Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 10:23:32
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ravno ta petek je prinesel test kjer so bile narisane slikice, oni so pa spodaj morali napisati toliko črtic, kolikor zlogov vsebuje beseda. In moje dete je pri kolesu naredilo 3 črtice, ker doma rečemo bi-cik-lin in ne kolo . Ta je dobra!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 10:26:19
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Uršaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....slikice! Od krsta? Si bom vzela čas.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 11:31:32
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas nič novega. Prve počitnice se počasi iztekajo. Imeli smo zabavo za noč čarovnic-nočni pohod z baterijo-je bilo še mene strah, malo kostumov, jedli smo črve-bonbone, naredili bučo in s povojem pajkovo mrežo po celi kuhinji. Ta večja dva sta šla včeraj k babici na počitnice. Jaka ima v ponedeljek kontrolo, da bodo povedali kako naprej. Upam samo, da ne bo ostal notri in bo RD padel v vodo. Nisem še nič vabil pošiljala ravno zaradi tega.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 11:46:13
|
|
|
|
Urša
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 11:48:15
|
|
|
|
Urša
|
Pa še ena slikica vseh treh:))
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 12:16:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Lepi, lepi, lepi,.... Urša zelo zelo fletna družin(ic)a ste
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 14:54:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Lepi, lepi, lepi,.... Urša zelo zelo fletna družin(ic)a ste Podpis Še moj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 15:11:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Današnji dan izkoristili za piškotkanje . Zdaj pa Anže na trening, mi2 s Tino pa en krog aktivne hoje , da mal zmigava rit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 17:06:50
|
|
|
|
petarda
|
Urša zeloooo ste lepi, čeprav mi tistih slikic od krsta noče odpreti, ker imam prešvoh povezavo ...tista, ko so pa vsi trije tvoji srčki...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 17:07:46
|
|
|
|
petarda
|
Bubi...nič ne bo s kavico ... razen, če na morju piha burja...grem zdaj takoj prečekirat vreme
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 17:25:20
|
|
|
|
petarda
|
Ne bo burje, jugo bo...ta nam pa ne pride do živega ....gremo še pospravit in zaključit letošnjo sezono.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 18:23:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ne bo burje, jugo bo...ta nam pa ne pride do živega ....gremo še pospravit in zaključit letošnjo sezono. saj vam privoščim. Bo že priložnost za kavico
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 20:13:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ne bo burje, jugo bo...ta nam pa ne pride do živega ....gremo še pospravit in zaključit letošnjo sezono. saj vam privoščim. Bo že priložnost za kavico A zbira kateri novembrček čokoladice Dinozavri? Mi smo kupili komplet s kartami, komaj pogruntali kako se špila, zdaj pa že dva dni špilamo kot nori . Sta bila še strica na počitnicah in se mi zdi, da sta komaj čakala, da gresta domov ...petardito je čist navdušen
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 21:00:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobili dva kompleta praznih kart pri otroškem meniju, čokoladic pa še nismo začeli kupovat. Bo treba nabavit. Sicer pa se menda da igrat tudi če niso polepljene karte, samo je potem dolgčas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.11.2011 21:02:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobili dva kompleta praznih kart pri otroškem meniju, čokoladic pa še nismo začeli kupovat. Bo treba nabavit. Sicer pa se menda da igrat tudi če niso polepljene karte, samo je potem dolgčas Nič ni dolgčas! Pri katerem otroškem meniju?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.11.2011 7:07:22
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Lepi, lepi, lepi,.... Urša zelo zelo fletna družin(ic)a ste Podpis Še moj in moj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.11.2011 7:13:05
|
|
|
|
ada2
|
mi smo se pa včeraj kopali v bio termah in se tako namatrali, da je miha celo prosil, da gremo domov res, da je bil skoraj 4 uri aktiven v vodi, plaval, skakal.... zdaj imam še vikend fraj, pa karto za terme cel vikend (službena karta) in zna se zgoditi, da ponovimo še v nedeljo. ali pa mi2 z sama .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.11.2011 8:37:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ada, kako velik pa je notranji del v biotermah? Imajo otroški bazen posebej? Saj menda se niste zunaj kopali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.11.2011 8:39:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pri katerem otroškem meniju? Intersparova restavracija. Vedno je bila kakšna igračka zraven, trenutno pa delijo škatlico kart in eno čokoladico. Marketinška finta, samo da bi čokoladice kupoval Škoda, da nisi kak dan prej napisala, da je fajn... bi z bubijem sprobala, ko sva imela 2x 7 ur čisto za sebe
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.11.2011 9:08:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pri katerem otroškem meniju? Intersparova restavracija. Vedno je bila kakšna igračka zraven, trenutno pa delijo škatlico kart in eno čokoladico. Marketinška finta, samo da bi čokoladice kupoval Škoda, da nisi kak dan prej napisala, da je fajn... bi z bubijem sprobala, ko sva imela 2x 7 ur čisto za sebe Če smo pa šele dva dni nazaj to nabavili. Lepo se imejte punce moje...se tipkamo v nedeljo zvečer.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.11.2011 12:44:01
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! Ada, kako velik pa je notranji del v biotermah? Imajo otroški bazen posebej? Saj menda se niste zunaj kopali nee, notri smo se kopali - zunanji so prazni - razen enega. notri je pa en velik topli zaviti, en srednji malo hladnejši, ampak še vedno prijeten, mali otroški in en topli manjši...pa še whirpool.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.11.2011 18:09:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Moram še nas malo dvigniti... ta Mae je vsem teme zagnojila Sorry, ampak toliko viška pa res nimam, da bi novembra kupovala oblačila za poletje. In to je res super truper akcija (ja, klik od mene pa je le dobila )
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.11.2011 7:36:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moram še nas malo dvigniti... ta Mae je vsem teme zagnojila Sorry, ampak toliko viška pa res nimam, da bi novembra kupovala oblačila za poletje. In to je res super truper akcija (ja, klik od mene pa je le dobila ) jah, ne maram takega undercover oglaševanja , tako da niti po pomoti ne kliknem Danes bo zgleda malo bolj prijazno vreme kot včeraj tako da bo za izkoristit... ...pol imam konec dopusta do hm mislim da zimskih počitnic (februarja)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.11.2011 7:38:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša držim pesti da jutri z J izvesta kako spodbudno novico in ne bo treba po vsej sili še enkrat pod nož .
|
|
|
Savnanje..noname..Ali nosečnica lahko hodi v savne?Da (
20%)
Ne (
65%)
Ne vem (
15%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!