|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
23.5.2011 21:23:40   
Urša
Mi nimamo ničesar, ne Ipad, ne Iphone, ne Playstation, imeli smo videorekorder in DVD, pa je Jaka 3 DVDje naenkrat not dal in je vse zaštekalo, tako da je delal samo še videorekorder. Potem ga je pa moj enkrat ruknil, ko je tovoril iz morja kufre, potovalke in ruzake, da je padel na tla in še to ni več delalo. user posted image user posted image user posted image  NA računalniku nam je šel pekač, tako da so risanke samo po TV ali pa če kaj zloudamo. Zna pa Jaka vse sam naštimat, je res tehnični tip.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
23.5.2011 21:24:27   
Urša
Ja, pridne smo, 9. stran! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 202
23.5.2011 21:25:46   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

hehe... sam, da se ne zmotiš, pa zabrišeš cel iPad user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 203
23.5.2011 21:26:01   
Paštetka
Nina, a da tako dolgo čakaš na alergološko? Jaz sem klicala v MB dr. Kavalar in sem dobila termin po 2tednih.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
23.5.2011 21:26:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi nimamo ničesar, ne Ipad, ne Iphone, ne Playstation, imeli smo videorekorder in DVD, pa je Jaka 3 DVDje naenkrat not dal in je vse zaštekalo, tako da je delal samo še videorekorder. Potem ga je pa moj enkrat ruknil, ko je tovoril iz morja kufre, potovalke in ruzake, da je padel na tla in še to ni več delalo. user posted image user posted image user posted image  NA računalniku nam je šel pekač, tako da so risanke samo po TV ali pa če kaj zloudamo. Zna pa Jaka vse sam naštimat, je res tehnični tip.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 205
23.5.2011 21:27:43   
petarda
Paštetka...a iPhone se sam oglasi al kaj???

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 206
23.5.2011 21:27:45   
Paštetka
Urša, zdaj sem se pa narežala user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 23.5.2011 21:29:58 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 207
23.5.2011 21:28:11   
*bubi*

tudi PC-ja ne zna vžgati in si narihtati recimo igrico, risanke... igra, če mu jaz narihtam...ampak še to mu res redko...

bubi tudi ne zna in se mi niti najmanj ne zdi nujno, da bi moral znat user posted image  Bo še prekmalu in preveč. Ve, da lahko na računalniku poiščeva kakšne slike, ki jih morajo prinest za DN, pa da lahko slike iz fotoaparata pogledamo. Kaj pretirano več pa mu ne razlagam user posted image user posted image user posted image

Bom pa probala otroka vsaj malo navdušiti nad uporabnimi stvarmi na računalniku.... recimo uporaba Offica, pa kak program za urejanje slik. To se mi pa zdi res fajn, da znaš. Gledam dijake, enega grafa ne znajo v Excelu narisat, pa dve leti imajo informatiko (še kao strokovno, ja pa ja)

Odkar je lepo vreme so tudi risanke zelo redko na TVju, niti ni nekega interesa... kar me zelo veseli.

PS? Niti slučajno, vsaj nekaj časa še ne.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 208
23.5.2011 21:28:28   
Urša
Wii??? user posted image user posted image user posted image  Kaj pa je to zaen NLP?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 209
23.5.2011 21:30:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Wii??? user posted image user posted image user posted image  Kaj pa je to zaen NLP?

Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 210
23.5.2011 21:32:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Urša, zdaj sem se pa narežala user posted image user posted image user posted image

jaz tudi, ko sem videla, da si pol njenega teksta zbrisala user posted image user posted image user posted image user posted image ....daj zabriši to iStvar nekam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
23.5.2011 21:32:07   
NinaŠ

Nina, a da tako dolgo čakaš na alergološko? Jaz sem klicala v MB dr. Kavalar in sem dobila termin po 2tednih.

ja user posted image če nimaš nujne napotnice Sem gledala čakalne dobe in je za pediatrično alergološko ambulanto čakalna doba 6 mesecev user posted image Sicer imam vse možnosti preiskat vso Slo. in poiskat najkrajšo čakalno dobo, vendar zaenkrat se mi ne zdi tako nujen primer, da bi se npr. v MS vozila user posted image Če bi se pa stanje kaj poslabšalo pa predvidevam, da bi itak še eno nujno napotnico dobila. Trenutno s takojšnjim pregledom oz. dokazom alergije nič ne pridobim, saj drugega ko antihi... (tist k spet ne vem kako se reče) ne bo dobil.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
23.5.2011 21:32:27   
Urša
Mene spominja na ET vesoljčka.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 213
23.5.2011 21:32:31   
Paštetka

Paštetka...a iPhone se sam oglasi al kaj???

Kako to misliš? Jaz nimam iPhona.Slavek ga ima. Ne ne, oglasi si se sam, saj je telefon. Zvoni pa sam. user posted image user posted image

Ali si mislila IPad?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 214
23.5.2011 21:33:06   
Urša

jaz tudi, ko sem videla, da si pol njenega teksta zbrisala user posted image user posted image user posted image user posted image ....daj zabriši to iStvar nekam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 215
23.5.2011 21:34:03   
Paštetka
Nina, ta je v MB, ne v MS. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
23.5.2011 21:35:23   
NinaŠ

Nina, ta je v MB, ne v MS. user posted image

isto preveč daleč user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.5.2011 21:35:29   
*bubi*
Ja, Wii bi pa jaz tudi imela.... tak no, nekaj si pa lahko želim, čeprav nimam niti najmanjšega namena si ga kupovat.

Telefonček pa sem si kupila... igračkico na dotik. In mi je fuuuul fajn, samo prvi teden sem ga mislila nazaj nest, sem se malo težko navadila. Pol pa sem si dala slovensko tipkovnico s slovenskim slovarjem gor in ni problem več tipkat SMSov.

Edini problem je v tem, da so ti prenosi podatkov tako dragi. Sinhroniziranje maila sem si morala takoj izklopit, ker je kar nabijalo prenos v ozadju. Tako nujno pa tega tudi ne rabim, zato nimam zakupljenih MB.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.5.2011 21:36:22   
NinaŠ
Iphone.....Ipad WTF je tu tudi razlika user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 219
23.5.2011 21:37:28   
Paštetka

Stara, ne vem več citirat, slike lepit.... Moram biti več tukaj gor. Tisto, kar sem želelal cititrati sem zbrisala, potem pa nisem vedela več nazaj spravit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.5.2011 21:37:32   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Hm, ne vem če boš na mojem čip telefonu kaj mene čekirala user posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/

Jaz ga tudi nimam. Si moreš misliti, da te šef klice, ti pa na wc-ju ali kje drugjeuser posted image

zato sem mislila, če se sam oglasi? Saj potem se ne rabiš oglasit, če si na wc-ju.... user posted image ...

aja....a iPhone se kliče in se ZMERAJ vidi???

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
23.5.2011 21:39:14   
Paštetka

Iphone.....Ipad WTF je tu tudi razlika user posted image user posted image  

Prvo je telefon, drugo pa tablični računalnik user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 222
23.5.2011 21:39:57   
petarda

Stara, ne vem več citirat, slike lepit.... Moram biti več tukaj gor. Tisto, kar sem želelal cititrati sem zbrisala, potem pa nisem vedela več nazaj spravit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.5.2011 21:40:41   
*bubi*
Sem vas šla pogledat - krasni ste, petarda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MANA kataloga pa ne dobivamo.... bom morala na netu manekenko poiskat user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 224
23.5.2011 21:43:09   
Paštetka

Hm, ne vem če boš na mojem čip telefonu kaj mene čekirala user posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/

Jaz ga tudi nimam. Si moreš misliti, da te šef klice, ti pa na wc-ju ali kje drugjeuser posted image

zato sem mislila, če se sam oglasi? Saj potem se ne rabiš oglasit, če si na wc-ju.... user posted image ...

aja....a iPhone se kliče in se ZMERAJ vidi???

Ja, kak si šele ti zdaj citirala. Cccccccc.... Petarda jaz te ne razumem kaj me želiš vprašati user posted image . Zamisli si, da greš na kavo z bivšim dragemu pa rečeš, da si s prijateljico ....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?