|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarke 2012
12.8.2011 15:55:32   
dara90
Drage nosečke,

jaz se javljam po dolgem času, ker sem bila 14 dni na križarjenju po Dalmaciji in moram reči, da je bilo super! prenašala sem vse brez problemov, slabo mi je bilo samo en dan, bruhala nisem niti enkrat tako, da se počutim odlično :)

Na obali se je spet začela vročina, ne vem kako je kaj v drugih pokrajinah,upam da imate bolj sveže vreme :) Meni je kar malo prevroče, pa se čez dan raje kar notri zadržujem na internetu ali pa berem :)
Hlač že skoraj nobenih ne morem več zapeti oz. če jih zapnem me tišči, kar mi pa sploh ne paše...Tako da sem bolj v oblekicah, kmalu pa bom šla tudi na lov za nosečniškimi hlačami....
Joooj pa še poročno obleko bo treba zbrat...Se poročim konec septembra in je res zoprno izbiraT zdaj obleko ker ne vem kakšen bo takrat trebuh:// me kar skrbi...

Še nekaj: kje se kupi ta Angelsound?

Pozdravček vsem nosečkam*

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 426
12.8.2011 17:47:36   
Teta M
Dara90: Angelsound lahko kupiš v babycentru,verjetno tudi v Pikapolonici....po moje ne bi bilo slabo malo pošnofat po forumih,saj jih punce,ki ga ne potrebujejo več, z veseljem prodajo.Ali pa na Bolhi,bi tudi po moje našla...Jaz ga lani v nosečnosti nisem kupovala, tokrat ga tudi ne bom...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu dara90)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.8.2011 11:45:16   
pukec
živjo,
a daste tud mene na februarski seznam: PDP imam 12.2.2012, to je moja druga nosečnost, stara sem 31 let, NS imam 17.8., doma imava že 3.5 letnega fantka

hvala in lp vsem!!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 428
15.8.2011 1:38:41   
februar2012
Helooow bodoče mamice !user posted image user posted image user posted image
Se vam pridruzujem v ze kar obsezni skupini februark:)) user posted image user posted image user posted image stara sem 28 (konc meseca bom 29), iz Lj, moja prva user posted image , PDP 5.02. 2012, prvi pregled minil ok 4.07. user posted image , nuhalna tudi super 21.07. user posted image ( v Dravljah, zelo zadovoljna ). Imela sem v 10 tednu zelo obsezno krvavitev, tko da ne smem pocet nic, delat ne user posted image , telovadit neuser posted image , zato pa kilogrami grejo kar gor... Pa tudi zadnji teden, 10 dni, malo krvavim, po kapljicah, pa upam da ni to nic posebnega, saj sem brala da nekatere krvavijo skoraj celo nosecnost oz kar dosti casa... user posted image Sem si pa sicer vedno zelela bit aktivna nosecka, ampak seveda se svojim zeljam odpovem, samo da rodim zdravega otrockauser posted image , se bom s kilogrami ze potem ubadalauser posted image user posted image .
Vidim da ste v skupini kar ze izkusene babnce in vam vseeem po vrsti cestitam za vase prince in princeske, pa seveda za ponovne narascaje user posted image . Upam da bodo nase strucke zdrave in vesele, jaz za svojo izvem kako napreduje , na naslednjem pregledu, cez 2 dni, 16ega avgusta :))) takrat upam da se bo vidlo a bo soncek al soncica :)) user posted image
Do naslednjega druzenja tule vas vse lepo lepo pozdravljam in vam posiljam velikooo pozitivne energije, da boste lazje premagovale morebitne tezavice in predvsem da jih bo cim manj :))

Aja, pa zanima me, ce je imela slucajno katera tezave z izcedkom, ki je bil malce neprijetnega vonja in srbecico zunanjega dela svoje rozice in kako ste se spopadle s temi tezavami?? A so to lahko klasicne gljivice al kaj, saj ves cas nosim scitnike perila, pa mi skoraj nobeni ne odgovarjajo, pa se zelo obcutljiva sem nasplosno za vse te nevsecnostiuser posted image . Hvala za kaksen nasvet !!!

Bodte pridne in cuvite se ;))

(odgovor članu pukec)
Neposredna povezava do sporočila: 429
15.8.2011 10:58:35   
dvojčica6
pozdravljene nove user posted image !!!

upam, da bomo zdaj kaj več aktivne, ker nas je že kar precej... ko pridem z dopusta popravim še seznamčič...

februar2012, js sm mela v tej nosečnosti na začetku te probleme, mi je G dala svečke in Canesten, sam moraš počakat do 12 tedna nosečnosti, prej baje ni kul...no, sej si že šla čez 12. teden...naslednjič, ko greš, ji reči...meni je kar sama predpisala, ker se je ful vidlo, da je izcedek in ne samo beli tok... Sploh je nosečnost "krivec" za povečan beli tok, ki se zelo rad spremeni v neprijetne gliviceuser posted image user posted image user posted image Pomaga tudi tuš 2krat dnevno+mažeš se lahko že zdaj s Canestenom, itak ne rabiš recepta zanj... Js teh ščitnikov perila nisem mogla nikoli nosit, so me vsi motli, tisti od Tosame k so 100% bombaž so mi bli še nekako, drugo pa user posted image ... Sem si rajš večkrat dnevno hlačke preoblačla... Sm rekla, da pa ja ne bom v nosečnosti vložkov furala, sem jih dovolj že v lajfu (in jih še bomuser posted image user posted image user posted image )

ufa, sm se razpisala...

zdej pa moram šibat, ker sitnarita že tatko in tamalauser posted image user posted image user posted image lp

(odgovor članu februar2012)
Neposredna povezava do sporočila: 430
15.8.2011 13:02:44   
dara90
Zdravo punce in februar2012 dobrodošlauser posted image

Jaz mam tudi probleme z  izcedkom, mi je rekel G, da je pojav glivičnih okužb in povečanega belega toka med nosečnicami zelo zelo pogost...Skoraj vse naj bi imele probleme s temuser posted image  Je pa res neprijetno...Meni je dal zadnjič svečke, ki so mi pomagale zdaj kakih 14 dni, danes pa se mi je spet pojavil ta grooozen izcedek (grudičast in neprijetnega vonja, pa kar vlije se mi ven), tako da res ni luštno..Zdaj bom spet na svečkah...Pa tudi, ko sem se znebila izcedka, je bil beli tok vseeno prisoten v večjih  količinah kot ponavadi...Saj tudi prej ko nisem še bila noseča sem imela probleme s temi okužbami ampak ne v taki meri kot sedaj med nosečnostjo:// ahh smotano res...

Je katera poskusila s tamponom namočenim v jogurt, da se s tem uravnava pH v nožnici?Nekaterim baje pomaga, moram poskusit...

Lep sončen pozdrav vsem nosečkam in njihovim trebuščkom :)

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 431
15.8.2011 16:28:44   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: dara90

Je katera poskusila s tamponom namočenim v jogurt, da se s tem uravnava pH v nožnici?Nekaterim baje pomaga, moram poskusit...

Hehe, js sm probala v 39. tednu prejšnje nosečnosti, ker naj bi kao pomagalo pri ph nožnice in s tem izboljšalo zdravje, elastičnost in blablabla nožnice, zmanjšalo možnost rezanja presredka blablabla... No, ko sem vstavljala šmentano zadevo noter me je tako bolelo, da sem študirala, kako bom porod preživelauser posted image user posted image user posted image Ne vem, kaj sm nardila naro0be, lahko da sem premalo namočila zadevo...zdržala sem enih 15 min pol sm fliknla ven... tko da verodostojnih rezultatov ne morem datuser posted image

(odgovor članu dara90)
Neposredna povezava do sporočila: 432
15.8.2011 16:30:34   
Sončica66
Pozdravljene in dobrodošla februar 2012 tudi iz moje strani user posted image

Glede belega toka... tudi jaz imam že od nekdaj probleme s tem neljubim izcedkom. Pred nosečnostjo sem dnevno uporabljala bombažne dnevne ščitnike perila, sedaj v nosečnosti se jih izogibam, saj mi je G svetovala, naj raje hlačke preoblečem večkrat dnevno, saj znajo bit v nosečnosti ravno ščitniki perila povzročitelji oziorma še bolj potencirajo povečan belei tok, čeprav smo v nosečnosti vse nagnjene k temu. Meni je tudi predpisala canesten, pa mi čisto nič ni pomagal. Sem si pa že v preteklosti pomagala pri teh tegobah z kopeljo iz hrastovega lubja - in ress pomaga. Tudi zdaj v nosečnosti si zvečer skuham kopel, počakam da se ohladi na temperaturo, da se lahko vsedem noter in se grejem kakšne 10 minut. user posted image user posted image    Hrastovo lubje se dobi v vsaki lekarni in je popolnoma naravna zadeva, pa še učinkuje.

Za tampone namočene v jogurt sem tudi jaz slišala, da bi naj pomagalo, sicer nisem nikoli probala... ker se tamponov že zelooo dolgo izogibam.

Lep pozdravček vsem user posted image

Maja; 10.2.2012

(odgovor članu dara90)
Neposredna povezava do sporočila: 433
15.8.2011 17:59:45   
februar2012
Ojlaaaauser posted image
Ja fuuul hvala vsem za nasvete, sej jutri zjutraj imam pregled, pa bom seveda G povedala vse kar me tezi, bom pa sigurno kupla v lekarni tole hrastovo lubje, ampak nekak nisem ravno sigurna ali je ta kopel ok, ce pravijo da se v nosecnosti naj ne bi kopal? Kaj pravis soncnica? Ceprov verjatno to velja za vroce kopeli, ki pac povzrocajo sirjenje zil in je to lahko nevarno.. No, hvala vsem za sprejem in lepe besede, jutri pa ko bo pregled mimo se spet kaj oglasim, upam da zvem spol user posted image , juhuuuuser posted image

Lepo bodte in cuvite seuser posted image caoooo

(odgovor članu Sončica66)
Neposredna povezava do sporočila: 434
16.8.2011 13:17:10   
Sončica66
Februar2012: tole glede kopanja ne vem kje si slišala.... res naj bi odsvetovali namakanje v vroči vodi (jacuzzi-ji). Kopel iz hrastovega lubja si narediš tako, da skuhaš čas 3 - 5 litrov vode. Preliješ v škaf in počakaš da se ohladi, da voda ni vroča. Nato se usedeš v škaf in počakaš cca. 10 minut. Ne vem kaj bi tukaj škodovalo.... tole je čisto naravna zadeva, bolj kot vse te vaginalne kreme in svečke,... Kopanje v vroči vodi in savnanje pa naj bi odsvetovali predvsem v prvem trimesečju, nato pa v mejah normale nič ni prepovedano... no, to je odvisno od vsake nosečnice kako se odloči.

Maja; 10.2.2012

Neposredna povezava do sporočila: 435
16.8.2011 22:16:40   
PapuaNG
čer,

se javljam po podaljšanem vikendu. Je bila v službi gužva, tko da nisem mela časa niti pokukat sem gor. Sem pa danes začutila prve brce. No, vsaj zdi se mi. Sicer je še nekoliko zgodaj (začetek 15. tedna), a že v prvi nosečnosti sem jih čutila že v 16. tednu, pred tem se mi je pa bolj dozdevalo. No, bomo videli v naslednjih dneh, kako bo.
Vidim, da se o vnetjih pogovarjate. Jst sem mela v prvi nosečnosti skos probleme z izcedkom, je zgledal kot skuta, da o vonju, srbečici in neprijtenemu okusu (ok, to bi znal boj moj povedat) sploh ne govorim. Edina stvar, ki mi je pomagala, je bil multy gin gel. Pa po vsakem spolnem odnosu sem si morala nožnico namazat, sploh, če je sperma končala notri. Ker sperma še dodatno iritira. Tokrat imam pa drugačne nevšečnosti, in sicer je po znakim bakterijska vaginoza - porušeno ravnovesje v nožnici, ki ne povzroča srbenja ali pekočega občutka, le nekoliko povečan izcedek in zelo neprijeten vonj (se še sama zavoham). Sem sprobala že ene tri različne stvari, pa vsaka pomaga samo tisti čas, ko jo jemljem pa mogoče še kak dan ali teden kasneje, potem je pa spet isto. Sem zadnjič vprašala Pušenjaka, kaj še lahko naredim, pa je rekel, da nič kaj dosti kot da čakam, da mine. Vmes pa po potrebi uporabljam probiotična sredstva za uravnavanje ravnovesja. Tko da, sranje, kakor koli obrneš.

Neposredna povezava do sporočila: 436
17.8.2011 11:55:01   
mz13
Ojla februarčice!
Se ponovno javljam po dopustu..... moram rečt, da je prav pasal dvotedenski oddih od službe in računalnika. Kako ste? Vidim, da se tudi na forumu pozna, da je čas dopustov in ni tako zavzetega klepetanja. Drugače pa moje počutje je super in upam, da tako ostane čim dlje. Bo pa treba počasi kaj v nabavo in kakšne hlače nabavit, zaenkrat so mi samo še dvojne prav, pa še to ne bo več dolgo. Kje se splača kaj pogledat? H&M, C&A še kaj? Pridne bodite, čuvajte se in želim vam čim boljše počutje. Lp

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 437
18.8.2011 7:53:41   
2mama
Dobro jutro,
v petek sem imela pregled pri G, vse OK. Morfologijo imam konec septembra, vmes pa še en pregled pri G. Meni prav vsakič naredi UZ, le da ga ne vpiše v materinsko. Vpiše samo tiste tri, ki mi kao pripadajo. Je pa v petek vse premerila in dete lepo raste. Tudi ona je videla pupo, tako kot zadnjič pri NS.
Glede oblačil pa moram priznat, da je katastrofa. V CE jih imajo samo v HM, pa še to tako pičel izbor zgornjih delov (hlač imam namreč dovolj še iz prve nosečnosti), da ni za nikamor. V Lj sem bila na Rudniku. V CA nič v najbolj nošeni velikosti (M in L), v HM malo večji izbor kot v CE, ampak spet nič takega, kar bi imela jaz (iščem klasiko, klasične majčke). V MB je v CA in HM ista zalost. Ve katera za kaksno trgovino z normalnimi cenami in klasicnimi oblacili (meni tiste zmeckane in strlece tunike iz HM niso vsec)? Ker sicer mi preostane le se Graz...
Lepo se imejte!

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 438
18.8.2011 9:34:19   
Sončica66
Jaz sem bila v H&M v Celovcu in sem našla ogromno izbiro nosečniških oblačil... Če primerjam, v naših H&M-ih jih je le za vzorec... Po mojem se ti najbolj splača iz v Avstrijo.

Včeraj sem obiskala tudi Toys'rus v Avstriji in kar ne morem verjet kakšne razlike so v cenah vozičkov... Enak model vozička, ki pri nas v Baby centru stane okrog 500 €, stane gor 280 €. Kako je to sploh mogoče?? En kup vozičkov, ki jih imajo na izbiro stane med 200 in 380 €... se splača it gor pogledat, resuser posted image

Lep vroč dan vsem user posted image

Maja; 10.2.2012

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 439
18.8.2011 14:12:49   
PapuaNG
a pol bo treba kar v Avstrijo? Pri prvi user posted image mi je uspelo priti čez z dvojimi hlačami, samo je bilo pol že fino toplo in ni bilo problema s puloverji itd. Pa tut zredila se nisem prav pretirano. Zdej je pa mal bedno, ker bo takrat lih zima in se ne bo dalo tko ''poceni'' čez prit...voziček pa to pa že mamo od prvega, je še super ohranjen. edino cunje bo treba zimske kupit...

< Sporočilo je popravil PapuaNG -- 18.8.2011 14:13:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 440
19.8.2011 8:15:44   
metulj13
Se spet javim! Za mano je uspešen pregled NS. Določil mi je PDP in sicer 27.02.2012. Mali/a je velik/a pa 6 cm :)

Jaz bom tudi morala počasi po kake nosečniške hlače, ker se trebušček iz dneva v dan veča ;)

Lep pozdrav vsem user posted image !

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 441
19.8.2011 13:36:11   
Teta M
Ojla!

Jaz upam,da ne bom rabila kupovati nič nosečniških zadev,saj sem noseča praktično enak letni čas kot lansko leto,tako da mi bodo(vsaj upam)prav prišle lanskoletne zadeve...vem samo,da je vse full drago za nosečke...lani sem na razpordajah v H&M in v Zari kupila 2 kavbojke, pa v C&A sem tudi kupovala....Pozimi sem nosila dosti pajkice in dolge puloverje čez,da se je skrila velika rit...user posted image
Metulj13: super in čestitke za dobro opravljeno NSuser posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu metulj13)
Neposredna povezava do sporočila: 442
22.8.2011 9:17:29   
metka.cvetka
Pozdravljene februarke!

Sem tudi ena od tistih, ki naj bi rodila februarja (rok 28.2.2011), čeprav so mi na nuhalni svetlini rekl, da je
plod večji ampak mi datuma niso prestavljal. Nisem prav veliko aktivna na teh forumih, doma imam tud hčerko, ki
ima energije za tri tako da časa prov velik ne ostane, ker zvečer samo padem v posteljo.

Se kej pišemo, ko kaj več preberem o vas,

Lep dan vsem

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 443
22.8.2011 15:12:07   
2mama
Pozdravljene,

javljam, da danes pa bebica v trebuhu ze cel dan prav posteno zura. Zjutraj, ko smo se zbudili, sem zacutila ene postene premike tam spodaj, zatem pa nonstop cutim, kako se ji dogaja. :) Sem pa danes stopila v 18. teden.
Ful mi je zanimivo, ker ko sem prvic nosila dva, takega obcutka nisem imela...

lepo bodite...

(odgovor članu metka.cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 444
22.8.2011 23:03:10   
mladiček2.
Pozdravljene!

Tudi jaz bi se vam pridružilauser posted image user posted image

PDP imam 9.02.2012, stara sem 25let, druga user posted image (doma imamo že 3,5let staro pikico), prihajam pa iz kranjauser posted image . Prosim da me dodate na seznamuser posted image

Imam pa eno vprašanje - ali ima katera izkušnje s cistami v nosečnosti?user posted image

Lep pozdravuser posted image

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 445
22.8.2011 23:21:22   
februar2012
Oj drage moje nosecke:) na hitro se javim, ker sem se zagrebla za racunalnik pr prjatlci,k je moj crknu:s V glavnem, pregled je pokazu da je vse ok, sam zmeru ga ni:( oz je ni. Na morfologiji k jo mam 20ega sept pa upam da bomo ze vidl al ma lulcka al ne :)) bodte pridne, vse vas lepo lepo pozdravljam in upam da nekak prenasate to vrocino, jst jo komi... caooo:))

(odgovor članu mladiček2.)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.8.2011 7:42:34   
metka.cvetka
2mama:
v katerem tednu pa si, da čutiš premike? Jst sem pri prvi nosečnosti zelo pozno čutila
premike (22 teden), me pa zanima od kdaj naprej lahko pričakujem brcanje?

Jst tud ne morem več kavbojk zapet in sem kar malce zaskrbljena, ker sem bila pri 1.nosečnosti
ogromna (pridobila sem 18 kg) in sem po porodu zagledala ogromno strij (ki tekom nosečnosti niso
bile vidne) pa me zanima če priporočate kakšno kremo oz. olje oz. če to mazanje s kremami kej pomaga.

Lep pozdrav,

cvetka

Neposredna povezava do sporočila: 447
23.8.2011 9:01:26   
PapuaNG
Jst sem v prvi user posted image uporabljala od Welede olje, pa nisem dobila nobene strije na trebuhu, edino od prej jih imam nekaj na bokih. Sam ne vem, a je pomagalo to, da sem se mazala ali imam pa pač tako kožo. Pa še zredila se nisem neki ekstra (11kil). Zaenkrat sem olje samo kupila, nisem se pa še spomnila, da bi se kaj namazala, čeprav bi bilo verjetno dobro...Je pa tako, da ene so se skos mazale, pa so vseeno dobile strije, druge se niso pa nič, pa jih niso dobile.

Brce pa jaz tu pa tam že čutim. No,vsaj zdi se mi. Ker včeraj in danes sem samo ene parkrat čutila, pol pa kar malo paničarim, če je vse ok user posted image Sem pa začetek 16. tedna...

(odgovor članu metka.cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.8.2011 9:40:49   
dvojčica6
O, kolk lepo, da se kej dogaja tle na ringarajiuser posted image user posted image user posted image

dobordošla metka.cvetka in mladiček2.user posted image user posted image user posted image
jaa brce pa tut jaz že čutimuser posted image user posted image user posted image zgodilo se je prejšnji teden, ko sem bla v 16. tednu, zdej ta teden se je malo umirilo stanje...verjetno mu/ji je prevročeuser posted image V prvi nosečnosti pa sem mi zdi, da sem enkrat v 18. tednu prvič začutila brcike...sem bla pa kar suhica,se baje pozna, če maš oz nimaš maščobnih zalog...nekje do 21., 22. tedna naj bi pa vse ble prvič obrcaneuser posted image

kreme -strije
bla lena za mazat v 1. nosečnosti, dobila strije po trebuhu...priporočam mazanje...baje je kul mandljevo olje/krema čeprav po moje je vse kul, samo da redno "mastiš" kožo...noben pa ti ne garantira, da strij vseeno ne bo, ker je ful odvisno od zasnove kože, če je dovolj elastična, ni nobenega problema...

Ne morem verjet kolk gre hitro...14. 9. mam že morfologijo!!! Bom še seznamček popravila, če bo tamala pustila...danes se hoče samo z mamico igrat in semi zdi, da že pol ure pišem ta post...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 449
23.8.2011 10:10:15   
LILI/NIK
pozdravljene
da se še jst po dolgem času mal pofočkam. vročina me zdeluje ufuser posted image , drugače pa vse ok , jutri grem v laboratorij v petek mam pa pregled. moj mali ali mala je turbo aktven/a user posted image , občasno se mažem z enim oljem iz mullerja proti strijam. sicer jih pa v prvi nosečnosti nisem neki velik dobila čeprav sem se iz svojih takratnih 61 zredila skoraj na 80..user posted image glede na to da sem pol shujšala na 47 kg in sem drugo nosečnost štartala s temi kilami res ni neke panike... se ne bom preveč obremenjevala...user posted image . upam da se zadržujete v senčki s hladno pijačo... midva z malim sva večinoma notri, dans bova pa mal pokukala na svetlo greva pol smrkce gledat user posted image pozdravček vsem user posted image pa upam, da vam bo čim manj vročeuser posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?