|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarke 2012
27.6.2011 23:10:02   
Roberta69
Meni se v bistvu že kar pozna trebušček. No, če imam bolj ohlapno majico se ne vidi, če pa oprijeto, je pa kar š**** user posted image , ko se najem, pa kar konkretna špica user posted image . Čeprav pri meni zdaj ljudje najbrž mislijo, da imam še od zadnjega poroda zalogo user posted image , pa nimam user posted image .

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 176
28.6.2011 6:52:15   
hani bani
mal slabe volje :( včer sem imela 1 pregled po izračunih naj bi bila v 6 tednu ampak se na uz ne vidi še pikice :( moram v torek 5.7 še enkrat na pregled :(

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 177
28.6.2011 7:16:51   
ilanaaa10
hani bani verjamem da si razočarana in žalostnauser posted image ampak to je šele 6i teden...res še je vrjetno prehitro za user posted image .počakaj na torek, in boš vidla da bo vse ok! držimo pestiuser posted image
zato pa je meni rekla moja sestra pri ginek.da naj na prvi pregled pridem po dopolnjenem 8em tednu, torej v 9em.joooooj mi je grozno čakat tak dolgo ampak upam da bo slikica tolko lepša, ker bo že pravi mali človek user posted image

< Sporočilo je popravil ilanaaa10 -- 28.6.2011 7:17:18 >

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 178
28.6.2011 8:26:38   
@uror@
hej hej dekleta!

zmagala sem!!!!! nad slabostjo namreč... zdaj mi je blo teden dni skos slabo da sem komaj shajala. danes pa sem na tešče spila deci tonika in slabosti skoraj ni, oz je zanemarljiva!!!

Sem full vesela, ker imam še veliko za porihtat po hiši prej ko gremo v petek na morje in bo zdaj delo šlo veliko hitreje od rok.

lep pozdrav vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 179
28.6.2011 10:28:57   
LILI/NIK
hani bani držim pesti zate in tvojo pikico verjetno je še vse prehitro da bi se kej konkretnega vidlo. no jst sm začetek 9 tedna in upam da v petek dobim že kr konkretno slikico. drugače pa kolker sem bla v nedeljo boga... mi je blo tak slabo user posted image za crknat mi je blo včeri pa dans že kr boljše. ja trebušček men se zdi da se mi že vidi čeprav to drugi še niso opazl user posted image sem si že naročila un pas za razširitev hlač pa ene nosečniške kavbojke... vendar zaenkrat še nosim oprijete majčke pa tud ta ozke kavbojkeuser posted image po kilah pa pol kile je šlo gor... se samo čudim ker ko mi ni slabo mi pa ful paše jestuser posted image . no mi gremo na morje 17. julija. in ravno enkrat takrat bo treba nuhalno nardit se bom zmenla vse v petek... pozdravček vsemuser posted image in čim manj nosečniških tegob user posted image

(odgovor članu @uror@)
Neposredna povezava do sporočila: 180
28.6.2011 12:23:44   
hani bani
lili/nik...hvala za lepe želje ampak sem res v skrbeh. imela sem velike probleme z zanositvijo tako da sem hodila v leonišče in zdaj ko je končno uspelo je rekla g. naj pridem že v 6 tednu da kuj vidijo a je res al je lažna. sicer vrečka se vidi in tud g. je rekla da z mal domišlije k pogleda slikco se ji zdi da vidi rumenjak..kao hrana za plod ampak pikice pa ni še...je pa rekla da čez 1 teden bi se moglo videt. me pa še nekaj muči: rekla je da imam desni jajčnik čist razširjen in ne da mi odsvetuje ampak je reka da imam prepoved rotirajočih gibov( pomivanje oken itd.) ker se mi lahko jajčnik zavozla. medtem ko motilo jo je tudi to da imam v levem jajčniku še 3 folikle!!! nič mi ni jasno :(

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 181
28.6.2011 14:36:01   
Marjana1984
Ojla! Evo jaz sem tud dons iz prvega pregleda. So mi povedal da bostauser posted image  user posted image , sej se nama je kar zdelo. Drugač pa sta oba velika 13mm. Pa še en hematom imam, pa sem brala da to ni nič kaj posebnega. A mogoče katera kaj ve o tem? Naslednji pregled pa imam 13.7. pri svoji G. Men se trebuh že tud kar pozna, sem ful napihnjena, tko da mi kavbojke nobene več niso prav. Jutri greva pa mal na morje za par dni se spočit. Uživajte v tako vročem vremenu!

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 182
29.6.2011 10:54:25   
ilanaaa10
Marjana1984 čestitke za dvojno veselje! user posted image user posted image včeri je glih bil prispevek pri Preverjenju o trojčkih, pa četvorčkih, tak da bota vi2 tud zmogla user posted image

jaz mam eno vprašane za 'izkušene'...kdaj nehajo bolet prsi, če sploh nehajo? meni je ponoči grozno..sploh ko se obrnem na trebuh, se kar zbudim.najhujše pa je zjutraj.prav morem razmišljat da mi nič ni...se to kdaj umiri, al bo celo nosečnost tak?

(odgovor članu Marjana1984)
Neposredna povezava do sporočila: 183
29.6.2011 12:07:09   
mz13
Marjana1984 tudi jaz čestitam za dvojno veselje user posted image !
Ilaaan10 nisem "izkušena" user posted image ... je tudi pri meni prva nosečnost in zdaj 9 teden in na začetku so tudi mene prsi kar bolele, bile občutljive, ponoči na trebuhu pa sploh ja... zdaj tega skorajda ni več, tak da jaz mislim, da mine ali pa je samo začasno tako. Bomo videli. Fajn bodite punce! Lp

Neposredna povezava do sporočila: 184
29.6.2011 23:21:55   
Anonimen
Se vam pridružim... :)

PDP 18.2. , to je moja druga user posted image , doma imamo že enega lumpa....  Če pikica napreduje bomo videli v petek user posted image  

Drugače sem odveč sama sebi, spala bi lahko v nedogled. Slabosti so se začele včeraj, do tega tedna nisem imela nobenih znakov, razen pogostih obiskov wc-ja....

zaenkrat bom ostala kar anonimna... Še čakamo tisti optimalni čas, da oznanimo prihod user posted image

LP

anonimnauser posted image

(odgovor članu mz13)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
30.6.2011 6:49:24   
Anonimen
Evo mi smo včeraj vidli pikico, ki ni več tko zlo mejhna in pa srček je bil.user posted image Naslednji pregled z nuhalno mam pa 22.7.

lp, anonimnauser posted image

(odgovor članu Roberta69)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
30.6.2011 9:14:48   
tatu
Živjo, punce!
Vidim, da se vam dogaja. Jaz pa že komaj čakam na pregled v pon., 4.7. (začetek 9.tedna). Upam, da bom dobila slikco. Ste jo ve dobile?
Drugač je pa počutje super: nič mi ni bilo slabo, zdaj pa tudi utrujena nisem več tolko kot na začetku.
user posted image
Je bil pa hec, ko sem bila zdaj na morju- joškice sem komaj še spravila v modrček, trebušček pa se mi itak pozna, ampak je verjetno samo od dobre hrane in ne od otročička user posted image
Marjana1984-čestitke za dvojno presenečenje. Moj skoz pravi, da bi imel dvojčke- dve muhi na en mah. Bomo vidli kolk je na temuser posted image
...in čestitke vsem ostalim, ki ste že zagledale svoje user posted image in user posted image

Aja,pa še to, a ste ve počakale, da vas je ginekologinja napotila na nuhalno, ali ste se kar same prijavile? A se je treba prej kaj zmenit, da bi zraven prišel še mož?
Hvala!

< Sporočilo je popravil tatu -- 30.6.2011 9:18:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
30.6.2011 15:02:18   
ilanaaa10
hei punce!!!
mene pa je danes zjutraj klicala sestra od ginekologinje, da zdravnica gre jutri na dopust in da naj pridem kar na pregled da potrdi nosečnost.. in je rekla da je vse vredu!!! jupi sem vesela..user posted image srček bije, samo nisem nič slišala user posted image ne vem no pomembno mi je blo da je zaenkrat vse ok..sicer je rekla da sem komaj  dopolnila 6 etdnom, to je 6 dni manj kot sem si jaz zračunala in tak mam DPD 20.2..me lahko prestavite na seznamčku...
slikico sem dobila oz mogla sem jo plačat 2 €, ampak je vidna samo mala pikica..vlka je 1 cm user posted image še kar komaj verjamem....kak sma vesela.
držim pesti za vaše srčke!!!

(odgovor članu tatu)
Neposredna povezava do sporočila: 188
30.6.2011 15:20:48   
tatu
superca!!!user posted image   pa je en junak? ali jih je več??user posted image
tudi jaz že odštevam dneve...(do 1. pregleda)
sploh še ne morem dojet, da se to res dogaja (nosečnost mislim)user posted image

< Sporočilo je popravil tatu -- 30.6.2011 15:22:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 189
30.6.2011 21:35:25   
@uror@
hej punce!
evo moj 1. pregled je za mano. G me je pregledala, pa UZ nardila,
rekla je da je user posted image 0,5cm velik in da se že vidi srčekuser posted image user posted image user posted image ,
aja pa rekla mi je da sem kao noseča nekje 6t in ne polnih 7t pa še malo...
tako da imam čez 14 dni zopet pregled in UZ
aja pa slikico sem dobila...user posted image
no zdaj pa šibam spat, ker gremo ju3 na morje!
lp

(odgovor članu tatu)
Neposredna povezava do sporočila: 190
1.7.2011 7:06:22   
m a j c i k a
IZVIRNO SPOROČILO: tatu

Živjo, punce!
Vidim, da se vam dogaja. Jaz pa že komaj čakam na pregled v pon., 4.7. (začetek 9.tedna). Upam, da bom dobila slikco. Ste jo ve dobile?
Drugač je pa počutje super: nič mi ni bilo slabo, zdaj pa tudi utrujena nisem več tolko kot na začetku.
user posted image
Je bil pa hec, ko sem bila zdaj na morju- joškice sem komaj še spravila v modrček, trebušček pa se mi itak pozna, ampak je verjetno samo od dobre hrane in ne od otročička user posted image
Marjana1984-čestitke za dvojno presenečenje. Moj skoz pravi, da bi imel dvojčke- dve muhi na en mah. Bomo vidli kolk je na temuser posted image
...in čestitke vsem ostalim, ki ste že zagledale svoje user posted image in user posted image

Aja,pa še to, a ste ve počakale, da vas je ginekologinja napotila na nuhalno, ali ste se kar same prijavile? A se je treba prej kaj zmenit, da bi zraven prišel še mož?
Hvala!

Pozdravljena!
Za slikco ne vem, če jo dobiš povsod, vsaj to ta prvo ne, jaz sem mojo G prosla, če jo lahko dobim, ker sva presenetla babi in dedija za rojstni danuser posted image
Drugače pa se na nuhalno moraš naročit sama po opravljenem prvem pregledu, ko ti potrdijo nosečnost in partner je lahko zraven brez predhodne najave!
Pa srečno na pregledu!!!

(odgovor članu tatu)
Neposredna povezava do sporočila: 191
1.7.2011 7:56:32   
Anuška79
Nuhalna - v prvi in drugi nosečnosti je pregled brez izračuna verjetnosti naredila kar moja G, ki sicer nima licence, zdaj pa... imajo nov UZ in dva na novo usposobljena G za nuhalno z licenco in je ti to naredijo le proti plačilo. Prej se niso držali meje 35 let, zdaj pa. Ker je moja G precej zasedena, mi nekaj pravi, da se zna zgoditi, da še nekaj časa ne bom imela ponovnega UZ - običajno so delali tri: potrditveni, nuhalna in morfologija. Kaj bo zdaj pa?

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 192
1.7.2011 9:40:42   
arupnik3
ojla
evo še ena februarka user posted image
PDP je 4.2.
NS je 21.7.
Naslednji pregled 11.7.
Tole je moja druga user posted image doma imamo 2,5 leti staro navihanko....
Slabo mi ni bilo nič in tudi zdaj mi ni edino utrujena sem bila za popiz... in tudi prsi so me nenormalno bolele počasi se vse umirja in uživamo user posted image komaj čakamo morje ...in dopust....
ajja sem bila tudi prvič na nuhalni in se pač prijaviš po svoji volji in želji partner je lahko zraven ali pač katera druga oseba (mami....) tko dobila sem slikico če hočeš pa CD pa je za doplačat... grem v Dravlje je katera že bila tam?? ker prvič sem bila v Postojni.
ja na prvem pregledu je blo vse vredu "rumenjak" lep srček se je vidu tko da komaj čakamo na naslednji pregled...
uživite user posted image

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 193
1.7.2011 10:14:44   
tatu
...

< Sporočilo je popravil tatu -- 1.7.2011 10:18:14 >

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 194
1.7.2011 10:15:54   
tatu
hvala za odgovor, zdaj pa srečno pot na morje in veliko plavajte!!!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 195
1.7.2011 10:46:22   
LILI/NIK
evo tako da se še jst javim. dala skozi prvi pregled. smo super srček bije velki smo točno 2 cm pdp. kot sem si zračunala 5.2.2012 naslednji pregled 29.7. nuhalna pa 27.7. sva fullll veselauser posted image bom pa šla zdaj na ns samoplačniško čeprav sem dobila napotnico ker bova šla kr v velenje na napotnico delajo pa samo v ljubljani...kolker sem uspela preklicat, pa vsi so že neki na dopustih. drugače pa je moj mali škampek danes star 8 tednov in 4 dni. slabosti so pa samo še občasne... pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu tatu)
Neposredna povezava do sporočila: 196
1.7.2011 12:20:18   
ilanaaa10
tatu en je! user posted image no glede nuhalne je meni moja guinekologinja zraven priporočila še dvojni hormonski test, ker potem lahko 90%natančno napovjo če mi ima otrok kakšne kromosomske napake.samo z nuhano pa je to 80% za doplačat je 20 € pa vzamejo ti kri....me zanima bo katera tudi to opravla zraven al se vam sama nuhalna zdi dovolj? 

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 197
1.7.2011 13:10:16   
LILI/NIK
ja tud men je napotnico napisala za ta test vendar smo se odločle z dr. mohorkotovo da nardimo prvo ns pa vidmo rezultate pol pa po potrebi še ta test. men je rekla da pride 42 e. pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 198
1.7.2011 13:50:41   
mz13
LILI/NIK tudi jaz sem naročena pri dr. Mohorko v Velenju za NS. Upam, da bo uredu, ker je pa res težko zdaj datum dobit med dopusti. Katero folno kislino pa kaj jemljete, če jo? Jaz sem najprej Tifol, potem pa mi je ginekologinja predlagala, da naj naprej Elevit, ker ima še ostale vitamine in minerale zraven, ki naj bi jih nosečnica potrebovala. Lep vikend vsem in uživajte!

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.7.2011 15:05:56   
ilanaaa10
mz13 jaz sem tudi pred zanositvijo Tifol zdaj pa Femibion ker je notri folna še v obliki Metafolinov, pa še B vitamini pa jod .. kdaj pa kdaj pa še magnezijevo šumečo tableto popijem...

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?