|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
1.10.2011 20:49:17   
*bubi*
Joj, pa veš kaj sem se spomnila - da jaz tebi še nisem vsega vrnila user posted image  Kaj če bi ti kar po pošti poslala?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
1.10.2011 21:29:33   
Paštetka
Eh, daj no. Saj več niti ne vem, kaj je bilo user posted image . Daj v cerkev. Jaz vsako leto. 2x nesem v cerkev cote.

Saj mogoče sem celo komu posodila M komplet za krst in ga zato ne najdem. Bi si mogla zapisovat, komu kaj posodim,user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
2.10.2011 8:20:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Saj mogoče sem celo komu posodila M komplet za krst in ga zato ne najdem. Bi si mogla zapisovat, komu kaj posodim,user posted image

Tega pa prav gotovo nisi bubiki posodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
2.10.2011 8:23:17   
*bubi*
Dobro jutro.

user posted image

mmmmmm, katero bi izbrale?

Za zjutraj bi jaz najbrž kar kapučino, popoldan pa Iced mocha user posted image

No, moja današnja kava ni zgledala tako privlačno. Je pa zato veliko vredna, če je del skupnega zajtrka z otrokoma user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
2.10.2011 8:27:54   
*bubi*
Bubika je včeraj imela prvi nastop s pevskim zborom user posted image  Javno, na trgu ob jesenski prireditvi.
Se je tako trudila z glasnim petjem, da je že skoraj kričala zraven user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
2.10.2011 20:18:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubika je včeraj imela prvi nastop s pevskim zborom user posted image  Javno, na trgu ob jesenski prireditvi.
Se je tako trudila z glasnim petjem, da je že skoraj kričala zraven user posted image

user posted image user posted image user posted image  ooooooo lepo!

Paštetka tudi kravate ne najdeš? user posted image

Drugače pa bi jaz tudi bila vesela sporočila kdaj kaj preverjajo, zdaj še, pa nekaj let še... user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
3.10.2011 9:54:57   
petarda
Paštetka a je tako hitro minilo dva, tri tedne? user posted image  Jaz še nimam nobene knjige narejene...sem začela in sem ostala pri izboru fotografij za mesec februar user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti kar oddaj brez mene. user posted image

Drugače pa dobro jutro. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
3.10.2011 16:53:29   
Paštetka
Petarda, jaz bom jutri poslala. Geslo je pa baje veljavno do 10. Oktobra.

Ne, ne najdem kravate.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
4.10.2011 20:25:25   
NinaŠ
Da se pofočkam po dooolgem času... user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
4.10.2011 20:26:08   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image prisrčno user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
4.10.2011 20:31:34   
NinaŠ

M je danes prinesel obvestilo, da bodo drug teden od pon do srede preverjali znanje iz matematike in telovadbe.user posted image user posted image

obvestilo? Ki služi čemu? Da starše napsihirajo, ti pa naprej otroke?

vsa preverjanja znanj, pisna in ustna, naj bi bila napovedana. Na nekaterih šolah se tega držijo bolj striktno kot na drugih. Pri nas npr. povejo otrokom in oni potem doma povejo ali ne, včasih celo dobimo pisno obvestilo... prijateljica, učiteljica na drugi OŠ (1. triada) pa ima cel haloooo, če starši vsaj 1 teden prej ne dobijo obvestila o preverjanju user posted image user posted image user posted image .
Meni ni tolk bistveno ali vem ali ne, šolski snovi mora otrok pač slediti - in to tudi zahtevam od mojih2 user posted image , tako da sta na preizkus pripravljena vsak dan.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
4.10.2011 20:35:13   
NinaŠ
Urša kako je Jaka? Je bilo hudo po operaciji? user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko časa je bil v bolnici? user posted image user posted image user posted image

Ada, so tvoji otroci zdravi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
4.10.2011 21:10:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

vsa preverjanja znanj, pisna in ustna, naj bi bila napovedana. Na nekaterih šolah se tega držijo bolj striktno kot na drugih. Pri nas npr. povejo otrokom in oni potem doma povejo ali ne, včasih celo dobimo pisno obvestilo...

No, saj to sem jaz v končni fazi napisala.

Napovedana morajo biti ocenjevanja znanj, ne preverjanja. OK, ne vem, kak je za prvo triado, ko ni ocen.

Ocenjevanja pa mi je zelo jasno, da morajo biti napovedana. Jaz moram že septembra napovedat, kateri dan in katero uro bodo pisali kakšen test - za 18 testov user posted image user posted image  bog ne daj, da se urnik spremeni vmes user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
5.10.2011 7:42:24   
petarda

user posted image  Takrat, ko sem ti vrnila si nekomu posodila naprej. Se niti malo ne spomniš kdo bi lahko bil? user posted image  

Drugače pa ....dobro jutro user posted image  

Urša...saj res....kako je z vami?

Pa še ena  za vas

...za kaj je na njen levček, pa vam prepustim...tako malo za razgibat možgančke na sredino jutro user posted image .... Pomoč....mene je spomnila na? user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 5.10.2011 7:45:48 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
5.10.2011 7:44:09   
petarda
user posted image

Tale pa čisto tako...ker se mi fajn zdi :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
5.10.2011 7:47:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image  Takrat, ko sem ti vrnila si nekomu posodila naprej. Se niti malo ne spomniš kdo bi lahko bil? user posted image  

Drugače pa ....dobro jutro user posted image  

Urša...saj res....kako je z vami?

Pa še ena  za vas

...za kaj je na njen levček, pa vam prepustim...tako malo za razgibat možgančke na sredino jutro user posted image .... Pomoč....mene je spomnila na? user posted image

Ni kavice...ni levčka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
5.10.2011 8:12:27   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Petarda, se ti pridružujem pri kavici. Danes sem mičkeno bolj na izi zjutraj in mi ni treba kave vlivat v sebe med oblačenjem, rihtanjem otrok, poslušanjem (skoraj obveznega) jutranjega dretja, česanjem bubike in posledično spet zmišljevanjem, kaj mala miss bi in česa ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, ja, saj je fajn, da ni dolgčas user posted image ... če malo prekalkuliram, bom ta teden samo en dan z otrokoma popoldan. Ampak jutranje radosti in večerno cartanje nadomestijo tiste tri urce in pol.... po drugi strani pa sama lažje diham, če uspem popoldan za službo naredit in lahko grem ob normalni uri spat.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
5.10.2011 8:21:43   
petarda

Dobro jutro user posted image

Petarda, se ti pridružujem pri kavici. Danes sem mičkeno bolj na izi zjutraj in mi ni treba kave vlivat v sebe med oblačenjem, rihtanjem otrok, poslušanjem (skoraj obveznega) jutranjega dretja, česanjem bubike in posledično spet zmišljevanjem, kaj mala miss bi in česa ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, ja, saj je fajn, da ni dolgčas user posted image ... če malo prekalkuliram, bom ta teden samo en dan z otrokoma popoldan. Ampak jutranje radosti in večerno cartanje nadomestijo tiste tri urce in pol.... po drugi strani pa sama lažje diham, če uspem popoldan za službo naredit in lahko grem ob normalni uri spat.

Jaz tudi...čeprav mi nebi bilo treba bit user posted image . Pričakujem obiske danes in bi lahko malo pospravila, pa se mi tako ne da....imam za izgovor, da mini spi in ga nočem budit zdaj z ropotanjem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
5.10.2011 8:24:47   
*bubi*

imam za izgovor, da mini spi in ga nočem budit zdaj z ropotanjem user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
5.10.2011 8:38:54   
petarda

imam za izgovor, da mini spi in ga nočem budit zdaj z ropotanjem user posted image

user posted image user posted image user posted image

Očitno je bilo tudi ropotanje po tipkovnici preglasno user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
5.10.2011 15:42:28   
Paštetka
Petarda, veš da skoz razmišljam, komu bi lahko posodila in se ne morem spomniti. Že imela film v glavi, da če najdem zadnji dan, da ti domov pripeljem.user posted image

Daj, če boš fotoknjigo poslala probaj v geslo vtipkati BAZAR2011
Do 10. Tega meeca je veljavno.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
6.10.2011 13:27:53   
petarda
Hvala paštetka...če mi slučajno uspe (glede na napovedi vremena user posted image ), bom poskusila s tem geslom.

Punce moje......danes sem bila v službi...sem jih šla malo pogledat. Vam povem, da me kar neka stiska daje user posted image .... šef mi je kar naravnost povedal, da niso nič rožnati časi, pritiski z vseh strani, plani, nadure, ki jih potem itak ne moreš izkoristit in jih brišejo, izobraževanja, napredovanja res samo z narejenimi visoko zastavljenimi plani, jaz pa, ki bom zdaj s porodniške pa itak nimam kaj pričakovat leto, dve....sem bila prav šokirana, ko sem iz mojega lepega, ljubečega sveta otrok, materinstva in družine prišla v natempirano okolje biznisa user posted image .

Močno močno upam, da se bodo uresničile moje besede, da bom januarja že čisto v njihovem filmu, ker danes bi čisto ven padla, če bi morala it delat. Zdaj pa že celo dopoldne stiskam mojega minija...joj, kdaj je minilo teh devet mesecev? Zvečer greva z lubijem gledat Fotra in sem prav vesela, da bova ujela nekaj časa tudi zase....tale obisk danes me je še dodatno ozavestil, da moram uživat, ampak res zavestno uživat VSAK trenutek preostale porodniške. user posted image

Saj vam se mogoče smešno bere, ko ste vse v službi....ampak jaz sem pa res danes čisto paf...evo komot bi se zjokala, ko pomislim kaj me čaka user posted image ....gor me drži samo dejstvo, da sem ga seznanila, da želim šest urni delavnik in ni nič dosti kompliciral, tako da bom vsaj okoli tretje ure konec user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
6.10.2011 13:49:53   
NinaŠ
Petarda user posted image user posted image user posted image  saj ne bo takoooo hudo....  Verjamem, da so te taki obeti spravili na tla user posted image , vendar zdaj se ti še ni treba obremenjevat s tem, odklopi vsaj še za 2 meseca in maximalno užij preostali čas. Pol od januarja naprej smo ti pa na voljo, da se vsak večer, ko otroci zaspijo, spihaš tu gor user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
6.10.2011 16:43:14   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  petarda.

Jaz sem bila pri bubiki kar vesela, da se mi je porodniška iztekla ravno taki čas, ko so itak vsi štartali "na novo". si ne predstavljam, da bi recimo januarja padla not v največjo gužvo.
Je pa bilo prve mesece res tako, da sem bila veliko v mislih doma, z otrokoma..... zdaj recimo pa je tak tempo, da ni cajta niti dihat, kaj šele na otroke mislit user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
6.10.2011 17:49:16   
ada2
petarda user posted image ampak.... da ti pšovem, meni še zdaj ni uspelo biti 100 % v službi, kar naprej se zalotim, da mislim kako so otroci, da sem premalo z njimi, da mi je nuša zrasla ne da bi jaz vedela za to.... in to vodi v to, da imam premalo časa za kvalitetno delo in mimogrede naredim kakšno napako, ki sicer ni neka velika strokovna napaka, ampak kak manjši kiks, ki seveda takoj pride do šefov in potem se moram vedno zagovarjat.... sploh ko je kdo od otrok malo bolan ali prehlajen in imamo še ponoči kake budne urice, ali pa samo kašlja celo noč in jaz zaradi tega ne morem spati, potem sem čez dan ko zombi in se samo vlečem.... da o nadurah sploh ne govorim... sem jih v zadnje pol leta pridelala 80 user posted image plačajo jih ne, koristimo jih tako, da imamo sicer planirane proste dneve, ampak čisto vsak mesec se nekaj zgodi - nova nosečnost, prometna nezgoda, operacije, bolani otroci in vse pade v vodo.... dopusta imam še 24 dni, pa je že oktober.....
eh, brezveze, da govorim, samo še bolj prestrašila te bom. uživaj dokler lahko, potem živi sproti. ne sekiraj se, če ni doma speglano, če so pajki po kotih, če posoda ni vedno takoj umita... vse bo počakalo, otroci pa ne. zrasejo medtem, ko se mi "zabavamo" s peglajzlom, krpo za prah in sesalcem.
kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste bile v službi s tujci prijazne, doma ste pa nad otroci ponergale? meni se je zadnje čase to velikokrat... prevečkrat...  ampak sem prišla do spoznanja, da največ na svetu so mi vredni moji otroci, nobena služba, noben šef, noben denar ne more nadoknadit tega, ko mi sinek reče:"mama rad te imam, vesel sem, da si danes z mano."

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?