|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2011
29.6.2011 11:18:42   
rajska
Živjo punce

se vam bom pridružla... ne čakam 25.7.

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 101
29.6.2011 11:20:32   
Katte
Dobrodošla, rajska. Držim pesti za julijski plusek.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu rajska)
Neposredna povezava do sporočila: 102
29.6.2011 11:21:46   
Katte

user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog)

2.7.
anonimnaPu (2. krog)user posted image

4.7.
pikicaa25 (12. krog)

5.7.
Jada82(3.krog)

8.7.
benji (14.krog)

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

13.7.
Malinova (2. krog)

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)

16.7.
Anomimna ? (2.krog)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

25.7.
rajska (x.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

x.7.
witch (20.krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 25

Nosečk:
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
29.6.2011 11:45:19   
Anonimen
evo se je prikazala v vsem svojem sijaju in luči

Gremo veselo v drugi mesec ,polni energije;)

lp,Apu

(odgovor članu rajska)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
29.6.2011 16:51:19   
lluna
[/quote]

Iluna, res čudno, meni je moja ginekologinja takoj predpisala Dabroston in hvala bogu, da so izcedki izginili. Ti kar vztrajaj, naj ti predpiše recept, boš vsaj vedela, ali so krvavitve povezane z nizko ravnjo progesterona. Če pa slučajno zanosiš, potem pa bi jaz na tvojem mestu kar vztrajala. Sicer itak ne moreš natančno vedeti, a močno čutim, da je bil ravno to vzrok mojega SS v 12. tednu.

Glede mace pa, jaz sem jo naročila preko spleta na Planet Bio:  http://www.planetbio.si/superhrana/zeli-korenine/maca-root-koren-maca.html?gclid=CMm5yNak2akCFRYf3wodBGedMw . Videla sem jo tudi v zeliščni trgovini na tržnici v Kopru - če je ne dobiš, mi piši na zasebno pošto, ti jo pošljem.

[/quote]

Jah, vem, naslednjič ji bom zopet omenila, sva ponovno dogovorjeni, ko se mi M zaključi. Veš kaj me zanima, če morda veš, ali se kljub izcedkom (torej zaradi prehitrega luščenja sluznice) oplojeno jajčece sploh lahko vgnezdi in oddaja nosečniški hormon? Ali je možno tudi, da se le poskuša vgnezditi, testi so negativni, in gre nazadnje naprej v M?
Drugače pa obžalujem tvojo izkušnjo...
Hvala za info o maci, in ker si se ponudila za pomoč, prijazno od tebe. Upam, da jo uspem dobiti sama.

< Sporočilo je popravil lluna -- 29.6.2011 16:52:36 >

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 105
29.6.2011 19:10:35   
gregorina35
IZVIRNO SPOROČILO: lluna

Jah, vem, naslednjič ji bom zopet omenila, sva ponovno dogovorjeni, ko se mi M zaključi. Veš kaj me zanima, če morda veš, ali se kljub izcedkom (torej zaradi prehitrega luščenja sluznice) oplojeno jajčece sploh lahko vgnezdi in oddaja nosečniški hormon? Ali je možno tudi, da se le poskuša vgnezditi, testi so negativni, in gre nazadnje naprej v M?
Drugače pa obžalujem tvojo izkušnjo...
Hvala za info o maci, in ker si se ponudila za pomoč, prijazno od tebe. Upam, da jo uspem dobiti sama.

Iluna, jaz sem v drugi nosečnosti, ki se je hvala bogu obdržala, krvavela od 9 do 12 dne, v tretji nosečnosti pa od 7 do 12 dne, a se je žal končala v 12. tednu. Se pravi, da se je v obeh primerih jajčece vgnezdilo, kljub krvavitvam - sem prepričana, da niso bile krvavitve zaradi vgnezditvene, ker sicer ne  bi trajale 5 dni. Sigurno pa lahko pride do oploditve tudi, če se jajčece ne vgnezdi, ampak se izloči z menstruacijo. Test pa začne kazati prisotnost nosečnostnega hormona šele po vgnezditvi, tako da itak ne moremo vedeti, ali je bila oploditev ali ne.

Problem pri nizkem progesteronu je, da ne podpira nosečnosti (predvidoma do 12. tedna), dokler svoje funkcije ne prevzame posteljica. Jaz imam hvala bogu Dabroston še doma in ga bom sigurno začela jemati, takoj ko zanosim (preden pridem do ginekologinje, lahko traja par tednov in nočem ponovno riskirati).
Sicer pa jutri odhajamo na dopust v Čatež, vas bom probala spremljati preko telefona in upam, da bo čimveč dobrih novičk user posted image ! Držim pesti, da nam vsem čimprej rata!

Srečno vsem in en lep pozdravček iz Obale!

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 106
30.6.2011 10:17:04   
Cybelle
user posted image  rezervirali smo morjeeeeeeee
komaj čakam 10 dni :))))))))))))) morja, uživancije, jupijaaaaaaaaaa

že odštevamuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 107
30.6.2011 10:19:06   
štručka2503
Živjo,

mene pa nekaj zanima ali je mogoče katera šla na pregled jajcevodov z ultrazvokom?

Drugače se je pri meni že skoraj user posted image  poslovila tako, da bomo lahko kmalu začeli user posted image
Pošiljam vam veliko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 108
30.6.2011 12:28:19   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Cybelle

user posted image  rezervirali smo morjeeeeeeee
komaj čakam 10 dni :))))))))))))) morja, uživancije, jupijaaaaaaaaaa

že odštevamuser posted image user posted image

Uživajte na max!!!!! Res!!!

(odgovor članu Cybelle)
Neposredna povezava do sporočila: 109
30.6.2011 12:30:16   
Jada82
Evo, jaz sem danes zjutraj ponovila test. Črtica še vedno je, vendar še vedno zeloooo šibka ... no ja, močnejša kot zadnjič - sem pa ponovila z unim testom, ki je zadnjič res pokazal samo senco. Mah ne vem, še vedno nisem prepričana. Tako da, ne se še veseliti z mano in tud obarvajte me še ne!
Test bom ponovila v torek, na predviden dan user posted image .Če bo takrat močan user posted image , me boste pa obarvale .... Saj, to je le še 5 dni .... Držite pesti ...

P.S.: Čeprav nekaj mi pravi no, da sem noseča ... kaj pa vem, ne upam upat user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 110
30.6.2011 14:00:01   
urssi
Jada jaz sem skoraj 100%, da si nosečauser posted image !!!
jaz sem pa kar malo žalostna..moj dragi možek pravi, da bi pa mogoče raje še malo počakala z user posted image , saj samo kakšen mesec, konec avgusta bi pa spet šla v akcijo. Veste kakšen je razlog... Naš prvi čmrlj je star dve leti in moj možek si želi spet eno poletje preživeti malo bolj brezskrbnouser posted image To pomeni, da gre najin čmrlj za kakšen vikend k babici midva pa sama na morje in žurat. Meni sicer ne paše več kaj dosti ponočevat, res pa je, da je moj mlajši od mene in poln energijeuser posted image Pravi, da če že zdaj zanosim mi bo ves čas slabo, ful bom utrujena in ne bom za stvar. to ima seveda prav, vsaj po izkušnjah iz prve nosečnosti. Čeprav ga prepričujem, da ni nobenega zagotovila, da sploh uspe že zdaj, se on ne da. Bomo videli kaj se da narediti. Mogoče ga pa s svojimi ženskimi čari na morju zapeljem in ne bo razmišljal še o zaščitiuser posted image jah, vsake toliko časa ma kakšen preblisk, da bi on žural in bil spet mlad...pa mu pravim, da ni problem, da naj se kar zmeni s prijatelji in gre kakšen večer, pa skorajda ne gre nikoli, ker hoče, da grem jaz zraven...ah, moškiuser posted image Ne vem, če me ne boste kar črtale iz julijskega seznama in dale samo med navijačice. Pa mislim, da se ne boji še enegauser posted image , mislim, da ga je strah meneuser posted image . Želim vam čim več user posted image in pa seveda uživajte na dopustu!! jaz vem, da bom ne glede na situacijo!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 111
30.6.2011 14:42:29   
Anonimen
Jada82- zakaj pa rajši ne ponoviš testa s Clear Blue, ki ti bo sigurno bolj zanesljivo povedal... meni je tudi v prvi nosečnosti šele ta obarval črtico, drugi pa čisto, čisto malo.In potem lahko še danes ponoviš oz. jutri s prvim jutranjim urinom. Črtica bo tako gotovo dobro oz. bolje vidna user posted image

Držim pesti!

(odgovor članu urssi)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
30.6.2011 14:48:36   
Katte
Držim pesti! user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 113
30.6.2011 23:22:02   
Anonimen
Jutri je pa moj dan D. Tecka rdecka se se ne napoveduje, tako da bom ze kar zjutraj test naredila. Drzite pesti!

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
30.6.2011 23:24:31   
Anonimen
Spet sem se pozabila podpisat:

Anonimna <3

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
1.7.2011 7:39:26   
Jada82
Anonimna <3, držimo pesti, kar le moremo!!!!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj bo user posted image !!!!! Da že 1.7. otvorimo rozaaaa julij!!!!
Pa hitro poročaj, jaz sem tok firbčna in resnično upam, da boš zagledala +!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
1.7.2011 7:42:57   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jada82- zakaj pa rajši ne ponoviš testa s Clear Blue, ki ti bo sigurno bolj zanesljivo povedal... meni je tudi v prvi nosečnosti šele ta obarval črtico, drugi pa čisto, čisto malo.In potem lahko še danes ponoviš oz. jutri s prvim jutranjim urinom. Črtica bo tako gotovo dobro oz. bolje vidna user posted image

Držim pesti!

Mah, veš kaj, kar malo drag se mi zdi user posted image  Sem pač Gorenjka. Sem ga že prejšnji cikel kupila, itak je bil -. Če sem noseča, bodo tud ti navadni pokazali. Mal se mi še škoda zdi, ker mam doma še ene 4 teste. Bom te ponucala. Enga bom že ju3 naredila, pol pa na dan D, v torek! user posted image  Bomo vidli. Včasih mam občutek, da sem noseča, spet drugič, da ne ...
Sam do zdaj vedno, ko sem delala teste in nisem bila noseča (to je bilo res že velikooookrat), ni bilo niti najmanjše črtice, sama belina! Tako da ... nekaj mora bit na tem.

Sem pa tud ful prehlajena zdej, vsa nikakva in bolna, vendar preventivno ne jemljem nobenih zdravil, samo čaj in med, ker v 1. trimesečju ni priporočljivo. Sicer težko zdržim, ampak saj bo, še par dni potrpim user posted image  Mogoče je ravno zarad tega dobro, da sem tolk prej delala test ... vse je z namenom. Če ne bi vedela, bi se sigurno napokala zdravil, pol pa vprašanje, kaj bi blo ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
1.7.2011 8:26:49   
Katte
No, pa se je začel naš mesec. Navijam za prve pluske user posted image  user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 118
1.7.2011 10:44:56   
LittleSun
Jadika moja, jaz mislim da je črtica črticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pomoje je to to, tako da ČESTITKE!!!!!!!!

pri nas nič novega, user posted image se je poslovila, dragi pobegnil za vikend na morje, tako da v ponedeljek štartamo na polnouser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 119
1.7.2011 13:08:46   
rozi55
Pozdravček bodoče nosečke user posted image
Mi jutri šibamo na morje, sicer se ravno za O vrnemo, pa potem spet gremo, bo pa ziher več časa za slončkanje, kot sva ga imela do zdaj. Sem pa 3 dni nazaj začela pit Maco. A je to ena ogabna stvar user posted image  Jaz si jo kar v čaj zmešam, a je kaj bolj humanega, a obstajajo kapsule, ker to je en napor, da ne bruhnem user posted image  
Jada, potihem že vriskam in maham s cofki, upam da bo novička potrjena, ko se vrnemo user posted image
Urssi, ne bit žalostna, saj en mesec ni taka sila, če mu to ful pomeni. Naj ima par žurov, pa bo potem boljši možek in očka. Mogoče pa rata ravno zato, ker se ne bosta trudila, tako da je malo optimizma tudi zate user posted image
Nič, drage soborke, lepo in rade se imejte, psiho na dopust poslat, pa z optimizmom v roza julij.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 120
1.7.2011 13:36:19   
Anonimen
Moram vam povedat, da pluska zjutraj ni bilo. Teckerdecke tudi se od nikoder, tako da mogoce sem se prezgodej testek naredila. Bomo videli.

Anonimna <3

(odgovor članu rozi55)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
1.7.2011 14:11:27   
krisv
Jaz sem tudi ta mesec začela piti macouser posted image ogabno. In vsako jutro se smejim sama sebi, kaj vse me ženske ne naredimo za določen cilj user posted image . Rozi, meni je teta rekla (ki je že sprobala par receptov), da je še najbolj prebavljivo z mareličnim gostim sokom. Danes si ga grem kupiti, pa da jutri zjutraj probamo. Moram pa povedati, da je kolegica, ki je že bila v meni (stara 48let!!!) po treh mesecih pitja mace dobila menzes nazaj. Očitno ima zelo močne vplive na hormone.
Mi smo v pričakovanju O in veselo user posted image . Za vse pričakajoče user posted image user posted image držim pesti! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 122
1.7.2011 22:40:51   
Malinova
En krasen pozdrav (upam, da) v našem mesecu! Držim pesti za vse nas!

Pa upam, da ta mesec nisem kiksnila pri izračunu O, kot prejšnjega.

Maca je pa res nekaj posebnega, kar se okusa tičeuser posted image . Sem jo pila ene 14 dni zaradi vsesplošno + lastnosti, a sem nehala, ker še dojim, pa ni raziskav, kako to vpliva na otroka. Jo bom pa še kdaj pila potem, ko ne bom več nosečka in/ali doječka.user posted image

Se beremo!
user posted image

< Sporočilo je popravil Malinova -- 1.7.2011 22:44:18 >

(odgovor članu rajska)
Neposredna povezava do sporočila: 123
2.7.2011 8:53:27   
SILVA
PUnce moje, mi pa jutri odhajamo na morjeuser posted image
Ta mesec pri nam pomeje spet ne bo nič, ker sva samo enkrat v času ovulacije, je mož delal cele dneve in je bil potem preutrujenuser posted image
Be pa ta čas nalulajte kaj pluskovuser posted image

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 124
3.7.2011 13:20:11   
Malinova
Hej, punce!

Jaz sem se spet zakalkulirala, je že včeraj prišla user posted image , tako da je bil vesuser posted image ob "napačnem" času. Nisem pa prav nič user posted image , v bistvu mi je prav smešno, ker sem prvi krog računala O na 28-30 dni, kot sem jo imela pred porodom, pa jo potem dobila 40. dan (že tretjič po vrsti), no ta krog pa sem končno računala na 40 dni, pa je prišla 28. dan, tako kot pred porodom. user posted image Zgleda bo treba več user posted image kar tako, pa malce pozabit na računanje.

V glavnem, mene lahko spet dopišete čisto na konec seznama (31. 7.)user posted image , pa da vidimo, če zdaj teh 28-30 dni drži.

Držim pesti naprej! user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?