|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarke 2012
1.7.2011 15:38:18   
LILI/NIK
mz13 men isto kot tebi... sem jemala tifol pa mi je napisala kr elevit je rekla da ma dvojno dozo folne pa še en kup drugih zadev noter user posted image

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.7.2011 15:42:53   
LILI/NIK
mz13 kdaj pa imaš datum?

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.7.2011 19:12:38   
tatu
ilanaaa10 jaz bi pa šla na tvojem mestu delat še dodaten test.
Drugač pa jaz jem Femibion- že precej pred zanositvijo sem ga in ga še zdaj. Mi je gredlagala G in mi čist ustreza.
... še 3 dni do prvega pregleda user posted image ...jupi!!!

< Sporočilo je popravil tatu -- 1.7.2011 19:13:06 >

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.7.2011 21:47:26   
mz13
LILI/NIK datum PDP sem si jaz glede na zadnjo m., ki je bila 28.4. izračunala 5.2.2012, ginekologinja pa je potem glede na velikost ali kaj rekla da 1.2.
Bomo videli. Naslednji pregled imam pa šele 29.7., nuhalno pa 25.7. Sem pa danes dobila izvide krvi in vode. V 28.tednu me čaka injekcija, sem RhD negativna, tokse pa tudi nisem prebolela še niti ni okužbe, tak da se bo treba še naprej pazit. Imamo doma enega mačkona, tako da je previdnost še večja. Kako ste pa kaj ve? Kakšno je počutje? Prvi pregledi so zdaj v glavnem pri večini že za nami in se že veselimo naslednjih.... Lp

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.7.2011 8:59:51   
Anonimen
Zdravo

Včeraj je G potrdil, da je nosečnost zaenkrat bp. Videli so se utripi  user posted image . user posted image    Za vse ostalo, pa se moram it pokazat 22.7. ko bo detece večje.

Mam pa eno težavo.... A muči katero nespečnost? Zdaj že kak teden je pri meni spanje ponoči bolj izjema kot pravilo. Samo premetavam se, imam neke težke obremenjajoče sanje... No pa sprehod do WCja pa je tak pričakovan user posted image   Taka sem kot cunja user posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu mz13)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
2.7.2011 9:13:50   
LILI/NIK
mz13 mamo pa na isti dan pdp hehehe s katerga konca si že? se še lahko v porodnišnici srečava user posted image jst bi kr spala in spala pa tud po 3x na noč moram lulat... sej ni čudn da se mi pol cel dan spi user posted image drugače pa sva včeraj nekaterim že povedala veselo novico... user posted image pozdravček

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.7.2011 10:39:34   
mz13
Ja, LILI/NIK čisto možno, da se v porodnišnici srečava, vidim da sva zelo blizu doma.... verjetno tudi obe hodiva k isti ginekologinji. Sem pa iz Rimskih Toplic. Punce uživajte vikend, grem tudi jaz zdaj ven na sonček user posted image .

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.7.2011 10:51:54   
LILI/NIK
joj a res? no pol se verjetno tudi poznava user posted image jst hodim v laško h dr. grahekovi, sam rodit bom šla pa verjetno v trbovlje user posted image pozdravček

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.7.2011 10:59:36   
Najki
Pozdravljene!

Jaz sem se preselila iz januark, sem vceraj dobila PDP 6.2. po velikosti ploda, po ZM bi bil pa 22.1., tako da nisem bila zihr kam spadam. Stara sem 31, to je moja tretja nosecnost in doma cakata ze bratec in sestrica, ki sta si oba vzela ljubi cas po PDPju, predno sta nas prisla pozdravit, tako da bom za tegale kar privzela kaksne 2 tedna zamude. Sem iz LJ, ze narocena na nuhalno in naslednji pregled, ma se mi prav ne da it brskat datumov .

Imela sem kar buren zacetek nosecnosti. Ze par dni pred pricakovano M nama je bilo obema jasno kam pes taco moli (tretji je bil sicer v planu sele cez 2 leti). 2 dni po babycheckih me je zacelo cukati okoli jajcnikov in zacela sem krvaveti. Nekaj dni pozneje mi je moja sestra od G rekla, naj se kar na urgenci oglasim. Tam niso prav nic videli, razen debelejse sluznice nobenih znakov nosecnosti, tudi nobenega vzroka krvavitve, samo hormon v krvi je bil sumljivo povisan. Imela sem tri moznosti - godnja nosecnost, grozeci splav ali izvenmaternicna. Cez en teden sem bila na kontroli na urgenci, kjer so nasli sumljivo pikico v maternici, ki bi lahko naazovala GV v petem tednu (2 tedna manj kot po ZM), hormon je lepo narastel, krvavitev so pa predvidevali, da je vgnezditvena, lahko pa traja tudi celo trimesecje. Skupaj sem krvavela skoraj en mesec, nisem pa dobila nobenih tablet za to. Po ZM datumu sem imela pregled pri G prezgodaj in je bil plodek se premajhen (cca 6t), zato sem imela prvi uradni pregled sele vceraj . V glavnem srcek bije, ude smo vse presteli, krvavitve so prenehale, ostajajo samo zaspanost, vrocinski navali in slabosti, ki pa so moram rect v tej  nosecnosti  dobrodosle, saj potrjujejo, da se plodek razvija.

Hani Bani
, lahko da gre tudi pri tebi za ta zamik v ovulaciji in je pikica res se premajhna, da bi se jo registriralo. jaz sem imela po zadnjem porodu (oktobra) 4 M, cikel pa se nereden, zato je bil kar velik razmik v ovulaciji.

Majcika ti imas tudi verjetno zgodnjo nosecnost. Na drugem pregledu na urgenci sem bila po ZM ze 7t noseca, GV je bila pa sele za 5t velika in je ful casa brskala okoli z vaginalnim UZjem, da jo je sploh nasla. Teden prej, ko bi bila po ZM v 6t, se ni pa prav nic se videlo, samo odebeljena sluznica, G me je ze hotel prepricati, da sploh nisem noseca. So mi pa vzeli kri za hormoncke prestet, ki so nakazali zelo zgodnjo nosecnost (kake 4t).

Marjana cestitke za 2! Hematom je imela moja sestricna na MV, vecino prvega trimesecja je morala prelezat, zdejle ima pa se dva tedna do roka, tako da je vse vredu.

Prsi nehajo boleti tam nekje v cetrtem mesecu.

tatu NS je ponavadi samoplacniska, partner je lahko brez problema not.

Danes gremo na morje, pa vas berem cez kak teden, tako da srecno na pregledih!

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.7.2011 20:40:26   
Anonimen
FEBRUAR 2012

PDP, nick, starost, število , število , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj

1.2.
Daisy_, 28, 2 , 1 , 5.7., ?, ?, ?
2mama, 35, 2 , 2 , ?, ?, ?, CE

2.2.
alegra, 34, 3 , 2 , 16.6., 13.7, ?, ?
dvojčica6, ?, 2 , 1 , 15.6., 29.6, ?, ?

3.2.
anonimna , ?, 3 , 2 , 29.6., ?, ?, ?
anonimna, ?, 3 , 2 , 15.6, 14.7., ?, ?
lipsika, 28, 2 , 1 , ?, ?, ?, CE

5.2.
m a j c i k a, 31, 3 , 2 , 22.6., ?, ?, CE
LILI/NIK, 34, 4 , 1 , 1.7., ?, ?, ?
mz13, 28, 1 ,0 , 23.6.,
?, ?, ?

7.2.
pikapoka 30, ?, 2 ,1 , 17.6.,
?, ?, ?

8.2.
seltron, 29, 2 , 1 , 14.7., ?, ?, NM
fatima, 32, 3 , 2 , ?, ?, ?, ?

9.2.
ellena, ?, 2 , 1 , ?, ?, ?, ?
anonimna , ?, ? , ? ,
?, ?, ?, ?

11.2.
Anuška79 , ?, 3 , 2 , ?, ?, ?, ?

12.2.
metka007 , 26, 0 , 24.6., 20.7., ?, Štajerska

14.2.
*Zvončica*, 32, , 1 ,6.7., ?, ?, Štajerska

17.2.
ilanaaa10, 22, , 0 ,
?, ?, ?, Štajerska

19.2.
@uror@, 27, , 1 ,
30.6, ?, 4.8, Štajerska
romare,?, ? ,
?, ?, ?, ? 

x.2.
anonimna, ?, 2 , 1 , 13.7., ?, ?, ?
*cvetka*, 28, 1 , 0 , 10.8., ?, ?, ?
anonimna , ?, 2 , 1 , 28.6., ?, ?, ?

Skupaj nas je: 24

Nosečke z dvojčki:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
4.7.2011 8:19:22   
LILI/NIK
dobro jutrooouser posted image . vidim da ni na seznamčku podatkov- naslednji pregled 29.7. NS 27.7. kraj zidani most... lep sončen dan vam želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.7.2011 8:57:33   
romare
jutro drage dame,kako smo kaj?
Jaz nestrpno čakam da mine ta mesec, da se začne dopust in prvi pregled, me je pa mal strah da ne bo spet ista zgodba, si kar ne upam delat nekih načrtov ali pa se pretirano veselit

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 212
4.7.2011 12:53:41   
ilanaaa10
da še jaz dodam podatke.. prvi pregled sem mela 30.6, naslednji UZ 2.9., en pregled pa še vmes da prinesem izvide od nuhalne, ki jo imam 8.8! komaj čakam da vidim malo bebico na ekranu..zdaj je bla še premala in sem vidla samo črno piko user posted image ... kak se počutite? kera fejst gleda v školjko? jaz sem na srečo super. slabosti nekak odmislim z kakimi keksi al krekerji..edino kaj me špika po maternici pa kdaj me tak zaseka v jajčniku da kar obstojim...
anonimnauser posted image glede nespečnosti pa pri meni tudi pride kaki dan ko sem utrujena, pa se samo premetavam.pa mi je vroče pa pol zebe..groza je to ja..ampak grem malo pred tv in pol nekak zaspim....
božajte trebuščke!!user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 213
4.7.2011 18:22:23   
dvojčica6
še ena lena user posted image se javlja na hitro... zaspanaaaa... No, vsaj slabosti so minile, moram rečt, da jih zdej v drugo sploh ni bilo v primerjavi s prvič...menda sem šla trikrat pozdravit školjko in to je touser posted image user posted image user posted image V prvo sem bla vsak dan ob isti uri zmenjena... Pa so me vsi strašli, da je v drugo menda še slabše...

Aja, še podatke za seznamčič, torej: 29 let, Primorska (NG), naslednji pregled pa 20.7., ko mi je G prijatzno obljubila nešto kao nuhalno (čeprav poač ne bo izračuna za kromosomske nepravilnosti), ampak bomo vsaj podrobneje pogledali novo detece...Pa še možeka in malečko bom vzela s sabouser posted image

Najkl
, dobrodošla, pa si mela res buren začetek...

romare...sej bo... držimo pesti!

Sem pa js ena velika srečka kar se tiče lulanja (k vidim kolk jamrate - da vas mal podražimuser posted image user posted image user posted image ) Mam zgleda al tolk velik mehur al dobre mišice ma še enkrat nisem vstala ponoči zaradi tega, niti v prvi nosečnosti neuser posted image user posted image user posted image NO, evo, bodte mal fouš prosimuser posted image user posted image user posted image

Evo, zdej pa šibam... mejte se lepo, uživajte na morju, tiste srečke k greste!!!lp

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 214
4.7.2011 19:38:41   
Marjana1984
Evo sem že z dopusta. Blo je super-itak. Mene ste pa zgrešle na seznamčku.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 215
5.7.2011 8:25:12   
tatu
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image , mene ste tud zgrešile:včeraj opravljen 1. pregled, srček bije, dobila 2 slikci- jupi user posted image

33, LJ, 1. baby, trenutno 7t5d, PDP 15.2.2012, nasl. pregled 4.8., dobila m.knjižico in vso mogočo literaturo

čim manj pogledov v školjko vam želimuser posted image

(odgovor članu Marjana1984)
Neposredna povezava do sporočila: 216
5.7.2011 10:15:25   
tatu
NS tudi 4.8.

(odgovor članu tatu)
Neposredna povezava do sporočila: 217
5.7.2011 22:38:55   
Roberta69
Joj, jaz sem pa prov bajsika user posted image . Se z user posted image sploh ne moreva načuditi kako vzhajam user posted image , kot da bi bila že ene 5 mesecev noseča. Drugače pa vse kul.

Se nam je pa pridružila moja sogovornica in somamica ali kaj user posted image , oktorbrka, Najki user posted image .

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu tatu)
Neposredna povezava do sporočila: 218
5.7.2011 22:40:52   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

FEBRUAR 2012

PDP, nick, starost, število , število , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj

1.2.
Daisy_, 28, 2 , 1 , 5.7., ?, ?, ?
2mama, 35, 2 , 2 , ?, ?, ?, CE

2.2.
alegra, 34, 3 , 2 , 16.6., 13.7, ?, ?
dvojčica6, ?, 2 , 1 , 15.6., 29.6, ?, ?

3.2.
anonimna , ?, 3 , 2 , 29.6., ?, ?, ?
Roberta69, 30, 3 , 2 , 15.6, 14.7., ?, LJ
lipsika, 28, 2 , 1 , ?, ?, ?, CE

5.2.
m a j c i k a, 31, 3 , 2 , 22.6., ?, ?, CE
LILI/NIK, 34, 4 , 1 , 1.7., ?, ?, ?
mz13, 28, 1 ,0 , 23.6.,
?, ?, ?

7.2.
pikapoka 30, ?, 2 ,1 , 17.6.,
?, ?, ?

8.2.
seltron, 29, 2 , 1 , 14.7., ?, ?, NM
fatima, 32, 3 , 2 , ?, ?, ?, ?

9.2.
ellena, ?, 2 , 1 , ?, ?, ?, ?
anonimna , ?, ? , ? ,
?, ?, ?, ?

11.2.
Anuška79 , ?, 3 , 2 , ?, ?, ?, ?

12.2.
metka007 , 26, 0 , 24.6., 20.7., ?, Štajerska

14.2.
*Zvončica*, 32, , 1 ,6.7., ?, ?, Štajerska

17.2.
ilanaaa10, 22, , 0 ,
?, ?, ?, Štajerska

19.2.
@uror@, 27, , 1 ,
30.6, ?, 4.8, Štajerska
romare,?, ? ,
?, ?, ?, ? 

x.2.
anonimna, ?, 2 , 1 , 13.7., ?, ?, ?
*cvetka*, 28, 1 , 0 , 10.8., ?, ?, ?
anonimna , ?, 2 , 1 , 28.6., ?, ?, ?

Skupaj nas je: 24

Nosečke z dvojčki:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
6.7.2011 8:16:09   
LILI/NIK
jutrčkouser posted image . tkole da se vam mal javim. jst sm čedalje boljše slabosti skoraj ni več, hitro sem utrujena pa lulat hodim... čist drugače od 1. nosečnosti ko sem tolk bruhala da sem bla pol skor 1 teden na infuziji. drugače pa smo mel čofotalni vikend smo se mal nakopal... da se mal prpravimo za na morje.user posted image Roberta69 tud jst sem en čas bla kot balonček zdej pa ne več tolk, zredila sem se za 1 kilo, ni mi še nč trebuščka vidit. smo se včeri šli kopat pa moja mama še ni vedla da sm noseča, pa začne moj mali razlagat da ma mami v trebuščku user posted image pa mu reče moja mama naj se neha zmišljevatuser posted image je bil mali čist zmeden tko da sm pol kr povedla... očitno mi tud v kopalkah še ni nč kej videt user posted image se kr čudim ker mi ful paše jest. ja lepo se imejte in božajte svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 220
6.7.2011 8:53:54   
LILI/NIK
aja pa še neki na pregledu mi je ginekologinja ugotovila cisto na desnem jajčniku... pa je rekla da to ni nč hudega, sploh v zgodnji nosečnosti da se to rado pojavi. sam me mal skrbiuser posted image a je že katera slišala kaj o tem? podravček

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 221
6.7.2011 10:32:39   
Elissa
No, da se vam pridružim še jaz...
Zadnjo M sem imela 4.5., tako da je po mojih izračunih PDP 8.2. Prvi pregled imam šele 21.7., ker je ginekologinja do takrat na dopustu user posted image Baje da se prvi pregled opravi med 8. in 12. tednom. To čakanje je res zoprno, jaz bi rada že enkrat vidla slikico, pa slišala srček in vse... No ja, bo pa takrat tolk lepše user posted image user posted image
Sicer pa sem iz Lj, to je moja prva nosečnost, stara sem 26 (septembra 27), na NS sem se že naročila in jo imam 27.7.

Ves čas sem utrujena, samo spala bi, v službi komaj kaj naredim, popoldne bi pa samo poležavala. Nobena hrana mi ne paše, se moram silit, da kaj pojem. V 7. in 8. tednu mi je močno slabelo, dvakrat sem bruhala, zdej je na srečo že bolje. Trebušček je zjutraj dokaj normalnih dimenzij, čez dan se pa močno napihne in zvečer je videt, kot bi bila v petem mesecuuser posted image . Moram malo pazit, kaj oblečem za v službo, ker nočem, da bi prehitro izvedeli - vsaj do nuhalne nebi preveč razlagala naokrog. Kdaj boste povedale v službi? Mene to ful skrbi user posted image
Sicer pa sem že povedala najboljši prijateljici (da lahko vsaj nekomu jamram o vseh nosećniških preglavicahuser posted image ), pa staršem (ker se precej družimo in se mi ne da ves čas zgovarjat, zakaj sem utrujena, zakaj se ne vozim s kolesom, zakaj nimam apetita, zakaj ne bom pomagala pri nekaterih opravilih itd). No, pa moj dragi je itak prvi izvedel user posted image user posted image .
Večino časa sploh nimam občutka da bi bila user posted image oziroma da bi se kaj takega dogajalo... Potem se pa zavem in... uf... Veselje, pa zaskrbljenost, pa pričakovanje... Po eni strani komaj čakam februar!!! user posted image user posted image user posted image
Aja, pa razpoloženje mi niha. Včasih sem tolk sitna da grem sama sebi na živce. Potem sem vesela. Pa malo depresivna, pa taka, pa taka, pa taka.... Pa kašne čisto brezvezne stvari me spravijo v jok. user posted image user posted image Hihi.
No, recimo da sem se za prvič dovolj razpisala... Se kmalu spet javim :) Če ne prej po prvem pregledu (kje je še to...user posted image )
Uživajte!!!

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 222
6.7.2011 10:57:48   
romare
ja, očitno LJ gin. naročajo res v zadnjem trenutku, tud mene je naročila zelo pozno v 12t in sicer 9.8.,bo treba zdržatuser posted image
hehe tud mene daje razpoloženje , dans mi je smešno ampak zadnič sem gledala ražočarane gospodinje pa sem se začela jokatuser posted image user posted image user posted image user posted image .
glede oblačil v službi pa že zdaj prakticiram takšne cunjice ki so podobne nosečniškim(HVALA BOGU JE TO MODNO),da bom lahko še neki časa s tem odlašala, ker sem v prejšnji nos.precej zgodaj povedala, pa se je žal končalo z odmrtjem plodu in je blo pol precej težko vsem razlagat.tako da bom zdaj počakala ....

(odgovor članu Elissa)
Neposredna povezava do sporočila: 223
6.7.2011 12:46:24   
mz13
Pozdravljene!

Ja, tudi jaz imam namen počakat do pregleda nuhalne in potem povedat ostalim domačim in v službi. Do zdaj veva samo midva in ena prijateljica. Vidi se mi pa tudi še ne nič. 25.7. imam nuhalno in če bo takrat vse ok, pa veselo z novico na dan user posted image . Počutje je pri meni še vedno super in upam, da tako tudi ostane.

Lepo se imejte in se tipkamo.....

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 224
6.7.2011 13:47:06   
*cvetka*
Pozdravljene user posted image ! Po dolgem času se spet javljam... Danes sem imela prvi pregled user posted image . Je ginekologinja neki narobe zračunala, ko me je naročila šele avgusta... Vse je ok, user posted image  že lepo bije. user posted image  Nuhalno imam 20. 7., naslednji pregled pa 10. 8. Komaj čakam. To čakanje je res mučno. 

Jaz tudi nisem več tako napihnjena čez dan... Tako da lahko oblečem navadne majice. Imam pa ogromno "nosečniških" majic že od prej, tko da sploh ni nobenga problema...

Uživajte, LP!

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?