Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 14:12:25
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Urša držim pesti da jutri z J izvesta kako spodbudno novico in ne bo treba po vsej sili še enkrat pod nož . Hvala za pestke. Jah, bilo je kar stresno. So mu spet dali kateter not, da bi videli kako je z luknjico. Mi ni treba razlagat kako je vpil, trije so ga držali z vso močjo, da mu je dohtor to not porinil. Nimaš kaj naredit, je treba. Ufff...vglavnem, luknjica se je malo spustila, kar ni ravno najbolje, ni pa še prezgodaj za sklepat, da bo potrebno popravljat, ker je zdaj po dobrem mesecu še vse na frišno, traja pol leta, da se 'znormalizira'. Tudi curki se bodo mogoče popravili, ampak 'normalno' pa ne bo nikoli lulal-tako nam je rekel kirurg. Bo razpršeno, samo bi moglo bit iz ene luknjice. Mogoče se je kje od šivanja odprlo in skoz pronica. Smo se zmenili, da do naslednjič posnamemo filmček na mobitel in ga pokažemo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 14:14:15
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ampak zdaj, ko sem ju kopala, sem pa našla klopa petarditu na lasišču . Sem ga dobila celega ven, a me je strah, ker ga ima verjetno že od četrtka notri ...in bolj ko berem, bolj me je strah Ojoj! Upam, da bo vse OK, velikokrat paniko delamo po nepotrebnem, ampak nikoli se ne ve.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 14:15:54
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Naš M pa je skoz govoril, da bo doktor. Zdaj pa pravi, da bo vozil kombi in da bo zidar. Jaka pravi, da bo POPRAVNIK-beri hišnik. Je čisto impresioniran nad stricem, ki nam vedno kaj popravi, ko pride-moj ni glih iz tega testa.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 14:18:00
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Smo pa imeli ta vikend pestro, sta JinA praznovala roj. dan. Torti sta pa bili narejeni v smrkastičnem stilu, sta mi JinA pomagala izdelati hiški za smrkce, pa rožice, še malo vaje, pa si bosta lahko drugo leto kar sama spela torti Bravo, Smrkci! A zobka sta stalna?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 14:19:29
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Joj ...še meni je hudo Kak je šele meni No, je bistveno bolje, ker se tolažim s tem, da so mlečni in da mu bodo zrastli novi (še lepši) . Aha, mlečni, potem pa ni panike pomoje. Res sreča v nesreči! Kvaka, nalepi slikico svoje mojstrovine!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 14:21:57
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Vse najboljše A&J ter HANA ! Tudi mi čestitamo vsem trem!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 14:25:52
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, kaj si pa novembrčki želijo za RD? Pri nas se bomo probali 'igrač' vzdržat. Nimamo več prostora. No, čeprav mi je zadnjič v Pikapoloničinem katalogu obkrožil skoraj polovico stvrai, ki jih imajo na voljo, da si jih želi za RD. Kaj pa vem, mogoče skiro. A obstajajo še tiste igrice na baterije, ki smo jih imeli mi, ko je tipkovnica pol pa recimo igraš tetris ali pa voziš dirke. Pa ne takšne, da se jih priključi na računalnik ali TV in tudi Mali vedi varianta ne.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 14:30:33
|
|
|
|
Urša
|
Moja dva še oba verjameta v dobre može. Se pa v šoli vedno najde kdo, ki pove, da sta to mami in ati.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 17:09:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
A obstajajo še tiste igrice na baterije, ki smo jih imeli mi, ko je tipkovnica pol pa recimo igraš tetris ali pa voziš dirke. Pa ne takšne, da se jih priključi na računalnik ali TV in tudi Mali vedi varianta ne. fliperček smo ji rekli Ja obstajajo Sicer se "dobrega" težko dobi, tiste plastične čip variante pa so z grafiko za današnje čase čist out (informirana, ker sem jih iskala preden smo šli na dopust , za zabavo v avtu ). Sem pa imela srečo, da sem jih kake tri mesece nazaj zasledila v Lidlovi akciji - 20€, gor je 120 igric in moja2 ju obožujeta (veliko raje kot Playstation, računalnik,...)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 18:56:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A obstajajo še tiste igrice na baterije, ki smo jih imeli mi, ko je tipkovnica pol pa recimo igraš tetris ali pa voziš dirke. Pa ne takšne, da se jih priključi na računalnik ali TV in tudi Mali vedi varianta ne. Obstaja, kao 999 in 1 varianta. Poceni zadeve od Unikatoy. Bubiki je zanimivo, ker pač piska
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 8.11.2011 19:00:37 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 19:00:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sem pa imela srečo, da sem jih kake tri mesece nazaj zasledila v Lidlovi akciji - 20€, gor je 120 igric in moja2 ju obožujeta (veliko raje kot Playstation, računalnik,...) Joj, veš da sem to takrat gledala in po malem načrtovala nakup, pa je šlo mimo. Kakšne so te igrce? Tetris v raznih variantah ali kaj bolj zanimivega? Je barven ekran? Bubi je zadnje dni spet malo bolj zagret za Modrega Janka. Zdaj sicer večino stvari že obvlada, sem pa videla, da je vmes tudi kakšno seštevanje dvomestnih števil in podobno. Tako da bo še prišlo v poštev. Pa vse ima tudi v angleški verziji, se bomo pa besede s tem učili.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 20:01:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sem pa imela srečo, da sem jih kake tri mesece nazaj zasledila v Lidlovi akciji - 20€, gor je 120 igric in moja2 ju obožujeta (veliko raje kot Playstation, računalnik,...) Joj, veš da sem to takrat gledala in po malem načrtovala nakup, pa je šlo mimo. Kakšne so te igrce? Tetris v raznih variantah ali kaj bolj zanimivega? Je barven ekran? Bubi je zadnje dni spet malo bolj zagret za Modrega Janka. Zdaj sicer večino stvari že obvlada, sem pa videla, da je vmes tudi kakšno seštevanje dvomestnih števil in podobno. Tako da bo še prišlo v poštev. Pa vse ima tudi v angleški verziji, se bomo pa besede s tem učili. Tole od Lidla smo tudi mi imeli namen kupit, predno smo šli na dopust, pa je potem tudi šlo mimo nas Mamo pa tisto od Unikatoy. Je poceni in grafika res 30 let nazaj...samo petarditu je všeč. Igra pa tetris in še par igric z aviončki...pri nekaterih si kar sam zmisli kako mora it, čeprav mora it čisto drugače
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 20:02:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Urša držim pesti da jutri z J izvesta kako spodbudno novico in ne bo treba po vsej sili še enkrat pod nož . Hvala za pestke. Jah, bilo je kar stresno. So mu spet dali kateter not, da bi videli kako je z luknjico. Mi ni treba razlagat kako je vpil, trije so ga držali z vso močjo, da mu je dohtor to not porinil. Nimaš kaj naredit, je treba. Ufff...vglavnem, luknjica se je malo spustila, kar ni ravno najbolje, ni pa še prezgodaj za sklepat, da bo potrebno popravljat, ker je zdaj po dobrem mesecu še vse na frišno, traja pol leta, da se 'znormalizira'. Tudi curki se bodo mogoče popravili, ampak 'normalno' pa ne bo nikoli lulal-tako nam je rekel kirurg. Bo razpršeno, samo bi moglo bit iz ene luknjice. Mogoče se je kje od šivanja odprlo in skoz pronica. Smo se zmenili, da do naslednjič posnamemo filmček na mobitel in ga pokažemo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 20:05:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Naš M pa je skoz govoril, da bo doktor. Zdaj pa pravi, da bo vozil kombi in da bo zidar. Jaka pravi, da bo POPRAVNIK-beri hišnik. Je čisto impresioniran nad stricem, ki nam vedno kaj popravi, ko pride-moj ni glih iz tega testa. Nismo vsi za vse . Evo petardito bo jutri povedal pesmico iz Miške Suhokrižke za bralno značko. Izbral si je pa Stanko Pižamko . In je rekel, da bo vsem povedal, da je pesmice napisal od mamice prijatelj , ker od mamičine prijateljice mož je pretežko za zapomnit si Imajo pa knjigico tudi v naši knjižnici. Sem ravno zadnjič opazila, da si jo je en pikec ogledoval
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 20:07:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Moja dva še oba verjameta v dobre može. Se pa v šoli vedno najde kdo, ki pove, da sta to mami in ati. Ja, saj Anica je tudi na tak način izvedela .... jaz upam, da prvi črvi le ne bodo še padali v take debate.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 20:23:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sem pa imela srečo, da sem jih kake tri mesece nazaj zasledila v Lidlovi akciji - 20€, gor je 120 igric in moja2 ju obožujeta (veliko raje kot Playstation, računalnik,...) Joj, veš da sem to takrat gledala in po malem načrtovala nakup, pa je šlo mimo. Kakšne so te igrce? Tetris v raznih variantah ali kaj bolj zanimivega? Je barven ekran? jaz sem si ga takooo nagledala, da sem, ker sem bila cel dan v službi, prosila sodelavca, da mi ga (oz. ju) je šel iskat Ja, je barven zaslon, grafika sicer daleč od kakega PSPja, a vseeno kar dobra (ni vse "v kvadratkih" ). Igrice so pa različne arkadne od npr. namiznega nogometa, fliperja, tetrisa, do raznih ala Mario, bouncing ball,.... skratka igre, ki se jih sama spomnim še s Spectruma ali Comodorja in so tudi meni še vedno všeč (dandanes za PC ali konzolo takih simpl igric ne dobiš več ).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 20:25:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Evo petardito bo jutri povedal pesmico iz Miške Suhokrižke za bralno značko. Anže si jo je ravno danes nagledal in rekel, da bo naslednjo to prebral, da se mu ne bo treba mučit z obnovo Pesmice pa itak pomoje že zna na pamet, tako da mu ne bo problem ene zrecitirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 20:34:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ja, je barven zaslon, grafika sicer daleč od kakega PSPja, a vseeno kar dobra (ni vse "v kvadratkih" ). Igrice so pa različne arkadne od npr. namiznega nogometa, fliperja, tetrisa, do raznih ala Mario, bouncing ball,.... skratka igre, ki se jih sama spomnim še s Spectruma ali Comodorja in so tudi meni še vedno všeč (dandanes za PC ali konzolo takih simpl igric ne dobiš več ). bomo lovili akcijo drugo leto Bubi je namreč pred kratkim prvič izrazil željo, da bi imel kaj takega. Kar pa se PSPja tiče - en fantek si ga nosi v vrtec v bubikini skupini mi gredo lasje pokonci. Itak da mu ga vzg. takoj vzame in shrani. Ampak to je baje njegova obvezna oprema, brez tega noče v vrtec Ne poznam ga, je letos nov, pa deluje mi kako leto starejši od naših.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 20:49:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
en fantek si ga nosi v vrtec v bubikini skupini mi gredo lasje pokonci. sori, ampak ob takih STARŠIH mi gredo pa kar lasje pokoci da ne znajo otroku razložit, da vsaka stvar ne sodi v vrtec/šolo in pač postavit mej, uf res me razkuri to Anže je bil lani (in še letos) velikokrat žalosten, ker v šolo ni smel nesti NOBENE igrače, ker je bil pač dogovor z učiteljico, da se igrač v šolo ne nosi, čeprav so jih drugi otroci vestno skoraj vsakodnevno nosili . Ampak.... ...pravila so zato, da jih upoštevamo, pa naj bo to še tako boleče. Pa ne mislit, da mi ni hudo za mojega fanta , ampak....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 21:03:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Se strinjam, Nina. Tudi bubiki ne dovolim nositi stvari s sabo, razen če želi nest medvedka. Pri bubiju pa imajo menda v petek dovoljenje nekaj prinest, vendar ne BB vrtavk, ker so prenevarne.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 21:12:11
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo petardito bo jutri povedal pesmico iz Miške Suhokrižke za bralno značko. Izbral si je pa Stanko Pižamko . In je rekel, da bo vsem povedal, da je pesmice napisal od mamice prijatelj , ker od mamičine prijateljice mož je pretežko za zapomnit si Waw, Petardito! Vidim, da so mu te pesmice res všeč, da se je odločil za to. Od mamice prijatelj!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 21:14:12
|
|
|
|
petarda
|
Hmmm....ne da zdaj zagovarjam take starše, samo priznam, da je junior tudi parkat nesel s sabo kako čisto neprimerno igračo (OK, ne ravno PSP ), ko je šel v vrtec, ker je imel stisko in drugače ni hotel iti, oziroma je šel ves objokan. Sem mu jo pa že jaz vzela in dala v omarico, kjer ga je počakala in jo je ob odhodu iz vrtca vzel domov. Zdaj, če je ta fantek na novo, mogoče tu tiči razlog. .... pa še enkrat...ne zagovarjam... . Pri juniorju zdaj igrače (normalne ) niso prepovedane, ampak vseeno si od doma ne nese nič. V šoli pa pri nas igrač ni, petardito nič ne jamra, da bi jih kaj pogrešal, se pa doma zdaj malo več igra
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 21:17:15
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Evo petardito bo jutri povedal pesmico iz Miške Suhokrižke za bralno značko. Anže si jo je ravno danes nagledal in rekel, da bo naslednjo to prebral, da se mu ne bo treba mučit z obnovo Pesmice pa itak pomoje že zna na pamet, tako da mu ne bo problem ene zrecitirat A Anže tudi? Imam kar slabo vest, moja dva pa ne znata. Se moram prav zamislit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.11.2011 21:20:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Evo petardito bo jutri povedal pesmico iz Miške Suhokrižke za bralno značko. Anže si jo je ravno danes nagledal in rekel, da bo naslednjo to prebral, da se mu ne bo treba mučit z obnovo Pesmice pa itak pomoje že zna na pamet, tako da mu ne bo problem ene zrecitirat A Anže tudi? Imam kar slabo vest, moja dva pa ne znata. Se moram prav zamislit. Ti to resno? .... Pa onadva bi ja z največjim ponosom lahko te pesmice zrecitirala u nulo...pa še očiju promocije delala...cccc.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
SilvestrovoJanjikaaaaKje boste preživeli Silvestrovo?Doma (
78%)
V hotelu (
1%)
V tujini (
4%)
V počitniški hišici/koči (
4%)
Pri prijateljih/sorodnikih (
14%)
Število vseh glasov: 200Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!