Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.6.2011 13:17:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj pomeni spričevalo, bom pa ob priliki povprašala prijateljco, ki ravnotako uči prvi razred, da mi pove kaj vse NE zna, da si bom lahko predstavljala.... Mi je bilo danes nreodno, da bi poprosila kake tri mamice, da bi primerjale spričevala .... za Anžeta. Aha, napisano je, kaj zna, tebe pa zanima, česa ne zna Jao, mama.... pa nam vedno govorijo, da moramo ocenjevati znanje, ne neznanja To opisno ocenjevanje je verjetno podobno kot smo mi imeli v mednarodni maturi.... pri fiziki smo vsi imeli isto napisano kak smo se režali, ko smo pokukali v druge papirje.... Eni učitelji so vsaj besede malo okoli obrnili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.6.2011 13:24:29
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ni bilo tako hudo, sem se pogumno držala Itak sem pa spet 2 cm večja, ob vseh pohvalah, ki jih je dobil Pa ne da si tudi kaj špeha dobila??? Bravo za Anžeta! Glede spričevala pa, boš lahko drugo leto na forumu primerjala! Jaz se na opisne ocene spoznam in ti povem, da je to tak drek, tolko enega dela, staršem pa potem nič jasno kaj sploh otrok dosega.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.6.2011 15:11:25
|
|
|
|
ada2
|
evo mene... gužva nenormalna... služba, učenje, vaje, predstave, nastopi otrok, vmes pa bi blo treba še kočo pucat..... v glavnem, 3 tedne še ne hodit k nam na obisk, ker imajo sesalec, metla in krpa za prah kolektivni dopust jah, opisno ocenjevanje... meni se tudi ni dopadlo...hb smo zdaj že nekaj let z ocenami, ampak drugo leto bo spet.... eh, bo že... petarda klope je dobila na domači češnji... njive nimamo - samo vrt.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.6.2011 7:11:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa ne da si tudi kaj špeha dobila??? ne, to se me ne prime, sem samo vse večja Jaz se na opisne ocene spoznam in ti povem, da je to tak drek, tolko enega dela, si predstavljam, da si je treba kar celo leto sproti že pisat pa boge ve učiteljice jao mei, spisat A4 list za vsakega otroka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.6.2011 7:12:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aha, napisano je, kaj zna, tebe pa zanima, česa ne zna Jao, mama.... pa nam vedno govorijo, da moramo ocenjevati znanje, ne neznanja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.6.2011 7:13:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa: dobro jutro in čaka nas en lep sončen dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.6.2011 8:58:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Lep vikend se nam obeta. Mi gremu jutri v LJ v ZOO, če bo slučajno katera kaj okoli hodila, naj se nujno javi . Lahko tudi izven ZOO v popoldanskem času
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.6.2011 7:18:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.6.2011 7:19:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
in vse najboljše današnji slavljenki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.6.2011 19:11:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ in vse najboljše današnji slavljenki se pridružujem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.6.2011 20:01:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! Krasen dan Dopoldne in del popoldneva smo prekolesarili - zapeljali smo se do Belopeških jezer, v Kr.Gori smo sproti malo vrgli uč še na tekmo v kolesarkem spustu .... popoldne pokosili kar na vrtu, potem pa razpeli viseče mreže in preživeli "miren" preostanek popoldneva . Še več takih dni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.6.2011 20:39:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina. Mi smo se tudi imeli lepo v ZOO.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.6.2011 22:28:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz jutri z deco odrinem na morje, tako da.... Mesec dni brez interneta. Se tipkamo avgusta Uživajte, paštetka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.6.2011 6:45:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Paštetka uživajte! Dobro jutro Pa so tu "prave" počitnice jaz na šiht, otroka in pa bodo uživali Mi zdaj zjutraj kar višek časa hodi, ko ni treba še dveh spedenat za odhod
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.6.2011 8:46:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Lepo. Moj adva pa bosta še kar hodila v vrtec. Ta teden imam še precej gužvo, drug teden pa tudi nekaj takih opravkov, da bi ju težko zraven vzela. Pa saj jima ni hudega v vrtcu. Popoldan pa Lentanje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.6.2011 21:24:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Kje pa ste se izgubile, punce? Dopusti se že poznajo No, jaz bom še kar nekaj migala preden si privoščim odklop. Sta pa moja otroka zadnje dneve nemogoča.... prav žalostna sem, skoz se pričkata in dereta Prideta zvečer domov in se skregata... pa vidim, da bubika rada nagaja in provocira. Še slabše je to, da jo bubi udari. saj je ne fejst, ampak je vseeno nedopustno. Pa še zaradi neizvajanja stikov sem jezna... ampak to se bom morala skulirat in sprijaznit, ker itak ne bo nikoli boljše. Kvečjemu še slabše eh, danes bom šla zgodaj spat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.6.2011 10:23:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Ja Bubi, dopusti se že poznajo ...tako da sem jaz po cele dneve v službi (poleg dopustov še en izreden dogodek ) in se mi zvečer niti pod razno ne ljubi še za PCjem sedet . Otroka in uživajo - na bazenu, ob reki, na češnji,... meni je pa vsak dan huje, ko ne morem bit nič z njimi Ah, pa saj bo boljš enkrat že
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.6.2011 11:07:18
|
|
|
|
kvaka
|
Hvala za čestitke Ja tudi mi smo skočili malo na jug in namočili riti. Je bilo kratko, ampak sladko. Glavni dopust pa še prihaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.6.2011 12:35:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, ko boš vedela razporede za tisti teden 10.-15.7. mi sporoči.... morda pa nam le uspe skočit "v hribe" za dva dni ... saj veš, do kod se pač z avtom pride
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.6.2011 12:36:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Ja tudi mi smo skočili malo na jug in namočili riti. Je bilo kratko, ampak sladko. Glavni dopust pa še prihaja super mi bomo pa zdaj ta dva tedna malo na lent hodili, kolikor bo pač čas dopuščal.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.6.2011 7:51:00
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro, ena za vse. Jaz sem eno že spila. Drugo pa še bom . Bi pasal še kak čvek ob kavici ... Pa še to moram povedat, naša dva sem spet sama peljala na cepljenje in sta mi spet celo štalo delala v ZD , sprav tako korajžna, potem pa ju je popadel neukrotljiv jok, da sta mi tokrat oba pobegnila iz ordinacije ... ne govorim Bosta pa sedaj cel julij doma, za avgust pa še ne vem, če ne bo šlo drugače, bosta še kak dan v vrtcu pristala. Pa včeraj jima je en moj prijatelj podaril nahrbtnik, ki se ga kupi na OMVju in sta full navdušena, ker je na koleščkih Tak, da smo najverjetneje za prvi razred s torbo preskrbljeni Sam upam, da jima želja po risanih junakih, ne pokvari začetnega zadovoljstva. No, jima jo bom pa uresničila z nakupom ostalih potrebščin v tem stilu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.6.2011 13:37:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Sam upam, da jima želja po risanih junakih, ne pokvari začetnega zadovoljstva. No, jima jo bom pa uresničila z nakupom ostalih potrebščin v tem stilu. Se zelo strinjam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.6.2011 21:57:12
|
|
|
|
Urša
|
Jaka je šel danes zadnjič v vrtec. Me je kar v grlu stisnilo, ko je vsem razlagal, da je zadnji dan in objemal prijateljčke, jim dal lupčka-itak nisem mogla brez solzice. Jah, tako to je. Zdaj pa dolge počitnice!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.6.2011 22:05:14
|
|
|
|
*bubi*
|
joj, to je meni še prihranjeno trenutno... še gresta 6x v vrtec, pa potem še avgusta. takrat pa tudi sama ne vem, kako bom zdržala.... no mogoče bo lažje, ko bo odhajal in rekel prijateljčkom: jutri pa se vidimo v šoli
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?