|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
29.10.2011 23:28:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Lotat se je spravil termometer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

That's why I married him.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
30.10.2011 9:01:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Lotat se je spravil termometer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

That's why I married him.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
30.10.2011 9:02:45   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Če se ne bi prestavila ura, bi me bilo sram povedat, do kolikih smo spali user posted image

Ja, očitno je moje pritoževanje zadnjič pomagalo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
30.10.2011 9:18:00   
petarda
Dobro jutro user posted image

Bubi vam privoščim. user posted image  Jaz nisem spala nič...mini je celo noč nekaj jamral....kot bi ga kaj bolelo (zobek, ušesi?) ali pa bi imel kupček... Jokal nič, jamral skoz, se premetaval....ma bogi je bil user posted image .... Sta pa zdaj vsaj brez vročine oba, ponoči nismo dajali nič...upam, da tako ostane user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
30.10.2011 11:02:02   
ada2
mene je pa skoraj sram povedat ob kolkih sem domov prišlauser posted image

sem pa od rakičana do ormoža srečala 4 avte, od tega sta bila 2 taksija in 1 policija. ok, res, da sem šla "čez brege", pa vseeno 40 minut vožnje je pa le bilouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
30.10.2011 12:27:55   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mene je pa skoraj sram povedat ob kolkih sem domov prišlauser posted image

sem pa od rakičana do ormoža srečala 4 avte, od tega sta bila 2 taksija in 1 policija. ok, res, da sem šla "čez brege", pa vseeno 40 minut vožnje je pa le bilouser posted image

Kaj zdaj si komaj prišla?
user posted image

Petarda user posted image
Mi smo se odločili, da ostaneo doma. Ne bomo riskiraliuser posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
30.10.2011 20:45:35   
ada2
user posted image

neee, doma sem bila ob 3user posted image

no, mi smo pa bili na gradu na goričkem danes in je bilo kar zanimivo, samo nas je začelo zebst v noge, pa smo raje šli, tako nismo videli kako so čarovnico sežgali. so pa bile druge stvari zelo zanimive.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
30.10.2011 21:14:23   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image

neee, doma sem bila ob 3user posted image

ko je bila prvič 3 ura ali ko je bila drugič tri ura? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
30.10.2011 22:10:26   
petarda
Danes sem prvič gledala Misijo Evrovizija.....čist navdušena nad Klemnom  in Rickyem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa tisti dvojčici sta mi takoooooooo všeč....a gleda še katera? A letos ne bo klasične Eme?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
30.10.2011 22:12:29   
petarda
Tole sem danes pekla

http://www.kulinarika.net/recepti/12619/sladice/cokoladno-mascarponejeve-kocke/

Enostavno, hitro in mmmmmmmmmmmmmmm....dobro! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
30.10.2011 22:45:21   
petarda
Paštetka kako preživljate ure v postelji? S čim se Muser posted image  zamoti?

Nekaj časa sem spremljala tvojo temo o tem in se mi je tista skrivnostna škatla dopadla...no, danes smo priredili tak mini pet članski čarovniški žur user posted image  in sem uporabila to idejo, samo sta se petardito in junior hitro naveličala...bolj zanimivo jima je bilo jest medvedke Pom bear s kitajskimi palčkami user posted image user posted image user posted image user posted image ... Očitno je bilo preveč novosti za en dan (čarovniški napitek, čarovniške besede, čarovniške kazni...fuuuul sta uživalauser posted image )...bomo pa škatlo še kdaj uporabili v čisto samostojni igri. user posted image

Drugače pa smo zdravi...danes ni imel nihče vročine...od včeraj zvečer pravzaprav user posted image ....upam na mirno noč in lep jutrišnji dan, da se malo nadihamo zraka...smo kot ene muhe drgač tu notri...

Nočkaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
31.10.2011 7:48:46   
*bubi*

Tole sem danes pekla

mmmmmmmm

Jaz imam s peko še vedno velike probleme. user posted image user posted image user posted image  vse bi morala sama "pospravit" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
31.10.2011 7:49:53   
*bubi*
In še ena kavica za dobro jutro:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem, če bi jo upala spit user posted image

Bi raje tako:
user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 31.10.2011 7:50:59 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
31.10.2011 18:04:44   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Tu pa še mojga user posted image prekaša user posted image user posted image user posted image Zdaj vsaj vem, kdaj se bova poročila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
31.10.2011 18:11:36   
NinaŠ
Petarda me veseli da ste zdravi user posted image user posted image user posted image , Paštetka M se tudi verjetno dobro počuti user posted image user posted image user posted image , če si spraševala če bi ga že ven peljala user posted image . Ada, tvoji so očitno zdravi, ko ga uspeš takole žurat okrog user posted image user posted image user posted image , Bubi vi pa tudi upam da uživate skupne počitnice user posted image user posted image user posted image in ti želim, da ti uspe "imeti kak dan frej" user posted image .
Moj user posted image se je pozdraviluser posted image user posted image user posted image , včeraj sem še jaz nekaj malo zakuhala, a sem danes že OK user posted image user posted image user posted image

Danes smo ujeli prekrasen dan na bližnjem hribu, kjer smo se martinčkali pri ca 25° user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če bi imeli s seboj več malice, bi pravgotovo gor ostali še dlje user posted image . Jutri bomo pravgotovo tudi izkoristili toplotno inverzijo user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
31.10.2011 18:23:47   
*bubi*
Joj, samo je res lepo zadnje dni... vsaj ko je sonček, je zelo prijetno zunaj. Mi smo tudi občudovali barve jeseni na dvorišču user posted image  Potem, ko smo cel dopoldan zapravljali pri sosedih user posted image

Jutri gremo pa na drug konec Slovenije, si tudi obetamo nekaj sončka, pa upam da ne bo vetra.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
31.10.2011 20:07:01   
petarda
Samo so res noro lepe te barve jeseni user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
31.10.2011 23:06:11   
petarda
Pravkar je moj bratranček prvič postal očka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moja najboljša teta pa prvič babica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....moja najboljša sestrična pa prvič teta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....iiiii...škoda, ker se ne morem teleportirat v Izolo zdajle.....jutri mi pa izlet ne uide user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
1.11.2011 7:42:03   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Petarda vidim, da vas čaka vesel dan user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
1.11.2011 8:13:01   
*bubi*

Pravkar je moj bratranček prvič postal očka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moja najboljša teta pa prvič babica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....moja najboljša sestrična pa prvič teta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....iiiii...škoda, ker se ne morem teleportirat v Izolo zdajle.....jutri mi pa izlet ne uide user posted image

user posted image

pa verjetno ni glih več bratranček? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
1.11.2011 14:06:44   
Paštetka

Tole sem danes pekla

http://www.kulinarika.net/recepti/12619/sladice/cokoladno-mascarponejeve-kocke/

Enostavno, hitro in mmmmmmmmmmmmmmm....dobro! user posted image

Petarda, jaz že 5. dan tole jem. Je tako dobro.... Mmmmmmm.... Sanjsko user posted image
Sem si izrezala srčke namesto krogcev. Shranišuser posted image jih lahko v zaprti plastični škatli. Čokolado pa imam kar v hladilniku in si potem samo polivam gor. Mmmmmm....
http://okusno.je/recept/dvojni-cokoladni-browniji
Čokoladna nebesa

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
1.11.2011 14:12:06   
Paštetka
Hvala vsem za skrb. Muser posted image je res že boljše. Danes smo šli celo na na grobove. Bolečino začuti še le ob kakšnem hitrem zasuku noge.
Itak, da po njegovem je čisto zdrav in da ne more razumeti, kaj pomeni počivati. Čemu?user posted image
No, jutri itak greva zjutraj dat kri in potem k zdravniku.

Petarda, midva tudi gledava Misija Evrovizija. Nama je tudi zelo všeč.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
1.11.2011 14:13:19   
Paštetka

Čestitke user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
1.11.2011 20:26:58   
ada2
pozdravljene zabušantkeuser posted image  jaz sem danes oddelala svojih 12 ur, zdaj sem pa do ponedeljka domauser posted image
za jutri bi prosila malo stisnjenih pestk - se grem nekaj dogovarjat, pa če bi uspelo bi bila zelo vesela.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
1.11.2011 20:45:42   
NinaŠ
Uh, danes smo imeli pa zelo psihično obremenjujoč izlet user posted image . Najprej... z avto po gozdni cesti, ki je polovico poti na eni strani totalno prepadna, seveda ozka,.... naprej gor pa na nekaj mestih zaradi razritosti komaj prevozna, enkrat sem celo zakopala in morala vzvratno in ponoviti vzpon user posted image ... totalno utrujena po ca 10 kilomertih user posted image , nakar mi še na eni zadnjih serpentin, ko sem motala mal naprej mal nazaj ugasne avto user posted image in noče več vžgati user posted image user posted image . Niti glasu ni dal od sebe user posted image user posted image Po dveh cigaretih in ugibanju le kako bo kamion asistenčnega centra prišel tja gor (med drugim bi morali požagati nekaj smrek, ki so bile prebrnjene na(d) cesto) je v zadnjem poskusu pred klicom le vžgal user posted image . No pa smo ga vseeno pustili kar tam, "da se ohladi" in jo peš mahnili naprej user posted image . Aja, tako daleč smo rinili z avtom, ker bi nam peš ta del poti vzel vsaj 3 ure in bi bilo z načrtovanima še 2 urama do vrha čistpreveč user posted image . Pridemo do načrtovanega izhodišča... in kmalu ugotovimo, da je pot, ki sva jo z user posted image imela v krasnem spominu in jo "pred mnogimi leti" večkrat prehodila, totalno izpostavljena (na eni strani gloooobok prepad), tako da smo po dobri uri in pred nevarnim prečenjem nezavarovanim niti z jeklenico odnehali. OK sem vedela, da nas čakata ena 2 nevarna dela, a da je praktično cela pot taka user posted image . Sposobna bi bila jokati od strahu user posted image in skrbi za varno vrnitev.  Res ne vem kako sem morala biti v "mladih letih" tako neodgovorna, mogoče brezbrižna user posted image da mi je pot ostala v lepem spominu user posted image , niti malo ne tako nevarna kot je, ker mislim, da me tale hrib niti same ne bo več videl user posted image (no mogoče edino iz avstrijske smeri, kjer se menda da skoraj v mašnih čeveljcih gor pridet user posted image ).
Z avto se mi pot navzdol ni zdela tako strašljiva user posted image , čeprav sem se za volan usedla s slabim občutkom user posted image .

Domov prišla utrujena..... user posted image pol pa še otroka in user posted image niso hoteli jesti lešnikove omake, ki sem jo naredila zraven njokov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?