katka*
|
Pozdravljene vse, vas pridno berem in spremljam, le za pisanje ni časa. Midva sva včeraj zaključila z šolo za starše, potrdilo imamo, je pa bilo včeraj zadnje predavanje nega dojenčka. To ti kr malo hudo postane, ko poslušaš vsa ta navodila kako je treba dojenčka pravilno prijet in dvignit in položit in kakšen je protokol pri umivanju in kopanju . Se ti kr zvrti v glavi. Jaz sem bla na koncu že malo psihično utrujena od vsega. Saj vem, da to potem postane rutina, ampak zdaj se mi zdi vse še tako novo in oh in sploh . Mene pa zadnje čase muči driska. Sem nehala železo jemat, grem zdaj na kontrolo, da vidim če je zdaj ok. In glih zdaj, ko bi morala imet blato ok, torej normalne barve, ne več črno/zelene, pa imam drisko oz. grem na wc 2x na dan, blato je zelenkasto in me vse boli. Včasih je res grozno, da moram po obisku wc-ja počivat pol ure, tak me je včeraj izčrpalo vse skupaj . Ne vem ali naj začnem linex jemat ali kaj. Sem pa opazla, da so težave nastopile sočasno, ko sem začela jemat 3x na dan magnezij in zjutraj pit na tešče vodo z limono. Mogoče mi nekaj od tega draži prebavo. Da ne govorim o plinih . Ali pa me z svojim položajem tako muči . Sicer pazim na prehrano, jem dosti sadja, ampak si razporedim čez dan več manjših obrokovo, ker veliko ne morem jest. To sicer pomeni, da imam prvi konkretni pravi obrok enkrat proti večeru, ampak tako mi pač paše. Sicer pa do zdaj lepo vzdržujem +10kg. Upam da tako ostane do konca . Sem zadnjič šla brat malo o tem zunanjem obratu in seveda same slabe stvari, sem kr slabe volje ratala in sem rekla, da ne bom več nič brala . Bo kar bo. 1.2. imam pregled in če se do takrat ne obrne, naj bi šla na zunanji obrat. Sicer delam doma te vaje, ampak ne trza. Jutri si grem uredit porodniško in očetovstvo, še ena stvar manj . Pojstlico bova naročila preko interneta, v soboto pa greva v Avstrijo vozičke gledat in še par stvari nakupit. Se že veselim porodniške, da bom imela čas se ukvarjat z opremljanjem in nakupovanjem . V službi mi je vedno težje sedet, me vse začne bolet, se moram kr prisilit, da se vstanem in se malo sprehodim. ursonok - moj tudi ne ve svoje krvne skupine. Za krvodajalca ni primeren, vojske tudi ni dal skozi, drugače pa ne more izvedet krvne skupine, kar je malo butasto, če mene vprašaš. To je res informacija, ki bi jo moral vsak vedet za sebe . Drugače pa mene že zdaj dajejo skrbi glede potrpežljivosti, ker je res nimam in včasih ko gledam tuje otroke, ko se jočejo in histerizirajo, pa se res vprašam kako bom jaz to zdržala . Tistim, ki se ukvarjate z diplomo in izpiti, upam da vam hitro mine in boste maksimalno uspešne . Ostale pa bodite še dolgo brez težav in komplikacij, da še malo čvekamo na forumu o naših nosečniških tegobah in veselju .