|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarke 2012
18.6.2011 8:55:11   
@uror@
Jutro!

no da dopolnim podatke za seznam... stara sem še ne 28 (bom avgusta) in sem iz Štajerskega konca...

zdaj pa šibam na sonček...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
18.6.2011 8:55:27   
mz13
Cvetka tudi jaz sem imela zadnjo user posted image 28.4. in sem po izračunih sedaj v osmem tednu. Prvi pregled pa imam 23.6. ko bo ravno dopolnjenih 8 tednov. Jaz bi na tvojem mestu poklicala za vsak slučaj, ker avgust je res malo pozno za prvi pregled. Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
18.6.2011 9:01:38   
Anonimen
Pozdravljene!

Tu še ena, ki jo je presenetil plus. Nobene slabosti, nobenega špikanja, nič. Zelo slab občutek imam, saj je bilo prvič čisto drugače. Kakorkoli že, vsem želim lepo nosečnost in zdrave user posted image Prvi pregled imam 28.6., imam že enega otročka. Lep vikend!

Anonimna user posted image

(odgovor članu mz13)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
18.6.2011 9:03:00   
*cvetka*
Dobro jutro! Hvala vsem za mnenja... V ponedeljek pokličem in povprašam kaj in kako... Res bi rada šla prej na pregled... Vsaj pred morjem in ne šele po njem...

Bomo vidli...

Lep dan user posted image

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 129
18.6.2011 21:11:45   
Anonimen
user posted image prišla 1 dan preden sem hotla delat test, tako da se anonimna user posted image poslavlja od vas

uživite nosečnost in lepo cartite februarja

Pa pa

(odgovor članu m a j c i k a)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
18.6.2011 22:32:35   
Anonimen
Moj pregled v sredo je bil uspešen, srček se je videl, PDP je pa kot predvideno 3.2. Naslednji pregled imam čez 4 tedne, mislim, da 14.7. Ful smešno, da sem spet user posted image user posted image .

Jaz sem pa zadnje dni tudi totalno zaspana in sploh ne vem, kaj naj naredim user posted image . Sem šla že prebirat, če bi bilo kaj s hrano v povezavi, pa nisem našla nič pametnega, probavam se edino malo bolj nafilat s tabletami alg in mladega ječmena, sem prebrala, da ima ful železa in mogoče bo to kaj pripomoglo k živahnejšemu počutju user posted image . Itak me cel dan okupira en majhen škratek, popoldne in večkrat tudi dopoldne še en malo večji škratek, oči tako in tako nikoli nima časa, tako da sem 98 % jaz za vse kar se otrok & gospodinjstva tiče, občasno moram še kaj podelat (čeprav sem na porodniški), da o gospodinjskih opravilih ne govorim, ker zadnje čase večkrat ostanejo tam, kjer pač so user posted image . Ma, ne vem, v prvih dveh user posted image sem bila čist kul, zdaj me pa zadnje dni res kar pobira od utrujenosti, mogoče dojenje in vse skupaj - ker ni tako dolgo, odkar sem rodila, čeprav sem prvega tudi dojila, ko sem bila noseča... Upam, da čim prej pridem nazaj v formo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
19.6.2011 10:08:38   
slonček1
user posted image

< Sporočilo je popravil slonček1 -- 19.6.2011 10:10:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
19.6.2011 10:11:28   
Anonimen
Hm, utrujena sem pa jaz ful. Pa ne dojim . Sam spala bi. Sem šla včeraj skupaj z škratoma opoldne spat (je ul pasal ). Sem bla pa tud v prvih dveh nosečnostih.

Drugače je pa moj pregled še tako daleč... Pa naj bi mela rok tudi tm 3.2.

PS: tisto zgoraj sem jaz, sam psst bi bla še neki časa anonimnauser posted image

(odgovor članu slonček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
19.6.2011 10:16:57   
LILI/NIK
jutro sonosečke... kaj dogaja razen da je tak čudno vreme? jst se morem cel dan odločevatuser posted image al bruhat al jest....joj grozn... pa zaspana, zaspana...drugače pa občasno špikanje tam doli in napihnjenost... eh sej bo... komaj čakam pregled.... pa se mi zdi še takoooo daleč...en deževen pozdravček vsem...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
19.6.2011 12:10:02   
metka007
hej nosečke...

res imamo deževen dan...tak pravi za lenuharjenjeuser posted image

jaz imam pregled v petek, komaj čakam da izvem kaj se dogaja tam notriuser posted image ...mene pa zadnje dni TAKO zelo bolijo (in otekajo) noge da je kar groza...slabosti sicer na srečo ni, sem pa tud napihnjena še vedno ves čas in bolečone v prsih tud ne popuščajouser posted image

lep, zaspan, deževen danuser posted image

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 135
20.6.2011 11:14:54   
2mama
Pozdravljene,

doslej sem bila pri januarkah, ker sem si sama naračunala datum konec januarja. G pa mi je zdaj določila 1.2.

Sem iz CE, moja druga nosečnost, doma imam petletna dvojčka.

Prvi pregled je pokazal, da je vse OK, čez en mesec imam NS in 2HT.

Sicer pa mi je slabo za umret, in sicer po cel dan. V službi komaj komaj shajam...

Vse naj

(odgovor članu metka007)
Neposredna povezava do sporočila: 136
20.6.2011 11:49:13   
2mama
in starost 35

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 137
20.6.2011 12:07:52   
Anonimen
user posted image

PDP, nick, starost, število , število , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj

1.2.
Daisy_, 28, 2 user posted image1 user posted image , 5.7., ?, ?, ?
2mama, 35, 2 user posted image , 2 user posted image , ?, ?, ?, CE

2.2.
alegra, 34, 3 user posted image2 user posted image , 16.6., 13.7, ?, ?
dvojčica6, ?, 2 user posted image1 user posted image , 15.6., 29.6, ?, ?

3.2.
anonimna , ?, 3 user posted image2 user posted image , 29.6., ?, ?, ?
anonimna, ?, 3 user posted image2 user posted image , 15.6, 14.7., ?, ?
lipsika, 28, 2 user posted image1 user posted image , ?, ?, ?, CE

5.2.
m a j c i k a, 31, 3 user posted image2 user posted image , 22.6., ?, ?, CE
LILI/NIK, 34, 4 user posted image1 user posted image , 1.7., ?, ?, ?
mz13, 28, 1 user posted image ,0 user posted image , 23.6.,
?, ?, ?

7.2.
pikapoka 30, ?, 2 user posted image ,1 user posted image , 17.6.,
?, ?, ?

8.2.
seltron, 29, 2 user posted image1 user posted image , 14.7., ?, ?, NM
fatima, 32, 3 user posted image , 2 user posted image , ?, ?, ?, ?

9.2.
ellena, ?, 2 user posted image , 1 user posted image , ?, ?, ?, ?
anonimna user posted image , ?, ? user posted image , ? user posted image ,
?, ?, ?, ?

11.2.
Anuška79 , ?, 3 user posted image2 user posted image , ?, ?, ?, ?

12.2.
metka007 , 26, user posted image 0 user posted image , 24.6., 20.7., ?, Štajerska

14.2.
*Zvončica*, 32, user posted image , 1 user posted image ,6.7., ?, ?, Štajerska

17.2.
ilanaaa10, 22, user posted image , 0 user posted image ,
?, ?, ?, Štajerska

19.2.
@uror@, 27, user posted image , 1 user posted image ,
30.6, ?, 4.8, Štajerska
romare,?, user posted image ? user posted image ,
?, ?, ?, ? 

x.2.
anonimna, ?, 2 user posted image1 user posted image , 13.7., ?, ?, ?
*cvetka*, 28, 1user posted image0 user posted image , 10.8., ?, ?, ?
anonimna user posted image , ?, 2 user posted image1 user posted image , 28.6., ?, ?, ?

Skupaj nas je: 24

Nosečke z dvojčki:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu 2mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
21.6.2011 11:50:49   
LILI/NIK
sončkane pozdravčke vsem sonosečkam. kr neko zatišje je tu gori... ste vse na dopustu že al ste vse toooolk utrujene da se vam ne da nč pisat?user posted image pri nas vse po starem še vedno sem mal prehlajena ampak če ne bo hujšega bo kr šlouser posted image počasi odštevamo dneve do pregleda in komaj čakamo da sporočimo veselo novico. se mi tako zdi da me sploh moja sestra neki čudno gleda v trebuh user posted image drugače pa slabosti čez cel dan... pol mi pa kr jest zapaše pa spet slabo... kar nekaj vas ima zdaj kmalu preglede pa sporočite kako kej vašiuser posted image no punce dajmo kako rečt no... vidim da januarke so že orng debato vžgale user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
21.6.2011 12:07:38   
romare
ojla,
jaz se kr ne morm sestavt,grozn me dajejo nihanja razpoloženja,pa skrbi kako bo ko bouser posted image ,kljub temu da mam že 2 velka čmrla in vem kako to gre
obupna sem ajoj

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 140
21.6.2011 12:34:49   
mz13
Ojla! Ja res je kar malo zatišje ratalo v tej naši debati.... kar nekaj nas je zdaj tik pred prvim pregledom in najbrž nestrpno čakamo kako in kaj bo. Jaz ga imam v četrtek in tudi že komaj čakam. Domačim imava pa namen povedat po pregledu ns. Se mi zdi nekako boljše počakat, da minejo prvi trije meseci, ki so najbolj rizični.
Fajn bodite in pišite kaj ja user posted image

Lp

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 141
21.6.2011 12:44:25   
romare
tud jaz mam namen povedat po ns,ssploh zarad tega ker se prejšnja nosečnost ni izšla in mi je bilo pol toooolk huj zaradi vseh tistih vprašanj ,
hmm kdaj boste pa v službi povedale

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 142
21.6.2011 13:11:33   
alegra
hej punce!

počasi me zapušča tale slabost..prejšni teden je bil res pekel user posted image  . Bruhala, slabosti čez cel dan..vmes volčja lakota, potem pa spet bruhat. Ta teden je kar znosen.
Prsi imam abnormalno ogromne in zaradi njih ne morem spati na trebuhu..user posted image  . Drugače pa ni sprememb.

Midva sva se odločila, da bova povedala najlepšo novico v soboto na družinskem pikniku. za službo se mi pa še nič ne mudi povedat..čeprav me je sodelavka prejšnji teden debelo gledala ko sem bila vsa bleda in slabotna.

uživajte

za seznam: Ljubljana

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 143
21.6.2011 13:43:58   
Anonimen
hej hej!

danes pišem tako, ker me berejo določeni, ki mi nočejo nič dobrega...

pri naši hiši veva zaenkrat le jaz in možek

doma bova povedala po NS

v službi pa jih to malo kaj briga... no verjetno bom povedala nekje septembra, ker če povem prej, me lahko to zopet stane službe user posted image user posted image user posted image
tak da nameravam najprej pogodbo podpisat, pol pa povedat.

lp

(odgovor članu alegra)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
21.6.2011 14:08:33   
2mama
hojla, jaz sem imela prvi pregled v petek. srček bije, pikica "miga", tako da je vse OK. NS imam 21. 7., naslednji pregled pa v avgustu.

mene je na začetku obupno špikalo v trebuhu, potem pa je ene dva ali tri tedne nazaj špikanje zamenjala slabost čez cel dan. tudi jed, ki se mi recimo zalušta, ko jo pojem, je amen do nadaljnega. zdaj mi smrdi že vse po spisku, vključno s kruhom, krekerji in podobnimi mašili, ki bi naj pomagala pri slabosti. v prvi nosečnosti mi je bilo sicer tudi slabo, ampak bistveno manj.

midva sva povedala dvojčkoma, pa staršem in jaz tudi že takoj ko sem izvedela šefu (ki pa je ful car in to drži zase). ostalim ne mislim razlagat, naj sami pogruntajo.

držite se, punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
21.6.2011 15:22:44   
Marjana1984
Ojla!
No pa bi se vam še jaz pridružla.Sem prvič user posted image , v 7.tednu, po mojih izračunih imam PDP 16.feb, pregled pa imam drug teden 28. Znakov, poleg lulanja, bolečih prsi in napihnjenega trebuha, nimam. Sem full vesela da mi ni nič slabo. Pri nas vejo že vsi, ker sem bila na IVF in sem od takrat naprej ze na bolniški, pa sva mogla povedat.
Aja, sem pa iz okolice LJ pa stara 26.

Lepo nosečnost vsem!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @uror@)
Neposredna povezava do sporočila: 146
21.6.2011 18:16:56   
ashanty
2mama!
Super! :) Čestitam in držim pesti! :)

Lp, A (bivša the nany :) )

(odgovor članu Marjana1984)
Neposredna povezava do sporočila: 147
21.6.2011 19:04:59   
Anuška79
Še en lep pozdrav od mene user posted image

najprej za seznam: 32 in Gorenjska

Pri nas zaenkrat veva samo jaz in mož, v službi bom povedala septembra oz. če bo že preveč očitno konec avgusta, preden se ponovno vrnem za kateder, doma pa - ko bo treba, tokrat se nama prav nač ne mudi. Rada bi povedala otrokoma, a sta še premajhna, da bi obdržala skrivnost user posted image , sploh hči bo čisto iz sebe.

Sicer pa - zaspaaaaaana. V službi pa skrajno neučinkovita.

(odgovor članu ashanty)
Neposredna povezava do sporočila: 148
22.6.2011 7:28:40   
m a j c i k a
Pozdravček punce!!!!
Dan je pa naš dan D, ob desetih prvi pregled, me kr špika odspodi, sam da bo vse v redu, prejšnjo nosečnost me je namreč čist prestrašla, ker sem bla v 6 tednu in se ni še nič vidlo in me je hotla dat kar na čiščenje.... no potem čez en teden se je pa vse lepo videlo......bil pa je peklenski teden....
Tak da mam mal straha ker sem šele na začetku sedmega tedna, res upam, da bo vse ok!!!
Lp vsem in čestitke tistim, ki steže videle svoje srčke!!!!

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 149
22.6.2011 8:23:01   
romare
ajoj,jaz mam prvi pregled šele 9.8.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?