Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.10.2011 23:28:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Lotat se je spravil termometer That's why I married him..
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.10.2011 9:01:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Lotat se je spravil termometer That's why I married him..
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.10.2011 9:02:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Če se ne bi prestavila ura, bi me bilo sram povedat, do kolikih smo spali Ja, očitno je moje pritoževanje zadnjič pomagalo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.10.2011 9:18:00
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Bubi vam privoščim. Jaz nisem spala nič...mini je celo noč nekaj jamral....kot bi ga kaj bolelo (zobek, ušesi?) ali pa bi imel kupček... Jokal nič, jamral skoz, se premetaval....ma bogi je bil .... Sta pa zdaj vsaj brez vročine oba, ponoči nismo dajali nič...upam, da tako ostane
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.10.2011 11:02:02
|
|
|
|
ada2
|
mene je pa skoraj sram povedat ob kolkih sem domov prišla sem pa od rakičana do ormoža srečala 4 avte, od tega sta bila 2 taksija in 1 policija. ok, res, da sem šla "čez brege", pa vseeno 40 minut vožnje je pa le bilo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.10.2011 12:27:55
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mene je pa skoraj sram povedat ob kolkih sem domov prišla sem pa od rakičana do ormoža srečala 4 avte, od tega sta bila 2 taksija in 1 policija. ok, res, da sem šla "čez brege", pa vseeno 40 minut vožnje je pa le bilo Kaj zdaj si komaj prišla? Petarda Mi smo se odločili, da ostaneo doma. Ne bomo riskirali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.10.2011 20:45:35
|
|
|
|
ada2
|
neee, doma sem bila ob 3 no, mi smo pa bili na gradu na goričkem danes in je bilo kar zanimivo, samo nas je začelo zebst v noge, pa smo raje šli, tako nismo videli kako so čarovnico sežgali. so pa bile druge stvari zelo zanimive.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.10.2011 21:14:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 neee, doma sem bila ob 3 ko je bila prvič 3 ura ali ko je bila drugič tri ura?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.10.2011 22:10:26
|
|
|
|
petarda
|
Danes sem prvič gledala Misijo Evrovizija.....čist navdušena nad Klemnom in Rickyem ...pa tisti dvojčici sta mi takoooooooo všeč....a gleda še katera? A letos ne bo klasične Eme?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.10.2011 22:45:21
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka kako preživljate ure v postelji? S čim se M zamoti? Nekaj časa sem spremljala tvojo temo o tem in se mi je tista skrivnostna škatla dopadla...no, danes smo priredili tak mini pet članski čarovniški žur in sem uporabila to idejo, samo sta se petardito in junior hitro naveličala...bolj zanimivo jima je bilo jest medvedke Pom bear s kitajskimi palčkami ... Očitno je bilo preveč novosti za en dan (čarovniški napitek, čarovniške besede, čarovniške kazni...fuuuul sta uživala )...bomo pa škatlo še kdaj uporabili v čisto samostojni igri. Drugače pa smo zdravi...danes ni imel nihče vročine...od včeraj zvečer pravzaprav ....upam na mirno noč in lep jutrišnji dan, da se malo nadihamo zraka...smo kot ene muhe drgač tu notri... Nočkaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.10.2011 7:48:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tole sem danes pekla mmmmmmmm Jaz imam s peko še vedno velike probleme. vse bi morala sama "pospravit"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.10.2011 7:49:53
|
|
|
|
*bubi*
|
In še ena kavica za dobro jutro: ne vem, če bi jo upala spit Bi raje tako:
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 31.10.2011 7:50:59 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.10.2011 18:04:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Lotat se je spravil termometer That's why I married him.. bravo Tu pa še mojga prekaša Zdaj vsaj vem, kdaj se bova poročila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.10.2011 18:11:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda me veseli da ste zdravi , Paštetka M se tudi verjetno dobro počuti , če si spraševala če bi ga že ven peljala . Ada, tvoji so očitno zdravi, ko ga uspeš takole žurat okrog , Bubi vi pa tudi upam da uživate skupne počitnice in ti želim, da ti uspe "imeti kak dan frej" . Moj se je pozdravil , včeraj sem še jaz nekaj malo zakuhala, a sem danes že OK Danes smo ujeli prekrasen dan na bližnjem hribu, kjer smo se martinčkali pri ca 25° Če bi imeli s seboj več malice, bi pravgotovo gor ostali še dlje . Jutri bomo pravgotovo tudi izkoristili toplotno inverzijo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.10.2011 18:23:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, samo je res lepo zadnje dni... vsaj ko je sonček, je zelo prijetno zunaj. Mi smo tudi občudovali barve jeseni na dvorišču Potem, ko smo cel dopoldan zapravljali pri sosedih Jutri gremo pa na drug konec Slovenije, si tudi obetamo nekaj sončka, pa upam da ne bo vetra.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.10.2011 20:07:01
|
|
|
|
petarda
|
Samo so res noro lepe te barve jeseni ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.10.2011 23:06:11
|
|
|
|
petarda
|
Pravkar je moj bratranček prvič postal očka , moja najboljša teta pa prvič babica ....moja najboljša sestrična pa prvič teta ....iiiii...škoda, ker se ne morem teleportirat v Izolo zdajle.....jutri mi pa izlet ne uide
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.11.2011 7:42:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Petarda vidim, da vas čaka vesel dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.11.2011 8:13:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pravkar je moj bratranček prvič postal očka , moja najboljša teta pa prvič babica ....moja najboljša sestrična pa prvič teta ....iiiii...škoda, ker se ne morem teleportirat v Izolo zdajle.....jutri mi pa izlet ne uide pa verjetno ni glih več bratranček?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.11.2011 14:12:06
|
|
|
|
Paštetka
|
Hvala vsem za skrb. M je res že boljše. Danes smo šli celo na na grobove. Bolečino začuti še le ob kakšnem hitrem zasuku noge. Itak, da po njegovem je čisto zdrav in da ne more razumeti, kaj pomeni počivati. Čemu? No, jutri itak greva zjutraj dat kri in potem k zdravniku. Petarda, midva tudi gledava Misija Evrovizija. Nama je tudi zelo všeč.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.11.2011 14:13:19
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pravkar je moj bratranček prvič postal očka , moja najboljša teta pa prvič babica ....moja najboljša sestrična pa prvič teta ....iiiii...škoda, ker se ne morem teleportirat v Izolo zdajle.....jutri mi pa izlet ne uide Čestitke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.11.2011 20:26:58
|
|
|
|
ada2
|
pozdravljene zabušantke jaz sem danes oddelala svojih 12 ur, zdaj sem pa do ponedeljka doma za jutri bi prosila malo stisnjenih pestk - se grem nekaj dogovarjat, pa če bi uspelo bi bila zelo vesela.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.11.2011 20:45:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uh, danes smo imeli pa zelo psihično obremenjujoč izlet . Najprej... z avto po gozdni cesti, ki je polovico poti na eni strani totalno prepadna, seveda ozka,.... naprej gor pa na nekaj mestih zaradi razritosti komaj prevozna, enkrat sem celo zakopala in morala vzvratno in ponoviti vzpon ... totalno utrujena po ca 10 kilomertih , nakar mi še na eni zadnjih serpentin, ko sem motala mal naprej mal nazaj ugasne avto in noče več vžgati . Niti glasu ni dal od sebe Po dveh cigaretih in ugibanju le kako bo kamion asistenčnega centra prišel tja gor (med drugim bi morali požagati nekaj smrek, ki so bile prebrnjene na(d) cesto) je v zadnjem poskusu pred klicom le vžgal . No pa smo ga vseeno pustili kar tam, "da se ohladi" in jo peš mahnili naprej . Aja, tako daleč smo rinili z avtom, ker bi nam peš ta del poti vzel vsaj 3 ure in bi bilo z načrtovanima še 2 urama do vrha čistpreveč . Pridemo do načrtovanega izhodišča... in kmalu ugotovimo, da je pot, ki sva jo z imela v krasnem spominu in jo "pred mnogimi leti" večkrat prehodila, totalno izpostavljena (na eni strani gloooobok prepad), tako da smo po dobri uri in pred nevarnim prečenjem nezavarovanim niti z jeklenico odnehali. OK sem vedela, da nas čakata ena 2 nevarna dela, a da je praktično cela pot taka . Sposobna bi bila jokati od strahu in skrbi za varno vrnitev. Res ne vem kako sem morala biti v "mladih letih" tako neodgovorna, mogoče brezbrižna da mi je pot ostala v lepem spominu , niti malo ne tako nevarna kot je, ker mislim, da me tale hrib niti same ne bo več videl (no mogoče edino iz avstrijske smeri, kjer se menda da skoraj v mašnih čeveljcih gor pridet ). Z avto se mi pot navzdol ni zdela tako strašljiva , čeprav sem se za volan usedla s slabim občutkom . Domov prišla utrujena..... pol pa še otroka in niso hoteli jesti lešnikove omake, ki sem jo naredila zraven njokov
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?