|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarke 2012
22.6.2011 8:56:41   
metka007
držimo pesti za srček majchika!!!

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.6.2011 17:08:40   
dvojčica6
Ojla,

še en pozdravček od meneuser posted image ... sm tut js bolj lena za pisat zdaj v drugouser posted image user posted image user posted image ...prvič sm bla ful aktivna, sam je prvič res mal drugače... se spomnim, kako sem čakala preglede pa nuhalno... no, tokrat menda ne bo nuhalne, ker je zadeva ful draga, pa tut 100% ti ne morejo nič zagotovit...js recimo poznam eno punco k je mela ful slab rezultat z nuhalne in jo je ful zapsihiralo, je blo na koncu pa vse v redu z otročkom...No, sej vsak po svoje, da ne boste mislile da delam antipropagandouser posted image

a šele 9. avgusta maš pregled romare? To je mal daleč po mojih izkušnjah...si ziher, da šele takrat?

emmm, dobra novica je, da se moje slabosti zgleda umirjajouser posted image user posted image user posted image zdej sem že dva dni super truper z izjemo majhnih občutkov slabosti zjutraj in ko sem lačna...ma če bo sam tako, podpišem!!!!

No, tut js držim pesti, da bo vse ok z našimi srčki, sej js tudi čakam 29.6. zdej k mam drugi pregled, v prvo je blo vse še tako nejasno, bo zdej menda kaj boljš videt...

A ve ste tut napihnjene? Js mam že tak trebuh kot da sem v kakem petem mesecuuser posted image user posted image user posted image Upam, da bo kaj bolje, ne vem kakšna bom na koncu...

No, dovolj zaenkrat, bodte pridne in pišite kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metka007)
Neposredna povezava do sporočila: 152
22.6.2011 17:42:09   
Anonimen
Jaz mam tud pregled 29.6. in komi čakam...

Sicer pa napihnjenost, nja jaz sem grozno napihnjena. Trenutno lohk sam ene dvoje hlače oblečemuser posted image . In res sam čakam, kdaj me bo kdo vprašal kdaj pričakujemouser posted image .

V službi bom pomoje povedala po pregledu, ampak sam šefici, ker pol ko bom nazaj z dopusta se bo pomoje že fajn vidl.... No ja mam še en teden časa, da se odločim kako in kaj.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu metka007)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
22.6.2011 18:40:19   
metka007
hej punce,

jaz mam tud v petek pregled, sem kr malo živčna že cel tedn:). Tud za nuhalno že iščem datum, je malo problem ko pa so tile dopusti...

Ahja, jaz sem tud napihnjena ko balon, grozaaa...nič slabosti na srečo, ampak napihnjenost in zanič prebava sta še hujši nadlogi zame. Pa se ful trudim in jem neke probiotike in dost vlaknin pa nič:(.

z mojim računama da septembra pobegnema še kam dlje kot v bližnje kraje, v kakšno azijo ali kaj podobnega, takrat bom v začetku drugega tromesečja - menda, naj bi bil to najboljši čas za potovanja...a ma katera kake izkušnje? Kolko ste se kaj pazile ko ste bile noseče oz. koliko kaj nosečnost ovira takšna potovanja? Ne bi rada na silo, ampak si pa želiva še vseeno kam pobegnit, preden bo trebušček prevelik:)

pozdravček iz vrooočega in sončnega MB!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
22.6.2011 18:48:39   
*cvetka*
Romare, naj te potolažim, jaz pa še en dan za tabo. user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 155
22.6.2011 18:49:43   
*cvetka*
... pregled mislim ...

Kar se pa napihnjenosti tiče pa... no coment... upam da bo minilo...

< Sporočilo je popravil *cvetka* -- 22.6.2011 18:52:10 >

(odgovor članu *cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 156
23.6.2011 6:59:00   
m a j c i k a
Hej hej!
Vse je v redu, vidli srčeka, veliki smo pa 3 cmuser posted image !!!!!!!!!
Sem na začetku osmega tedna in datum PDP ostaja isti 5.2., naročila sem se tudi že na muhalno 1.8., naslednji pregled pa imam 10.8. mal preden gremo na morjeuser posted image .
Dala mi je pa ful nekih preiskav za nardit, kri, vodo, tokso, sladkor v krvi, pa ne vem kaj še vse.... morem it v petek al pa ponedeljek in bit tešča.....
Pozdravček vsem!!!!

(odgovor članu *cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 157
23.6.2011 7:58:50   
LILI/NIK
majcika bravo za tvojega user posted image ste pa že kar velikiuser posted image no jst mam pregled če 1 teden pa mi je že sestra rekla naj kr tešča pridem da grem prvo v laboratorij. drugače pa nič novega. slabosti, špikanje in napihnjenost... pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 158
23.6.2011 7:59:57   
romare
JUTRO,
ja pri prvih dveh sem imela pregled že na začetku,ampak takrat je bil drug G,po novem pa zdaj pri nas naročajo okoli 10do 12 t, in jaz takrat glih končam 12 t. tudi v prejšnji nosečnosti,sem imela pregled 11t,kjer so ugotovil da je plodek odmrl,zato sem tok bolj na trnih.
Majcika glede prvih preiskav je pa to normalno,sploh  če je to prvi pregled,
meni so pri prvih dveh vsak mesec jemal kri in vodo,sem pa slišala da to ne počnejo vsi G.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 159
23.6.2011 9:16:58   
2mama
dobro jutro.

meni je bilo včeraj prvič po dooolgem času spet malo bolje, drugače pa skozi slabo. danes me tudi ta (že jutranja) vročina malo zdeluje. zelo sem utrujena, napihnjena pa tudi tam za 5. mesec. meni se že prav pošteno vidi, tako da tajiti ne bo šlo več... 

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 160
23.6.2011 9:42:43   
lipsika
Hej!

Se še jaz malo javim po dolgem času... Čestitke vsem za uspešne preglede. Jaz ga imam v torek. Drugače pa počutje katastrofalno. Komaj se prebijem čez dan, slabo mi je skozi, hrana mi smrdi, se morem prav prisilit, da kaj pojem. Nobene energije in volje nimam. Upam, da bo tole kmalu minilo.
Jaz mam tud trebuh kot nekje v 5. mesecu, dosti mi je ostalo še od prve nosečnosti. Mam občutek, da me vsak pogleda najprej v trebuh. Povedala še nisva, čeprav mislim, da že vsi sumijo.
Kakšen občutek pa kaj imate, kakšnega spola bo dojenček? Jaz mam skoz v glavi, da bo še ena punčka. Bomo videli. V prvo sem bila ziher, da bo punčka in je bila res user posted image
Jutri pa osvežitev, imam zelo rada poletje, sam letos mi pa vročina ne paše.
Lepo se imejte!

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 161
23.6.2011 15:06:00   
Anonimen
Pozdravljene februarčice user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se vam pridružujem,čeprav imam rok 1. 3. 2012, ker pa ne uidem CR, bomo cartali v februarjuuser posted image
Prvi pregled imam ju3. Upam, da izvem dobre novice.

Uživajte v user posted image .
To je čudovit čas, sploh za prvorodke, ki prehitro mine, pride pa seveda še lepše obdobjeuser posted image

(odgovor članu lipsika)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
24.6.2011 9:51:44   
mz13
Ojla!

Evo, prvi pregled je bil včeraj za mano! Zaenkrat kaže vse uredu, videli smo user posted image  in plod je velik 2 cm. Danes zjutraj sem imela pa kar že laboratorij tudi. So mi pa prestavili PDP na 01.02.2012, tako da sem še za las med februarkami user posted image . Vso srečo tudi vsem ostalim user posted image , ki še čakate na prvi pregled. Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
24.6.2011 12:43:09   
alegra
hej punce..

že dva dni na bolniški..user posted image pa sem mislila da so slabosti za mano, ampak ne...in to traja cel dan..omg, včeraj sem preživela pol dneva z glavo v školjki..

čestitke vsem za prve pregledeuser posted image

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 164
24.6.2011 13:28:09   
aikalana
Pozdravljene user posted image

Tudi jaz bi se vam rada pridružila, če lahko? user posted image
Stara sem 28 let in to je moja 3 nosečnost. Prvi pregled je že za mano in je zaenkrat vse v redu. PDP imam 11.02. naslednji pregled pa 21.07. na nuhalno pa se še moram naročiti. Za nosečnost ve samo mož drugi pa bodo zvedeli ko se bo že poznalo oz. se več ne bo dalo skriti user posted image .

lp
pa čestitke in lepo nosečnost vsem 

(odgovor članu alegra)
Neposredna povezava do sporočila: 165
24.6.2011 18:57:25   
metka007
Tudi mi smo imeli danes prvi pregled...sicer smo stari šele 6 tednov in 3 dni in smo čisto mini mičkena pikica smo srček že gledaliuser posted image
Ker je malo zgodaj, imam laboratorij čez 2 tedna, ko imam še en pregled, torek 8.7., tretji pregled 20.7., NS pa 9.8.....pestro bouser posted image

in ja, mamo že slikico, čeprav smo veliki šele pol slab centimeter!

čestitke tud vsem ostalim za srčke!

(odgovor članu aikalana)
Neposredna povezava do sporočila: 166
24.6.2011 19:54:36   
lipsika
Oj!

Še se jaz javim. Danes bila na pregledu, ker sem zjutraj zakrvavela. Na UZ vidni 2 GV, ena prazna, v drugi pa plodek viden in velik 1.41cm ter srček tudi bije. Krvavitev verjetno zaradi prazne GV, dobila dobrosten, kontrola spet v četrtek.

lep vikend sem!

(odgovor članu metka007)
Neposredna povezava do sporočila: 167
25.6.2011 8:50:25   
LILI/NIK
en sončkan pozdravček vsem user posted image čestitke vsem za user posted image novo pridružene dobrodošleuser posted image več nas bo bolj bo luštnouser posted image no pri meni nič novega slabosti zdaj zadnje 2 dni katastrofalne skozi cel danuser posted image pa kr spala bi in spala... še slab teden pa pregled... komaj čakava.... lep vikend vsem...user posted image

(odgovor članu lipsika)
Neposredna povezava do sporočila: 168
25.6.2011 22:57:40   
tatu
Pozdravljene vse srečke,
zdaj sem pa tudi jaz med vami. Moja prva nosečnost, 33, Lj., srečna za znoretuser posted image !!!
Nekatere ste res kar uboge s temi slabostmi- jaz moram pa kar potrkat, razen občasnega špikanja, brez posebnih težavuser posted image user posted image user posted image . Je pa res, da bi kar naprej SPALA! Bolj spim, bolj sem videt "skozlana".
Prvi pregled imam 4.7. in že komaj čakam.

Aja, PDP po mojih izračunih pa 12.2.

Lepo in mirno nosečnost vam želim, še posebej tistim, ki imate že doma male navihančkeuser posted image - si predstavljam kako je, ker delam v vrtcuuser posted image

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 169
25.6.2011 23:30:44   
Roberta69
No, mi smo povedali, tistim, ki smo želeli, tako da se ni treba več skrivat user posted image . PDP imam 3.2, stara sem 30. Doma ima enega 8-mesečnika in 3,2-letnika.

Tistih par dni, ko me je grabila neznaska utrujenost je HB minilo user posted image .

Jaz vam vsem želim brezskrbno nosečnost, tisti lepši del, pa nas čaka februarja user posted image , ki bo, vsaj zame, še prehitro tu user posted image .

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu tatu)
Neposredna povezava do sporočila: 170
27.6.2011 6:32:04   
@uror@
Dobro jutro!

Kako ste kaj? vidim da nič kaj čvekasto razpoložene user posted image .

No pri meni so se v četrtek pojavile slabosti in na trenutke se mi zdi da bom crknila od njih, pol pa se prisilim da dam nekaj v usta, pa je boljše.
aja... v zadnjem mesecu - od kar sem se tehtala sem izgubila skoraj eno kilo.

danes sem dobila mail Noseči ste 7 tednov... in me je kar malo sreslo...še malo pa bo 2 meseca... uf kako beži čas

v četrtek imam pregled, v petek pa pičimo na morje - komaj čakam oboje.

lp

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 171
27.6.2011 12:57:42   
ilanaaa10
helou punce!!!!
evo mene po tednu dni dopusta. juj je blo fajn...smo se malo sončli pa kopali bi se lahko navadla bit doma. mislim da mi med porodniško ne bo hudega...
no glede znakov...slabo mi je zjutraj prej ko dam kaj v usta, tak da sem se navadla zajtrke jest. lušta se mi samo sadje. kilo nektarin na dan, pa maline pa borovnice..njamiuser posted image ob večerih me malo špika v jajčniku, pa lulat hodim na eno uro, drugače pa se super počutim. upam da ostane tak...bruhala še nisem user posted image
edino prejšni teden se mi je 'odprlo'nebo. grozno-komaj sem jedle vse me ej peklo, ampak to vrjetno od tega ko se ti dlesni bol prekrvavijo....danes je že boljše
zdaj sem v 7em tednu, pa še kar me ni poklicala sestra od ginekologinje kdaj mam pregled user posted image joj komaj čakam da bi lahko začela odštevat user posted image bom pa se danes naročla na nuhalno, tak da sporočim datum za seznamček
joj mi2 komaj zdržima..povedla sem dobri kolegici, njegovim staršem, pa mojim tetam....komaj čakam da dobim slikico..upam da je vse vredu..
evo malo sem se razpisala, zdaj pa v službo.. lep sončen dan!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu @uror@)
Neposredna povezava do sporočila: 172
27.6.2011 13:11:28   
pikapoka 30
Pozdravljene!

Najprej čestitke vsem, ki ste že videle  user posted image in vso srečo tistim, ki vas pregledi čakajo v naslednjih dneh.
No, jaz sem vam dolžna še moje poročilo iz pregleda. Imela sem ga že v začetku 6. tedna in se še nič ni videlo. G je nosečnost potrdila in rekla, da sem verjetno nekoliko pozneje zanosila.Glede na ovulacijske teste, ki sem jih delala, je čisto možno. Ampak mene vseeno skrbi, če je vse OK, predvsem zaradi rjavega izcedka, ki se mi je pojavil pred pregledom. G mi je predpisala Dabroston, me poslala na vse preiskave(sladkor, železo, urin,...) in me naročila čez 4 tedne - en dan pred morjem. Da bom bolj mirna, pa bom verjetno še ta teden poklicala G in se naročila na dodaten pregled, da ne bom slučajno namesto na morju ležala kje v bolnici.
Drugače znaki- občasne slabosti in utruejnost, utrujenost, utrujenost....

Lep dan!

(odgovor članu @uror@)
Neposredna povezava do sporočila: 173
27.6.2011 13:25:26   
pikapoka 30
Aja še glede potovanja...

Metka007 jaz sem bila v prvi nosečnosti v 8. tednu z avtomobilom na Azurni obali, v 20. tednu pa z letalom na Lefkasu- ni bilo nobenih težav - no res, da Azija je le nekoliko bolj daleč, vendar če se dobro počutiš in nimaš nobenih težav, ne vidim razloga, zakaj ne bi šla.
No, letos, pa smo še preden smo vedeli, da sem noseča, rezervirali ladjo za v Grčijo, kjer nameravamo tri tedne kampirati na več otokih. Že zato silim na dodaten pregled, da se prepričam, da je vse OK in da lahko potem brezskrbno odpotujem.

Kam pa jo kaj vi mahate letos s trebuščki?

(odgovor članu pikapoka 30)
Neposredna povezava do sporočila: 174
27.6.2011 18:36:09   
ilanaaa10
evo za seznamček: na nuhalno sem naročena 8.8., je rekla da dela zdravnik to med 12im pa 13im tednom...joj komaj čakam! user posted image

mi pa bomo šli na morje nekje v septembru vrjetno v Črnogoro!

se kateri že pozna trebušček? jaz še lahko oblečem vse hlače! samo srajčk več ne, ker mi ne grejo zapret preko jošk! so se mi že fajn zvečale user posted image

(odgovor članu pikapoka 30)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?