|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
27.9.2011 21:01:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Zdaj pa eno resno vprašanje: cena zlata je zadnja leta zelo rasla... ...mislite da bo tako tudi vnaprej? Ali je maximum že (skoraj) dosežen? user posted image user posted image user posted image user posted image malo tuhtam, da bi oplemenitila prihranke otrok, pa ne bi rada z njimi nekaj špekulirala in jima jih zafrčkala user posted image ... ...po drugi strani se pa zadnje čase toliko govori o padcu € .... aaaaaaaaaaaaaaaaaa sej človk ne more bit dost pameten, da bi vedel kaj naredit. Ideje, nasveti dobrodošli user posted image ?

točno to. Podobna zgodba je s CHF. Je kazalo že katastrofalno... no, katastrofa lahko še vseeno pride user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.9.2011 21:53:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

to mene tudi zanima... čeprav si nekaj mislim.... pa saj ni važno

ziher si prav misliš user posted image user posted image user posted image

No, zdaj si pa tudi jaz mislim...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.9.2011 21:55:51   
petarda
Nina se strinjam - Če bi bil vedež...ne bi bil revež...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.9.2011 21:57:55   
petarda
Bubi hvala za naslov, jo poiščem v knjižnici. user posted image

Lahko in mirno noč. user posted image ....vsaj do 6. ure zjutraj...OK teni, ti in Luka lahko malce potegneta user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
28.9.2011 8:51:25   
petarda
Juuuuuuuuuuutrooooooooooooooo user posted image

Ala....nov dan kliče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ena zame...druga za? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
28.9.2011 13:08:43   
petarda
Nobene nikjer? Ok, druga je tudi zame...bom pa lepa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
28.9.2011 13:51:33   
*bubi*
No, ja, če so srčki, potem si ne drznem druge spit user posted image user posted image user posted image

Bom pa si zdaj eno skuhala, potem pa švignem nazaj v službo. Ja, srede so dolge user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
28.9.2011 21:48:48   
petarda
No, da ne bomo samo kafe, sokce in čaje...

user posted image

Vse najboljše! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
29.9.2011 8:39:30   
petarda
Jutrooooooooooooo user posted image

Včeraj sem prvič po parih letih dobila nekaj na nagradni igri user posted image user posted image user posted image ...ok, pol leta nazaj sem dobila tolažilno nagrado od BC...včeraj sem od RR dobila tole

http://robotskakuhalnica.com/

Me prav zanima, če je kaj haska user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
29.9.2011 9:03:00   
ada2
jutro!!!!!!!!!!!!
delam popoldne in danes jaz častim kavo.... za včerajuser posted image
miha sem doma obdržala.... je kašljal ponoči, pa iz noska mu je začelo tečt. drugače je sicer čisto ok, je pojedel zdaj 2 kosa kruha s tem novim philadelphia milka namazom. upam, da se ne bo kaj razvilo.... pa saj se ne bo, bo zdaj preventivno malo doma, drugi teden pa bo že vreduuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
29.9.2011 9:03:37   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jutrooooooooooooo user posted image

Včeraj sem prvič po parih letih dobila nekaj na nagradni igri user posted image user posted image user posted image ...ok, pol leta nazaj sem dobila tolažilno nagrado od BC...včeraj sem od RR dobila tole

http://robotskakuhalnica.com/

Me prav zanima, če je kaj haska user posted image

čestitam!
pa javi, če bo kaj haskauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
29.9.2011 14:46:57   
*bubi*
o, bravo, petarda user posted image

Jaz pa nič ne zadenem... no, bi težko, če ne igram. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
30.9.2011 8:09:11   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Pa mal z zamudo user posted image   Vse najboljše slavljenka (upam, da mislim pravo - mamico user posted image user posted image user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ostani še naprej taka super mama user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
30.9.2011 8:09:58   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

o, bravo, petarda user posted image

Jaz pa nič ne zadenem... no, bi težko, če ne igram. user posted image

podpis user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
30.9.2011 9:13:34   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Pa mal z zamudo user posted image   Vse najboljše slavljenka (upam, da mislim pravo - mamico user posted image user posted image user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ostani še naprej taka super mama user posted image

ziher misliš pravouser posted image , ampak še ena novembrka je imela na isti dan rd, res pa, da se že doooooolgo ni javila.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
30.9.2011 10:50:18   
petarda
Jutrooooooooooooooo user posted image

Se vidi, da imam jaz zdaj cajt, pa lahk kje kaj ulovim. user posted image  Sem bila na FB in so ravno oznanili nagradno igro, rezultate pa obljubili čez dve uri. Mi je bilo všeč, da ni na način čimveč lajkov ipd... je bilo samo za napisat komu in zakaj bi podarili robotsko kuhalnico. Potem so izbrali pet oz. šest najbolj domiselnih. user posted image

No, končno smo se tudi mi zmenili za fotošuting user posted image ....naslednjo soboto...komaaaaj čaaaaaakam user posted image user posted image user posted image .

Paštetka...mi bi imeli kmalu krst user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
30.9.2011 11:36:14   
petarda

Jutrooooooooooooooo user posted image

Se vidi, da imam jaz zdaj cajt, pa lahk kje kaj ulovim. user posted image  Sem bila na FB in so ravno oznanili nagradno igro, rezultate pa obljubili čez dve uri. Mi je bilo všeč, da ni na način čimveč lajkov ipd... je bilo samo za napisat komu in zakaj bi podarili robotsko kuhalnico. Potem so izbrali pet oz. šest najbolj domiselnih. user posted image

No, končno smo se tudi mi zmenili za fotošuting user posted image ....naslednjo soboto...komaaaaj čaaaaaakam user posted image user posted image user posted image .

eh.....Ne vem, če bo zneslo user posted image ....no, vsekakor pa še letos user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
30.9.2011 16:08:55   
Paštetka
Uf.... Zdaj si me pa našla. user posted image moram pogledati, kaj vse še obstaja.
Kaj fotoknjigo si že naredila? Jaz bom tam okrog srede poslala.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
30.9.2011 16:13:06   
Paštetka
M je danes prinesel obvestilo, da bodo drug teden od pon do srede preverjali znanje iz matematike in telovadbe.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 30.9.2011 16:14:00 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
30.9.2011 19:12:49   
*bubi*

Če ne uspeš od paštetke sterjat, imam še jaz od bubija user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
30.9.2011 19:14:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

M je danes prinesel obvestilo, da bodo drug teden od pon do srede preverjali znanje iz matematike in telovadbe.user posted image user posted image

obvestilo? Ki služi čemu? Da starše napsihirajo, ti pa naprej otroke?

Bubi je že imel eno preverjanje... nihče nič ni vedel, samo domov je prinesel popravljeno oz. obkljukano in označeno stopnjo doseganja ciljev.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
1.10.2011 16:10:00   
Paštetka
Saj M je tudi imel že eno preverjanje, in je včeraj prinesel domov "oceno".
Bubi, res ne vem zakaj bi me kdo napsihiral ali jaz otroka, če mi sporočijo, da bo preverjanje. Meni se zdi fajn, da vemo starši. Pa vsaj v šoli se je vedno povedalo ko smo kaj pisali. NE razumem tvojega pomena psihiranja.  Pa saj nisem terorist, da bi lastnega otroka zdaj psihično maltretirala ali ne vem kaj.
Midva sva se že davno zmenila, da se namesto njega ne morem učiti, niti  delat nalog.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
1.10.2011 18:48:22   
*bubi*
Paštetka, nisem napisala, da boš ti koga psihirala.
Pisala sem na splošno, še enkrat preberi. Torej čemu služi tako obvestilo? 

Beseda "ti" se nanaša na starše in ne pomeni tebe - paštetko osebno. user posted image
In vem, da ni tako redko tako psihiranje, že če kak forum malo prebereš, je tega ogromno... torej obremenjevanje za prazen nič, prekomerna tekmovalnost in podobno.

Zanima me torej, zakaj bi morali biti starši v naprej obveščeni, da bodo otroci skakali po eni nogi? Al kaj pač delajo pri telovadbi. Pa nisem brezbrižna, kar se šole tiče, ampak za vsako stvar pa me res ne rabijo obveščati. Tudi ne sprašujem preveč.... otroka bo potrebno sčasoma naučiti, da prevzame odgovornost zase in svojo šolo. Pa ni nič narobe, da pove, kdaj bo vprašan, kdaj bodo pisali test - ampak jaz ne mislim imet nadzora nad tem.

Govorim iz lastnih izkušenj - iz gimnazije (kar seveda ni primerljivo s prvim razredom OŠ, ampak tam pa se to začne). Jaz nisem staršev vsak dan sproti obveščala čisto o vsem, kaj delamo, kaj sprašujejo, kaj pišemo... sem poskrbela zase in potem povedala, da je bilo to in to, ocena taka in taka. Sem pa imela sošolko (očeta sta sodelavca), ki je očitno doma vse po vrsti psihirala s tem (ali pa obratno - starši njo user posted image ) in je cela zavarovalnica vedela, kdaj smo pisali kaki test user posted image

Eh, v glavnem... jaz bom hvaležna, če bodo o takih stvareh obveščali otroke, ne pa gnjavili mene user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.10.2011 18:52:38 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
1.10.2011 19:52:40   
Paštetka
Saj vem, da si govorila splošno. Jaz sem pač povedala za sebe, ker mi je zelo ok, da vem, kdaj kaj pišejo, rišejo, telovadijo, pa četudi zdaj nimam pojma kaj bodo "ocenjevali".
To kar pa berem po forumih, sem se pa itak tudi že razčistila da bedarije pišejo taki in drugačni ekstremisti. Vedno se najde nekdo in verjamem, da večina ni taka.

Sem pa danes pogledala tvoje slike na fejsbuku in morem povedati, da vsaka čast fotografu in pa tudi tistemu, ki jih obdeluje. user posted image user posted image user posted image
Mala dva sta pa tudi cukra. user posted image bubike ne bi prepoznala, saj sem jo itak nazadnje videla, ko je bila še dojenček. Sem samo gledala kakšna baba je postala. Bubi, pa je postal pravi mali maneken kako se postavlja. Lepi otroci.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 1.10.2011 19:56:58 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
1.10.2011 20:47:35   
*bubi*
O, hvala user posted image  Ja, to so že na pol profi fotke user posted image

Zrasla sta oba, res. To še najbolj vidim v jeseni, ko vlečem ven pomladanska oblačila v upanju, do bodo kake hlače še dovolj dolge user posted image
Pa zdaj, ko imamo dojenčka v ožji družini, še bolj vidim, kako sta velika. Hihi, ko sem ga prvič videla, sem rekla, da moja dva nikoli nista bila tako majhna - pa sta imela ob rojstvu pol kile manj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......