Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.10.2011 13:38:21
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka petardito in junior bi lahko gledala risanke od jutra do večera po mojem ... Kaj pa knjigice? Al pa kake igrice ročne...ala tetris? ....iPad mu tudi ne zaleže? Gledanje starih slikic in pripovedovanje starih zgodbic? Pol pa res več nimam idej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.10.2011 13:40:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* besedne igre - naj išče rime, asociacije, sopomenke, našteva po skupinah ali poišče nadpomenko. Tega se sicer na da igrat dolgo časa skupaj, pa seveda moraš ti sodelovat, ampak za kakšno minutko pregnat pa je. ali pa išče nasprotja. To se mi imamo po poti v avtu, kadar ne gremo s kombijem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.10.2011 13:47:49
|
|
|
|
Paštetka
|
Ja, saj bi on tudi gledal risanke. Vmes bi šel se malo zdivjat, pa spet risanke. Problem je, ker mu je že vse dosadno, tečno, na živce mu gre, zakaj mora ležati. Pri babici je trenutno, ker sem imela vmes neke obveznosti, tako, da nima IPada. Pa tudi Ipad, je k večjemu za kakšne pol ure, ker se hitro vsega naveliča. Tele s črko so fajn za zamotit, ampak ti čez 10 minut pride že vrh glave Tetrisa pa nimamo. Zdaj z dedkom iz testa delata hišo. On leži in svaljka, dedi jo zlaga, potem se pa seveda otrok prepira, da spet ni dal na dobro mesto testa, da si je on zamislil tam . Pa je šele nekaj ur minilo. Bog pomagaj kaj bo ponoči, ko se bo spočil in ne bo mogel ležati in spati. Babica ga itak carta. Kaj bo jutri, pa do srede. Po moje se mi bo ravno A ima še katera vrtiljak, da mu ga obesim nad posteljo
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 28.10.2011 13:49:15 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.10.2011 20:35:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uh Paštetka nič fovš , pa tud nimam nobenega pametnega predloga kaj še početi v ležečem položaju . Si niti ne predstavljam, kako bi moja2 prepričala v ležanje, sploh če se bi počutila OK
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 7:24:44
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Pa so šli tudi naši načrti po vodi... Junior je včeraj zvečer fasal vročino...zdaj pa upam na kako enodnevno virozo .... Lubi in petardito sta že odšla na vikend, popoldne bomo doma, zvečer pa mami metlo v roke in prelet čez mesto ....upam, da junior ne bo imel kake hude vročine, ker v nasprotnem bom itak doma...bi mi bilo nekako hudo, da jaz feštam, on pa doma čist bogi...pa čeprav vem, da je v dobrih rokah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 7:51:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Junior ...sicer pa mamica čarovnica bi lahko poskusila kak svoj zvarek zvarit, da bi mu pomagal Nam so tudi šli načrti po vodi - zbolel je , sama z obema otrokoma pa ne bom rinila na 2500 nmv , saj poleti ne bi bilo panike, v snegu se pa ne upam hecat . No bomo pa naredili en malo daljši "nižinski" izlet
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 8:49:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj pa jaz zdaj to berem? za vse. Upam, da moja dva nista v društvu, moram preverit, kako so spali pri babici
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 15:30:20
|
|
|
|
petarda
|
Že doooolgo časa mi nekaj računalnik šteka in ne morem naredi vabil na krst in rojstni dan s pomočjo immikimi. .. naredim lahko, shranit mi pa potem noče . No, sem pa zdaj naredila s pomočjo programa, ki mi ga je enkrat predlagala bubi vabilo na krst. In je super izpadlo, sem zadovoljna ....na FB pokukajte kako zgleda, mogoče predlagate kak popravek... Zdaj moram pa samo še za petardita nekaj sčarat, da ne bo prikrajšan.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 16:55:34
|
|
|
|
ada2
|
tako, mi smo en grob danes obrajtali, je vzelo skoraj cel dan, od tega skoraj 4 ure vožnje tja in sem..... zvečer pa šibam v rakičan na obletnico srednje šole.... paštetka, če se izkaže, da so sošolci postali zateženi a si boš utrgala čas za kavo? al pa čaj, glede na to, da bo pozno? drugače pa za bolančke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 18:07:43
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tako, mi smo en grob danes obrajtali, je vzelo skoraj cel dan, od tega skoraj 4 ure vožnje tja in sem..... zvečer pa šibam v rakičan na obletnico srednje šole.... paštetka, če se izkaže, da so sošolci postali zateženi a si boš utrgala čas za kavo? al pa čaj, glede na to, da bo pozno? drugače pa za bolančke Ti, kar pokliči
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 18:16:28
|
|
|
|
Paštetka
|
Petarda, nina kako ste? Evo, pri nas je zgleda povečana doza antibiotika prijela. M je že veliko, veliko boljše. Hodi lahko, vendar še ima zelo majhne bolečine ob hoji. Oč več pa hvala bogu ne šepa. Tako, da sem mu ravno malo istregla, da se po stanovanju malo razmiga . Saj revček ne more zdržat v postelji. S sestrico ravno delata šotor . Sem razmišljala, da če bo jutri še boljše, bi ga naložila v voziček in šla malo z njim na noč čarovnic, ko se je tako veselil prireditve. Seveda ne bo ponoči, ampak po kosilu bi šli. Kaj pravite? Malo me skrbi, vendar se mi zdi, da bi mu dobro delo. Ker je prav žalosten, ko je skoz ne samo noter, ampak v postelji.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 29.10.2011 18:17:31 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 18:39:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, nina kako ste? Evo, pri nas je zgleda povečana doza antibiotika prijela. M je že veliko, veliko boljše. Hodi lahko, vendar še ima zelo majhne bolečine ob hoji. Oč več pa hvala bogu ne šepa. Tako, da sem mu ravno malo istregla, da se po stanovanju malo razmiga . Saj revček ne more zdržat v postelji. S sestrico ravno delata šotor . Sem razmišljala, da če bo jutri še boljše, bi ga naložila v voziček in šla malo z njim na noč čarovnic, ko se je tako veselil prireditve. Seveda ne bo ponoči, ampak po kosilu bi šli. Kaj pravite? Malo me skrbi, vendar se mi zdi, da bi mu dobro delo. Ker je prav žalosten, ko je skoz ne samo noter, ampak v postelji. Še malo, pa se začnem rihtat za ven Hmmm...za vas pa ne vem, kaj bi ti svetovala, ker nimam pojma o vaši težavi. Samo, če bi s tem riskirala, da se mu spet poslabša ali ponovi....potem jaz nebi šla...vas pa razumem kako vam je...tudi mi smo danes težko zdržali notri. Sploh mini je naporen, rabi pozornost 100/h.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 18:44:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda No, sem pa zdaj naredila s pomočjo programa, ki mi ga je enkrat predlagala bubi vabilo na krst. In je super izpadlo, sem zadovoljna ....na FB pokukajte kako zgleda, mogoče predlagate kak popravek... Lušno, sploh s temi očkami. Jaz bi ti predlagala en popravek, ampak ne na glas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 18:45:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ti, kar pokliči A to je v skladu s pravilom, da pred kar vejica skače?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 19:05:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ti, kar pokliči A to je v skladu s pravilom, da pred kar vejica skače? hehe hehe.... Ampak bubi ti jo pa res sekiraš...bo zdaj reva že pred vse vejice dajala ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 19:07:05
|
|
|
|
*bubi*
|
malo heca mora bit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 19:46:07
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj je pa še mini fasal vročino.... Zdaj pa res ne morem it... nebi imelo smisla.........
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 20:11:15
|
|
|
|
*bubi*
|
pa kaj se to dogaja?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 20:18:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj je pa še mini fasal vročino.... Zdaj pa res ne morem it... nebi imelo smisla......... koliko pa ima vročine? 38,9° ...zdaj sem mu dala Daleron in je šel spat...samo vseeno ne grem, sem že odpovedala... je šel zdaj po nov termometer, ker sem danes še termometer zgubila, ga ne najdem pa če me ubiješ...sem si ga sposodila od svakinje, pa ga tudi rabi nazaj, ker ima nečakinja tudi vročino...no lubi je nabavil nekaj zvarkov in pripomočkov, pa pravi, da bova čarnovnice preganjala kar doma ....saj tudi to bo lušno ....samo upam, da se jutri zadeve normalizirajo, da bomo lahko vsaj pojutrišnjem kam šli ....saj vem....utopija.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 21:32:18
|
|
|
|
*bubi*
|
moja škratka pa sta zdaj zaspala v moji postelji saj ne vem, če ne bi šla kar v bubijevo spat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 22:14:24
|
|
|
|
petarda
|
Nov termometer...NE DELA ... Sva z lubijem ugotovila, da so neke žičke odtrgane in sem mu lepo rekla naj ga pusti in gre drugega iskat, tega bomo pa jutri reklamirali. Se mu ni dalo iti po novega in je najprej pol ure iskal starega, potem pa se je odločil, da bo tega probal zlotat...itak ni nič naredil, pa še reklamirat ga ne moremo več ....no in zdaj je šel po novega...upam, da bo delal....evo....kako preganjamo čarovnice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 22:31:59
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* moja škratka pa sta zdaj zaspala v moji postelji saj ne vem, če ne bi šla kar v bubijevo spat Enako. S tem, da je mož v sinovi, jaz bom pa najbrž šla v hčerino. Samo moram počakat, da še malemu antibiotik dam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?