Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.6.2011 18:01:17
|
|
|
|
Urša
|
Včeraj smo razturali našo igro, tako da so se otroci ful smejali in ploskali. No, Jaka je takoj, ko smo se priklonili-ko je dojel, da je konec, stekel na igrala. Skratka, vzgojiteljica mi je rekla, da se moram nujno vključit v kulturno društvo, ker imam talent.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.6.2011 19:21:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, bubi je takrat padel iz tobogana in na urgenci niso opazili, da je počena kost. So mu dali longeto, smo razmigavali, pa je bil komolec še vedno otekel in negibljiv. Na kontroli so potem videli in mu dali gips za 3 tedne. Smo šli komot na morje. Aha, vidim, da naprej sprašuješ. Bubi je dobil plastičen gips, take lepe rdeče barve SEm ga doplačala, ker smo bili tik pred odhodom na morje. Ampak moraš vedet, da je kljub temu roka ovita z vato in se kopat ne sme!!! Voda gre zadaj, to se ne posuši in zasmrdi. Pa bog ne daj, da gre sol in pesek zadaj, bo srbelo Prednost je samo v tem, da če se zmoči, se ne začne pacat in razpadat. Potem pa je kar dolgo trajalo, je hodil na fizioterapijo in delovno terapijo... kar veliko obiskov... no, pa zdaj je čisto ok, komplet gibljivo. Imel pa je počeno tik nad komolcem, ampak nič zamaknjeno ali zdrobljeno, zato tudi niso takoj opazili.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.6.2011 19:24:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Klopi jaz sem 3 tedne nazaj imela enega... sploh ne vem, kje/kako sem ga staknila. Zdaj pa tudi ne vem... kaj tisti kolobar se pojavi okoli mesta ugriza ali kjerkoli na telesu? In koliko časa po ugrizu? Če ve katera, naj prosim napiše. Sem že kar malo pozabila na to... opazila pa nisem nič posebnega. Sem pa imela doma pinceto za odstranjevanje, sem jo kupila 1x v DMu... samo sem bila tak štorasta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.6.2011 20:13:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša za nastop. Meni javno nastopanje ne gre ravno od rok, pravzaprav ga sovražim in imam fullll tremo , tudi naprimer, če bi morala nastopat pred vrtčevsko skupino ne vem če bi veliko spravila skupaj Čeprav v osnovni šoli nisem imela teh zadržkov in težav , še v dramski skupini sem nastopala . Bubi flek od klopa se lahko pojavi kjerkoli , čeprav je najpogosteje (recimo v 90%) ravno okoli mesta ugriza.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.6.2011 20:17:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Moji 3 so bili popoldne na bazenu in noro uživali (jaz sem bila kje drugje kot v službi ). Vse je malo opeklo sonce , čeprav so bili kao namazani - ja, je očitno mojster v mazanju . Jutri nas oziroma jih (jaz sem seveda spet cel dan v službi ) čaka še zaključek floorballa, kjer bo tekma med otroci in mamicami (žal, zdaj med dopusti zelo težko zamenjam šiht), potem pa še posladek in pijačka . V petek pa po spričevalo v šolo komaj čakam .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.6.2011 20:27:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Šit, zdajle sem na strani zveze potrošnikov prebrala, da je "naša" krema za sončenje, ki jo uporabljamo že tri leta, smo z njo ultra zadovoljni (razen danes ) in tudi meni ful odgovarja (kombinacija kreme sonca in slane vode meni hitro povzroči alergično reakcijo) čist pogrnila na testu Hm, vredno premisleka... čeprav mi gre na živce, da bi sedaj morala spet tri leta testirat preden bom našla tisto pravo zame
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.6.2011 22:22:27
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Klopi jaz sem 3 tedne nazaj imela enega... sploh ne vem, kje/kako sem ga staknila. Zdaj pa tudi ne vem... kaj tisti kolobar se pojavi okoli mesta ugriza ali kjerkoli na telesu? In koliko časa po ugrizu? Če ve katera, naj prosim napiše. Sem že kar malo pozabila na to... opazila pa nisem nič posebnega. Sem pa imela doma pinceto za odstranjevanje, sem jo kupila 1x v DMu... samo sem bila tak štorasta Ja klopov je letos malo morje, tudi doma na vrtu ga stakneš. Meni je sestra rekla, da naj opazujem A cca 1. do 2. meseca, če se mu bodo pojavili kolobarji v obliki tarče. Samo mesto vboda, pa bo še nekaj časa pordelo. Je pa sosedov fant pred leti zbolel za borelijo, takrat pa so njegovi mami rekli, da je možno tudi kasnejši pojav bolerije. Če se ne motim tudi po 7ih letih Pa lani enkrat, ko ga je imel J na ušesu, sem povedala P si je naredila zabeležko v karton. Tisto pinceto za odstranitev klopa pa mi je sestra pokazala in jo moram nabavit, se mi je zdela OK. Ker glede na invazijo klopov, mi bo kar prav pršla.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.6.2011 22:31:22
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Včeraj smo razturali našo igro, tako da so se otroci ful smejali in ploskali. No, Jaka je takoj, ko smo se priklonili-ko je dojel, da je konec, stekel na igrala. Skratka, vzgojiteljica mi je rekla, da se moram nujno vključit v kulturno društvo, ker imam talent. ... in kaj naj rečem kot , pa kar pogumno se vključi v kako društvo. Pa te bomo novembrke, kdaj prišle pogledat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 5:57:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: Urša Včeraj smo razturali našo igro, tako da so se otroci ful smejali in ploskali. No, Jaka je takoj, ko smo se priklonili-ko je dojel, da je konec, stekel na igrala. Skratka, vzgojiteljica mi je rekla, da se moram nujno vključit v kulturno društvo, ker imam talent. ... in kaj naj rečem kot , pa kar pogumno se vključi v kako društvo. Pa te bomo novembrke, kdaj prišle pogledat. jaz sem že 13 let v društvu, zadnje 3 celo v dveh, pa me razen ene novembrke še nobena ni prišla pogledat .... drugače pa urša, le daj, pa bova organizirale gostovanja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 5:59:36
|
|
|
|
ada2
|
klopi - groza - moja mama je že skoraj pol leta z boreliozo. najprej je zamenjala 3 AB, potem je že katzalo na bolje in je pred 3 tedni spet imela 3 klope in zadnji izvidi (pred 3 dnevi) so pokazali novo okužbo . prvič ji je sklep na roki zategnilo, zdaj ji skače pritisk....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 9:46:31
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Šit, zdajle sem na strani zveze potrošnikov prebrala, da je "naša" krema za sončenje, ki jo uporabljamo že tri leta, smo z njo ultra zadovoljni (razen danes ) in tudi meni ful odgovarja (kombinacija kreme sonca in slane vode meni hitro povzroči alergično reakcijo) čist pogrnila na testu Hm, vredno premisleka... čeprav mi gre na živce, da bi sedaj morala spet tri leta testirat preden bom našla tisto pravo zame in katera je to? Oz, katera je pogrnila in katere so dobre?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 9:57:22
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem že 13 let v društvu, zadnje 3 celo v dveh, pa me razen ene novembrke še nobena ni prišla pogledat .... drugače pa urša, le daj, pa bova organizirale gostovanja Ja ada slabo se promoviraš Ne, ko bo urša šla po tvojih sledeh, se je bo čez par let splačalo it pogledat. Takrat pa bodo naši otroci že dovolj veliki, da jih bomo kakšen večer lahko pustili same doma oz. imeli bomo več časa zase.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 11:29:59
|
|
|
|
Urša
|
Nina, daš link?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 12:12:07
|
|
|
|
Urša
|
Vem, da si žalostna Paštetka, ampak saj bo potrpel. Bo pa s plavanjem kasneje nadoknadil na bazenu!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 12:13:33
|
|
|
|
Urša
|
Če se ne motim, sta bili ponavadi na vrhu po kvaliteti kremi iz Lidla in Hoferja, razne znamke pa so bile slabše.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 16:16:32
|
|
|
|
kvaka
|
Evo pri nas se je začelo pa tudi zbiranje disny junakov. Tak, da če ima katera kaj viška kart, se priporočamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 16:21:34
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Vem, da si žalostna Paštetka, ampak saj bo potrpel. Bo pa s plavanjem kasneje nadoknadil na bazenu! Evo sem že dobre volje. Sem v spletni lekarni naročila eno tako rokavico, ko se da cez gips in se iz nje izsesa zrak. Nova zadeva, ki je baje komaj 2 dni na tržišču. Tako mi je stric rekel , pa lahko plava kolikor hoče. Če bo katera gledala najde pod dry pro na googlu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 18:32:39
|
|
|
|
Urša
|
Super Paštetka! Mi smo imeli danes slavnostno podelitev spričeval za prvošolčke. Mi je šlo kar na jok od ponosa! Potem smo šli pa na sladoled, zasluženo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 20:45:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi je šlo kar na jok od ponosa! ja itak ...predstavljaj si mene jutri pa še sonca ne bo, da bi lohk sončne špegle gor imela Link od kremic za sonce pa poiščem, se sploh ne spmnim kje sem ga že našla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.6.2011 20:51:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mi je šlo kar na jok od ponosa! ja itak ...predstavljaj si mene jutri pa še sonca ne bo, da bi lohk sončne špegle gor imela Link od kremic za sonce pa poiščem, se sploh ne spmnim kje sem ga že našla Ampak priznam...tile nastopi in zaključki...tole pa tudi mene v jok spravi....in to tisti ta pravi, in ko ga skušam zadržati mi kar srce skače, pa cela se tresem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
kako naj dam ime sinu?titinKatero ime za fantka Vam je lepše? TIT (
18%)
NIK (
82%)
Število vseh glasov: 547Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!