februar2012
|
Helooow bodoče mamice ! Se vam pridruzujem v ze kar obsezni skupini februark:)) stara sem 28 (konc meseca bom 29), iz Lj, moja prva , PDP 5.02. 2012, prvi pregled minil ok 4.07. , nuhalna tudi super 21.07. ( v Dravljah, zelo zadovoljna ). Imela sem v 10 tednu zelo obsezno krvavitev, tko da ne smem pocet nic, delat ne , telovadit ne , zato pa kilogrami grejo kar gor... Pa tudi zadnji teden, 10 dni, malo krvavim, po kapljicah, pa upam da ni to nic posebnega, saj sem brala da nekatere krvavijo skoraj celo nosecnost oz kar dosti casa... Sem si pa sicer vedno zelela bit aktivna nosecka, ampak seveda se svojim zeljam odpovem, samo da rodim zdravega otrocka , se bom s kilogrami ze potem ubadala . Vidim da ste v skupini kar ze izkusene babnce in vam vseeem po vrsti cestitam za vase prince in princeske, pa seveda za ponovne narascaje . Upam da bodo nase strucke zdrave in vesele, jaz za svojo izvem kako napreduje , na naslednjem pregledu, cez 2 dni, 16ega avgusta :))) takrat upam da se bo vidlo a bo soncek al soncica :)) Do naslednjega druzenja tule vas vse lepo lepo pozdravljam in vam posiljam velikooo pozitivne energije, da boste lazje premagovale morebitne tezavice in predvsem da jih bo cim manj :)) Aja, pa zanima me, ce je imela slucajno katera tezave z izcedkom, ki je bil malce neprijetnega vonja in srbecico zunanjega dela svoje rozice in kako ste se spopadle s temi tezavami?? A so to lahko klasicne gljivice al kaj, saj ves cas nosim scitnike perila, pa mi skoraj nobeni ne odgovarjajo, pa se zelo obcutljiva sem nasplosno za vse te nevsecnosti . Hvala za kaksen nasvet !!! Bodte pridne in cuvite se ;))
|