Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 16:11:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja.... veste, kaj mi je včeraj zvečer bubika rekla? Da ona je vzgojiteljici v vrtcu že povedala, imam dojenčka v trebuščku
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 18:18:13
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A samo po njo pridejo v Mozirje in potem nazaj? Pa dobi kakšen honorar - vsaj za sladoled? ... Nisem pa še videla letaka, moj ni gor prinesel, jaz pa tudi ne grem dol iskat....čeprav me zdaj mika Iz CE jo pridejo iskat k nam,v Lj in nazaj. Dobi honorar, bolj revno no, bon za 25 eur, ki ga potem zamenja pri meni ali pa pri babici za denar, je bolj zanimivo it v shopping v Baby center ali Pikapolonico kot v Mano!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 18:22:51
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, ti si pa takoooooooooo fotogenična!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 18:24:30
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, ta je pa dobra! Faca Bubika ej!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 19:04:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja.... veste, kaj mi je včeraj zvečer bubika rekla? Da ona je vzgojiteljici v vrtcu že povedala, imam dojenčka v trebuščku to je tudi Tina, ko je bila približno v Bubikinih letih ušpičla Ker smo majhen vrtec in z vzgojiteljicami na "ti" jim seveda ni bilo nerodno me vprašat kdaj imam rok
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 19:14:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Paštetka si me pa zdaj spomnila, da je Anže tudi ene tri mesece skupaj vsako jutro kašljal (umirilo se je zdaj med noricami, danes pa sem ga spet poslušala), pa se sploh nisem obremenjevala s tem, samo zdaj pa razmišljam, da bi bil morda lahko tudi alergijski kašelj Ja itak, če si mu antihistaminik zaradi noric dajala. Al mu nisi? ja, točno to mi je dalo misliti ...ko sem včeraj zvečer potegnila iz omare antihistaminik (ja no, čez tri dni bom spet narobe napisala ) me je prešinilo No popoldne smo bili pri P in je Anže dobil napotnico za alergološko... ...da bomo vsaj vedeli pri čem smo, zaenkrat pa je predpisala žličko antihistaminika na dan, da vidimo, če bo res pomagal Tina je dobila inekcijo in se pogumno držala Sem se prej zunaj smejala... Anže in sosedovi fantje so se po ulici lovili s puškami (ja kaj morem, bolj sem proti, bolj.... ), Tina je pa zvesto hodila za njimi kot gangstersko dekle in jim delila nasvete ...no pol je pa za nagrado še čigumije dobila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 19:16:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa kwa je s tem Novolacem kar koli kliknem se mi njihova stran odpre
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:11:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa kwa je s tem Novolacem kar koli kliknem se mi njihova stran odpre enako<!!!! komaj sem prišla do te strani Očitno so že porihtali, ker jaz nimam problemov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:13:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Paštetka si me pa zdaj spomnila, da je Anže tudi ene tri mesece skupaj vsako jutro kašljal (umirilo se je zdaj med noricami, danes pa sem ga spet poslušala), pa se sploh nisem obremenjevala s tem, samo zdaj pa razmišljam, da bi bil morda lahko tudi alergijski kašelj Ja itak, če si mu antihistaminik zaradi noric dajala. Al mu nisi? ja, točno to mi je dalo misliti ...ko sem včeraj zvečer potegnila iz omare antihistaminik (ja no, čez tri dni bom spet narobe napisala ) me je prešinilo No popoldne smo bili pri P in je Anže dobil napotnico za alergološko... ...da bomo vsaj vedeli pri čem smo, zaenkrat pa je predpisala žličko antihistaminika na dan, da vidimo, če bo res pomagal Tina je dobila inekcijo in se pogumno držala Sem se prej zunaj smejala... Anže in sosedovi fantje so se po ulici lovili s puškami (ja kaj morem, bolj sem proti, bolj.... ), Tina je pa zvesto hodila za njimi kot gangstersko dekle in jim delila nasvete ...no pol je pa za nagrado še čigumije dobila Saj gangsterska dekleta se morajo pogumno držati ....jah, nič...še kakšno punčko bo treba za družbo Je pa petardito tudi zjutraj dal kri (iz prstka - a vašim so iz žile vzeli?) ...in je bil tudi pogumen, nič jokal...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:14:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Evo, meni se pa zdaj na iPasu nič neodpira, na notebooku pa celi čas. ker hudič je pa spet to? Jaooooo jaz sem očitno 100 let za dinozavri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:15:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, ti si pa takoooooooooo fotogenična! Daj nehaj! Špeha mam že dovolj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:16:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda A samo po njo pridejo v Mozirje in potem nazaj? Pa dobi kakšen honorar - vsaj za sladoled? ... Nisem pa še videla letaka, moj ni gor prinesel, jaz pa tudi ne grem dol iskat....čeprav me zdaj mika Iz CE jo pridejo iskat k nam,v Lj in nazaj. Dobi honorar, bolj revno no, bon za 25 eur, ki ga potem zamenja pri meni ali pa pri babici za denar, je bolj zanimivo it v shopping v Baby center ali Pikapolonico kot v Mano! Pa saj 25 EUR sploh ni tako slabo ....Mana pa k nam še ni prišla...očitno bo jutri.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:19:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda zanimivo....tudi mi smo imeli prekrasen vikend....in tudi mi smo se zvečer spičili...in to tako, kot že dolgo ne ...in sem še danes slabe volje upam, da je že popustilo. ....eh....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:21:22
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Evo, meni se pa zdaj na iPasu nič neodpira, na notebooku pa celi čas. ker hudič je pa spet to? Jaooooo jaz sem očitno 100 let za dinozavri Tipkarska napača iPad
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:24:11
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Danes bodite pozorne na reklamo od Mana, če jo dobite-je naša škrbica na naslovnici. Videla škrbico . Joj, kak je simpatična.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:28:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Evo, meni se pa zdaj na iPasu nič neodpira, na notebooku pa celi čas. ker hudič je pa spet to? Jaooooo jaz sem očitno 100 let za dinozavri Tipkarska napača iPad ....jaoooooo....jaz sem pa rekla, da moram potem malo poguglat, da vidim kaj je to za ena reč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:34:45
|
|
|
|
Urša
|
Jaz se še na iPad ne spoznam, slišala sem že, ampak nism zihr kaj to je...neki računalniškega predvidevam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:34:58
|
|
|
|
Paštetka
|
Petarda, komaj sem vas našla. Zgledaš kot kakšna dvajset_letnica, sveża, polna energije... Lepa družinica ste . Deca so pa itak vsi cukrčku. Atiju niso nič podobni.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 23.5.2011 20:35:25 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:38:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Je pa petardito tudi zjutraj dal kri (iz prstka - a vašim so iz žile vzeli?) ...in je bil tudi pogumen, nič jokal... Tini so jeseni, na sistematskem ob 5 letih, vzeli kri iz žile ... trpela zraven sem itak samo jaz . Zdaj na tem šolskem pregledu ji niso jemali krvi (ker je bilo jeseni in vedno do sedaj vse OK, bla, bla, bla,... ). Si me pa zdajle spomnila, da sva danes pozabili prinesti vodo (sva dobili na sistematskem mesec nazaj lonček za domov, ker je takrat ni tiščalo) . Ah, če jim bo nujno me bodo že poklicali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:38:22
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Evo, meni se pa zdaj na iPasu nič neodpira, na notebooku pa celi čas. ker hudič je pa spet to? Jaooooo jaz sem očitno 100 let za dinozavri Tipkarska napača iPad ....jaoooooo....jaz sem pa rekla, da moram potem malo poguglat, da vidim kaj je to za ena reč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:39:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz se še na iPad ne spoznam, slišala sem že, ampak nism zihr kaj to je...neki računalniškega predvidevam. enako
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 20:39:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, komaj sem vas našla. Zgledaš kot kakšna dvajset_letnica, sveża, polna energije... Lepa družinica ste . Deca so pa itak vsi cukrčku. Atiju niso nič podobni. podpis
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Starost vaše/ga prvorojenca/keEla123Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?0-5 (
61%)
5-10 (
17%)
10-15 (
10%)
15-20 (
5%)
več, kot 20 (
8%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!