MetiLu
|
Dan punce! Mi gremo pa na morje, se plavat naučit, da bomo plaval tko kt ribce, žabce al pa kit ... ja, v torek gremo na morje in to kar za 14 dni, če bo vreme zdržalo je moj dobil dopust, pa še cel teden pred dopustom pisane frej dni, tako, da gremo 1 teden prej kot smo planirali Smo se pa odločili, da gremo vseeno kampirati s šotorom. Za tisti vikend, ko se bomo pakirali domov bo pa moja mami prišla dol, da bova z mojim lahko v miru "kamp" pospravila. Sva si rekla, če ne kompliciraš, se vse fajn spelje. Ker pa ful uživamo v Stupicah (kamp v Premanturi, naprej od Pule), bomo to tradicijo nadaljevali. Iza je nezahtevna, Janez že komaj čaka, šotor imamo pa tud oreng, tko da ne bi smelo biti težav Če bo pa kakšna kriza z vremenom, bomo pa za kakšen dan vseeno mobilno hiško zraven najeli... Vsi pregledi so za nami, kolki od Ize so 1a, jaz sem imela včeraj G in je vse ok, sem se zmenila tudi za mireno in dobila recept, tako da grem septembra nazaj do G da mi jo vstavi. Pa vagala sem se tam, mam še 5 kil viška, ki bodo zgleda tokrat dlje časa ostale z mano sem pa uspela poročni prstan nazaj natlačit na prst, sam zdej mi pa dol ne gre no, pa saj ga tako ali tako ne snemam. Triletniki ... ja, vidim, da smo na istem tud jaz upam, da kmalu mine... men Janez najboj potegne živc, ko mu rečem, da greva hitro to pa to narest (npr. stuširat, lulat, zobe umit, oblečt ...), preden se Iza zbudi/začne jokat/... in pol on lagano sportski se premika ko kamela po puščavi in se afna in mora še kakšen avto/bager/kamion zraven pripeljat... in pol men zavre... in pol tamala začne cvilt, jaz vpit, Janez pa pol tud tulit, ker sem huda nanjga... začaran krog upam, da bo kmalu minilo. Mi pa med dojenjem da mir, vsaj to razume. Je pa dan veliko bolj miren, kadar se velik igram samo z njim. Lycia, naša ima tudi sesalni žulj, ki se ji kar naprej dela in odlušči in spet, samo to ni to, za kar sem spraševala. Ta aftica al kar koli že je se ji je naredila na notranji strani žnabeljčka, med dlesnijo in ustnico in je ko en sočen mozoljček zdej se ji počasi manjša. kaj pa vem kaj bi to bilo Mi je pa zdele Iza v zadnjih dveh dneh tok mleka navlekla, da imam levo joško kar malo vneto ne da bi imela mastitis, ker tok nabite nimam, sam čutim par mlečnih žlez/bulic, kako so trde in pol malo pomasiram, da mi popustijo. A je možno, da imam kakšno vnetje? Sicer pa je danes že boljše. Včeraj ponoč in čez dan je bilo pa res boleče. Pa še ta vročina me je čist zdelala sem pila včeraj ko nora, ker me je tud glava bolela, kar me nikoli ne in sem zgleda premalo pila. Se je pa Iza že začela tko lepo nasmihat, cuker moj mali pa gode in se trudi pogovarjat spi še vedno pridno, jeva 1x-2x na noč, tko da se da še kar ok naspat. Nasploh je pridna dojenčica. Krčkov nimamo in to tolk odleže, da ni za povedat Zdej grem pa naprej v goro cunj, ki je za oprat in zlikat Lepo bodite