Jada82
|
Dan, še en kratek pozdrav kar tako! Sedim za rač. in upam, da bo Izabela kaj zaspala, ker sva popoldne same (mož v službi) in bo res kriza, če bo nenaspana in tečna .... Bova šli pa malo ven, zdaj je ful lep sonček .... pa tko .. bova že kaj, ampak bi bilo res fajn, da malo zaspi Sicer je živ pol proti večeru, ko je utrujena. Počutje - joj, jaz sem kakšen dan ok, kakšen dan pa katastrofa. Zdej 2 dni mi je spet tako dol tiščalo, bolelo (pa noro so me začele medenične kosti bolet, res, s 1. se tega sploh ne spomnim ), smo šli včer na sprehod, tako počasi sem hodila, prav tečno mi je bilo ... nič fajn no. Danes je boljše ... trkam!!!! Mislim res, na čase sem že totalno sita! Pa še skoz ta strah, da bo kaj prezgodaj itd. No ja, naj še ene 4-5 tednov lepo notri zdrži! Gibi - včasih me prav bolijo res, pa tako aktiven je tale naš , res, se mi zdi, da več brca kot Izabela .... upam, da to ne pomeni, da bo tudi po rojstvu zelo aktiven. Ker je že Izabela tak živec, da ne vem, če bom lahko 2 shendlala .... Drugač je bila pa včer za naju z možem ene vrste obletnica ... glih 2 leti je bilo, kar sva se vselila v stanovanje Ma, pa je že vse razf... . Sploh parket, joj, ga rajš ne gledam, ves je luknjast .... Človeka kar srce boli .. pa nujno bi bilo prebelit ... pa pohištvo je že malo načeto .... ja, sploh odkar je tamala aktivna .. nimaš kaj, igrače letijo vse povsod ... Ampak dobro, ko spucam, je načeloma še kar lepo Ja, sva pa glih takle čas potem čakala, da tamala prileze na svet ... sva bila še dober mesec potem sama v stanovanju ... na koncu že kar naveličana, vsak dan je bil isti .... no, kmalu smo dobili popestritev, hahaha Drugač pa ... še 3krat v službo Hitro gre, če tako pogledaš .... mater!!! Joj, pa jem preveč .. zdaj ob računalniku sem skor celo čokolado pojedla .... sicer 100 gr, pa vseeno Redim se tud ... sem gledala slike po porodu .... je kar trajalo, da sem nekako prišla na normalno postavo ... upam, da mi tokrat prej uspe!!! Nič, grem perilo obesti v klet, potem pa še malo brat knjigo, če mi bo tamala pustila ... Imejte se, pa nič še rojevat punce, marec je še daleč!!! Noge skup držat!!!!
|