Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.11.2011 8:31:34
|
|
|
|
Paštetka
|
A gre katera z nami na tekmo? Naš M je par dni nazaj rekel, da bi rad šel na nogometno tekmo in sedel najvišje na stadionu . Verjetno je dobil inspiracijo po tv- ju. . In zdaj imamo enkratno priložnost. Naredili bomo izlet do LJ in šli na tekmo v stožice. Danes bo še lepo vreme . Itak bomo verjetno samo en polčas tam .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.11.2011 12:18:25
|
|
|
|
ada2
|
pravkar smo s policije.... našli smo en telefon, pa smo z otroci šli na policijsko postajo. prijazen policaj je naredil zapisnik - smo sedeli tam v sobici za obravnavanje takih primerov in na koncu je rekel, da se to ponavadi ne zgodi, da ponavadi ljudje telefone obdržijo ali prodajo naprej. adam je bil čisto impresioniran nad vsem - on bo itak policaj - me že nekaj časa sprašuje kje je šola za policaje, pa da bi on tja šel. miha je pa bil čisto domač - skoraj preveč njemu to, da sta bila zraven dva uniformirana policaja ni pomenilo nič, on bi divjal in skakal... pa celo rekel je, da bosta z aljo šla ven počakat, ker je tu blezveze .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.11.2011 20:25:38
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka kako je bilo na tekmi? Petardito se še ni izjasnil kaj bo . Preživeli smo čudovit vikend ....ampak zdaj, ko sem ju kopala, sem pa našla klopa petarditu na lasišču . Sem ga dobila celega ven, a me je strah, ker ga ima verjetno že od četrtka notri ...in bolj ko berem, bolj me je strah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.11.2011 20:26:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina pa pravi, da bo slikarka . Vsekakor že sedaj v svoji sobi ohranja umetniški nered
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.11.2011 20:30:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj klopi... ...ti se tudi Tine zelooo radi primejo in se je prav tako že zgodilo, da smo ga "našli" šele naslednji ali celo tretji dan. Držim pestke, da klopek ni bil bolan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.11.2011 20:31:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kvaka, so L zobki OK
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.11.2011 20:53:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Joj klopi... ...ti se tudi Tine zelooo radi primejo in se je prav tako že zgodilo, da smo ga "našli" šele naslednji ali celo tretji dan. Držim pestke, da klopek ni bil bolan Ampak vi ste cepljeni, ne? Se mi zdi, da si zadnjič nekaj pisala o tem... upamo, da ne bo kakih posledic ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.11.2011 7:34:17
|
|
|
|
Paštetka
|
Petarda, glede klopa mislim, da bi se kaj že pokazalo, če bi bilo. M ga je tudi 1x imel v lasišču. Hvala bogu bilo nič. Ne sekiraj se preveč! Sekirala se boš lahko, če bo kaj. Na tekmi je bilo SUPER. Sedeli smo med Olimpijinimi navijači . Itak je bilo vse polno otrok. Midva z možem in M smo navijali za črne - Mura, M pa je navijala nekaj časa za bele - Olimpija, potem pa se je odločila, da bo navijala za rdeče - sodniki in golmani. . Pa celi čas je pred sabo osvajala enega fantka.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.11.2011 7:48:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, glede klopa mislim, da bi se kaj že pokazalo, če bi bilo. M ga je tudi 1x imel v lasišču. Hvala bogu bilo nič. Ne sekiraj se preveč! Sekirala se boš lahko, če bo kaj. Na tekmi je bilo SUPER. Sedeli smo med Olimpijinimi navijači . Itak je bilo vse polno otrok. Midva z možem in M smo navijali za črne - Mura, M pa je navijala nekaj časa za bele - Olimpija, potem pa se je odločila, da bo navijala za rdeče - sodniki in golmani. . Pa celi čas je pred sabo osvajala enega fantka. Dobro jutro tudi tebi Kavica Pa ja...saj se probam ne sekirat...sam ne gre čisto .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.11.2011 19:49:59
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kvaka, so L zobki OK Men se je na prvi pogled zdelo OK. Vsaj dlesen je bistveno manj nabrekla. Pa sva imela v petek kontrolo in je zobozdravnica rekla, da se mu dva barvata na črno, kar pomeni, da je šel živc in tudi precej se še majeta. Imava čez 14 dni ponovno kontrolo, je pa omenjala odstranitev le-teh. Baje mu bodo odstranili kirurško pod narkozo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.11.2011 19:53:23
|
|
|
|
kvaka
|
Smo pa imeli ta vikend pestro, sta JinA praznovala roj. dan. Torti sta pa bili narejeni v smrkastičnem stilu, sta mi JinA pomagala izdelati hiški za smrkce, pa rožice, še malo vaje, pa si bosta lahko drugo leto kar sama spela torti
< Sporočilo je popravil kvaka -- 7.11.2011 20:02:38 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.11.2011 19:59:05
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Preživeli smo čudovit vikend ....ampak zdaj, ko sem ju kopala, sem pa našla klopa petarditu na lasišču . Sem ga dobila celega ven, a me je strah, ker ga ima verjetno že od četrtka notri ...in bolj ko berem, bolj me je strah Petarda ti samo opazuj petardita tam cca 6. tednov, če se mu bodo pojavili kolobarji. Drugače je pa itak vse OK. Jaz sem pri A zatrgala klopa in vsa panična odhitela v ZD pa so mi samo svetovali opazovanje. Na mestu, kjer se je pa klop zatrgal pa je čez čas ratala krasta in klop se je skupaj z njo lepo odstranil.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.11.2011 20:12:32
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kvaka, so L zobki OK Men se je na prvi pogled zdelo OK. Vsaj dlesen je bistveno manj nabrekla. Pa sva imela v petek kontrolo in je zobozdravnica rekla, da se mu dva barvata na črno, kar pomeni, da je šel živc in tudi precej se še majeta. Imava čez 14 dni ponovno kontrolo, je pa omenjala odstranitev le-teh. Baje mu bodo odstranili kirurško pod narkozo . Ojoj...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.11.2011 20:42:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kvaka, so L zobki OK Men se je na prvi pogled zdelo OK. Vsaj dlesen je bistveno manj nabrekla. Pa sva imela v petek kontrolo in je zobozdravnica rekla, da se mu dva barvata na črno, kar pomeni, da je šel živc in tudi precej se še majeta. Imava čez 14 dni ponovno kontrolo, je pa omenjala odstranitev le-teh. Baje mu bodo odstranili kirurško pod narkozo . Ojoj... Joj ...še meni je hudo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.11.2011 21:18:05
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Joj ...še meni je hudo Kak je šele meni No, je bistveno bolje, ker se tolažim s tem, da so mlečni in da mu bodo zrastli novi (še lepši) .
< Sporočilo je popravil kvaka -- 7.11.2011 21:26:35 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.11.2011 21:27:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Joj ...še meni je hudo Kak je šele meni No, je bistveno bolje, ker se tolažim s tem, da so mlečni in da mu bodo zrastli novi (še lepši) .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 7:41:45
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, moje novembrke
< Sporočilo je popravil petarda -- 8.11.2011 7:44:30 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 7:52:33
|
|
|
|
petarda
|
Iščem seznam novembrčkov po starih temah in sem mimogrede našla tole KAJ NAUČIJO MAME 1.Moja mami me je naučila SPOŠTOVATI DOBRO OPRAVLJENO DELO: "Če se mislite pobiti med sabo, naredite to zunaj, stanovanje sem pravkar počistila!" 2.Moja mami me je naučila RELIGIJE: Zdaj pa moli, da bo to šlo ven iz preproge!" 3.Moja mami me je naučila OSNOV POTOVANJA V ČASU: "Če ne boš sedel vzravnano, ti bom tako pripeljala, da te bo odneslo tri dni daleč!" 4.Moja mami me je naučila LOGIKE: "Zakaj? Zato, ker sem jaz to rekla!" 5.Moja mami me je naučila ŠE VEČ O LOGIKI: "Če boš padel iz gugalnice in si zlomil vrat, ne boš šel z mano v trgovino!" 6.Moja mami me je naučila PREVIDNOSTI: "Nosi vedno čisto perilo, kaj če se ti zgodi nesreča!" 7.Moja mami me je naučila OSNOV IRONIJE: "Če se boš še naprej drl, se boš imel zakaj dreti!" 8.Moja mami me je naučila OSNOV OSMOZE: " Zapri usta in jej!" 9.Moja mami me je naučila EKSTREMNEGA ZVIJANJA TELESA: "Samo poglej si to umazanijo na svojem vratu!" 10.Moja mami me je naučila POTRPLJENJA: "Tukaj boš sedel, dokler špinača ne bo izginila!" 11.Moja mami me je naučila METEOROLOGOJE: "Tvoja soba je takšna, kot bi skoznjo šel tornado!" 12.Moja mami me je naučila HINAVŠČINE: "Če sem ti povedala enkrat, sem ti povedala milijonkrat. NE PRETIRAVAJ!" 13.Moja mami me je naučila PRIMERNEGA VEDENJA: "Nehaj se obnašati kot oče!" 14.Moja mami me je naučila ZAVISTI: "Na svetu je na milijone manj srečnih otrok, ki nimajo tako čudovitih staršev kot ti!" 15.Moja mami me je naučila PRIČAKOVATI: "Samo počakaj, da pridemo domov!" 16.Moja mami me je naučila O SPREJEMANJU STVARI: "Dobil jih boš, ko pridemo domov." 17.Moja mami me je naučila OSNOV MEDICINSKIH ZNANOSTI: "Če ne boš nehal škiliti, ti bodo oči tako ostale!" 18.Moja mami me je naučila ŠPIJONAŽE: "Obleci si pulover! Mar misliš da ne vem, kdaj ti je hladno?" 19.Moja mami me je naučila HUMORJA: "Ko ti bo kosilnica porezala prste na nogah, nikar ne tekaj za mano!" 20.Moja mami me je naučila KAKO ODRASTEŠ: "Če ne poješ zelenjave, ne boš nikoli zrastel!" 21.Moja mami me je naučila OSNOV GENETIKE: "Prav tak si, kot oče." 22.Moja mami me je naučila, DA SE ZAVEDAM SVOJIH KORENIN: "Zapri vrata za sabo! Misliš, da imaš rep?" 23.Moja mami me je naučila MODROSTI: "Ko boš star toliko kot jaz, boš že razumel."
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 7:59:27
|
|
|
|
petarda
|
Uh....vidim, da sta A&J že imela rojstni dan, sem mislila, da ste vnaprej praznovali Vse najboljše!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 8:05:33
|
|
|
|
petarda
|
Evo našla seznam....čedalje krajši je, če pa FB ne bi bilo bi bil pa še krajši 01.11. – Hana (tincci) 05.11. - Anže in Jaka (kvaka) 09.11 – Jaka (Urša) 10.11. - Max Luka (paštetka) 11.11. – Nika (mojcaH) 13.11. – Tina (NinaŠ) 14.11. - Petardito (petarda) 14.11. - Mark (sharpy) 15.11. – Lara (nincy) 18.11. - Bubi (bubi) 21.11. - Adam (ada2) 23.11. - Aleks (amy26) 23.11. - Anej (nej) 28.11. - Sergej (Naty_ka) 29.11. - Luka in Jaka (catya) 30.11. - Tilen (til)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 8:08:53
|
|
|
|
petarda
|
Tale je pa za Hano, če mogoče mami še kaj pokuka...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 9:03:27
|
|
|
|
ada2
|
petarda hvala.... sicer sem to že ene 10x brala, ampak še vedno se moram na glas nasmejati zraven... prav pasalo je v tem meglenem jutru. zdaj si grem pa za peglanje pripravit.... sem že 2 tedna odlašala, če pa danes ne bom pa spet ta teden ne bom. ne vem no, res sem peglanje spravila na minimum, ampak še vedno se mi tooooliko nabira aja, pa še to... tisti telefon je bil od mojega nečaka ga je baje že pred 2 tednoma izgubil - no, še sreča, da smo ga našli, ampak je pa bila fora, ko so policisti potrkali pri njih doma.... potem pa še večja, ko so ugotovili kdo ga je našel . našli so ga pa na podlagi slik, ki jih je imel na spominski kartici. imel je sliko sošolca in so najprej šli k temu sošolcu na dom in ga vprašali kdo ga je to slikal. no, v glavnem, da se je dobro končalo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 9:05:54
|
|
|
|
ada2
|
aja, kaj si pa novembrčki želijo za RD? pri nas karkoli samo, da je lego
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Katero imeSkepsa7Katero ime vam je bolj všeč?Enja (
49%)
Elina (
51%)
Število vseh glasov: 242Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!