|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
6.11.2011 8:31:34   
Paštetka
A gre katera z nami na tekmo? Naš M je par dni nazaj rekel, da bi rad šel na nogometno tekmo in sedel najvišje na stadionuuser posted image . Verjetno je dobil inspiracijo po tv- ju. user posted image .
In zdaj imamo enkratno priložnost. Naredili bomo izlet do LJ in šli na tekmo v stožice. Danes bo še lepo vremeuser posted image . Itak bomo verjetno samo en polčas tamuser posted image .

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
6.11.2011 12:18:25   
ada2
pravkar smo s policije....
našli smo en telefon, pa smo z otroci šli na policijsko postajo. prijazen policaj je naredil zapisnik - smo sedeli tam v sobici za obravnavanje takih primerov in na koncu je rekel, da se to ponavadi ne zgodi, da ponavadi ljudje telefone obdržijo ali prodajo naprej. adam je bil čisto impresioniran nad vsem - on bo itak policaj - me že nekaj časa sprašuje kje je šola za policaje, pa da bi on tja šel. miha je pa bil čisto domač - skoraj prevečuser posted image  njemu to, da sta bila zraven dva uniformirana policaja ni pomenilo nič, on bi divjal in skakal... pa celo rekel je, da bosta z aljo šla ven počakat, ker je tu blezvezeuser posted image .

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
6.11.2011 20:19:15   
Paštetka
user posted image
Naš M pa je skoz govoril, da bo doktor. Zdaj pa pravi, da bo vozil kombi in da bo zidar. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
6.11.2011 20:25:38   
petarda
Paštetka kako je bilo na tekmi? user posted image

Petardito se še ni izjasnil kaj bo user posted image .

Preživeli smo čudovit vikend user posted image ....ampak zdaj, ko sem ju kopala, sem pa našla klopa petarditu na lasišču user posted image . Sem ga dobila celega ven, a me je strah, ker ga ima verjetno že od četrtka notri user posted image  ...in bolj ko berem, bolj me je strah user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
6.11.2011 20:26:42   
NinaŠ
Tina pa pravi, da bo slikarka user posted image . Vsekakor že sedaj v svoji sobi ohranja umetniški nered user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
6.11.2011 20:30:38   
NinaŠ
Joj klopi... ...ti se tudi Tine zelooo radi primejo user posted image in se je prav tako že zgodilo, da smo ga "našli" šele naslednji ali celo tretji dan. Držim pestke, da klopek ni bil bolan user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
6.11.2011 20:31:50   
NinaŠ
Kvaka, so L zobki OKuser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
6.11.2011 20:53:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Joj klopi... ...ti se tudi Tine zelooo radi primejo user posted image in se je prav tako že zgodilo, da smo ga "našli" šele naslednji ali celo tretji dan. Držim pestke, da klopek ni bil bolan user posted image user posted image user posted image  

Ampak vi ste cepljeni, ne? Se mi zdi, da si zadnjič nekaj pisala o tem... upamo, da ne bo kakih posledic user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.11.2011 7:34:17   
Paštetka
Petarda, glede klopa mislim, da bi se kaj že pokazalo, če bi bilo. M ga je tudi 1x imel v lasišču. Hvala bogu bilo nič. Ne sekiraj se preveč! Sekirala se boš lahko, če bo kaj. user posted image
Na tekmi je bilo SUPER. Sedeli smo med Olimpijinimi navijačiuser posted image . Itak je bilo vse polno otrok. Midva z možem in Muser posted image smo navijali za črne - Mura, Muser posted image pa je navijala nekaj časa za bele - Olimpija, potem pa se je odločila, da bo navijala za rdeče - sodniki in golmani. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa celi čas je pred sabo osvajala enega fantka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.11.2011 7:48:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Petarda, glede klopa mislim, da bi se kaj že pokazalo, če bi bilo. M ga je tudi 1x imel v lasišču. Hvala bogu bilo nič. Ne sekiraj se preveč! Sekirala se boš lahko, če bo kaj. user posted image
Na tekmi je bilo SUPER. Sedeli smo med Olimpijinimi navijačiuser posted image . Itak je bilo vse polno otrok. Midva z možem in Muser posted image smo navijali za črne - Mura, Muser posted image pa je navijala nekaj časa za bele - Olimpija, potem pa se je odločila, da bo navijala za rdeče - sodniki in golmani. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa celi čas je pred sabo osvajala enega fantka. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro tudi tebi user posted image

Kavica

user posted image

Pa ja...saj se probam ne sekirat...sam ne gre čisto user posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.11.2011 19:49:59   
kvaka

Kvaka, so L zobki OKuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Men se je na prvi pogled zdelo OK. Vsaj dlesen je bistveno manj nabrekla. Pa sva imela v petek kontrolo in je zobozdravnica rekla, da se mu dva barvata na črno, kar pomeni, da je šel živc in tudi precej se še majeta. user posted image  
Imava čez 14 dni ponovno kontrolo, je pa omenjala odstranitev le-teh. Baje mu bodo odstranili kirurško pod narkozo user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.11.2011 19:53:23   
kvaka
Smo pa imeli ta vikend pestro, sta JinA praznovala roj. dan. Torti sta pa bili narejeni v smrkastičnem stilu, sta mi JinA pomagala izdelati hiški za smrkce, pa rožice, še malo vaje, pa si bosta lahko drugo leto kar sama spela torti user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 7.11.2011 20:02:38 >

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
7.11.2011 19:59:05   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Preživeli smo čudovit vikend user posted image ....ampak zdaj, ko sem ju kopala, sem pa našla klopa petarditu na lasišču user posted image . Sem ga dobila celega ven, a me je strah, ker ga ima verjetno že od četrtka notri user posted image  ...in bolj ko berem, bolj me je strah user posted image

Petarda ti samo opazuj petardita tam cca 6. tednov, če se mu bodo pojavili kolobarji. Drugače je pa itak vse OK.

Jaz sem pri A zatrgala klopa in vsa panična odhitela v ZD pa so mi samo svetovali opazovanje. Na mestu, kjer se je pa klop zatrgal pa je čez čas ratala krasta in klop se je skupaj z njo lepo odstranil.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
7.11.2011 20:12:32   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Men se je na prvi pogled zdelo OK. Vsaj dlesen je bistveno manj nabrekla. Pa sva imela v petek kontrolo in je zobozdravnica rekla, da se mu dva barvata na črno, kar pomeni, da je šel živc in tudi precej se še majeta. user posted image  
Imava čez 14 dni ponovno kontrolo, je pa omenjala odstranitev le-teh. Baje mu bodo odstranili kirurško pod narkozo user posted image .

Ojoj... user posted image
user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
7.11.2011 20:42:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Ojoj... user posted image
user posted image

Joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...še meni je hudo user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
7.11.2011 21:18:05   
kvaka

Joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...še meni je hudo user posted image

Kak je šele meni user posted image No, je bistveno bolje, ker se tolažim s tem, da so mlečni in da mu bodo zrastli novi (še lepši) user posted image .

< Sporočilo je popravil kvaka -- 7.11.2011 21:26:35 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
7.11.2011 21:27:56   
petarda

Kak je šele meni user posted image No, je bistveno bolje, ker se tolažim s tem, da so mlečni in da mu bodo zrastli novi (še lepši) user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
8.11.2011 7:41:45   
petarda
Dobro jutro, moje novembrke

user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 8.11.2011 7:44:30 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
8.11.2011 7:52:33   
petarda
Iščem seznam novembrčkov po starih temah in sem mimogrede našla tole user posted image

KAJ NAUČIJO MAME

1.Moja mami me je naučila SPOŠTOVATI DOBRO OPRAVLJENO DELO:
"Če se mislite pobiti med sabo, naredite to zunaj, stanovanje sem pravkar
počistila!"

2.Moja mami me je naučila RELIGIJE:
Zdaj pa moli, da bo to šlo ven iz preproge!"

3.Moja mami me je naučila OSNOV POTOVANJA V ČASU:
"Če ne boš sedel vzravnano, ti bom tako pripeljala, da te bo odneslo tri
dni daleč!"

4.Moja mami me je naučila LOGIKE:
"Zakaj? Zato, ker sem jaz to rekla!"

5.Moja mami me je naučila ŠE VEČ O LOGIKI:
"Če boš padel iz gugalnice in si zlomil vrat, ne boš šel z mano v
trgovino!"

6.Moja mami me je naučila PREVIDNOSTI:
"Nosi vedno čisto perilo, kaj če se ti zgodi nesreča!"

7.Moja mami me je naučila OSNOV IRONIJE:
"Če se boš še naprej drl, se boš imel zakaj dreti!"

8.Moja mami me je naučila OSNOV OSMOZE:
" Zapri usta in jej!"

9.Moja mami me je naučila EKSTREMNEGA ZVIJANJA TELESA:
"Samo poglej si to umazanijo na svojem vratu!"

10.Moja mami me je naučila POTRPLJENJA:
"Tukaj boš sedel, dokler špinača ne bo izginila!"

11.Moja mami me je naučila METEOROLOGOJE:
"Tvoja soba je takšna, kot bi skoznjo šel tornado!"

12.Moja mami me je naučila HINAVŠČINE:
"Če sem ti povedala enkrat, sem ti povedala milijonkrat. NE PRETIRAVAJ!"

13.Moja mami me je naučila PRIMERNEGA VEDENJA:
"Nehaj se obnašati kot oče!"

14.Moja mami me je naučila ZAVISTI:
"Na svetu je na milijone manj srečnih otrok, ki nimajo tako čudovitih
staršev kot ti!"

15.Moja mami me je naučila PRIČAKOVATI:
"Samo počakaj, da pridemo domov!"

16.Moja mami me je naučila O SPREJEMANJU STVARI:
"Dobil jih boš, ko pridemo domov."

17.Moja mami me je naučila OSNOV MEDICINSKIH ZNANOSTI:
"Če ne boš nehal škiliti, ti bodo oči tako ostale!"

18.Moja mami me je naučila ŠPIJONAŽE:
"Obleci si pulover! Mar misliš da ne vem, kdaj ti je hladno?"

19.Moja mami me je naučila HUMORJA:
"Ko ti bo kosilnica porezala prste na nogah, nikar ne tekaj za mano!"

20.Moja mami me je naučila KAKO ODRASTEŠ:
"Če ne poješ zelenjave, ne boš nikoli zrastel!"

21.Moja mami me je naučila OSNOV GENETIKE:
"Prav tak si, kot oče."

22.Moja mami me je naučila, DA SE ZAVEDAM SVOJIH KORENIN:
"Zapri vrata za sabo! Misliš, da imaš rep?"

23.Moja mami me je naučila MODROSTI:
"Ko boš star toliko kot jaz, boš že razumel."

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
8.11.2011 7:59:27   
petarda
Uh....vidim, da sta A&J že imela rojstni dan, sem mislila, da ste vnaprej praznovali user posted image

Vse najboljše!!

user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
8.11.2011 8:05:33   
petarda
Evo našla seznam....čedalje krajši je, če pa FB ne bi bilo bi bil pa še krajši user posted image

01.11. – Hana (tincci)
05.11. - Anže in Jaka (kvaka)
09.11 – Jaka (Urša)
10.11. - Max Luka (paštetka)
11.11. – Nika (mojcaH) 
13.11. – Tina (NinaŠ) 
14.11. - Petardito (petarda)
14.11. - Mark (sharpy)
15.11. – Lara (nincy) 
18.11. - Bubi (bubi)   
21.11. - Adam (ada2) 
23.11. - Aleks (amy26)
23.11. - Anej (nej)
28.11. - Sergej (Naty_ka)
29.11. - Luka in Jaka (catya)
30.11. - Tilen (til)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
8.11.2011 8:08:53   
petarda
Tale je pa za Hano, če mogoče mami še kaj pokuka...

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
8.11.2011 8:28:17   
Paštetka
Vse najboljše A&J ter HANA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
8.11.2011 9:03:27   
ada2
user posted image  petarda user posted image  hvala.... sicer sem to že ene 10x brala, ampak še vedno se moram na glas nasmejati zraven... prav pasalo je v tem meglenem jutru.

zdaj si grem pa za peglanje pripravit.... sem že 2 tedna odlašala, če pa danes ne bom pa spet ta teden ne bom. ne vem no, res sem peglanje spravila na minimum, ampak še vedno se mi tooooliko nabirauser posted image

aja, pa še to... tisti telefon je bil od mojega nečakauser posted image  ga je baje že pred 2 tednoma izgubil - no, še sreča, da smo ga našli, ampak je pa bila fora, ko so policisti potrkali pri njih doma.... potem pa še večja, ko so ugotovili kdo ga je našeluser posted image . našli so ga pa na podlagi slik, ki jih je imel na spominski kartici. imel je sliko sošolca in so najprej šli k temu sošolcu na dom in ga vprašali kdo ga je to slikal. no, v glavnem, da se je dobro končalo.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
8.11.2011 9:05:54   
ada2
aja, kaj si pa novembrčki želijo za RD?
pri nas karkoli samo, da je legouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Katero ime
Skepsa7

Katero ime vam je bolj všeč?

Enja (49%)

Elina (51%)

Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!