Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 21:44:50
|
|
|
|
petarda
|
Ok..a z iPhonom se ne da oglasit samo z zvokom? Mora biti tudi slika? Razumeš zdaj kaj mislim?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 21:46:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Hm, ne vem če boš na mojem čip telefonu kaj mene čekirala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/ Jaz ga tudi nimam. Si moreš misliti, da te šef klice, ti pa na wc-ju ali kje drugje zato sem mislila, če se sam oglasi? Saj potem se ne rabiš oglasit, če si na wc-ju.... ... aja....a iPhone se kliče in se ZMERAJ vidi??? Ja, kak si šele ti zdaj citirala. Cccccccc.... Petarda jaz te ne razumem kaj me želiš vprašati . Zamisli si, da greš na kavo z bivšim dragemu pa rečeš, da si s prijateljico .... Kak si pa šele ti! Ja...itak je tvoja ura za spat, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 21:46:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Hm, ne vem če boš na mojem čip telefonu kaj mene čekirala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/ Jaz ga tudi nimam. Si moreš misliti, da te šef klice, ti pa na wc-ju ali kje drugje zato sem mislila, če se sam oglasi? Saj potem se ne rabiš oglasit, če si na wc-ju.... ... aja....a iPhone se kliče in se ZMERAJ vidi??? Ja, kak si šele ti zdaj citirala. Cccccccc.... Petarda jaz te ne razumem kaj me želiš vprašati . Zamisli si, da greš na kavo z bivšim dragemu pa rečeš, da si s prijateljico .... Kak si pa šele ti! Ja...itak je tvoja ura za spat, ne? [/quote aaaaaaaaaaaa...očitno se ti pridružim v postelji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 21:48:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ok..a z iPhonom se ne da oglasit samo z zvokom? Mora biti tudi slika? Razumeš zdaj kaj mislim? itak da se mora dat. Pa še ta "zastonj" mi ni jasen... verjetno moraš imeti tak paket, da imaš neomejen prenos podatkov. Ker slika gre verjetno kot podatek. Razen ko si doma recimo in se z WiFi povezuješ, takrat pa je itak surfanje zastonj. To je tudi na mojem telefonu. Samo če si na terenu in nekje v omrežju... te zna to zelo drago prit, v kolikor nimaš zgoraj omnjenega paketa.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 21:48:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Hm, ne vem če boš na mojem čip telefonu kaj mene čekirala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/ Jaz ga tudi nimam. Si moreš misliti, da te šef klice, ti pa na wc-ju ali kje drugje zato sem mislila, če se sam oglasi? Saj potem se ne rabiš oglasit, če si na wc-ju.... ... aja....a iPhone se kliče in se ZMERAJ vidi??? Ja, kak si šele ti zdaj citirala. Cccccccc.... Petarda jaz te ne razumem kaj me želiš vprašati . Zamisli si, da greš na kavo z bivšim dragemu pa rečeš, da si s prijateljico .... Kak si pa šele ti! Ja...itak je tvoja ura za spat, ne? c c c c c c c c c c c c c c
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 21:50:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zamisli si, da greš na kavo z bivšim dragemu pa rečeš, da si s prijateljico .... c c c c c ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 21:56:00
|
|
|
|
Paštetka
|
Bubi, kličeš s Face Time-om. Zaastonj je. Ej, jaz se skoraj vsak večer spomnim nate. Enkrat si mi rekla, ko sva se dobile v Europarku, da ti rada igraš Sudoku. pa nisem mogla razumet, kaj je tudi boljšega od kriżank. No zdaj ga jaz igram skoraj vsak večer . . Je pa res, da mi je zdaj že brezveze, ko veš vse finte. Danes je bil boljši večer.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 21:59:10
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ok..a z iPhonom se ne da oglasit samo z zvokom? Mora biti tudi slika? Razumeš zdaj kaj mislim? itak da se mora dat. Pa še ta "zastonj" mi ni jasen... verjetno moraš imeti tak paket, da imaš neomejen prenos podatkov. Ker slika gre verjetno kot podatek. Razen ko si doma recimo in se z WiFi povezuješ, takrat pa je itak surfanje zastonj. To je tudi na mojem telefonu. Samo če si na terenu in nekje v omrežju... te zna to zelo drago prit, v kolikor nimaš zgoraj omnjenega paketa. Itak, da se da. Saj jih ogromno nima kkamere na telefonu. Edino, če ti telefon omogoča, da kličeš preko FaceTima je klicanje in slika zastonj. To pa omogocajo ti telefoni in računalniki, ki imajo spredaj i. Kot iPhone, iPad. Mene je ravno klical kolega iz Turčije. Zastonj. pa s sestro sem danes govorila, ki je v dubaju.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 23.5.2011 22:04:03 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:02:59
|
|
|
|
petarda
|
Meni pa tale SUDOKU ni bil nikoli jasen...se mi zdi, da sem pretumasta ...enkrat sem ga hotela naštudirat...pa je bilo težkoooooooooooo Kje ga pa rešujeta?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:04:23
|
|
|
|
petarda
|
Razumem... Midve se lahko gledava tudi preko navadne kamere na telefonu...ne rabiva iPhona ....je pa res slika malo slabša
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:05:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Razumem... Midve se lahko gledava tudi preko navadne kamere na telefonu...ne rabiva iPhona ....je pa res slika malo slabša aja...ko sem jaz v mestu...ker v BV mi ne potegne signal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:06:39
|
|
|
|
*bubi*
|
običen soduku je že... mimo Imam enega fajn naloženega na Androidu, so različne mreže in različne dodatne zahteve. Sicer pa so mi fajn tudi druge "Japonske mislene igre", tole pa si recimo privoščim vsake štiri mesece Evo, glih za RD bom imela darilo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:08:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kak to misliš kje? V postelji, doma, v službi na računalniku, ... Pa saj je ful enostavno. Samo tehniko moraš najti midve se danes NIČ ne zastopiva ....ala....gremo spat!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:11:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* običen soduku je že... mimo Imam enega fajn naloženega na Androidu, so različne mreže in različne dodatne zahteve. Sicer pa so mi fajn tudi druge "Japonske mislene igre", tole pa si recimo privoščim vsake štiri mesece Evo, glih za RD bom imela darilo Jaoooo bubi...ti pa imaš želje.... ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:13:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sudoku samurai, plus, x, ...to misliš? po moje misli Futushiki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:13:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Kje in kdaj to rešujem? Tole papirnato verzijo običajno zvečer pred spanjem, namesto knjige.... če ne padem dol Na telefonu pa ko mi je dolgcajt... zadnje čase bolj redko. No, take miselne igre je še ena stvar, za katero si želim, da bi pritegnile tudi moja otroka. Ah, ja, jaz sem bila vedno za logiko in te stvari. No, en fin način so igre Think Fun... imamo že nekaj verzij (bolj jaz kot otroka ), pa vidim, da so še mladini zanimive.... če že moram zamotit dijake na avtobusu recimo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:14:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sudoku samurai, plus, x, ...to misliš? ja, take in podobne variante
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:15:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kje in kdaj to rešujem? Tole papirnato verzijo običajno zvečer pred spanjem, namesto knjige.... če ne padem dol Na telefonu pa ko mi je dolgcajt... zadnje čase bolj redko. No, take miselne igre je še ena stvar, za katero si želim, da bi pritegnile tudi moja otroka. Ah, ja, jaz sem bila vedno za logiko in te stvari. No, en fin način so igre Think Fun... imamo že nekaj verzij (bolj jaz kot otroka ), pa vidim, da so še mladini zanimive.... če že moram zamotit dijake na avtobusu recimo To si pa tudi jaz...ker mi prav manjka tole...res...se počutim glupa ... Kako pa se igra Think Fun? Kje? S čim?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:16:13
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pa da še zaključim: kljub temu, da imam take stvari zelo rada, NE TOLERIRAM reševanja Sudukoja med poukom Lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:17:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda To si pa tudi jaz...ker mi prav manjka tole...res...se počutim glupa ... Kako pa se igra Think Fun? Kje? S čim? To je ena firma igrač, dobi se povsod med igračami. http://www.thinkfun.com/ Bubiju sem kupila tortice.... neke vrste otroški suduko
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:17:54
|
|
|
|
petarda
|
No evo...sem mislila, da me boš vsaj malo razsvetlila .... Lahko noč...grem tudi jaz...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 22:18:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda To si pa tudi jaz...ker mi prav manjka tole...res...se počutim glupa ... Kako pa se igra Think Fun? Kje? S čim? To je ena firma igrač, dobi se povsod med igračami. http://www.thinkfun.com/ Bubiju sem kupila tortice.... neke vrste otroški suduko Bom pogledala, hvala. Lepo spi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?