ronja -> RE: Monogamija (22.6.2011 21:47:44)
|
Seveda pa tudi ne bi pričakovala ne vem kako razumevanje z njegove strani, če bi ga jaz "zasrala"... čakaj malo: saj če ti je nekdo všeč, to še ne pomeni, da boš zasrala z njim! Sicer pa se mi zdi, da je narava to precej dobro uravnala: ko imaš male otroke, si dovolj zmatran, da se ti enostavno ne da za drugimi gledat, v očeh družbe si tudi srečno oddan in ti nihče ne teži, da bi te na vsak način hotel osvojit, kot je to v mlajših letih in tudi če si srečen s svojim izbrancem, zadovoljiš svoje spolne želje pri njem in ker niso nepotešene, je prag za dražljaj nekoga drugega veliko višji. Meni se je zgodilo, ko sem bila noseča z Lejlo, da me je tip povabil na sok - kako si je glih mene zbral v celem bazenu mi še zdaj ni jasno (ni zgledal nek frik, čisto normalen študent) in ko sem to povedala lubiju, se je samo smejal in ga ni čisto nič prizadelo, recimo. Ok, ni bil tip meni všeč, kar je seveda drugače, ampak mislim, da tudi če bi rekl, da je bil luškan, ne bi bilo kaj drugače. Tako kot si ti napisala, se je meni res slišalo kot to, da bi znorela, če bi tvojemu možu bila všeč še kaka druga punca. Kar se mene tiče: če bi spletla neko čustveno vez, pa da ne bi niti vedela zanjo, bi bila seveda razočarana. Če bi šlo pa za eno noč, pa ne bi bila srečna, ampak se ne bi zato ločila, vsekakor bi poizkusila nazaj vzpostavit to, kar imava. Saj ne bi bila ne prva ne zadnja.
|
|
|
|