|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
22.6.2011 18:01:17   
Urša
Včeraj smo razturali našo igro, tako da so se otroci ful smejali in ploskali. No, Jaka je takoj, ko smo se priklonili-ko je dojel, da je konec, stekel na igrala. user posted image  Skratka, vzgojiteljica mi je rekla, da se moram nujno vključit v kulturno društvo, ker imam talent. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 901
22.6.2011 19:21:14   
*bubi*
Paštetka, bubi je takrat padel iz tobogana in na urgenci niso opazili, da je počena kost. So mu dali longeto, smo razmigavali, pa je bil komolec še vedno otekel in negibljiv. Na kontroli so potem videli in mu dali gips za 3 tedne. Smo šli komot na morje. Aha, vidim, da naprej sprašuješ. Bubi je dobil plastičen gips, take lepe rdeče barve user posted image  SEm ga doplačala, ker smo bili tik pred odhodom na morje. Ampak moraš vedet, da je kljub temu roka ovita z vato in se kopat ne sme!!! Voda gre zadaj, to se ne posuši in zasmrdi. Pa bog ne daj, da gre sol in pesek zadaj, bo srbelo user posted image
Prednost je samo v tem, da če se zmoči, se ne začne pacat in razpadat.

Potem pa je kar dolgo trajalo, je hodil na fizioterapijo in delovno terapijo... kar veliko obiskov... no, pa zdaj je čisto ok, komplet gibljivo.

Imel pa je počeno tik nad komolcem, ampak nič zamaknjeno ali zdrobljeno, zato tudi niso takoj opazili.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
22.6.2011 19:24:00   
*bubi*
Klopi user posted image  jaz sem 3 tedne nazaj imela enega... sploh ne vem, kje/kako sem ga staknila.

Zdaj pa tudi ne vem... kaj tisti kolobar se pojavi okoli mesta ugriza ali kjerkoli na telesu? In koliko časa po ugrizu? Če ve katera, naj prosim napiše. Sem že kar malo pozabila na to... opazila pa nisem nič posebnega.

Sem pa imela doma pinceto za odstranjevanje, sem jo kupila 1x v DMu... samo sem bila tak štorasta user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 903
22.6.2011 20:13:03   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image Urša za nastop. Meni javno nastopanje ne gre ravno od rok, pravzaprav ga sovražim in imam fullll tremo user posted image , tudi naprimer, če bi morala nastopat pred vrtčevsko skupino ne vem če bi veliko spravila skupaj user posted image Čeprav v osnovni šoli nisem imela teh zadržkov in težav user posted image , še v dramski skupini sem nastopala user posted image .

Bubi flek od klopa se lahko pojavi kjerkoli user posted image , čeprav je najpogosteje (recimo v 90%) ravno okoli mesta ugriza. 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
22.6.2011 20:17:53   
NinaŠ
Moji 3user posted image so bili popoldne na bazenu in noro uživali user posted image user posted image user posted image (jaz sem bila kje drugje kot v službi user posted image user posted image user posted image user posted image ). Vse je malo opeklo sonce user posted image , čeprav so bili kao namazani user posted image - ja, user posted image je očitno mojster v mazanju user posted image .

Jutri nas oziroma jih (jaz sem seveda spet cel dan v službi user posted image user posted image user posted image user posted image ) čaka še zaključek floorballa, kjer bo tekma med otroci in mamicami (žal, zdaj med dopusti zelo težko zamenjam šiht), potem pa še posladek in pijačka user posted image . V petek pa po spričevalo v šolo user posted image komaj čakam user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 905
22.6.2011 20:27:14   
NinaŠ
Šit, zdajle sem na strani zveze potrošnikov prebrala, da je "naša" krema za sončenje, ki jo uporabljamo že tri leta, smo z njo ultra zadovoljni (razen danes user posted image )  in tudi meni ful odgovarja (kombinacija kreme sonca in slane vode meni hitro povzroči alergično reakcijo) čist pogrnila na testu user posted image Hm, vredno premisleka... čeprav mi gre na živce, da bi sedaj morala spet tri leta testirat preden bom našla tisto pravo zame user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 906
22.6.2011 20:59:25   
TandJ
Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 907
22.6.2011 22:22:27   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Klopi user posted image  jaz sem 3 tedne nazaj imela enega... sploh ne vem, kje/kako sem ga staknila.

Zdaj pa tudi ne vem... kaj tisti kolobar se pojavi okoli mesta ugriza ali kjerkoli na telesu? In koliko časa po ugrizu? Če ve katera, naj prosim napiše. Sem že kar malo pozabila na to... opazila pa nisem nič posebnega.

Sem pa imela doma pinceto za odstranjevanje, sem jo kupila 1x v DMu... samo sem bila tak štorasta user posted image  

Ja klopov je letos malo morje, tudi doma na vrtu ga stakneš.

Meni je sestra rekla, da naj opazujem A cca 1. do 2. meseca, če se mu bodo pojavili kolobarji v obliki tarče. Samo mesto vboda, pa bo še nekaj časa pordelo. Je pa sosedov fant pred leti zbolel za borelijo, takrat pa so njegovi mami rekli, da je možno tudi kasnejši pojav bolerije. Če se ne motim tudi po 7ih letih user posted image
Pa lani enkrat, ko ga je imel J na ušesu, sem povedala P si je naredila zabeležko v karton.

Tisto pinceto za odstranitev klopa pa mi je sestra pokazala in jo moram nabavit, se mi je zdela OK. Ker glede na invazijo klopov, mi bo kar prav pršla.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 908
22.6.2011 22:31:22   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Včeraj smo razturali našo igro, tako da so se otroci ful smejali in ploskali. No, Jaka je takoj, ko smo se priklonili-ko je dojel, da je konec, stekel na igrala. user posted image  Skratka, vzgojiteljica mi je rekla, da se moram nujno vključit v kulturno društvo, ker imam talent. user posted image user posted image user posted image

... in kaj naj rečem kot user posted image user posted image user posted image , pa kar pogumno se vključi v kako društvo. Pa te bomo novembrke, kdaj prišle pogledat.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 909
23.6.2011 5:57:17   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

... in kaj naj rečem kot user posted image user posted image user posted image , pa kar pogumno se vključi v kako društvo. Pa te bomo novembrke, kdaj prišle pogledat.

user posted image user posted image  jaz sem že 13 let v društvu, zadnje 3 celo v dveh, pa me razen ene novembrke še nobena ni prišla pogledatuser posted image .... drugače pa user posted image  urša, le daj, pa bova organizirale gostovanjauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 910
23.6.2011 5:59:36   
ada2
klopi - groza - moja mama je že skoraj pol leta z boreliozo. najprej je zamenjala 3 AB, potem je že katzalo na bolje in je pred 3 tedni spet imela 3 klope in zadnji izvidi (pred 3 dnevi) so pokazali novo okužbouser posted image . prvič ji je sklep na roki zategnilo, zdaj ji skače pritisk....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 911
23.6.2011 9:46:31   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Šit, zdajle sem na strani zveze potrošnikov prebrala, da je "naša" krema za sončenje, ki jo uporabljamo že tri leta, smo z njo ultra zadovoljni (razen danes user posted image )  in tudi meni ful odgovarja (kombinacija kreme sonca in slane vode meni hitro povzroči alergično reakcijo) čist pogrnila na testu user posted image Hm, vredno premisleka... čeprav mi gre na živce, da bi sedaj morala spet tri leta testirat preden bom našla tisto pravo zame user posted image

in katera je to? Oz, katera je pogrnila in katere so dobre?

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 912
23.6.2011 9:57:22   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image  jaz sem že 13 let v društvu, zadnje 3 celo v dveh, pa me razen ene novembrke še nobena ni prišla pogledatuser posted image .... drugače pa user posted image  urša, le daj, pa bova organizirale gostovanjauser posted image

Ja ada slabo se promoviraš user posted image

Ne, ko bo urša šla po tvojih sledeh, se je bo čez par let splačalo it pogledat. Takrat pa bodo naši otroci že dovolj veliki, da jih bomo kakšen večer lahko pustili same doma oz. imeli bomo več časa zase.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 913
23.6.2011 11:29:59   
Urša
Nina, daš link?

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 914
23.6.2011 11:37:25   
Paštetka
Ubogi bubi.
Hvala. Ne vem kak bom našega zadržala zunaj. Pa zdaj ko se je naučil plavati in je komaj čakal, da bo plaval. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 915
23.6.2011 12:12:07   
Urša
Vem, da si žalostna Paštetka, ampak saj bo potrpel. user posted image  Bo pa s plavanjem kasneje nadoknadil na bazenu!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 916
23.6.2011 12:13:33   
Urša
Če se ne motim, sta bili ponavadi na vrhu po kvaliteti kremi iz Lidla in Hoferja, razne znamke pa so bile slabše.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 917
23.6.2011 16:16:32   
kvaka
Evo pri nas se je začelo pa tudi zbiranje disny junakov. Tak, da če ima katera kaj viška kart, se priporočamo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 918
23.6.2011 16:21:34   
Paštetka

Vem, da si žalostna Paštetka, ampak saj bo potrpel. user posted image  Bo pa s plavanjem kasneje nadoknadil na bazenu!

Evo sem že dobre volje. Sem v spletni lekarni naročila eno tako rokavico, ko se da cez gips in se iz nje izsesa zrak. Nova zadeva, ki je baje komaj 2 dni na tržišču. Tako mi je stric rekel user posted image , pa lahko plava kolikor hoče. Če bo katera gledala najde pod dry pro na googlu

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 919
23.6.2011 16:24:06   
Paštetka
http://www.lekarnar.com/iskalnik?proizvajalec=Dry+Pro&q=

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
23.6.2011 18:32:39   
Urša
Super Paštetka! user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli danes slavnostno podelitev spričeval za prvošolčke. Mi je šlo kar na jok od ponosa! user posted image user posted image user posted image  Potem smo šli pa na sladoled, zasluženo! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 921
23.6.2011 20:45:49   
NinaŠ
Mi je šlo kar na jok od ponosa!

ja itak user posted image user posted image user posted image user posted image ...predstavljaj si mene jutri user posted image user posted image user posted image user posted image pa še sonca ne bo, da bi lohk sončne špegle gor imela user posted image user posted image user posted image user posted image

Link od kremic za sonce pa poiščem, se sploh ne spmnim kje sem ga že našla user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 922
23.6.2011 20:49:19   
NinaŠ
Tole sem brala: http://www.zps.si/za-medije/izjave-za-javnost-2011/vip-test-sredstev-za-zascito-pred-soncem-dve-sredstvi-iz-lekarn-s-presibko-zascito.html?Itemid=687

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 923
23.6.2011 20:51:36   
petarda

Mi je šlo kar na jok od ponosa!

ja itak user posted image user posted image user posted image user posted image ...predstavljaj si mene jutri user posted image user posted image user posted image user posted image pa še sonca ne bo, da bi lohk sončne špegle gor imela user posted image user posted image user posted image user posted image

Link od kremic za sonce pa poiščem, se sploh ne spmnim kje sem ga že našla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak priznam...tile nastopi in zaključki...tole pa tudi mene v jok spravi....in to tisti ta pravi, in ko ga skušam zadržati mi kar srce skače, pa cela se tresem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 924
23.6.2011 20:55:03   
petarda

Tole sem brala: http://www.zps.si/za-medije/izjave-za-javnost-2011/vip-test-sredstev-za-zascito-pred-soncem-dve-sredstvi-iz-lekarn-s-presibko-zascito.html?Itemid=687

Mene bolj zanima sam test, kot tole...do njega pa ne moreš brez gesla, oziroma plačila...mogoče ma bubi kake veze user posted image ...katero kremo pa imate vi?

Mi nismo navezani na nobeno znamko...nekaj let smo imeli Sun Mix in Niveo, lani sem imela Loccitane, letos pa sem vzela od DM - njihova znamka in Garnier (ker sem ravno en bon dobila v Dm-ju)...nameravam pa kupit še od Hoferja (ko pridem do njega, ker v NM ga ni), ker vem, da se je lani dobro odrezala na testu..ali predlani user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

kako naj dam ime sinu?
titin

Katero ime za fantka Vam je lepše?

TIT (18%)

NIK (82%)

Število vseh glasov: 547

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!