|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
23.5.2011 21:44:32   
Paštetka
Eh, petarda, ni nama več pomoči. Vidim, da moram iti spatuser posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
23.5.2011 21:44:50   
petarda
Ok..a z iPhonom se ne da oglasit samo z zvokom? Mora biti tudi slika? Razumeš zdaj kaj mislim? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
23.5.2011 21:46:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Hm, ne vem če boš na mojem čip telefonu kaj mene čekirala user posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/

Jaz ga tudi nimam. Si moreš misliti, da te šef klice, ti pa na wc-ju ali kje drugjeuser posted image

zato sem mislila, če se sam oglasi? Saj potem se ne rabiš oglasit, če si na wc-ju.... user posted image ...

aja....a iPhone se kliče in se ZMERAJ vidi???

Ja, kak si šele ti zdaj citirala. Cccccccc.... Petarda jaz te ne razumem kaj me želiš vprašati user posted image . Zamisli si, da greš na kavo z bivšim dragemu pa rečeš, da si s prijateljico ....user posted image

Kak si pa šele ti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja...itak je tvoja ura za spat, ne? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
23.5.2011 21:46:58   
petarda

Hm, ne vem če boš na mojem čip telefonu kaj mene čekirala user posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/

Jaz ga tudi nimam. Si moreš misliti, da te šef klice, ti pa na wc-ju ali kje drugjeuser posted image

zato sem mislila, če se sam oglasi? Saj potem se ne rabiš oglasit, če si na wc-ju.... user posted image ...

Ja, kak si šele ti zdaj citirala. Cccccccc.... Petarda jaz te ne razumem kaj me želiš vprašati user posted image . Zamisli si, da greš na kavo z bivšim dragemu pa rečeš, da si s prijateljico ....user posted image

Kak si pa šele ti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja...itak je tvoja ura za spat, ne? user posted image
[/quote

aaaaaaaaaaaa...očitno se ti pridružim v postelji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 229
23.5.2011 21:48:12   
*bubi*

Ok..a z iPhonom se ne da oglasit samo z zvokom? Mora biti tudi slika? Razumeš zdaj kaj mislim? user posted image

itak da se mora dat.
Pa še ta "zastonj" mi ni jasen... verjetno moraš imeti tak paket, da imaš neomejen prenos podatkov. Ker slika gre verjetno kot podatek. Razen ko si doma recimo in se z WiFi povezuješ, takrat pa je itak surfanje zastonj. To je tudi na mojem telefonu.

Samo če si na terenu in nekje v omrežju... te zna to zelo drago prit, v kolikor nimaš zgoraj omnjenega paketa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 230
23.5.2011 21:48:59   
NinaŠ

Hm, ne vem če boš na mojem čip telefonu kaj mene čekirala  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/

Jaz ga tudi nimam. Si moreš misliti, da te šef klice, ti pa na wc-ju ali kje drugje

zato sem mislila, če se sam oglasi? Saj potem se ne rabiš oglasit, če si na wc-ju.... ...

Ja, kak si šele ti zdaj citirala. Cccccccc.... Petarda jaz te ne razumem kaj me želiš vprašati . Zamisli si, da greš na kavo z bivšim dragemu pa rečeš, da si s prijateljico ....

Kak si pa šele ti!

Ja...itak je tvoja ura za spat, ne?

c c c c c c c c c c c c c c user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 231
23.5.2011 21:50:07   
NinaŠ
Zamisli si, da greš na kavo z bivšim dragemu pa rečeš, da si s prijateljico ....

c c c c c .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 232
23.5.2011 21:56:00   
Paštetka
Bubi, kličeš s Face Time-om. Zaastonj je.

Ej, jaz se skoraj vsak večer spomnim nate. Enkrat si mi rekla, ko sva se dobile v Europarku, da ti rada igraš Sudoku. pa nisem mogla razumet, kaj je tudi boljšega od kriżank. No zdaj ga jaz igram skoraj vsak večer . user posted image . Je pa res, da mi je zdaj že brezveze, ko veš vse finte. Danes je bil boljši večer. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 233
23.5.2011 21:59:10   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

itak da se mora dat.
Pa še ta "zastonj" mi ni jasen... verjetno moraš imeti tak paket, da imaš neomejen prenos podatkov. Ker slika gre verjetno kot podatek. Razen ko si doma recimo in se z WiFi povezuješ, takrat pa je itak surfanje zastonj. To je tudi na mojem telefonu.

Samo če si na terenu in nekje v omrežju... te zna to zelo drago prit, v kolikor nimaš zgoraj omnjenega paketa.

Itak, da se da. Saj jih ogromno nima kkamere na telefonu. Edino, če ti telefon omogoča, da kličeš preko FaceTima je klicanje in slika zastonj. To pa omogocajo ti telefoni in računalniki, ki imajo spredaj i. Kot iPhone, iPad. Mene je ravno klical kolega iz Turčije. Zastonj. user posted image pa s sestro sem danes govorila, ki je v dubaju.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 23.5.2011 22:04:03 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
23.5.2011 22:02:59   
petarda
Meni pa tale SUDOKU ni bil nikoli jasen...se mi zdi, da sem pretumasta user posted image user posted image user posted image ...enkrat sem ga hotela naštudirat...pa je bilo težkoooooooooooo user posted image  Kje ga pa rešujeta?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
23.5.2011 22:04:23   
petarda
Razumem... user posted image

Midve se lahko gledava tudi preko navadne kamere na telefonu...ne rabiva iPhona user posted image ....je pa res slika malo slabša user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 236
23.5.2011 22:05:06   
petarda

Razumem... user posted image

Midve se lahko gledava tudi preko navadne kamere na telefonu...ne rabiva iPhona user posted image ....je pa res slika malo slabša user posted image

aja...ko sem jaz v mestu...ker v BV mi ne potegne signal user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 237
23.5.2011 22:06:00   
Paštetka
Kak to misliš kje? V postelji, doma, v službi na računalniku, ...

Pa saj je ful enostavno. Samo tehniko moraš najtiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 238
23.5.2011 22:06:39   
*bubi*
običen soduku je že... mimo user posted image

Imam enega fajn naloženega na Androidu, so različne mreže in različne dodatne zahteve.

Sicer pa so mi fajn tudi druge "Japonske mislene igre", tole pa si recimo privoščim vsake štiri mesece user posted image  Evo, glih za RD bom imela darilo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 239
23.5.2011 22:08:10   
petarda

Kak to misliš kje? V postelji, doma, v službi na računalniku, ...

Pa saj je ful enostavno. Samo tehniko moraš najtiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  midve se danes NIČ ne zastopiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ala....gremo spat! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
23.5.2011 22:11:02   
Paštetka
Sudoku samurai, plus, x, ...to misliš?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
23.5.2011 22:11:58   
petarda

običen soduku je že... mimo user posted image

Imam enega fajn naloženega na Androidu, so različne mreže in različne dodatne zahteve.

Sicer pa so mi fajn tudi druge "Japonske mislene igre", tole pa si recimo privoščim vsake štiri mesece user posted image  Evo, glih za RD bom imela darilo user posted image

Jaoooo bubi...ti pa imaš želje.... user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 242
23.5.2011 22:13:01   
petarda

po moje misli Futushiki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
23.5.2011 22:13:14   
*bubi*
Kje in kdaj to rešujem?

Tole papirnato verzijo običajno zvečer pred spanjem, namesto knjige.... če ne padem dol user posted image

Na telefonu pa ko mi je dolgcajt... zadnje čase bolj redko.

No, take miselne igre je še ena stvar, za katero si želim, da bi pritegnile tudi moja otroka. Ah, ja, jaz sem bila vedno za logiko in te stvari. No, en fin način so igre Think Fun... imamo že nekaj verzij (bolj jaz kot otroka user posted image ), pa vidim, da so še mladini zanimive.... če že moram zamotit dijake na avtobusu recimo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.5.2011 22:14:32   
*bubi*

ja, take in podobne variante user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.5.2011 22:15:50   
petarda

Kje in kdaj to rešujem?

Tole papirnato verzijo običajno zvečer pred spanjem, namesto knjige.... če ne padem dol user posted image

Na telefonu pa ko mi je dolgcajt... zadnje čase bolj redko.

No, take miselne igre je še ena stvar, za katero si želim, da bi pritegnile tudi moja otroka. Ah, ja, jaz sem bila vedno za logiko in te stvari. No, en fin način so igre Think Fun... imamo že nekaj verzij (bolj jaz kot otroka user posted image ), pa vidim, da so še mladini zanimive.... če že moram zamotit dijake na avtobusu recimo user posted image

To si pa tudi jaz...ker mi prav manjka tole...res...se počutim glupa user posted image user posted image user posted image user posted image ... Kako pa se igra Think Fun? Kje? S čim?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.5.2011 22:16:13   
*bubi*
No, pa da še zaključim: kljub temu, da imam take stvari zelo rada, NE TOLERIRAM reševanja Sudukoja med poukom user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 247
23.5.2011 22:17:40   
*bubi*

To si pa tudi jaz...ker mi prav manjka tole...res...se počutim glupa user posted image user posted image user posted image user posted image ... Kako pa se igra Think Fun? Kje? S čim?

To je ena firma igrač, dobi se povsod med igračami.
http://www.thinkfun.com/

Bubiju sem kupila tortice.... neke vrste otroški suduko user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.5.2011 22:17:54   
petarda
No evo...sem mislila, da me boš vsaj malo razsvetlila user posted image ....

Lahko noč...grem tudi jaz... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.5.2011 22:18:54   
petarda

To je ena firma igrač, dobi se povsod med igračami.
http://www.thinkfun.com/

Bubiju sem kupila tortice.... neke vrste otroški suduko user posted image

Bom pogledala, hvala. Lepo spi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?