MetiLu
|
Jutro! Moram najprej pohvalit mojo punči, ker je danes prvič spala 5 ur in pol v kosu kakšen balzam no, sej pol jo je do zjutraj spet neki mučilo, samo sem se vseeno naspala upam, da ji bo šlo spanje tako lepo naprej. Spetko, midve se samo dojiva in upam, da mi ne bo treba nikol začet dodajat. Pri Janezu nama je uspelo in zdej tudi upam, da bo tako. Se pa tud meni kakšen večer zdi, kot da imam malo manj mleka, ker se mi zvečer malo večkrat priklopi, preden zaspi za tadolgo rundo. Samo jo kar raje mal večkrat dam na zize, ker mleko itak sproti nastaja in si ga navleče kolikor ga pač rabi. Sej potem ponoč se mi zize spet napolnijo zaenkrat nama uspeva tako. Sem pa prebrala kar nekaj nasvetov od LLL na Mon-u in so me prav pomirili in sedaj bolj razumem kontekst uspešnega dojenja in sem bolj sproščena glede tega. Se pa pozna, če kakšen dan več počivam, se mi ga sigurno več nateče "na trenutno zalogo", kot če skačem naokol... Ker si vprašala, bi jaz rekla, da mu ne dodajaj. Pa ne zarad naraščanja teže, ampak zato, da se ti ne bi ponudba mleka začela počasi zmanjševat. Julijka, super za Gašperja, da tako lepo raste. Mi je zdej en dan na misel prišlo, če si že probala kaj mlečnega pojest, al se še vedno držiš diete? Čist možno je, da sedaj ne boste imeli težav kot pri prvi punčki. Joj, jaz si sploh ne predstavljam te diete. Kaj pa sploh lahko ješ potem? jaz ne vem, če bi se je lahko držala. ma sej najbrž se za svojega otroka potem seveda potrudiš in odrečeš marsičemu, a ne? S čiščo sem imela pa jaz enake težave kot jih opisuješ. Najprej je kazalo, da se bo po 10 dneh čist nehala, pol se je pa začelo ulivat nazaj čist krvavo rdeče, tud par malih (res malih, cca. 0,5x0,5 cm) mi je še zletelo ven, pa kar ni nehala sploh, kadar nisem počivala no zdej po petih tednih imam še malo izcedka, lih toliko, da mi še packa... sem pa tud jaz opazovala, da ni smrdelo, da nisem dobila vročine ali kakšnih bolečin. Če bi bilo kaj od tega, bi šla prej do G. Sej bo minilo Mismis, dobri ste res Jaz si tudi ne predstavljam, da bi imela dva naenkrat, pa je obstajala možnost, ki se je takoj v začetku nosečnosti končala. Pa tud dvojčke imamo v družini. No, kakšen dan imam jaz dovolj dela že s 3 in pol letnikom poleg , ki je že zelo samostojen, tako da si dveh naenkrat res ne predstavljam Zdej pa do konca kavica, pa sinetu moram dat PC, da bo lahko gledal Nodija drug del familije pa še spi