|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2011
27.6.2011 7:24:36   
Cybelle
ne čakam 24.7.

(odgovor članu Cybelle)
Neposredna povezava do sporočila: 76
27.6.2011 8:12:27   
LittleSun
Dobro jutro punce. sem kar malo žalostna ko se tako selimo iz meseca v mesec in da nas je tolikouser posted image tako lepo je prebrati lepe novice in videti user posted image user posted image . upam, da nam bo julij bolj naklonjenuser posted image user posted image

me pa zanima če imaste kakšne tehnike...morda noge v zrak, ali kakšna posebna poza?user posted image user posted image mogoče malo smotano vprašanje, ampak moja babi pravi..noge v zrak in bo ziher uspelouser posted image user posted image

lep sončen dan vam želim

(odgovor članu Cybelle)
Neposredna povezava do sporočila: 77
27.6.2011 10:00:02   
Katte
mladikica, hudo mi je, da je tvoj dragi pristal v bolnici. Pa ne samo zato, ker ne bosta mogla user posted image  v času O. Se človek kar zamisli. Preveč se ukvarjamo s tem, da bomo zanosile. Srečne smo že zato, ker imamo ob sebi svoje moške, ki jih imamo tako rade, da si želimo z njimi imeti otroke. Ceniti moramo to, da jih imamo, pa četudi nam lahko gredo kdaj na živce user posted image .
Naj se tvoj kmalu poštima, ti ga cartaj v bolnici in potem, ko bo prišel domov, user posted image  bo pa pač naslednji mesec.
Jada82, saj veš, da nič ne pomeni, če te špika ali če te ne, če so občutljive prsi ali ne. Na žalost boš vedela, da si noseča šele takrat, ko boš zagledala user posted image . Znaki za PMS in nosečnost so enaki. Tako da ne obupaj in bolj ali manj potrpežljivo čakaj še en teden.
turquoise, veliko je raznih metod za zanositev. Ampak lahko rata, če vsak dan user posted image  ali pa samo enkrat, če je ob pravem času. Ali pa ne. Midva sva že poskusila vse možno - na dva dni, vsak dan, O teste. Tudi spermiogram je v redu. Pa še vedno ni ratalo. Pač smola ali pa je z mano kaj narobe.
Načeloma pa je res najbolje, če user posted image  v plodnih dneh vsak dan. Razen, če je mogoče spermiogram slabši.
Punce, še malo, pa bo naš mesec. Samo pozitivno user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 78
27.6.2011 10:00:33   
Katte
user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog)

2.7.
anonimnaPu (2. krog)

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog)

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

13.7.
Malinova (2. krog)

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)

25.7.
gregorina35 (1.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

x.7.
witch (20.krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 22

Nosečk:
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 79
27.6.2011 10:01:04   
gregorina35
Pozdravljene punce!

Evo, moja user posted image  je danes končno prišla, tako da imamo sedaj zeleno luč, da začnemo spet delati na user posted image . Aprila sem namreč imela SS v 12. tednu user posted image . Sedaj pa veselo na delo, polni optimizma seveda user posted image .

Vidim, da imate nekatere težave z izcedki pred user posted image , jaz sem jih imela skoraj vedno par dni prej, kakšen mesec so se začeli že takoj po ovulaciji, sedaj pa že 1 mesec pijem maco in krvomočnico (zaradi abrazije) in ta mesec prvič po ne vem kolikšnem času izcedkov ni bilo! Sem skoraj sigurna, da je "kriva" maca. Bomo videli, kako bo naslednji mesec, če seveda ne zagledamo user posted image . A še katera pije maco in opaža takšne spremembe?

Glede na to, da imam doma že 2 sončka, mislim, da to ni ovira za zanositev, sem pa sigurna, da je bil razlog za splav v izcedkih oz. zaradi nizke ravni progesterona. Zato mogoče ne bi bilo odveč, da če tiste, ki imate izcedke pred user posted image  to omenite svoji ginekologinji, še posebno, če vam uspe zanositi, da vam mogoče predpiše progesteron. Saj veste, za vsak slučaj, bolje preprečiti kot zdraviti user posted image .

No, sedaj pa uživat na sonček.

Lep dan vsem in uspešno user posted image .

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 80
27.6.2011 10:03:57   
gregorina35
Aja, še seznamček, Katte, me lahko prosim prestaviš na 27.07.

Pa še eno user posted image , ker tako pridno urejaš seznam user posted image .

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 81
27.6.2011 10:15:22   
Wannabemommy
Jutro punce, ma tud jaz se vam pridružujem v julij, čeprav me nebo kaj dosti gremo namreč 1.7.-20.7. na dopust, ampak če ne drugo da me date na seznam. user posted image  Ne pričakujem pa je 22.7. al pa raje 24.7, me je zdaj 2 dni prej obiskalauser posted image , sem ji na nek način kr hvaležna da me nebo na morju gnjavlauser posted image .Upam da bo julij za vse vas bolj obarvan z user posted image  barvo, jaz bom dala malo vse skup na off, ker se ne mislim sekirat l bo al nebo. želim uživat na dopustu z mojima 2 fantoma.
Vsem vam pa cel travnik user posted image pa da poplavi user posted image  barvauser posted image user posted image user posted image
Lep začetek tedna

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 82
27.6.2011 11:15:34   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: gregorina35

Aja, še seznamček, Katte, me lahko prosim prestaviš na 27.07.

Pa še eno user posted image , ker tako pridno urejaš seznam user posted image .

Ah, hvala user posted image .

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 83
27.6.2011 11:19:02   
Katte
user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog)

2.7.
anonimnaPu (2. krog)

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog)

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

13.7.
Malinova (2. krog)

14.7.

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
x.7.
witch (20.krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 23

Nosečk:
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
Jada82, benji, mojamura,
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 84
27.6.2011 18:51:04   
štručka2503
Na žalost se vam pridružujem v mesecu juliju user posted image
user posted image  ne pričakujem 27.7. ampak upam, da končno zagledam user posted image

Srečno vsemuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 85
27.6.2011 22:25:10   
mladika
Da vam sporočim,moj dragec je že od učiraj doma,jst pa ga cartam pa razvajam...user posted image meu je en majši napad slepiča,ampak je zdaj bolše.Operirat ne bo treba,more pa met dieto.No sam to sem vam hotla sporočit in pa seveda da za use stiskam pestke,da bo čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu štručka2503)
Neposredna povezava do sporočila: 86
27.6.2011 23:11:13   
SILVA
Mladika a je tebi Bokalova kaj rekla, kdaj se vidita, če vama ne rata. Meni je dala čas do septembra.
Super za dragega, da je boljeuser posted image , ti ga kar cartaj, da bo potem on tebe, ko boš srečkauser posted image

Drugače sva pa midva glih v plodnih dnevih, potem skočimo na dopust in po dopustu upam, da zagledamouser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 87
27.6.2011 23:15:04   
Anonimen
Mi pa ze odstevamo dneve do testka... komi cakam!!!

Anonimna <3

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
28.6.2011 7:05:45   
Katte
štručka2503, na žalost te sprejemamo medse v juliju user posted image .
mladika, super, da je dragi že doma. Kar razvajaj ga.
SILVA, super timing. Ti kar napadi svojega dragega, na dopustu se boš lepo sprostila in malo pozabila na vse skupaj, ko se vrneš, te pa mogoče preseneti user posted image .
Anonimna <3, računam nate, da nam otvoriš roza julij user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
28.6.2011 7:06:16   
Katte
user posted image

1.7.
anonimna <3 (2. krog)

2.7.
anonimnaPu (2. krog)

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog)

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

13.7.
Malinova (2. krog)

14.7.

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

x.7.
witch (20.krog)

Skupaj nas je: 24

Nosečk:
Jada82, benji, mojamura,
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 90
28.6.2011 11:45:48   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Mladika a je tebi Bokalova kaj rekla, kdaj se vidita, če vama ne rata. Meni je dala čas do septembra.
Super za dragega, da je boljeuser posted image , ti ga kar cartaj, da bo potem on tebe, ko boš srečkauser posted image

Drugače sva pa midva glih v plodnih dnevih, potem skočimo na dopust in po dopustu upam, da zagledamouser posted image

Ne nič mi ni rekla kdaj se vidiveuser posted image sem jst sama seb dala taiming do septembra,glede na to da moj dragi ok spermiogram,sem spet jst na vrsti za preiskave...zdej med dopusti se bova mal dala na "off",pol pa da vidimo,če ne grem pa septembra k njej.

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 91
28.6.2011 11:58:33   
Anonimen

user posted image

1.7.
anonimna <3 (2. krog)

2.7.
anonimnaPu (2. krog)user posted image

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog)

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

13.7.
Malinova (2. krog)

14.7.

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

x.7.
witch (20.krog)

Skupaj nas je: 24

Nosečk:
Jada82, benji, mojamura,
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
28.6.2011 11:59:20   
Anonimen
že  mora biti tako .A grem s pokončno glavo naprej ker vem ,da bo sinček drugo leto dobil bratca-sestrico.

Vsem držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

lp,Apu

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
28.6.2011 12:20:43   
cina
APu, pošiljam ti objeme zaradi user posted image in ogromno optimizma. Saj bo kmalu user posted image user posted image in bo sincek cakal na user posted image .

Držim pesti zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
28.6.2011 12:36:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cina

APu, pošiljam ti objeme zaradi user posted image in ogromno optimizma. Saj bo kmalu user posted image user posted image in bo sincek cakal na user posted image .

Držim pesti zate!

hvaal ,takšni spodbudni stavki mi dajo moč;)user posted image

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
28.6.2011 18:34:09   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: gregorina35

Vidim, da imate nekatere težave z izcedki pred user posted image , jaz sem jih imela skoraj vedno par dni prej, kakšen mesec so se začeli že takoj po ovulaciji, sedaj pa že 1 mesec pijem maco in krvomočnico (zaradi abrazije) in ta mesec prvič po ne vem kolikšnem času izcedkov ni bilo! Sem skoraj sigurna, da je "kriva" maca. Bomo videli, kako bo naslednji mesec, če seveda ne zagledamo user posted image . A še katera pije maco in opaža takšne spremembe?

Glede na to, da imam doma že 2 sončka, mislim, da to ni ovira za zanositev, sem pa sigurna, da je bil razlog za splav v izcedkih oz. zaradi nizke ravni progesterona. Zato mogoče ne bi bilo odveč, da če tiste, ki imate izcedke pred user posted image  to omenite svoji ginekologinji, še posebno, če vam uspe zanositi, da vam mogoče predpiše progesteron. Saj veste, za vsak slučaj, bolje preprečiti kot zdraviti user posted image .

gregorina35 pozdravljena!
hvala, ker si omenila svojo izkušnjo.. jaz imam namreč vsak mesec težave z izcedki, v bistvu so kar iz meseca v mesec bolj problematični (ta mesec so trajali 10 dni). G sem omenila že parkrat, imela sem tudi že vsaj 3 preglede v zadnje pol leta, vendar vse OK. namignila sem ji tudi že za progesteron, vendar je rekla, da bi še malo počakala, jaz pa ne vem... v Avstriji sem si na latno pest kupila utrogestan, ki čaka v predalu. Sem pa tudi že razmišljala o maci, kje si jo naročila? Začela pa sem tudi s svetlinovim oljem v kapsulah.
LP

< Sporočilo je popravil lluna -- 28.6.2011 18:35:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 96
28.6.2011 18:35:58   
lluna
vsem, ki ste jo dočakale user posted image , ostalim pa user posted image user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 97
28.6.2011 21:07:24   
gregorina35
IZVIRNO SPOROČILO: lluna

gregorina35 pozdravljena!
hvala, ker si omenila svojo izkušnjo.. jaz imam namreč vsak mesec težave z izcedki, v bistvu so kar iz meseca v mesec bolj problematični (ta mesec so trajali 10 dni). G sem omenila že parkrat, imela sem tudi že vsaj 3 preglede v zadnje pol leta, vendar vse OK. namignila sem ji tudi že za progesteron, vendar je rekla, da bi še malo počakala, jaz pa ne vem... v Avstriji sem si na latno pest kupila utrogestan, ki čaka v predalu. Sem pa tudi že razmišljala o maci, kje si jo naročila? Začela pa sem tudi s svetlinovim oljem v kapsulah.
LP

Iluna, res čudno, meni je moja ginekologinja takoj predpisala Dabroston in hvala bogu, da so izcedki izginili. Ti kar vztrajaj, naj ti predpiše recept, boš vsaj vedela, ali so krvavitve povezane z nizko ravnjo progesterona. Če pa slučajno zanosiš, potem pa bi jaz na tvojem mestu kar vztrajala. Sicer itak ne moreš natančno vedeti, a močno čutim, da je bil ravno to vzrok mojega SS v 12. tednu.

Glede mace pa, jaz sem jo naročila preko spleta na Planet Bio:  http://www.planetbio.si/superhrana/zeli-korenine/maca-root-koren-maca.html?gclid=CMm5yNak2akCFRYf3wodBGedMw . Videla sem jo tudi v zeliščni trgovini na tržnici v Kopru - če je ne dobiš, mi piši na zasebno pošto, ti jo pošljem.

Sicer pa jaz vsako jutro pijem čaj krvomočnice (zaradi abrazije, da se popravi maternica), potem pa si v jogurt zmešam maco in par žlic konopljinih in lanenih semen. Ampak maco bom sedaj jedla samo prvi del ciklusa, do ovulacije, ker bomo ta mesec zopet začeli delati na user posted image  in baje ni priporočjivo jemanje po ovulaciji.

Od dodatkov pa jemljem še omega 3, svetlinovo olje in folno kislino.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 98
29.6.2011 7:03:57   
Katte
APu, te je pa zgodaj presenetila user posted image . Ostajaš še v juliju? Hudo mi je zate, ampak če je morala priti, je vsaj prišla prej in si tako že šla v nove boje. Držim pesti, da bo ta krog uspešen.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
29.6.2011 7:31:56   
Wannabemommy
Jutro punce

Evo jaz ravn prišla z nočne, pa vam morm povedat da smo bli včeraj na posvetu za IVF.
Torej dobila sva navodila v septembru začnem z KT, pol pa z 26.9. z injekcijami in imam predvideno punkcijo jajčec okrog 19.10user posted image user posted image user posted image  to bo minlo kot bi reko keks,seveda če nebomo kaj prej naštimali.

Ful sem vesela kr se je začelo vsaj nekaj v dobro obračat in vsaj vem da pri ivf na čem sem.Sem ful dobre volje, to pa je tud nekaj, zaj pa grem na kavo pol pa v šoping malo stvari nabavljat, gremo v petek ponoči na lepše ( beri morje). Joj komaj že čakam! Sem bla zdaj brezuser posted image  je bil 14 dni z babi na morju in mi že tak manjka da bi najraje kr poletela k njemuuser posted image  in ga stisnila k sebi, ma tak ga nem par dni iz rok spustila da nadoknadim zamujenouser posted image .
Nič pridne bodite in vsemuser posted image zauser posted image
Jada82- Zate pa stiskam pesti na rokah in nogah, da se ojača ta tvoja črticauser posted image user posted image
Pa lep sončen dan

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.