|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarke 2012
1.8.2011 14:11:14   
Marjana1984
Olja!
Vse je OK! Imam malo vnetja in sem dobila Canesten tablete. Pa ena posteljica je bolj nizko in sem verjetno zato krvavela. Sta pa oba v redu pa tudi oba srčka sta vidna. Sem že včeri aplicirala eno tableto in izcedka dons že ni več.
Hvala vsem za pestke!

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 376
1.8.2011 14:17:51   
Marjana1984
Aja
Alegra, mene naročuje enkrat na mesec, čeprav mi je zadnjič na NS rekla, da grem lahko šele sredi septembra, se pravi čez dva meseca. Sam jaz si pol nisem nič datuma prestavljala, ker sem bila že naročena. Jaz mislim, da ni nič prepozno v septembru.

(odgovor članu Marjana1984)
Neposredna povezava do sporočila: 377
1.8.2011 18:46:03   
dvojčica6
Helou user posted image !

Marjana1984 - super, da je "samo" vnetje... mene je tut neki časa spremljal Canesten, zdej se je pa zgleda stanje umirilo... pa čestitke za parček... luštno, da bosta user posted image inuser posted image ...

TetaM... dodaj me na fb-ju...Podatki poslaniuser posted image

Tut pozdravček vsem novim...lohk kej več napišete tudiuser posted image user posted image user posted image se mi zdi, da nismo tako pridne kot ostale RR čvekulje...

No mene pa glavoboli mučijo zadnje čase...pa ne vem al od vremena al je nosečnost krivauser posted image v glavnem ni luštno! Še s tamalo žabo se preganjat okoliuser posted image

Pregledi - hm js mam tut nekako vsak mesec...

Gibanje deteta... a v drugo menda prej čutiš ne... kdaj ste v drugo čutile kak gib večrodkeuser posted image user posted image user posted image Js sm v prvo tam okoli 18. tedna menda čutila neke metuljčke po trebuhu, zdej upam, da bo kaj prej...

Pa v prvo sem ful spremljala dogajanje tam doli, vsak teden sem neučakano brala, kaj se dogaja z bebo, zdej pa menda niti ne vem, v katerem tednu sem...

Ok, zdej pa šibam...mejte se...

Neposredna povezava do sporočila: 378
2.8.2011 11:21:01   
lipsika
Hej!

Da se še jaz malo javim po dolgem času... tako hitro mineva... Včeraj imela NS. Vse je ok, dobili naj bi fantka, mami pa je skozi mislila da bo punčka. Mali je bil živahen in je skozi nekaj mahal. Se mi pa dozdeva, da bi lahko že čutila prve premike, prvič sem jih v 16. tednu, sedaj sem pa v 14. in bi to lahko bilo to. Me pa nekaj skrbi... že na drugem pregledu mi je G ugotovil pregrado, tudi včeraj mi jo je kazal... V prvi nosečnosti ni bilo nobenega problema ne z zanositvijo ne z nosečnostjo, le da sem rodila potem v 36 tednu in je bilo vse ok.... sedaj samo upam, da bo ok, ful me je strah kakšnega prezgodnjega poroda...

Lepo bodite, božajte bušije user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.8.2011 11:52:06   
Anausicaa
Lispika
jst sm mela pregrado 4 leta nazaj ampak sm tkrt mela splav.. tokrat je pa kr ni. Drugače mam pa sodelavko, ki je isto mela 1. nosečnost v redu, pri 2. pa so ji odkril pregrado, sam je kljub pregradi blo vse v redu. Tak da mislim, da nimaš nč za skrbet. ^^

Lp

(odgovor članu lipsika)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.8.2011 11:56:24   
LILI/NIK
ojla kako ste.. dans pa tak fajn sončekuser posted image sam glede pregrade sm hotla neki rečt. jst sem mela pred cca 10 leti 2 spontana splava ker niso vidl pregradeuser posted image no pol sem pa dala vse une tečne preiskave in operacijo skoz da nam je pol ratal user posted image nardit... jst mislim da je odvisno kok je ta pregrada postavljena, včasih moti včasih je pa kjub pregradi vse ok do konca... želim da bi se vse lepo izteklo... pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Anausicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.8.2011 12:31:31   
Sončica66
Pozdravljene, no tudi jaz sem že nazaj iz kratkega dopusta... pa vseeno je pasalo malo okolje spremenit. Včeraj sem šla do G zaradi tistih čudnih bolečin v spodnjem delu trebuha... Pravi, da ni čudno da me boli, ko tako lepo rastemouser posted image , in da je verjetno tudi malo zaprtje pripomoglo k vsemu temu. No, najbolj vesela sem, da so sedaj drugi krvni izvidi pokazali negativne rezultate, kar pomeni da toksoplazmoze ni, kot me je mesec nazaj skrbelo user posted image user posted image user posted image user posted image .  V petek imam NS in že komaj čakam!

Lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.8.2011 12:58:00   
lipsika
Lili/Nik in Anausicaa hvala za spodbudne besede, pozitivno je treba razmišljat pa bo.
Pri meni so se pa slabosti že čisto umirile, energije pa imam že zdaj tud dosti, ni več tiste hude utrujenosti...user posted image

(odgovor članu Sončica66)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.8.2011 17:34:23   
trinity22
hej,hoj en sončen pozdravček vsem user posted image

mi se hladimo doma, naša "ta velika" je danes dobila pikico in moram rečt, da vse skupi zelo dobro prenaša ... No tudi moj dan je danes veliko boljši kot včeraj, ko mi je bilo cel dan slabo in zvečer sem imela ful glavobol ...

(odgovor članu lipsika)
Neposredna povezava do sporočila: 384
2.8.2011 20:03:49   
Teta M
Živjo!

Evo tudi mene iz krajšega oddiha, bilo je super. Me je doma pričakala pošta-izvidi DHT,ki so ok, tako da sem vesela....

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 385
3.8.2011 11:25:57   
zebra
pozdravljene.. spadam med vas in da vas malo pozdravim in zaželim vse dobrouser posted image Se kasneje javim za seznamčekuser posted image

< Sporočilo je popravil zebra -- 3.8.2011 11:41:14 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 386
3.8.2011 11:42:31   
Anonimen
Pozdravljene.

Anonimna        se spet javlja  
Smo bili na dopustu...je bilo fajn...uživali...včeraj sem imela pregled in je vse ok...lakun skoraj ni več videt zanimivo in faaajnn
Bebica je spala, utrip je bil malo nižji, čakam še na krvne izvide, da vidimo kako bo....

Lipsika: Glede preglade je tako..imela sem pregrado veliko 5 cm...ki so mi jo odstranili, in potem sem izvedela, da se za marsikatero pregrado zmotijo, ko rečejo pregrada, kerje tko pač videt na uz...je pa v resnici le skupek žil...bolj prekrvavljena maternična sluznica, kar sploh ni nič narobe...in ne ogroža tako da nič skrbet...vse bo ok...ampak zakaj si imela že en prezgodnji porod? a ti je voda odtekla...al je blo kako vnetje, hormoni? So ti sploh povedali?

Jaz imam dva prezgodnja poroda za seboj in se bojim da bo tokrat spet vendar se mi zdi da je tudi ogromno od psihe odvisno, ker to čuti in pol ji notri ni fajn pa hoče ven...tko da mormo bit bolj na izi

Marjana 1984: še dobro da je res "samo" vnetje...poskusi s kremo vitagyn c...potem ko nehaš s canestenom...meni ful pomaga, mi jo je g. priporočila in je super...takoj ko se mi zdi da neki ni najboljše se namažem...in pol je hiro ok..je ful naravna..morda pa ti koristi

Sončica 66: superca...sem ti rekla, da se bo izkazalo, da je vse ok...superca

Alegra: jaz imam načeloma vsake 4 tedne pregled...in tako bi tudi moglo biti...morda pa reci če te kaj prej naroči....

Glede brcik - gibov...jaz sem ena tistih, ki jih čuti žal ful pozno in ful malo Posledično zato, ker imam maternic obrnjeno v križ in potem se ful manj čuti...pri prvi sem jih čutila šele v 25 tednu, pri drugem - fantek in bil je bolj aktiven v 20 tednu, pri tretji šele v 24. tednu...sedaj pa spet ? kdaj...verjetno tudi zato, ker imam vedno ( tudi sedaj) posteljico spredaj in je zadeva takšna da je pol še bolj debela stena skozi katero pač slabše čutiš gibe

A si bo katera nabavila angelsound...jaz sem ga že imela...in super stvarca...že od 16 (jaz sem sedaj v 14 t.) tedna naprej slišiš srček, kolcanje...čudovito

Punce uživajte in se tipkamo

(odgovor članu zebra)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
3.8.2011 12:34:03   
lipsika
Anonimna... men niso nič povedali, zakaj je bilo prej... se je pa kr samo začelo...tisti dan, ko sem šla v P sem imela pregled in sem bila odprta že ene 3cm, pa jaz nič čutla, mi je rekel G, da sem za v porodno, potem mi je pa v P zvečer voda odtekla in se je začelo... ni pa bil to neki ful prezgodnji porod, čez 5 dni bi bila mala tak donošena...
Aja glede pregrade mi je sestra svetovala, naj se malo pazim in naj ne dvigujem... pa to glih ne moreš, moreš dvignit otroka v stolček, ga dat spat, kopat, v avto...vam so kej rekli, da naj ne bi dvigovale?

Angelsound imam jaz že tudi od prve nosečnosti in sem že tudi poslušala srčka, nekje v 12 tednu sem ga že našla. user posted image

Danes je pa lep dan, vsaj malo poletni... user posted image

< Sporočilo je popravil lipsika -- 3.8.2011 12:36:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
3.8.2011 13:00:07   
Anonimen
Lipsika: Tole glede dvigovanja je čista bedarija...tudi Pušenjak ti bo tako rekel...če imaš malega otročka se temu pač ne moreš izogniti...in človeško telo ni narejeno iz papirja...ok...paziš že, da ne dviguješ nekih 20 kg bremen...ampak otročka..pa kot si napisala pač moreš dvignit v stolček, avto...itd...sicer se pa odsvetuje dvigovanje itežkih bremen itak sam do 12 tedna, ko se posteljica še ni dobro zarastla z maternično steno, kasneje pa če ti je na žalost usojeno, da se začne karkoli dogajat, moreš potem pazit...je pa res, da pri tistih ki imajo kakršnokoli patološko nosečnost potem kar sem navedla ne drži, ampak tiste imajo itak strogo mirovanje, dokler pa le - tega nimaš, pa kr po svoji vesti ravnaj, ker če se boš glede tega dvigovanja še bolj sekirala...boš si naredila več škode kot koristi...žal... user posted image

Pa še nekaj...sestram in ginekologom je najlažje breme preložiti na pacijentko...ko rečejo pazite se, ne dvigujet..itd....dober g. ti bo odgovoril kot Pušenjak, kar sem pa že zgoraj napisala...user posted image

drži se in vse bo ok....

Ja meni tudi niso povedali ne za 2. ne za 3. zakaj je bil prehiter porod...tako da zato sedaj spet cvikam...ampak saj bo...na koncu bomo vse držale lepo bebice v rokah in jih občudovaleuser posted image user posted image

Glede angelsounda...jaz sem ga že prodala...ker nismo imeli namena imeti še kakšne bebice...in bomo sedaj pač spet nabavili...user posted image

LP
anonimna user posted image

(odgovor članu lipsika)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
4.8.2011 9:21:31   
tatu
dobro jutro user posted image ,
danes je pa končno prišel dan D, ko imam NS. Komaj čakam!
Punce, a ste ve že kaj nakupovale v nosečniških trgovinah? Meni se buši že kar pozna in imam že malo težav z iskanjem ustreznih hlač po gardrobi.  No, jaz sem šla malo naokrog in našla kavbojke v akciji po 30eur, druge so bile 40eur- še zmerna cena, v drugi trgovini pa že 70eur. Res je drago biti noseča (70euruser posted image )!
No zaenkrat se še najdejo kakšne hlače v moji garderobi, tako da naga ne bomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
4.8.2011 9:59:03   
metulj13
Pozdravljene vse nosečke ;) Se vam počasi tudi jaz pridružim. Vas spremljam že kar nekaj časa in mi je prav zanimivo, ker imate vse iste "probleme" ;)

Sem prvič noseča. G pravi da sem februarka, točnega PDP pa še ne vem. Določili mi ga bodo 18.08, ker imam NS. Že nestrpno čakam, da spet vidim mojega srčka ;) Za mano sta že dva pregleda in za enkrat je vse OK :)

tatu, sem se dobila v tvojih besedah, glede iskanja ustreznih hlač v omari ;) Mislim, da počasi tudi mene čaka nakup nove garderobe ;)

Vsem želim prijetno nosečnost in imejte rade svoje trebuščke ;)

(odgovor članu tatu)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.8.2011 10:26:06   
trinity22
da vas še jaz pozdravim ...
drugače vse po starem, tudi jaz komi čakam 17. 8. ko imamo NS, da vidim kako napredujemo,
slabosti so še, včeri in čez celo noč tudi glavobol ... malo še, samo malo pa bo bolje user posted image

Lep dan in pridno božajte bušije

Neposredna povezava do sporočila: 392
4.8.2011 17:23:22   
tatu
še enkrat, da vam poročam: danes sem imela NS in so bili rezultati super. Mi je rekla, da DHT ni potreben, ker je vse videti ok: razmerje 1:7000, veliki smo pa skoraj 6 cmuser posted image user posted image user posted image
toliko zaenkrat! Tiste, ki še niste imele pregleda- veselite se, tiste,
ki ste pa že, pa uživajte še naprej!!!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 393
5.8.2011 10:17:01   
Sončica66
Pozdravljene, tudi jaz imam danes NS. Kar se pa tiče oblačil, jaz imam že kar nekaj časa probleme... Že kakih 5 tednov ne spravim svojih hlač na rit, predvsem preko stegen. No sej zredila sem se tudi že za poštenih 5 kg. Zdaj pa kar malce pazim kaj jem....

Še malo pa šibam na pregled user posted image   Lep sončkov dan vsem februarkamuser posted image

(odgovor članu tatu)
Neposredna povezava do sporočila: 394
6.8.2011 19:13:52   
Najki
Pozdravljene!

Mi smo z morja, bi pasalo ostat se kak teden. Vidim pa, da imate same dobre novicke s pregledov user posted image .

Pri meni nic novega. Danes sem v 14. tednu in z AS se nisem nasla srcka. Nekajkrat sem bruhala pred morjem in potem ugotovila, da je bil kriv Elevit, ki sem ga vzela na prazen zelodec. Zdej nimam vec problemov s tem, tudi slabosti so redke. Trebuh zgleda kot pri 6ih mesecih, samo sem ravno dobila nosecniske hlace nazaj od sestricne. Tehtala se pa se nisem.

Toliko na hitro, mala ima virozo in se ravno zbuja, lepo se imejte.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Sončica66)
Neposredna povezava do sporočila: 395
7.8.2011 6:46:09   
@uror@
hej hej!
javljam se vam z morja, ker smo včeraj šibnili za 14 dni dol.
slabosti izginjajouser posted image

doma so v petek izvedeli - oz smo jim povedali - pokazali slikice iz NS.

v četrtek sem bila v Domžalah na nuhalni in rezultate imamo super! 1:15385!

tak da ko sem šla iz ordinacije, sem se režala ko zmaj, se bla fullll vesela da je vse ok. pa en kup slikic mi je zapekla na cd!

aja v službi pa še ne vejo... bojo pa izvedeli ko se bo začelo malo bolj poznat, ker imamo v službi ene take haljice in se skoraj nič ne opazi. no sodelavki bom povedala ko pridemo z morja, zaradi tega ker moramo občasno dvigovat 20hg oz. 13kg težke zadeve in to pri meni odpade!

no lepo se mejte!

aja še eno vrpašanje - a skupina na fb-ju je skrivna al javna?

lp

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 396
7.8.2011 7:57:14   
LILI/NIK
uror super rezultatiuser posted image user posted image user posted image . tud pri meni samo slabosti tu pa tam... mam pa bolj problem z zaprtjem po 2 do 3 dni ne morem na wc pol pa 4 dan kr naprej tak da sem po cel dopoldan na wcju user posted image fb skupina je skrita tako da se lahko beremo med seboj samo februarke... pozdravčekuser posted image

(odgovor članu @uror@)
Neposredna povezava do sporočila: 397
7.8.2011 21:44:30   
@uror@
aha... fajn da je skupina skrivna... kteri pa lahko pošljem zs z mojim imenom in priimkom da me doda v skupino? tule res ne bi želela to pisat.
hvala!

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 398
8.8.2011 11:05:05   
2mama
Pozdravljene,

sem vesela, da prihajate s tako dobrimi rezultati iz ns. mene je po prihodu z morja akal izvid 2ht in je skupaj z ns vse ok. naj omenim, da sem imela oboje v sklopu tega, da sem čez 35 :)

v petek imam redni pregled pri moji G, potem javim, kako je.

sama sem iz Tifola zdaj prešla na Elevit, pa na tešče zjutraj vzamem železo (Floradix) s kozarcem sveže limonade (sama sem že po defaultu precej slabokrvna).

uživjate nosečnost!

(odgovor članu @uror@)
Neposredna povezava do sporočila: 399
8.8.2011 12:01:41   
Teta M
@uror@: ja skupino sem naredila skrivno,že zaradi naših podatkov,če nič drugega....meni lahko pošlješ ZS,pa te kliknem na FB-ju.....
2mama: no super za lepe rezultate NS, tudi pri meni so glede na mojo starost(36) v mejah normale.....

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?