bubu_bibi
|
Babike moje, da še se jaz javim. Mi3 smo pa dali selitev čez. Mišek je bil čisto fertik, spal skoraj ni nič, jedel bolj malo, jokal veliko pa samo na rokah bi bil; zdaj, ko smo že na novem spi ogromno, ritem hranjenja še vzpostavlja, pa jokcanje se umirja - kmalu bo spet super fajn! Rakica82 - ful sem vesela, da ste se rešili vnete ritke! Mi smo zaenkrat še v Hoferjevih Mylove plenicah, sem pa tja se namažemo z Bepanthenom in je ok. Pa spanje imate tudi super! Saj počasi bi se lahko kaj dobili, če ste za, kaj praviš? Glede krsta - mi ga imamo prvi vikend v oktobru in sva se z odločila, da bo maši sledila le majhna pogostitev - narezek, pecivo, pijača v plastičnih kozarcih. Pa itak nimava kake velike rodbine, oz. se ne družimo dosti z njimi, tako da povabljenih bo glih tam okrog 15 ljudi. Ker sama raje vidim, da se potem dogovorimo z vsakim posebej za obisk, kot da si tam folk Miška podaja kot rokometno žogo. Sploh ker sem stroga glede hendlinga in nekaterim sploh ni jasno, da če mama nekaj reče se tako naredi in jo (no vsaj mene) ne zanima, kako je bilo včasih in kaj mi majo za povedat. In, da če je veljalo v prvo, velja tudi v drugo. V ponedeljek imamo prvi obisk v RA; je pa res, da je veliko bolje, ker sva pri hendlingu zelo dosledna, pa še vaje delamo redno. Babike, kako pa ve rešujete pregovarjanja drugih glede vaših pravil? Ker jaz se tako sekiram, da je potem ta tema na tapeti naslednji teden, mojega bo pobralo od tega. Pač mi ni vseeno, kako se ravna z mojim otrokom, mi je jasno zakaj sem se odločila za stvari (npr. način dojenja, rokovanja), jih znam zagovarjati, samo imam občutek, da se potem samo kregam. Pa ker je na drugi strani tudi tašča se potem sprašujem, ali ni slučajno neke vrste dokazovanje moči? Pa še neumno se mi zdi, da odrasla ženska rabim zagovarjati svoje odločitve, saj pa drugi strani niso vendar toliko inovativne!