petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Urša saj boš zmogla Verjamem, da ti je zoprno in zna bit kar mučno... ampak se ne daj Hvala. Saj je kar šlo. Na sodišču pa kot v filmu, samo brez Biblije! Tisti govorni oder in 2 mikrofona, govoriti samo resnico, drugače kazensko odgovarjaš, črna halja, zlata tehtnica. Skratka, gre se za to, da so neke okoliščine nejasne. Obtoženi pravi, da sem jaz prehitro vozila in me ni videl, ko se je vključil. Zavorne poti ni bilo, ker nisem niti po bremzi stopila, saj sem bila že mimo njega, ko mi je priletel v zadnje kolo. Mah, ne morem verjet, da se bo zdaj razpravljalo kdo je kriv. Itak da sem peljala po omejitvah, ma jaz sem že tako zajec na cesti, se bojim hitrosti, zelo pozno sem šla delat izpit, pa še noseča sem bila. Izak je bil z mano, je sodnica malo čukasto pogledala, pa sem se opravičila, da imam najbližje sorodnike v Ljubljani. Potem je ona diktirala mojo obnovo, me vprašala, če je vse pravilno povedala in sem se podpisala. Dobila sem celo povrnjene potne stroške. Ne vem kaj bo naprej, jaz sem naredila sklep, da je verjetno on pogledal levo in desno, ni pa pogledal še enkrat levo in bilo je prepozno. Pomoje je dobil kakšno kazen in se je pritožil, da ni kriv. ...Meni je moj povedal, da je fuuuuuuuuuul takih, ki takoj na mestu nesreče priznajo krivdo, potem pa "spoznajo" da niso krivi ali pa da so samo delno krivi ....
|