Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.11.2011 20:48:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
zdaj sem pa do ponedeljka doma za jutri bi prosila malo stisnjenih pestk - se grem nekaj dogovarjat, pa če bi uspelo bi bila zelo vesela.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.11.2011 21:56:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Domov prišla utrujena..... pol pa še otroka in niso hoteli jesti lešnikove omake, ki sem jo naredila zraven njokov Drgač pa...lešnikova omaka in njoki .... Na kateri hrib(ček) ste pa to šli? A ko greste kam na izlet vedno ti voziš? Meni je pa danes ena oseba zjutraj dvignila pritisk na 300... ...joj, kak ne maram, ko se nekdo vtikuje vate, da s tem preganja svoj dolgčas....grrrrrrrrrrrrrrrr...sem pa bila jasna in upam, da bo zdaj nekaj časa mir ...čeprav mi je po eni strani žal, da sem tako reagirala....samo jaz res nisem tip, ki bi se ob kakih zame neprimernih pripombah samo leseno nasmejala, čeprav vem, da bi si s tem olajšala marsikatero situacijo ali pa ohranjala nek "odnos"....samo jaz takih "odnosov" nočem imeti ....mah...in potem premišljujem, če sem z leti postala netolerantna, pa mi lubi pravi, da sem taka odkar me pozna ...in da ga včasih zmoti in bi raje videl, da bi se leseno nasmejala in šla dalje aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....samo to potem nisem jaz Ada...zate ...resnično upam, da ti uspe, pa karkoli si si že zadala...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.11.2011 22:55:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drgač pa...lešnikova omaka in njoki .... ja, v bistvu je smetanova omaka (mal mascarponeja ne sme not manjkat ) z lešniki (fino mletimi) Na kateri hrib(ček) ste pa to šli? Kepa A ko greste kam na izlet vedno ti voziš? po spletu okoliščin, čeprav nima prepovedi vožnje, na družinskih izletih vedno jaz vozim Petarda meni se zdi prav, da osebi poveš kar ti leži na duši. Ne maram hinavskih ritoliznikov.... Tko da jaz sem s tabo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 7:47:58
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Danes pa malo počivamo, ne? S petarditom bova malo razmišljala o njegovih vabilih, pa o torti, povabljencih... Junior je tudi ostal doma, tak da bo veselo Ampak kavico pa še lahko v miru spijem, ne? Smo vstopili v naš mesec .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 10:46:28
|
|
|
|
Paštetka
|
M bi rada za RD kupila mikroskop. A ve katera kje se da to kupiti? Pa da ne bodo glih kakšna jajca, profesionalnega pa tudi ne rabimo. Ali pa kakšen globus?
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 2.11.2011 10:47:45 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 11:55:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka M bi rada za RD kupila mikroskop. A ve katera kje se da to kupiti? Pa da ne bodo glih kakšna jajca, profesionalnega pa tudi ne rabimo. Ali pa kakšen globus? Globus bomo tudi mi kupili! Jaz sem ga pred leti kupila našemu stricu...je bil tak, da je služil tudi kot lučka...znotraj globusa je bila žarnica in se je fuuuul lepo videlo zvečer. Trgovina kjer sem ga kupila je zdaj že zaprta, bom pa pogledala v MK. No, mikroskop smo pa tudi kupili stricu, pa tudi ne profesionalnega, niti ne kako sranje, samo še zdaaaaaaaleč ni bil tako zanimiv kot globus, pa teleskop smo tudi kupili, pa tudi ni nobenega haska.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 16:01:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kakšen mikroskop in kje ste ga kupili? Povečava? hmmmmm me preveč vprašaš...je bilo to par let nazaj in nimam pojma. Lahko pa pogledam, ko bom naslednjič na vikendu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 18:03:50
|
|
|
|
ada2
|
hvala za pestke. zvem čez kake tri tedne kako in kaj, po vsej verjetnosti pa bo pozitivno aja, gre se pa nekaj za prizidek, v bistvu nič drastičnega, samo res bi bila vesela, če bi šlo skozi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 18:27:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, Hofer in/ali Lidl imata občasno v ponudbi mikroskop. Preveri, če je kje še kakšna zaloga. Kakšen točno je, ne vem, vem pa, da se poveže z računalnikom. Zdaj bo en v akciji, ki pa je samo za na računalnik. Drugače pa imaš mikroskope tudi med igračami, znamka KOSMOS, v Mullerju recimo ga imajo. Jaz otrokom česa bolj profi ne bi kupovala. (cena mislim da cca 40€, pa zdaj je še -20%) Globus pa mi je fuuuuuuul všeč interaktiven, ampak ne vem, če že obstaja slovenska verzija.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 18:33:05
|
|
|
|
*bubi*
|
TOLE Izbirate lahko med 7 jeziki: nemščino, angleščino, francoščino, italijanščino, španščino, portugalščino, japonščino in kitajščino Jaz jih tukaj sicer 8 naštejem, ampak slovenščine žal ni To bi se še jaz igrala http://www.oregonscientific.com/smartglobe/ samo cena mi ni všeč Pa zdi se mi, da obstaja ena podobna varianta tudi pri nas... neke živali so in je na tak interaktiven način narejeno.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 2.11.2011 18:37:04 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 18:37:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Go, Ada, go
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 20:05:42
|
|
|
|
petarda
|
U bubi...tale globus je pa ...cena je pa .... nam bo kar zadostoval tale recimo:
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 20:08:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Dosti vikendov ravno nimamo več saj grem lahko med tednom na vikend ...samo danes mi ni ratalo. Se mi pa zdi, da je bil kupljen v Mullerju. Ni pa tista varianta za priklop na računalnik...za to šele danes prvič berem da sploh obstaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 20:13:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ni pa tista varianta za priklop na računalnik...za to šele danes prvič berem da sploh obstaja eni so takšni, da niti nimajo svojega okularja in se direktno na računalniku gleda. Eni pa imajo možnost USB povezave, tako da lahko sliko preneseš in shraniš. Je babi že enkrat rekla, da bi bubiju kupila, ampak se mi zdi še prezgodaj. Gledal je že skozi mikroskop na otroških delavnicah, pa itak ne ve, kaj mora gledat . Kaj šele da bi sam znal kaj naredit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.11.2011 21:18:34
|
|
|
|
petarda
|
Na drugi povezavi tudi jaz, prvo poglej .... Lahko noč....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.11.2011 6:45:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Gremo ...še današnji dan moramo izkoristit, potem se bo skisalo , ob naslednjem lepem vremenu pa ne verjamem, da bo še možen obisk visokogorja (vsaj ne za amaterje ).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.11.2011 7:15:24
|
|
|
|
petarda
|
Lepo se imejte Nina Petardito ima pa danes plavalni tečaj in je ves vesel, da bo videl, če še zna plavat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.11.2011 8:20:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz na tem linku od bubi, vidim samo zeleno podlago in nekaj napisano. počakajta, da se naloži... je predstavitev izdelka, ampak dolgo nalaga
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.11.2011 8:21:22
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda, teden se izteka - kaj pa je z našo kavico?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.11.2011 8:22:01
|
|
|
|
*bubi*
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
zaščita med menstruacijoBilliKakšno higiensko zaščito uporabljate med menstruacijo?vložke (
65%)
tampone (
29%)
menstrualno skodelico (
5%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!