogrešala tisto cmokanje - ja vem, grozna, smotana mamauser posted image . Sva pa vztrajala od prvega dne - v bistvu so imeli v vrtcu na obisku sestro, ki jim je zobke pogledala, pa z uno veliko krtačo kazala kako umivat...preventiva. In so pred spanjem skupaj z vzgojiteljico pospravili svoje dude, ker jih ne potrebujejo več, ker so veliki...in od takrat drži.
Smo pa čez kake 3 mesece eno našli pri babici user posted image veselje, srečauser posted image si jo je vtaknil v usta pa ni znal več vlečt user posted image user posted image user posted image user posted image

naša user posted image - me je že ursonok razrinkala user posted image , čeprav sem bila tihouser posted image . sem v sredo preveč goglala o rupturi maternice in sem kr trda šla v četrtek na pregled... nisem jaz za take štose...user posted image user posted image

Ja, vem kdaj bo dan D!!!user posted image user posted image user posted image

V kratkem pričakujem moja fanta...sta si danes skrajšala delovnikuser posted image
Uživajte vikend - naj bo lep, dolg, sladek - pa na toplem se držite...user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
3.2.2012 15:18:04   
hrchy
jaz imam pa se pol urce, potem pa pocas domov. Sem vceraj ful dolgo delala (se zmeraj dolgorocni model za diabetes), ker smo dobili napacen model od stranke in seveda rezultati po kalkulacijah niso bili pravilni (niti niso mogli bit, ce smo dobili napacne specifikacije user posted image  GRRRR... ze v tretjo!) In ko smo ugotovili, da zadeve ne stimajo, se je kar naenkrat nabralo v sobo polno ljudi in vsak je imel svojo idejo, kaj je narobe in kako bi moralo biti, v bistvu se je pa vse skupaj vedno bolj kompliciralo in vrtelo v krogu... pa vsaka stvar je padla na eni od zahtev! Kot ponavadi! No, na koncu itak nismo nikamor prisli, dokler jih nisem vljudno ven vrgla, da sem se zbrala, naredila model po svoji logiki, napisala dokumentacijo, zdaj nas pa razvoj caka drug teden... pa v bistvu sploh ni tako zakomplicirano, ampak ko ljudje en cez drugega vpijejo o distribucijah pa o stopnjah rasti pa o kljucih v bazah podatkov in o molekulah, segmentih itd... user posted image user posted image  
Ja tudi moje sefe panika grabi, ker imamo sicer uradni rok konec meseca, ampak dejanski rok pa doloca mala posast v mojem trebuhu! Tako da vsi poskusajo ugotoviti kaksno metodo, ki bi odlozila porod (jaz poznam samo take, ki ga pospesujejo user posted image  user posted image user posted image ).  Ampak drzite pesti, da nam rata vse dokoncat naslednji teden, ker potem grem pa jaz pocasi via Rim...

Dude sva midva dobila kot promocijo v raznih trgovinah... vec kot to ne misliva kupovat, bova ze pol, ce bo treba. Ampak tudi upam, da se ne bo navadil...

Tudi meni otrdeva trebuh - vcasih in nebolece... Ma se ne sekiram prevec. Imam itak obcutek, da se ni cas, da se akrkoli zgodi...

Modrci pa tud mene zanimajo... Zaenkrat sem na 75C pa pojma nimam, koliksne bom kupila za pol... mogoce 80D??? Sicer pa mislim, da je tudi Jada omenjala kar mrezaste hlacke kot nadomestilo... jaz bom verjetno vzela najcenejse iz HMa, da preverim stevilko. potem bom pa kaksne lepse kupila.

Glede spalne srajce za dojenje si bom pa jaz pomoje predelala nekaj t-shirtov, ker jaz moram imeti rame ponoci obvezno pokrite, sicer ne morem spat... bom spredaj par gumbkov nasila al pa kaksne trakce za zavezat. Imam par starih majc, ki kar cakajo na predelavo...

Sirenetta tebi pa cestitke za deklico!!!

Tosja, pa bos delila datum z nami???

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
3.2.2012 15:20:15   
cokolino
oooo Tosja user posted image user posted image user posted image  predvidevam da bo še ta mesec, pa okoli 20 user posted image , glede na to, da se takrat začnejo user posted image

Zuza tebi pa čestitke za tvojega princa, pa držim pesti, da boste kmalu doma

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
3.2.2012 15:25:56   
cokolino
Aja glede otrdevanja trebuha; meni sicer zdaj veliko manj otrduje, kot prej...decembra ne bom pozabila, mi je en večer na 5min trdel in to je trajalo več kot urco...sem bla čist panična!!! In sem spila Buscopan in magnezij, sploh magnezija sem spila ogromno in sem še zmeraj mnenja, da to sploh ne pomaga, oz. je bolj kot pomiritev, ker misliš in upaš, da pomaga. Nekako tako so mi tudi razložili v bolnici.
Ima pa ursonok prav, proti koncu nosečnosti ni pametno piti tega, ker se materica pripravlja na porod in naj bi bilo to pač normalno.

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
3.2.2012 15:31:57   
zmajcy_

IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

Men tudi otrdeva trebuh, ampak bolece... Predvsem zvecer in ponoci. Je pa mat. Vrat lepo zaprt in daljsi kot pred dvema mesecemauser posted image upam, da ne bo tako kot prvic, ko so bile tezave z odpiranjem...ampak bomo ze [sm=jezicek.146932

Kako to, da vas je P napotila k alergologu? Je imela izpuščaje ali kaj drugega?

Pojavil so se ji taki rdeci fleki, podobno suhi kozi. Predvsem po vrat in rokah... Jaz sem ji mazala s kremo za suho kozo pa je blo mal boljs pa se spet slabs... Pediatrinja nama je dala fenistil kapljice in mazila za atopicni dermatits.. Po dveh dneh je blo dober... Sem pa jst porajtala, da ce je kaj kar vsebuje jajca, da se praska in se ji spet pojavijo izpuscaji.. Zdej pri enem letu bi mogla bit cepljena, jaz sem pediatrinji omenila, da se mi zdi da ima alergijo na jajca in nama je napisala napotnico za alergologa. Sva pa sli v lj- dravlje kr dr. Vodusek in sva bili na vrsti v dveh tednih, pa se takojmopravijo kozne teste. Cakalna doba v pediatricni je skoraj pol leta in potem spet cakas, da ti kozne teste delajo...

Neposredna povezava do sporočila: 3247
3.2.2012 15:45:24   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Ta članek je meni tako človeško in razumljivo napisan, da sem ga morala delit z vamiuser posted image

Glede vrtca in nasploh vzgoje - vsak ima svoj pogled, želje, okolje v katerem živi, vrednote v življenju....in še in še...

Tosja, ja, res je prav fajn članek! Hvala!!! user posted image user posted image user posted image Kr malo paše na dušo ... trenutno imam kar težave in s tamalo in s sabo in z živci .... ne vem več, kaj je prav in kaj ne ...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
3.2.2012 15:45:46   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Patella čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz čestitam!!! Bravo! Super!

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
3.2.2012 15:50:10   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: caelia

kaj pa dude?
ste kaj kupovale že?

Ja, jaz sem kupila 2 - tudi od Aventa - za začetek 0-3 mesece ... sem že pri tamali tako. Potem bomo pa videli, ali bo sploh hotel user posted image dudo itd. Izabela je imela sprva ves čas Aventove, potem pa sem ji enkrat kupila tud DM-ove, pa ni bila posebno navdušena, potem pa še MAM, in zdaj so samo te aktualne ....

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.