|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2011
16.6.2011 10:40:36   
Katte
user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog)

2.7.
anonimnaPu (2. krog)

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog)

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

13.7.
Malinova (2. krog)

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 8

Nosečk:
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image
,Gulia,
APu

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.6.2011 11:53:31   
cina
Pozdravljene punce!

Se vam pridružujem, saj pričakujem user posted image user posted image 17.7. To bo že 40.krog, upam, da končno uspešen.
Prejšnji mesec sem bila v postopku IUI, ampak ga nismo mogli izvesti zaradi prevelikega števila foliklov. Ta mesec imam pavzo, če bo neuspešna, pa zopet IUI naslednji mesec.

Držim pesti in močno navijam za vse, ki si želimo zagledati čarobne user posted image user posted image !!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image

Pošiljam vam optimizem in  user posted image user posted image user posted image za srečo! user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.6.2011 20:11:19   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: benji

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

8.7.
mladika(14.krog)

Hejjj, pa ve me res nočete na sezamu user posted image  user posted image . Saj sva zeloo pridna in se tudiva, da čimprej pobegnem na kakšno drugo temo, ampak julija me bost še gledale tukaj user posted image  user posted image .

Sej jst sem tut lahk na seznamu,sam na 11.7 me prestavte,je pa že 5 krog po laparo.user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.6.2011 8:10:11   
benji
mladika user posted image  user posted image  user posted image  , saj po eni strani sem vesela da bom tudi julija v dobri družbi, ampak...raje bi izmenjevala mnenja na kateri drugi temi.
Pišuko no,...res ni pravice, da nam ne uspe tako dolgo. Sicer jaz še nisem bila na laparo ampak me verjetno čaka tudi to, če nam usoda ni namenila user posted image  to poletje.

Nič, vztrajati bo treba, nam drugo ne preostane.

Še par pikapok, da nam v juliju pričarajo +
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.6.2011 11:44:02   
Monstera
O mladika, nama je uspelo v 5. krogu po laparo! Držim pesti :D

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.6.2011 12:16:53   
Anonimen
hojla!

V tko lepem vremenu jaz pa popoldan v službo-mah  bo že ,sej še jutri dopoldan potem pa doma en dan in pset dopoldan;)
mi smo pridni veselo telovadimo in čakamo bo ali ne bo.Mali sinček že kaže kje bo mami imela dojenčka in navija za otročka-star je 26m.
jaz sem v prvi nosečnosti oz pred prvo nosečnostjo pila krvomočnico in mislim ,da mi je pomagala ,to pa niti pomislila nisem nanjo dokler nisem prebrala pri Junijkah ki pričakujemo user posted image - Jadi82.Jutri grem ponjo in jo pijem do 28,pa bo kar bo ,čene pa drugi mesec.

1xx do dec.bo že;)user posted image user posted image user posted image

uživajte in veselo telovadite-julij je naš

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
19.6.2011 10:45:27   
gregorina35
Pozdravljene punce!

Se vam lahko pridružim tudi jaz? Sicer sem še v pričakovanju junijske user posted image  in ta bo druga po abraziji, ki sem jo imela konec aprila. Sedaj pa nam je ginekologinja dala zeleno luč, tako da gremo v juliju v akcijo user posted image .

user posted image user posted image  pričakujem okrog 25.07.

Lep pozdravček vsem iz deževne primorske,
Gregorina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.6.2011 15:00:46   
cina
Še enkrat vas lepo prosim, da me dodate na seznam, saj user posted image user posted image pričakujem 17.7. user posted image
To bo najin 40.krog.

Držim pesti za vse nas, da kmalu dobimo zdravega user posted image v naročje!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.6.2011 15:23:59   
Katte
user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog)

2.7.
anonimnaPu (2. krog)

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog)

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

11.7.
mladika (5. krog po laparo)

13.7.
Malinova (2. krog)

14.7.

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

25.7.
gregorina35 (1.krog)

26.7.
Katte (14.krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 13

Nosečk:
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
Jada82, benji, mojamura,
,Gulia,
APu

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.6.2011 15:27:51   
Katte
Tako, mislim, da ste zdaj vse na seznamu. Na žalost se vam pridružujem tudi jaz, ker se je danes nakazala user posted image .
Trenutno nisem najbolj optimistična, tako da nimam kakih vzpodbudnih besed za julij, jutri bo pa že bolje.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.6.2011 15:49:11   
maja73
Joj kar ne morem verjeti, da tole pišem. Ampak ta mesec smo tudi pri nas začeli delati na tem, da
okoli 10.07 zagledam user posted image . Stara sem 37 let in me fuuul skrbi, če bo ratalo...pa do vse vredu.
Imam pa doma že najstnico in tudi ne vem kako bo navdušena nad user posted image . Karkorkoli jaz se vam
pridružujem in držim pesti, da bomo kmalu same srečne user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.6.2011 7:02:44   
Katte
Dobrodošla, maja73. Kar brez skrbi, 37 ni problematično, pa velika sestra bo tudi sprejela mlajšega bratca ali sestrico. Ti se samo zrelaksiraj. Držim pesti.

Pa še to. Sem bila očitno včeraj tako vsa iz sebe, da sem se dala kar na napačen datum user posted image . Popravljam.

Still hoping.

(odgovor članu maja73)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.6.2011 7:04:30   
Katte
user posted image

1.7.
anonimna <3 (2. krog)

2.7.
anonimnaPu (2. krog)

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog)

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

11.7.

13.7.
Malinova (2. krog)

14.7.

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)

25.7.
gregorina35 (1.krog)

Skupaj nas je: 14

Nosečk:
Jada82, benji, mojamura,
,Gulia,
APu

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.6.2011 9:39:23   
missmoon
Punce moje,
selim se na julijski seznamček. Punce prav vesela sem, da vas imam, ker je potem kar nekako lažje tole čakanje, pa tudi razočaranje.
Glede na to, da me je user posted image  presenetila 2 dni prej, naslednje ne pričakujem : 18.7. ( 3. krog). upam, da bo držalo pravilo : v tretje gre rado user posted image .

Lahko me zapišete tudi pod navijačice, ker navijam na vso moč za vsako izmed vas. Za čim več user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image

Danes sem malo slabe volje, sploh, ker ne vem zakaj je user posted image  prišla 2 dni prezgodaj, čeprav jo imam vedno na 28 dni. Ah ja, takle mamo user posted image .
Čim več user posted image  vam želim in veliko dobre volje ter user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.6.2011 10:01:38   
Anonimen
helou

Prav nasmejala sem se,ko je ena pripela tale link gor.. (http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx)
Prav posrečeno je nareto... pa še to ali bo punčka lai deček ... no če drži bova 3x na dan tiste 4 dni ko bi naj bila punčka.. user posted image user posted image
Sama sem našla tegale .. http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp .. drugače pa mislim da so itak vsi točni..
Tudi jst ne vem ali se začne računat od dneva ko dobiš rjavi izcedek ali ko priteče sveža kri.. jst imam vedno dva dni prej rjavi izcedek..
Jst računam vdno od prvega dne sveže krvu ..user posted image

Pa itak bomo vse še to poletje zagledale +..

(odgovor članu missmoon)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
21.6.2011 10:23:35   
Anonimen
Jaz ne vem ali psiha toliko dela zdaj ali kaj, samo jaz imam občutek, da se spodaj nekaj dogaja. Pa ne morem definirat kaj - eno tako rahlo napetost čutim v spodnjem delu trebuha, ki ni enaka tisti pred pričetkom tečke rdečke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
21.6.2011 10:24:08   
Anonimen
Aja, še podpis:

Anonimna <3

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
21.6.2011 10:29:30   
lluna
Hmm, meni je G razložila, da se rjav izcedek pojavi, ko se posteljica začne luščiti, vendar še bolj počasi. To naj bi se zgodilo zaradi postopnega upadanja hormonov, vendar pa naj bi to že bila M (saj krvavitev namreč je, vendar v tako majhnih količinah, da priteče že kot rjava in ne rdeča, ki nastopi po popolnem padcu hormonov). Lahko pa tudi, da se motim.. mene predvsem skrbi to počasno upadanje hormonov tik pred, saj se mi to dogaja le zadnje mesece, od kar ne paziva..
Je imela katera težave z upadanjem progesterona? Kaj pa s popuščanjem rumenega telesca? Kakšni so znaki?
Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.6.2011 10:31:12   
lluna
Anonimna, kdaj pa si imela ovulacijo? Bi lahko bil rjav izcedek vgnezditvena?

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.6.2011 10:47:21   
Katte
user posted image

1.7.
anonimna <3 (2. krog)

2.7.
anonimnaPu (2. krog)

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog)

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

11.7.

13.7.
Malinova (2. krog)

14.7.

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)
25.7.
gregorina35 (1.krog)

Skupaj nas je: 15

Nosečk:
Jada82, benji, mojamura,
,
Gulia, APu, mismoon

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.6.2011 10:50:20   
missmoon
IIuna : hmmm sedaj ko si omenila, ta rjavi izcedek. Tudi sama sem opazila, da zadnje dva meseca ko se trudiva za prvega user posted image  imam ta izcedek, prej ga pa nikoli nisem imela. Če se prav spomnim, je tudi prejšnji mesec prišel 2 dni pred pričakovano user posted image  ta rjavi izcedek, na dan pričakovane user posted image  se je pa ulilo. Enako je bilo tudi ta mesec. Danes rjavi izcedek, čeprav naj bi user posted image  prišla šele 23. 6. Ahh men ni nič več jasno. Zakaj se je pojavlja ta izcedek zadnje 2 meseca ko sva končno začela delati na user posted image , prej ga pa nikoli nisem imela? Mogoče katera ve? imam podobno izkušnjo ?

Odločila sem se, da bom imela rjavi izcedek za 1. dan M, ker je od zadnjega rjavega izcedka točno 28 dni. Kaj mislite?

Se opravičujem, če vam morim. Malo sem razočarana danes, samo bo jutri že bolje.

čim več user posted image pa bodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ne punce. Navijam za vse nas na vso moč !!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 46
21.6.2011 10:50:51   
Katte
No, pa sva na isti dan, mismoon. Razmišljaj tako - če je že morala user posted image  priti, je bolje, da je malo prej, greš lahko v nove boje.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 47
21.6.2011 10:53:40   
missmoon
Katte : pa res :)  vso srečo v tem krogu ti želim. Bova veliko user posted image , pa sigurno zagledava user posted image  18.7.

NAVIJAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 48
22.6.2011 11:24:58   
witch
x.7. 20. krog Upam da nam bo julij naklonjen user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 49
22.6.2011 12:30:05   
Katte
user posted image

1.7.
anonimna <3 (2. krog)

2.7.
anonimnaPu (2. krog)

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog)

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

11.7.

13.7.
Malinova (2. krog)

14.7.

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)

25.7.
gregorina35 (1.krog)

x.7.
witch (20.krog)

Skupaj nas je: 16

Nosečk:
Jada82, benji, mojamura,
,
Gulia, APu, mismoon

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.