Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:20:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Tole: http://www.thinkfun.com/shop/product/chocolate-fix,16,11.htm samo so malo drugačne barve. aaaaaaaaaaa, zakaj sem šla zdaj gledat.... ful enih novih obstaja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:23:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Hihi, jaz imam tele, ki spadajo med brainteasers: http://www.thinkfun.com/shop/catalog/brainteasers,13.htm gordijski vozel (prvega) in tisto 36 cubes.... te še nisem zložila, ne vem, kdaj se bom imela čas zafrkavat z njo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:27:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hihi, jaz imam tele, ki spadajo med brainteasers: http://www.thinkfun.com/shop/catalog/brainteasers,13.htm gordijski vozel (prvega) in tisto 36 cubes.... te še nisem zložila, ne vem, kdaj se bom imela čas zafrkavat z njo Hvala...tole bi bilo pa za našega strica...Rubikovo kocko je že zložil in pogruntal, pa rabi zdaj nove izzive
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 7:14:27
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro Kako ste se razpisale včeraj Zaželite mi veliko sreče, danes imamo sistematiko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 7:16:58
|
|
|
|
kvaka
|
Aja sem včeraj Jakata vpraševala, zakaj se je zjutraj tako upiral in ni hotel v vrtec Ker mu nisem dala dovolj kratkih hlač. Te katere je imel oblečene so mu segale do kolen, on pa si je želel obleči še krajše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 9:59:57
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Aja sem včeraj Jakata vpraševala, zakaj se je zjutraj tako upiral in ni hotel v vrtec Ker mu nisem dala dovolj kratkih hlač. Te katere je imel oblečene so mu segale do kolen, on pa si je želel obleči še krajše ej, samo kratkih hlač, takih res kratkih, jaz nisem našla nikjer pred 3 tedni. Sem vse trgovine obhodila. Povsod najdeš samo te čez kolena.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 11:13:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ej, samo kratkih hlač, takih res kratkih, jaz nisem našla nikjer pred 3 tedni. Sem vse trgovine obhodila. Povsod najdeš samo te čez kolena. K rabimo res kratke hlače, odpremo zaboj s cotami za 1-2 leti Bubiju je itak vse prav, ker je suhec, pa plenice nima. Bubika pa tudi nosi kake legice, ki so včasih bile dolge, zdaj pa so čez kolena. Ne vidim, kaj bi bilo narobe s tem, pa naj oče reče kaj hoče.... al pa jima gre kupit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 12:00:55
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ej, samo kratkih hlač, takih res kratkih, jaz nisem našla nikjer pred 3 tedni. Sem vse trgovine obhodila. Povsod najdeš samo te čez kolena. K rabimo res kratke hlače, odpremo zaboj s cotami za 1-2 leti Bubiju je itak vse prav, ker je suhec, pa plenice nima. Bubika pa tudi nosi kake legice, ki so včasih bile dolge, zdaj pa so čez kolena. Ne vidim, kaj bi bilo narobe s tem, pa naj oče reče kaj hoče.... al pa jima gre kupit saj M je še lani nosil hlače od 9 m naprej . Samo letos su mu res premajhne, čeprav riti skoraj nima .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 13:07:09
|
|
|
|
petarda
|
petardito tudi še komot navleče hlače od juniorja...sploh te kratke, poletne...za juniorja pa bo problem, ker ima trebušček...petarditu pa sem vse slim kupovala... Drugače pa ....igram se bayblade ...alkakoseženapiše...je svakinja dala petarditu 10 EUR, ker je bil tako priden na jemanju krvi in je rekla naj si kupi kar si hoče...evo...si ga je zaželel, ker ga ima prijateljček v vrtcu in danes ima počitnice, da se lahko malce igrava ....sem ga hotela nahecati na kakšen think pink .... think fun...pa jih v Mercatorju ni bilo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 13:10:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Dobro jutro Kako ste se razpisale včeraj Zaželite mi veliko sreče, danes imamo sistematiko Veliko sreče... ...pa poročaj kako je bilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 14:39:22
|
|
|
|
kvaka
|
Preživeli sistematiko, brez solz ni šlo, jih je pa bilo precej manj, kot sem jih pričakovala. Pa izbrali smo novega pediatra. Petarda, a vi ste ga že Aha, pa kot zanimivost vam povem še težo in višino Anže: 120 cm in 24 kg Jaka: 119 cm in 23.7 kg Razlika kot pri rojstvu v cm in kg
< Sporočilo je popravil kvaka -- 24.5.2011 14:41:56 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 14:40:48
|
|
|
|
kvaka
|
Pa čež 5 tednov ponovno cepljenje, takrat pa dobita vsak po dve dozi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 14:45:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Pa čež 5 tednov ponovno cepljenje, takrat pa dobita vsak po dve dozi Pri nas sta prvič dve dozi, tako da je drugič "lažje" it Ja, vidiš, petarda, v M pa jaz res ne hodim. Vem, da imajo ta ThinkFun v Intersparu, Pikapolonici, Direnaju...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 15:10:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Preživeli sistematiko, brez solz ni šlo, jih je pa bilo precej manj, kot sem jih pričakovala. Pa izbrali smo novega pediatra. Petarda, a vi ste ga že Aha, pa kot zanimivost vam povem še težo in višino Anže: 120 cm in 24 kg Jaka: 119 cm in 23.7 kg Razlika kot pri rojstvu v cm in kg Uuuuuuuuuuu.... naše mere: Petardito: 111 cm in 18 kg... Tega mi pa ni nihče povedal, da takrat dobijo dvojno dozo ...pa ga enkrat piči? Ker zdaj ga je enkrat, pa štela sta do 3...a potem bosta do 6? Da ga pripravim.... Ja, izbrali smo pa to zdravnico pri kateri smo bili...dr. Jusič...pa vi?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 15:11:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Pa čež 5 tednov ponovno cepljenje, takrat pa dobita vsak po dve dozi Pri nas sta prvič dve dozi, tako da je drugič "lažje" it Ja, vidiš, petarda, v M pa jaz res ne hodim. Vem, da imajo ta ThinkFun v Intersparu, Pikapolonici, Direnaju... Saj lahko, da je tudi tukaj kje bila...samo se je tolk zagledal v te Beyblade...da nisva potem nič pozorno pregledala...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 19:21:28
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, izbrali smo pa to zdravnico pri kateri smo bili...dr. Jusič...pa vi? Mi smo pa izbrali kar Levstek-Plutovo, sem bila že parkrat pri njej v dežurni ambulanti in mi je bila takrat več kot odlična, mi je dala full nasvetov, takih iz prve roke in sem se kar zanjo odločila. Sicer naj bi šla kmalu v penzijo, bomo pa takrat ponovno menjali . Tudi ta, ki ju je danes pregledala, je bila OK. Mi je pa še omenila, da se vse otroke, ki grejo v prvi razred napoti še k logopedu, samo napotnice pa nismo dobili. A vi ste jo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 19:30:50
|
|
|
|
kvaka
|
Ja naša dva očitno spet vodita med novembrčki Sta pa po tistih krivuljah med večjimi, mi je P takoj povedala, ko je gledala težo in velikost. Vidita OK, jaz spodnjih sličic z obema očesoma nisem videla, J&A pa vse. Razen A je rekel pri rdeči barvici, da je oranžna Pa oba sta morala pokazati dlani, narediti pest in je rekla kako velike rook imata. Je pa res, da imajo vsi trije prema svojim vrstnikom take konkretne šape Lopate bodo lahko držal, jim ni spasa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 19:51:54
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tole: http://www.thinkfun.com/shop/product/chocolate-fix,16,11.htm samo so malo drugačne barve. aaaaaaaaaaa, zakaj sem šla zdaj gledat.... ful enih novih obstaja Tole pa tudi mi še ne poznamo, bom ob prvi priliki malo pošnofala po trgovini, pa mogoče kakšno kupim, da vidim, če bo kaj interesa. Pa jutri moramo v vrtec pripeljat kolesa, da se bodo vozili in sta čist navdušena
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 19:52:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Lopate bodo lahko držal, jim ni spasa K logopedu pri nas napotijo po potrebi in ne serijsko Tina je velika ca 116 cm, težka pa 19 kg
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 19:56:16
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ K logopedu pri nas napotijo po potrebi in ne serijsko Jaz sem našo P zastopila tako, še rekla mi je, da ravno tako kot preventivni zobozdravstveni pregled, kamor morajo it vsi Očitno v vsakem ZD drugače, al pa pr nas nimajo dovolj dela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 19:56:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, cepijo pa na prvem pregledu 2x - v eno ramo hepatitis B, v drugo pa rdečke, ošpice, mumps. Po petih tednih je revakcinacija hepatitisa B, katerega dozo dobijo potem še po enem letu - v 1. razredu (naši otroci ta sis. pregled in cepljenje opravijo kar v bližnji ambulanti v okviru pouka )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 19:57:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Očitno v vsakem ZD drugače ja je v vsakem ZD drugače ...časa pa itak povsod zmanjkuje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Vodene športne aktivnostiMichonne RRKdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?Pri 1 letu (
17%)
Pri 2-3 letih (
17%)
Pri 4-5 letih (
31%)
Ob vstopu v šolo (
34%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!