|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2011
22.6.2011 12:30:58   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: missmoon

IIuna : hmmm sedaj ko si omenila, ta rjavi izcedek. Tudi sama sem opazila, da zadnje dva meseca ko se trudiva za prvega user posted image  imam ta izcedek, prej ga pa nikoli nisem imela. Če se prav spomnim, je tudi prejšnji mesec prišel 2 dni pred pričakovano user posted image  ta rjavi izcedek, na dan pričakovane user posted image  se je pa ulilo. Enako je bilo tudi ta mesec. Danes rjavi izcedek, čeprav naj bi user posted image  prišla šele 23. 6. Ahh men ni nič več jasno. Zakaj se je pojavlja ta izcedek zadnje 2 meseca ko sva končno začela delati na user posted image , prej ga pa nikoli nisem imela? Mogoče katera ve? imam podobno izkušnjo ?

Odločila sem se, da bom imela rjavi izcedek za 1. dan M, ker je od zadnjega rjavega izcedka točno 28 dni. Kaj mislite?

Se opravičujem, če vam morim. Malo sem razočarana danes, samo bo jutri že bolje.

čim več user posted image pa bodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ne punce. Navijam za vse nas na vso moč !!!! user posted image user posted image user posted image

Mismoon, malo bolj smo se razgovorile v zvezi s tem v drugi II pričakujemo julija 2011.. v bistvu sploh ne vem, kako sem pristala tam user posted image , očitno zaradi istega naslova.. aja, pa saj vidim, da si ti tudi tam.., meni ni nič več jasno!! hehe user posted image
Drugače pa meni nagaja tudi šele od takrat, ko ne paziva več..

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 51
22.6.2011 21:43:15   
Gulia
Lep večer punce, čeprav ta mesec skoraj 100% lahko rečem, da nama ni uspelo in da bi se najraje premaknila že kar v avgust.. Glede na to da user posted image ni bilo sploh pogosto in ker se zavedam da nisem ena tistih srečnic, ki se jim potem ravno ta mesec posreči user posted image  user posted image ! Nisem še čisto sigurna ali bi se raje sama premaknila v avgust, da jaz presenetim user posted image user posted image user posted image pa se rajši ne bom, tokrat ne bom presenečena če pride, in kar računam nanjo, pač občutek.. Navijam pa za vse ostale tukaj, da prvi poletni dnevi ne prinesejo s seboj samo nevihte in zadušljivo poletno vročino, ampak čimveč user posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 52
22.6.2011 22:15:35   
Anonimen
Aloha! Joj zadnje par dni se mi taka vprašanja potikajo po mislih, ob katerih sem, ko sem jih tu gor prebrala, še ne dolgo nazaj zavijala z očmi. Madonca, kot da nebi imela že enega otroka doma user posted image To so vprašanja ala: joj nekaj me špika spodaj - A to pomeni, da sem noseča? Grozna se zdim sama sebi, ker imam res zadnje par dni občutek, da je nekaj drugače, samo nočem si pa nekega lažnega upa ustvarit. Punce, vedno bolj spoštujem tiste, ki na plusek čakate že po več mesecev ali celo let user posted image

Anonimna <3

(odgovor članu Gulia)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
23.6.2011 7:40:51   
Cybelle
ah, anonimna, ko nismo poskušali zanosit, sem se na vsak post ...kako me špika, joški bolijo, izcedek gor, dol.... nasmehnila, vendar ko jo ne pričakuješ je pa drugače. Takrat si pozoren na vsako malnkost. tako pač je....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
23.6.2011 9:08:38   
maja73
Oj, tudi jaz se zadnje čase spomnim, kako je bilo ko sem prvič zanosila (pred 15 leti).
Ni bilo planirano in ko mi je en teden zamujalo, sem se opogumila in naredila test.
Tist plusek sem gledala in sem mislila, da je sigurno napakauser posted image .  No na vso srečo
sem se odločila in obdržala in zdaj imam doma eno tako zlato najstnicouser posted image
Je pa bilo sploh v začetku težko, bila sva brez službe, oba študenta, brez avtomobila...
V vseh teh letih pa sem si želela, da bi enkrat imela otročka tako, da bi se od prvega
pluska dalje veselila...
Evo upam, da se mi to poletje uresniči želja in zagledamuser posted image , zdaj pa pridno delamo na temuser posted image
Vsem, ki julija upate pošiljam user posted image in želim da bo julija čim več user posted image user posted image

(odgovor članu Cybelle)
Neposredna povezava do sporočila: 55
23.6.2011 9:48:22   
LittleSun
Pozdravljene borke, tudi jaz se prestavljam v julij in sicer user posted image pričakujem 20.7., tokrat pa jih bom zagledala in pika!!! to je najin 5. krog in upam, da bo morje in poletje pripeljalo sproščeno vzdušje in bodo plavalčki priplavali ob pravem času na pravo mestouser posted image user posted image

upam, da bo šel julij malo bolj v rozauser posted image

(odgovor članu maja73)
Neposredna povezava do sporočila: 56
23.6.2011 10:28:09   
krisv
Tako, moje punce, tudi jaz se bom najverjetneje preselila v julij. Sporočim v kratkem user posted image .

< Sporočilo je popravil krisv -- 23.6.2011 10:30:17 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 57
23.6.2011 13:03:21   
Jada82
Hoj! Nekaj novih se mi je pridružilo user posted image user posted image user posted image  Navijam za nas v mesecu juliju user posted image user posted image
Maja73 - lepa zgodba!!! Želim ti, da kmalu zagledaš nov user posted image  in uživaš v nosečnosti, kolikor je le mogoče user posted image user posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 58
23.6.2011 20:30:14   
krisv
Mene tudi na seznam, 21.7. pričakujem user posted image . Ne vem več kak naj štejem kroge poskušanja, saj sem imela vmes LSC, HSC, HSG, UTI, ..., v glavnem 19. krog, če štejem od začetka.

< Sporočilo je popravil krisv -- 23.6.2011 20:35:19 >

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 59
23.6.2011 21:28:03   
rozi55
Tukaj sem, vaša sem. Prišla je tečka user posted image  Pa sem res upala, da je ne bo. Ampak ok, bo pa na dopustu bolj veselo user posted image  Julij bo roooozaaaa user posted image  Mi itak ful paše ta barva user posted image  Ne pričakujem je 26.7. Šibam user posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 60
24.6.2011 6:40:03   
Maat
No, pa je mesec naokoli user posted image   Prosim, če me prestavite iz navijačič nazaj na seznam... ne pričakujem je 24.7..

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 61
24.6.2011 9:25:50   
urssi
No, pa se vam bom pridružila še jaz! ne pričakujem je 21.7. Takrat bomo ravno na dopustu! Vam sporočim veselo novico, ko pridem z dopusta (to pa je optimizem, ne?user posted image ) To pa je moj 2.krog! Naj bo julij za vse roza!!!

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 62
24.6.2011 11:56:07   
maja73
Drage moje, jaz odhajam na morje za 2 tedna, ko se vrnem bom delala test in upam na user posted image .
Bodite fajn, tudi če boste doma in upam, da nas bo julija čimveč user posted image

Pa, pa!

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 63
24.6.2011 12:16:07   
Katte
user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog)

2.7.
anonimnaPu (2. krog)

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog)

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

11.7.
mladika (5. krog po laparo)

13.7.
Malinova (2. krog)

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

24.7.
Maat (x.krog)

25.7.
gregorina35 (1.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

x.7.
witch (20.krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 21

Nosečk:
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image
,
Gulia, APu, mismoon

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 64
24.6.2011 21:16:09   
mladika
Helou bejbike!!
Jst se javlam z novičko,da me dajte za ta mesec med navijačke,ker je moj dragi danes pristal v bolnici,jst bom pa mela lih zdej za vikend O,tak da bova ta mesec na pavzi.Ampkak nič ne de,važno da se moj srček pozdravi.Boma pa avgusta naredla enga lepega user posted image !!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 65
25.6.2011 14:07:27   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Helou bejbike!!
Jst se javlam z novičko,da me dajte za ta mesec med navijačke,ker je moj dragi danes pristal v bolnici,jst bom pa mela lih zdej za vikend O,tak da bova ta mesec na pavzi.Ampkak nič ne de,važno da se moj srček pozdravi.Boma pa avgusta naredla enga lepega user posted image !!!!

Uh, upam, da ni kaj hujšega s tvojim user posted image ! Jah nimaš kaj, včasih tako pride! Držim pesti, da bo čim prej nazaj! Boš pa avgusta zagledala user posted image ! Ampak user posted image pa ob priliki vseeno, nikoli ne veš, kdaj se prime ...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 66
25.6.2011 14:08:28   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Pozdravljene borke, tudi jaz se prestavljam v julij in sicer user posted image pričakujem 20.7., tokrat pa jih bom zagledala in pika!!!

LittleSun, tak duh je taprav, odločenost!!! Tud jest verjamem, da tokrat ti bo pa uspelo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 67
25.6.2011 14:10:11   
Jada82
Drugač pa, jaz imam še 9 dni do testa .... 5.7. točno ga bom delala, čeprav jih imam doma ene 13 ... uf! So bili priloženi tem ovulacijskim user posted image Dobro, bomo videli ...
Hm, me pa skoz nekaj spodaj zvija, špika ... ampak vseeno mislim, da je za znake še prezgodaj, tako da ... bogve, kaj je to ... Aja, pa modrci me motijo user posted image To je pa res naješno .... al pa so mi joške zrasle user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 68
25.6.2011 23:09:43   
Malinova
Samo en prijeten pozdravček vsem in obilo črtastih pogledov! Bliža se naš mesec, upam, da bo rozast kar se da! Smo na vezi! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 69
26.6.2011 13:31:31   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Drugač pa, jaz imam še 9 dni do testa .... 5.7. točno ga bom delala, čeprav jih imam doma ene 13 ... uf! So bili priloženi tem ovulacijskim user posted image Dobro, bomo videli ...
Hm, me pa skoz nekaj spodaj zvija, špika ... ampak vseeno mislim, da je za znake še prezgodaj, tako da ... bogve, kaj je to ... Aja, pa modrci me motijo user posted image To je pa res naješno .... al pa so mi joške zrasle user posted image

ulalalauser posted image user posted image upam, da te bodo modrci motili še 9 mesecevuser posted image user posted image pozitive vibe pa bo, sevedauser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 70
26.6.2011 14:43:07   
Jada82
Ma klinc, pomoje ne bo nič, me že nekaj spodaj zvija ... isto, kot prejšnje 3 mesece .... tako da ... mah, drug mesec bo pa sigurno ... ampak dobro, počakmo še teh par dni ... čeprav nočem preveč upov postavljat .... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 71
26.6.2011 22:11:30   
LittleSun
jada imaš še čas in tole špikanje tako hitro je pomoje psiha. za vse drugo je še prehitro. držim pesti, sej veš!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 72
26.6.2011 23:02:08   
Anonimen
Živjo,

pridružujem se vam v juliju! Tokrat  user posted image  ne pričakujem 23.7!

Prosim dajte me na seznamček.

Ali mi lahko poveste, kako je dobro user posted image ? Med na vsak drugi dan ko ni plodnih dni, sicer pa na vsak dan..? A sem si prav zapolmila? In kateri ovulacijski testi so dobri? So natančni?

Neposredna povezava do sporočila: 73
26.6.2011 23:03:00   
Anonimen
Aja, gremo pa 3. krog

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
27.6.2011 7:24:15   
Cybelle
selim se iz junija v julij

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.