|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarke 2012
19.7.2011 15:39:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 2mama

Dvojčka imata zdaj 5 let. Z Mujezinovičem nimam izkušenj, v prvi nosečnosti sem bila pri Pelkičevi (ampak privat). Ti kaj veš o tem, a se še vedno ful čaka? Se spomnim, da me je v prvi nosečnosti ginekologinja napotila tja na kontrolni UZ (ker sta bila dva) in se spomnim samo grozne gužve in niti približno nisem bila na vrsti ob taki uri, kot bi naj bila, kljub pravočasnemu prihodu. Imaš tudi 2HT? Verjetno ni treba bit na tešče, ali pač?

Ja tudi 2ht imam ...ki ga imam prvič, tako da ne vem kdaj so potem rezultati...pri Mujezinoviču še nisem bila, vem da sem pred tremi leti tam kljub uri čakalakot zmešana, upam da se bodo sedaj držali ure, tako da ne bo treba kaj preveč čakat...tešč ni treba bit za dht, ker je samo hormonski test, krvi, drugo je pri sladkornem testu krvi, tam pa edino moreš biti tešč...sam tisto se dela šele nekje v 24 t. ...bomo videli kako bo, me je kr malo strah...ampak nekako že bo a ne...user posted image

(odgovor članu 2mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
20.7.2011 8:40:41   
2mama
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja tudi 2ht imam ...ki ga imam prvič, tako da ne vem kdaj so potem rezultati...pri Mujezinoviču še nisem bila, vem da sem pred tremi leti tam kljub uri čakalakot zmešana, upam da se bodo sedaj držali ure, tako da ne bo treba kaj preveč čakat...tešč ni treba bit za dht, ker je samo hormonski test, krvi, drugo je pri sladkornem testu krvi, tam pa edino moreš biti tešč...sam tisto se dela šele nekje v 24 t. ...bomo videli kako bo, me je kr malo strah...ampak nekako že bo a ne...user posted image

bo, bo, dobro opravi jutri. pa tudi vse ostale, ki ste pred NS in 2HT!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
21.7.2011 8:35:59   
*cvetka*
Pozdravljene souser posted image ! A ste vse na dopustu, ker ni nobenga glasa? Včeraj sem imela NS in rezultati so ok. Možnost za DS so 1:5449, kar se mi zdi uredu. Tudi dr. je rekla, da je to super. Zato nisem niti šla delat 2HT.
Zdaj sem končno pomirjena, da je s user posted image  vse ok.

Uživajte 100/h. user posted image

LP,  user posted image

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 328
21.7.2011 8:38:11   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: *cvetka*

Pozdravljene souser posted image ! A ste vse na dopustu, ker ni nobenga glasa? Včeraj sem imela NS in rezultati so ok. Možnost za DS so 1:5449, kar se mi zdi uredu. Tudi dr. je rekla, da je to super. Zato nisem niti šla delat 2HT.
Zdaj sem končno pomirjena, da je s user posted image  vse ok.

Uživajte 100/h. user posted image

LP,  user posted image

Super za lep rezultat ,sedaj pa mirno in lepo nosečnost,brez kakršnihkoli skrbi, a spol se je videl?....jaz imam NS in 2HT čez 1 teden...komaj čakam....

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu *cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 329
21.7.2011 8:46:21   
mz13
Cvetka čestitke za super rezultat pri pregledu user posted image
Jaz imam tudi v ponedeljek pregled nuhalne svetline in sem že tudi kar nestrpna....
Srečno tudi ostalim, ki še čakate na preglede. Počutje je pa prav fajn in tudi prav paše, ko ni več takšne vročine.
Še en teden dela, pol pa dooooopust! Komaj čakam.

Lp,

(odgovor članu *cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
21.7.2011 9:18:35   
tatu
pozdravljene user posted image ,
ja, *cvetka*, lepo, takšnega rezultata bi se tudi jaz zelo razveselila. Jaz imam NS šele čez 2 tedna, pa se mi zdi to takooooo daleč.
Sem pa zdaj že 2 tedna na bolniški, ker včasih malo krvavim in imam krče, ki se pa iz dneva v dan umirjajo.
Počutim pa se sicer čist ok in tudi z malim pravijo, da je vse ok. Če me mali že zdaj sekira, kaj šele bouser posted image
Pa prav paše biti doma, sploh, ker ni več tako vroče.

Lepo bodite, spočijte se, veliko pijte, pa pejte kmalu na dopust!!!

< Sporočilo je popravil tatu -- 21.7.2011 9:19:35 >

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 331
21.7.2011 10:08:17   
*cvetka*
Hvala vsem za čestitke!! Čakanje na te preglede je res tako mučno... Enega daš skozi, potem pa spet komej čakaš na naslednjega user posted image

Veš čas sem komaj čakala NS, da vidim, če je vse ok in da izvem spol... in ne boste verjele... POZABILA SEM VPRAŠAT ZA SPOL! user posted image  Tok sem bila v strahu in tolk z zanimanjem gledala v tisti ekran, da sem bila brez besed... Je pa res, da je položaj otročka bil tak, da se itak ne bi videlo. Če bi dr. videla, bi verjetno tudi sama vprašala, če želim vedet... Nočem pa, da mi reče "mogoče bo punčka, sam ni ziher"... Naj mi povejo, ko bodo 99% user posted image

Uglavnem... tudi vsem vam želim dobre rezultate na NS. user posted image  

Lep pozdravček...

(odgovor članu tatu)
Neposredna povezava do sporočila: 332
21.7.2011 13:04:09   
Najki
Dan in dobrodosle nove user posted image !

Danes sem imela NS, merila je 1,7mm, rezultat je pa 1:13834. Pikica je dolga 51mm od glave do trtice, ocenila pa je, da je fantek. Ni gledala za spolnimi organi, mende se zdej bolj ocenjuje po kotih dolocenih kosti. Dete je bilo ful zivahno in se stegovalo, srcek smo slisali, najvecje cudo je pa to, da nisem prav nic cakala user posted image .

Sem se pa navadila knjigo nosit s sabo na preglede, ker vedno cakam kot crna.

Jutranje slabosti so kao minile, zdej so zacela jutranja bruhanja . Ze na tesce mi obrne zelodec, nimam pojma zakaj. Pri prvih dneh nisem bruhala, ce nisem imela glih kake viroze. Pa slabo mi je zacelo postajat ob pokakani plenicki, kahlici, mesu, umivanju zob s pasto (ce me scetka pregloboko podrazi proti grlu), kasicah. Sicer enako kot pri drugi user posted image , trajalo bo pa najbrz do konca user posted image .

Zdej grem pa malo odspat, tamalo sem koooooncno uspavala in se ji grem pridruzit.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu *cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 333
21.7.2011 16:56:11   
*cvetka*
Cestitke, Najki, za odličen rezultat!! user posted image  Sploh nisem vedla, da je možno tako visoko razmerje... Super...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 334
21.7.2011 17:55:08   
Sončica66
Pozdravljene user posted image , čestitke obema za super dobre rezultate... Jaz imam NS šele čez 14 dni... Danes oziroma jutri naj bi poklicala v ambulanto za rezultate 2.odvzema krvi, saj je prvi pokazal nizko vsebnost toksoplazmoze... danes nekako nisem bila pri volji da pokličem... pa tudi jutri ne vem če bi.. Po eni strani me tako zanima, po drugi pa bi raje izvedela ko grem na NS, saj grem v soboto na dopust za en teden in bi rada uživala maximalno...

Čeprav sem prejšnji teden vsako noč sanjala, da je 2.test negativen in da je z user posted image vse o.k.. A še katera tako živo sanja kot jaz???  Pred nosečnostjo sploh ne vem, da sem sanjala, sedaj se pa vsako jutro spomnim točno kaj sem sanjala! 

Komaj čakam na soboto, da gremo malo odklopit misli na morje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 335
21.7.2011 19:08:18   
Marjana1984
Ojla!
Čestitke obema za super rezultat. Jaz imam NS v sredo, pa me že tud ful zanima kaj bodo povedali. Ali sta na NS tudi dobili slikico? Koliko časa traja pregled? Ali je šel partner z vama?
Uživajte! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončica66)
Neposredna povezava do sporočila: 336
22.7.2011 7:52:59   
alegra
hej!

mi smo imeli včeraj NS. user posted image vse ok..možnosti so 1:7800. Mali ( bilo je nedvoumno) je velik 4,8 cm. Živahen. Še kolcalo se mu je vmes user posted image . Moj je bil zraven in je nekaj posnel s telefonom, pa še sliko sva dobila za sabo. Cena 60 €. Kar se tiče plačljivosti NS kot sem spraševala...sestra mi je pojasnila da moraš na dan NS biti star 35 let, in da so zavarovalnice postale blazno striktne.

danes imam fraj..tako da smo na off user posted image

bodite lepo

(odgovor članu Marjana1984)
Neposredna povezava do sporočila: 337
22.7.2011 10:10:55   
2mama
moja NS je tudi za mano, vse OK, najbrž bo deklica.
vzeli so mi še kri za 2HT, to pa še čakam.

zdaj pa končno na dopust in na morje... user posted image

(odgovor članu alegra)
Neposredna povezava do sporočila: 338
22.7.2011 11:15:17   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: *cvetka*

Cestitke, Najki, za odličen rezultat!! user posted image  Sploh nisem vedla, da je možno tako visoko razmerje... Super...

Se ze tudi sama sprasujem, ce so prav izracunali. Mogoce zato, ker je to tretja nosecnost...
Dobila sem CD na NS, proti doplacilu seveda, 75eur za vse skupaj. pregled je trajal cca pol urce, partner in pupa sta bila oba zraven. Mala je sicer vse prespala user posted image .

Jaz ful sanjam. Danes sem se zbudila v mori, da sem rodila mesec prezgodaj pod narkozo in ko sem se zbudila, so otroka zalozili. Potem sem ga tri dni iskala po bolnici, se brez imena, noben ga niti videl se ni, oni so si ga pa sam podajali z oddelka na oddelek. Ko sem koncno prisla do prave sobe, sem se pa zbudila. Sem pa hkrati prisanjala tudi ime za fantka user posted image .

(odgovor članu *cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
22.7.2011 14:00:44   
Anonimen
pozdravljene anonimna user posted image se spet javlja...

cvetka, Najki, 2mama in vse ostale čestitke za super pregledeuser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem imela pri Mujezinoviču Ns...in ga morem res ful pohvaliti, se vidi da obvlada uz user posted image Pa vse je lepo razložil, ful prijazen, napovedal je punčko, detece je super, ful živahno, migalo je z rokicami, nogicami...skratka vse bi bilo v najlepšem redu, če ne bi nato postal tiho, me vprašal če sem kaj krvavela...pa povem da enkrat sem čisto malo, pa je samo nehalo v 8 tednu...no in potem mi pokaže na temna jezerca na posteljici in pove, da imam nenormalno velike lakune, polne krvi, za katere ne more reči kaj bo in kako se bo vse skupaj razvilouser posted image user posted image , hkrati povdari, da v vsej svoji praksi še tako velikih lakun ni videl...in da bi se sicer skrbel, oz. govoril o odmrtju ploda, če ne bi bilo videt ,da je plod živahen in da ima lep srčni utrip in enakomeren (165/min), da pa sedaj ne more nič reči in da je zadevo treba kontrolirat, saj je zelo možno, da kasneje plod ne dobi dovolj hrane in odmreuser posted image user posted image

In tako sem ful user posted image , saj sploh ne vem kaj se bo sedaj dgajalo s pikico in če jo bomo sploh imeliuser posted image user posted image
Sicer imam spet naslednji teden kontrolo, ta teden pa gremo na morje..upam da mal odmislim...joooojjj grozauser posted image

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
22.7.2011 14:19:45   
riba27
Lep pozdravček še z moje strani.. Tudi mi bomo upam da pestovali februarja.. in to bo poleg mene, fanta in psa že četrti februarček pri nas, ki se ga po enem SS že močno želimo :)
Vsem nosečkam želim čimlepšo nosečnost pa uživajte maksimalno user posted image

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 341
23.7.2011 23:26:13   
Najki
Anonimna user posted image stiskam pesti za tvojo pupo. Ti samo pozitivno razmisljaj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
24.7.2011 12:20:43   
majči77
Zdravo punce

tudi jaz sem med februarkami, to je moja tretja nosečnost, PDP imam 28.2.2012.
Pri drugi nosečnosti sem imela žal SS, prva nosečnost je bila OK - moj sonček Luka je star že 6 let user posted image user posted image
Pregledov sem imela že več zaradi rjavega izcedka, zadnjega v petek 22.7. Srcek bije in veselo migamo user posted image , tako da zaenkrat kaže da je vse ok, upajmo da tako tudi ostane. Bomo malo počivali pa bo!

Na nuhalno se moram še naročit, me pa malo skrbi, ima Strahova kar nekaj časa zaradi LD zaprto user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu *cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 343
24.7.2011 12:29:32   
Najki
Dobrodosle nove user posted image !

Mi pa danes pakiramo in jutri gremo na morje za 10 dni, upam, da boste ksno stran napisale, da bom imela kaj brat, ko se vrnem.

Pa pa!

(odgovor članu majči77)
Neposredna povezava do sporočila: 344
24.7.2011 13:06:56   
*Zvončica*
Evo, da se še jaz malo javim.

Najprej dobrodošle vse nove nosečke.

Vsem, ki imate za seboj NS user posted image in čestitke za uspešno opravljene in dobre rezultate.

Anonimna user posted image tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image in držim pesti, da bo vse kot mora bit. Probaj bit pozitivna, glavno da je otroček vredu in se lepo razvija...ostalo pa ti želim, da se tudi uredi.

Najki uživajte na morju. Upam, da boste imeli tam lepše vreme, kot ta dež tu pri nas user posted image .

Jaz sem imela v čet. pregled, user posted image se lepo razvija; hematom, ki sem ga imela je pa tudi že skoraj izginil, moram pa še vseeno malo pazit. NS imam v začetku avgusta, potem pa počasi tudi mi gremo na morje...

Punce lepo bodite, pa se še kaj beremo.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 345
24.7.2011 17:25:04   
LILI/NIK
ojla evo da se še tu mal javim. dans pršibali z morja, blo kr fajn sam vreme ga je mal biksaluser posted image drgač pa komaj čakam na nuhalno v sredo in na petek ko bo drugi pregleduser posted image . edino muči me to da, zgledam okrogla za ene 5, 6 mescev ziher sm se fejst zredila zdej na dopustu, me je kr strah na vago ituser posted image pozdravček

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 346
25.7.2011 19:42:04   
dvojčica6
Haha, js sm se tut za okorglo kilco zredila od zadnjega pregleda  - se pravi v enem mesecu...ma sam moram nonstop neki jest, prav neverjetno...če ne mam tak slab okus v ustih pa slabo mi začne delat... no, mogoče pa bi vseeno lahko korenček in kako sadje grizljala namesto piškotovuser posted image user posted image user posted image

Drgač sm tut js opravila pregled, mi je kar na hitro zmerila NS, rekla je, da je 1,2... ni pa tveganja računala, ker nisem mela prave nuhalne... Bitjece je drgač veliko 51 mm, lepo se je že videlo rokice pa nogice...lepo, v glavnem.

Pišemo bolj malo februarke...mogoče bo mal bolj zanimivo ko bojo deteta začela svetovno prvenstvo v nogometuuser posted image user posted image user posted image Komaj čakam...v drugo menda bolj hitro čutiš....

To je to zaenkrat, lp!

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 347
25.7.2011 19:44:58   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravljene anonimna user posted image se spet javlja...

cvetka, Najki, 2mama in vse ostale čestitke za super pregledeuser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem imela pri Mujezinoviču Ns...in ga morem res ful pohvaliti, se vidi da obvlada uz user posted image Pa vse je lepo razložil, ful prijazen, napovedal je punčko, detece je super, ful živahno, migalo je z rokicami, nogicami...skratka vse bi bilo v najlepšem redu, če ne bi nato postal tiho, me vprašal če sem kaj krvavela...pa povem da enkrat sem čisto malo, pa je samo nehalo v 8 tednu...no in potem mi pokaže na temna jezerca na posteljici in pove, da imam nenormalno velike lakune, polne krvi, za katere ne more reči kaj bo in kako se bo vse skupaj razvilouser posted image user posted image , hkrati povdari, da v vsej svoji praksi še tako velikih lakun ni videl...in da bi se sicer skrbel, oz. govoril o odmrtju ploda, če ne bi bilo videt ,da je plod živahen in da ima lep srčni utrip in enakomeren (165/min), da pa sedaj ne more nič reči in da je zadevo treba kontrolirat, saj je zelo možno, da kasneje plod ne dobi dovolj hrane in odmreuser posted image user posted image

In tako sem ful user posted image , saj sploh ne vem kaj se bo sedaj dgajalo s pikico in če jo bomo sploh imeliuser posted image user posted image
Sicer imam spet naslednji teden kontrolo, ta teden pa gremo na morje..upam da mal odmislim...joooojjj grozauser posted image

Ajoj, anonimna, nisem prej vidla, kolk grozno k te tko prestrašijo ne...js upam, da bo vse ok, javi se kaj pa res probi bit pozitivnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
26.7.2011 8:15:19   
mz13
Ojla souser posted image !
Kako ste? Jaz sem imela včeraj pregled nuhalne svetline in rezultati so fajn, tako da mi dvojnega hormonskega testa potem ni priporočala, da ni potrebe. Je pa lep pregled to, si je vzela čas, dobila sva cca 10 slikc in tudi cd s 15 minutnim posnetkom ultrazvoka. Videli smo, kako je mali pil, zehal, se obračal.... no, spola pa ne vemo še, se je dete sramežljivo skrivalo, kar se tega tiče user posted image  . Veliki smo pa že 7 cm in je menda že polnih 13 tednov glede na ultrazvok, tako da imam zdaj dva datuma 29.1. in 1.2., prvotni izračun je bil pa 5.2. .... kakorkoli v tistem tednu nekje naj bi bil dan D. Lepo se imejte, čestitke vsem, ki ste že imele preglede z dobrimi rezultati in držim pesti tudi za vse ostale, ki še čakate. Lp

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 349
26.7.2011 8:23:27   
LILI/NIK
mz13 user posted image user posted image user posted image to si bla v velenju na ns? veš kaj me samo zanima, ker jst mam jutri a si mogla ta video kej doplačat? no jst sm po dolgem času včeraj tam do 11 zvečer bruhala ne vem kaj to blo jeuser posted image pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?