|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
24.6.2011 13:17:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Kaj pomeni spričevalo, bom pa ob priliki povprašala prijateljco, ki ravnotako uči prvi razred, da mi pove kaj vse NE zna, da si bom lahko predstavljala.... user posted image Mi je bilo danes nreodno, da bi poprosila kake tri mamice, da bi primerjale spričevala user posted image ....

user posted image user posted image user posted image  za Anžeta.

Aha, napisano je, kaj zna, tebe pa zanima, česa ne zna user posted image  Jao, mama.... pa nam vedno govorijo, da moramo ocenjevati znanje, ne neznanja  user posted image

To opisno ocenjevanje je verjetno podobno kot smo mi imeli v mednarodni maturi.... pri fiziki smo vsi imeli isto napisano user posted image user posted image user posted image  kak smo se režali, ko smo pokukali v druge papirje.... Eni učitelji so vsaj besede malo okoli obrnili user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 951
24.6.2011 13:24:29   
Urša

ni bilo tako hudo, sem se pogumno držala user posted image user posted image user posted image
Itak sem pa spet 2 cm večja, ob vseh pohvalah, ki jih je dobil user posted image

Pa ne da si tudi kaj špeha dobila??? Bravo za Anžeta! user posted image user posted image user posted image  Glede spričevala pa, boš lahko drugo leto na forumu primerjala! user posted image user posted image user posted image   Jaz se na opisne ocene spoznam in ti povem, da je to tak drek, tolko enega dela, staršem pa potem nič jasno kaj sploh otrok dosega.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 952
24.6.2011 15:11:25   
ada2
evo mene... gužva nenormalna... služba, učenje, vaje, predstave, nastopi otrok, vmes pa bi blo treba še kočo pucat..... v glavnem, 3 tedne še ne hodit k nam na obisk, ker imajo sesalec, metla in krpa za prah kolektivni dopustuser posted image

jah, opisno ocenjevanje... meni se tudi ni dopadlo...hb smo zdaj že nekaj let z ocenami, ampak drugo leto bo spet.... eh, bo že...
petarda klope je dobila na domači češnji... njive nimamo - samo vrt.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 953
25.6.2011 7:11:42   
NinaŠ

Pa ne da si tudi kaj špeha dobila???

user posted image user posted image user posted image ne, to se me ne prime, sem samo vse večja user posted image user posted image user posted image

Jaz se na opisne ocene spoznam in ti povem, da je to tak drek, tolko enega dela,

si predstavljam, da si je treba kar celo leto sproti že pisat user posted image pa boge ve učiteljice user posted image jao mei, spisat A4 list za vsakega otroka user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 954
25.6.2011 7:12:59   
NinaŠ

Aha, napisano je, kaj zna, tebe pa zanima, česa ne zna user posted image  Jao, mama.... pa nam vedno govorijo, da moramo ocenjevati znanje, ne neznanja  user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 955
25.6.2011 7:13:43   
NinaŠ
Drugače pa: dobro jutro in user posted image user posted image user posted image čaka nas en lep sončen dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 956
25.6.2011 8:58:13   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Lep vikend se nam obeta. Mi gremu jutri v LJ v ZOO, če bo slučajno katera kaj okoli hodila, naj se nujno javi user posted image . Lahko tudi izven ZOO v popoldanskem času user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 957
26.6.2011 7:18:52   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 958
26.6.2011 7:19:48   
NinaŠ
in vse najboljše današnji slavljenki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 959
26.6.2011 19:11:35   
*bubi*

in vse najboljše današnji slavljenki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 960
26.6.2011 20:01:14   
NinaŠ
Čer!

Krasen dan user posted image user posted image user posted image Dopoldne in del popoldneva user posted image smo prekolesarili - zapeljali smo se do Belopeških jezer, v Kr.Gori smo sproti malo vrgli uč še na tekmo v kolesarkem spustu user posted image user posted image user posted image .... popoldne pokosili kar na vrtu, potem pa razpeli viseče mreže in preživeli "miren" preostanek popoldneva user posted image . Še več takih dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
26.6.2011 20:39:29   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Nina.

Mi smo se tudi imeli lepo v ZOO. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 962
26.6.2011 21:05:42   
Paštetka
Vse najboljše user posted image
Jaz jutri z deco odrinem na morje, tako da.... Mesec dni brez interneta. Se tipkamo avgusta user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 963
26.6.2011 22:28:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jaz jutri z deco odrinem na morje, tako da.... Mesec dni brez interneta. Se tipkamo avgusta user posted image

Uživajte, paštetka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 964
27.6.2011 6:45:52   
NinaŠ
Paštetka uživajte!

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa so tu "prave" počitnice user posted image jaz na šiht, otroka in user posted image pa bodo uživali user posted image Mi zdaj zjutraj kar višek časa hodi, ko ni treba še dveh spedenat za odhod user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 965
27.6.2011 8:46:04   
*bubi*
Lepo. Moj adva pa bosta še kar hodila v vrtec. Ta teden imam še precej gužvo, drug teden pa tudi nekaj takih opravkov, da bi ju težko zraven vzela. Pa saj jima ni hudega v vrtcu. Popoldan pa Lentanje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 966
28.6.2011 21:24:51   
*bubi*
Kje pa ste se izgubile, punce? Dopusti se že poznajo user posted image

No, jaz bom še kar nekaj migala preden si privoščim odklop.

Sta pa moja otroka zadnje dneve nemogoča.... prav žalostna sem, skoz se pričkata in dereta user posted image
Prideta zvečer domov in se skregata... pa vidim, da bubika rada nagaja in provocira. Še slabše je to, da jo bubi udari. saj je ne fejst, ampak je vseeno nedopustno.

Pa še zaradi neizvajanja stikov sem jezna... ampak to se bom morala skulirat in sprijaznit, ker itak ne bo nikoli boljše. Kvečjemu še slabše user posted image

eh, danes bom šla zgodaj spat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 967
29.6.2011 10:23:51   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image  

Ja Bubi, dopusti se že poznajo user posted image user posted image user posted image  ...tako da sem jaz po cele dneve v službi (poleg dopustov še en izreden dogodek user posted image ) user posted image user posted image user posted image  in se mi zvečer niti pod razno ne ljubi še za PCjem sedet user posted image .

Otroka in user posted image  uživajo - na bazenu, ob reki, na češnji,...  meni je pa vsak dan huje, ko ne morem bit nič z njimi user posted image  Ah, pa saj bo boljš user posted image  enkrat že user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
29.6.2011 11:07:18   
kvaka
Hvala za čestitke user posted image

Ja tudi mi smo skočili malo na jug in namočili riti. Je bilo kratko, ampak sladko. Glavni dopust pa še prihaja user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 969
29.6.2011 12:35:54   
*bubi*
Nina, ko boš vedela razporede za tisti teden 10.-15.7. mi sporoči.... morda pa nam le uspe skočit "v hribe" za dva dni user posted image  ... saj veš, do kod se pač z avtom pride user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 970
29.6.2011 12:36:44   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Ja tudi mi smo skočili malo na jug in namočili riti. Je bilo kratko, ampak sladko. Glavni dopust pa še prihaja user posted image

super user posted image

mi bomo pa zdaj ta dva tedna malo na lent hodili, kolikor bo pač čas dopuščal.

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 971
30.6.2011 7:51:00   
kvaka
Dobro jutro,

ena user posted image za vse. Jaz sem eno že spila. Drugo pa še bom user posted image . Bi pasal še kak čvek ob kavici ...

Pa še to moram povedat, naša dva sem spet sama peljala na cepljenje in sta mi spet celo štalo delala v ZD user posted image , sprav tako korajžna, potem pa ju je popadel neukrotljiv jok, da sta mi tokrat oba pobegnila iz ordinacije ... ne govorim user posted image
Bosta pa sedaj cel julij doma, za avgust pa še ne vem, če ne bo šlo drugače, bosta še kak dan v vrtcu pristala.

Pa včeraj jima je en moj prijatelj podaril nahrbtnik, ki se ga kupi na OMVju in sta full navdušena, ker je na koleščkih user posted image user posted image Tak, da smo najverjetneje za prvi razred s torbo preskrbljeni user posted image user posted image Sam upam, da jima želja po risanih junakih, ne pokvari začetnega zadovoljstva. No, jima jo bom pa uresničila z nakupom ostalih potrebščin v tem stilu.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 972
30.6.2011 13:37:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Sam upam, da jima želja po risanih junakih, ne pokvari začetnega zadovoljstva. No, jima jo bom pa uresničila z nakupom ostalih potrebščin v tem stilu.

Se zelo strinjam user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 973
30.6.2011 21:57:12   
Urša
Jaka je šel danes zadnjič v vrtec. Me je kar v grlu stisnilo, ko je vsem razlagal, da je zadnji dan in objemal prijateljčke, jim dal lupčka-itak nisem mogla brez solzice. user posted image Jah, tako to je. Zdaj pa dolge počitnice! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 974
30.6.2011 22:05:14   
*bubi*
joj, to je meni še prihranjeno trenutno... še gresta 6x v vrtec, pa potem še avgusta. takrat pa tudi sama ne vem, kako bom zdržala.... no mogoče bo lažje, ko bo odhajal in rekel prijateljčkom: jutri pa se vidimo v šoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?