Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 9:27:53
|
|
|
|
ada2
|
nam so rekli, da če bomo pri kopija nova naročili itak dobijo zraven še nahrbtnik in da je to dovolj, da ne rabijo še torbe. čeprav naš adam se je vpičil v tisto omw-jevo (btw sem dobila nalepke po bubijini metodi ) in mu jo bom kupila, pa če ne bo rabil bo pa za drugo leto. drugače pa ... ja, učbenike dobimo zastonj iz učbeniškega sklada, s tem, da adam jih ne bo rabil, mi pa to veliko pomeni pri nuši.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 9:28:25
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Mene pa obdaja jutranja slabost, pa ne da bi bila Sem seštela položnice in se mi kar niti ne govori...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 10:35:16
|
|
|
|
Urša
|
Položnice, ja...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 12:04:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Mene pa obdaja jutranja slabost, pa ne da bi bila Sem seštela položnice in se mi kar niti ne govori... Položnice, ja... Babe, tukaj pa ste si same krive... kaj pa seštevate Jaz nič ne seštevam... samo po 18. preverim, koliko še lahko zapravljamo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 12:04:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 nam so rekli, da če bomo pri kopija nova naročili itak dobijo zraven še nahrbtnik in da je to dovolj, da ne rabijo še torbe. Tudi Mladinska knjiga podari prvošolčkom nahrbtnik, ampak je bolj majhen, za kak izletek recimo. Fora hahrbtnika je predvsem v tem, da mora it not mapa na elastiko, ker baje največ to domov nosijo.... not pa učne liste in sporočila za starše . Te mape pa so večje od A4, tako da mora torba biti res dovolj velika, da se ne mečka po vogalih.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 12:09:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Babe, tukaj pa ste si same krive... kaj pa seštevate Jaz nič ne seštevam... samo po 18. preverim, koliko še lahko zapravljamo podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 12:11:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 nam so rekli, da če bomo pri kopija nova naročili itak dobijo zraven še nahrbtnik in da je to dovolj, da ne rabijo še torbe. Tudi Mladinska knjiga podari prvošolčkom nahrbtnik, ampak je bolj majhen, za kak izletek recimo. Fora hahrbtnika je predvsem v tem, da mora it not mapa na elastiko, ker baje največ to domov nosijo.... not pa učne liste in sporočila za starše . Te mape pa so večje od A4, tako da mora torba biti res dovolj velika, da se ne mečka po vogalih. pri nas imajo dugače le eno mapo na pero (velikosti A4), sporočilca pa nosijo domov v kuvertah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 13:50:44
|
|
|
|
*bubi*
|
pri nas imajo dugače le eno mapo na pero (velikosti A4), sporočilca pa nosijo domov v kuvertah no, saj ne vem, kako bo pri nas.... ampak - ni škoda kuvert al ni toliko sporočil ali morajo prazno kuverto spet nest nazaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 14:07:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
ali morajo prazno kuverto spet nest nazaj 1 kuverto velikosti A5 imajo celo leto, ja jo nesejo nazaj. Je priročna stvar tudi za povratna sporočilca učiteljici . Vsak otrok jo je po svoje porisal.... ...no zdaj sicer zgleda že bolj boga (če bi med letom razpadla, bi dobil novo gratis )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 15:03:19
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas pa bodo torbo nosili vsak dan domov...in v torbi sporočilca za mamico in obratno...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 19:27:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Otroka sta vsa zadovoljna prišla s taborov Ne moreta prehvalit.... itak. Anže je prišel do odločitve, da na nadaljnjih taborih nikakor ne bo v sobi skupaj z določenimi fanti, ker ne ubogajo učiteljice ko reče, da so tiho, da je treba naredit to in to,.... ah moj vzoren fantek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 20:15:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Otroka sta vsa zadovoljna prišla s taborov Ne moreta prehvalit.... itak. Anže je prišel do odločitve, da na nadaljnjih taborih nikakor ne bo v sobi skupaj z določenimi fanti, ker ne ubogajo učiteljice ko reče, da so tiho, da je treba naredit to in to,.... ah moj vzoren fantek Mislim, da bo petardito isti ....drugače pa ne morem verjeti, da so se obrnili trije dnevi...fuuuuuul je hitro minilo. ... In? Si jokala od sreče, ko si ju spet stisnila?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 20:47:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
... In? Si jokala od sreče, ko si ju spet stisnila? ne, na srečo jima ni bilo do preveč stiskanja, lupčka pol pa takoj vtisi... ...potem smo se sicer mojali, ampak je bilo tahujše mimo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 21:12:41
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas je pa vse nalepljeno v beležki-zvezek A5. Najbolj praktično!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 21:13:37
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Otroka sta vsa zadovoljna prišla s taborov Ne moreta prehvalit.... itak. Anže je prišel do odločitve, da na nadaljnjih taborih nikakor ne bo v sobi skupaj z določenimi fanti, ker ne ubogajo učiteljice ko reče, da so tiho, da je treba naredit to in to,.... ah moj vzoren fantek
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 22:41:12
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pri nas je pa vse nalepljeno v beležki-zvezek A5. Najbolj praktično! pri nas je podobno... imajo šolsko publikacijo kamor se vpisujejo obvestila, če so za vse ista se skopirajo in prilepijo, pa opravičila tja vpišujemo, pa v glavnem na enem kupu je vse o šoli, kdaj so počitnice, kdaj razredne ure za kateri razred, kateri učitelji kaj poučujejo, kdaj so odmori, kdaj malica....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 22:42:50
|
|
|
|
ada2
|
smo pa mi danes uživali v biotermah. sem jih sicer mislila na lutkovno predstavo pelat tu doma, ampak so si izprosili kopanje.... ampak so si zaslužiči, so imeli vsi 3-je zobarja in bili pridni, pa še nuša je prišla domov z novico, da bo odlična
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 23:00:45
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa še nuša je prišla domov z novico, da bo odlična Saj ni več končnega uspeha.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 23:02:02
|
|
|
|
Urša
|
Verjetno bi bila odlična glede na ocene. Pridna!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.6.2011 0:12:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Nuša Tina in Anže Nina za pogum
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.6.2011 7:43:47
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa še nuša je prišla domov z novico, da bo odlična Saj ni več končnega uspeha. tako je ampak glrde na to, da vsi sprašujejo po uspehu pač še vedno gledamo tako na to stvar.... v glavnem glede na zaključene ocene bi bila odlična v kolikor bi to še obstajalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.6.2011 8:11:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nuša Tina in Anže Nina za pogum Podpis pod vse in dobro jutro Evo jaz pravkar ob kavici...jo ponujam tudi vam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.6.2011 10:34:36
|
|
|
|
Urša
|
Dobro jutro! Hvala za kavico. Včeraj smo bili za šolo, sem morala Izaka malo pristavit, ker smo bili prej več kot eno uro v telovadnici na izpitu-je Nika polagala rumeni pas v judu in bila uspešna. Jaka se je nekaj motovilil okrog grmovij in ko smo odhajali, sem opazila, da nekaj skriva pod majico. Pogledam in zagledam rdečo škatlico Marlboro cigaret! Kje si to dobil? Mi pokaže, da v grmovju. Očitno so kakšni osnovnošolci imeli skrivališče. Ga vprašam kaj bo s tem in pravi: Ja, kadil bom! Bom samo enega probal. Nika pa nazaj: Se boš zadušiiiil! Skratka, škatlico smo vrnili nazaj v skrivališče, pridige o škodljivosti pa zaenkrat še nisem izvedla.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.6.2011 21:50:12
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz sploh ne sledim več V glavnem z mojim sva dala skoz 10 oblletnico, uživala, kot je petarda svetovala . Danes sta prišla mala dva. M naju je cel popoldan klicala dedek in babica . . In potem smo rekli, da gremo zvečer ven jest in se zažene v namesto v garažo, kjer je parkiran avto v drugo stran kjer so kleti Slike urejam že 3 dni, ker jih nisem razvijala že 2 leti. Aja v Srbijo se pa definitivno v kratkem vrneva. To pomeni, da naju je navdušila. Tako ljudje, kot pokrajina, mesto. Bili smo tudi v Kragujevcu v muzeju, kjer je razstava 21.oktober 1941'' ko so nemci pomorili cel 5 razred otrok in čez 2600 ljudi. Tam me je pa streslo in dalo misliti. Pa šli smo poTitovih poteh malo zgodovino obujat
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 16.6.2011 21:52:36 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.6.2011 6:47:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Nika polagala rumeni pas v judu in bila uspešna. Ja, kadil bom! Bom samo enega probal.[/qoute] zdaj je še smešno... ...čez slabih 10 let pa verjetno ne bo več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
ZnamkedejziKatere znamke krem, šamponov, olj in ostalih pripomočkov uporabljate pri negi vaših dojenčkov in otrok?Bübchen (
37%)
Nivea (
27%)
Penaten (
6%)
Hipp (
4%)
Johnson (
20%)
Babylove (
5%)
Število vseh glasov: 304Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!