Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 20:40:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada pri nas imajo poleg naštetega še Dotik okolja (1. in 2. del), tako da učbeniki nanesejo slabih 69€ ali raje V nabavo učbenikov pa grem zdaj po 15.
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 13.6.2011 20:41:08 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 20:43:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem danes uspela fotke uredit in jih pripravit za razvijanje... ...aaaaaaaaaa ene 3 ure že sedim za PCjem pa samo 3 mesece nisem naročala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 21:18:13
|
|
|
|
petarda
|
Mi imamo roditeljski sestanek jutri. A to imajo različne učbenike po šolah? Urša...ja, sem dobila fotoaparat Paštetka...prosim za izčrpno poročilo...toliko lepega sem že slišala in me resnično vleče Nina...ne morem verjeti...jokat za na morje?????? In to, ko se poslavljaš od tašče???? Brezupen primer, res!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 21:46:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina...ne morem verjeti...jokat za na morje?????? In to, ko se poslavljaš od tašče???? Brezupen primer, res! smešn, a ne? Saj je meni tudi, ampak taka pač sem pa verjemi, da mi gre to pošteno na živce
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 21:48:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
A to imajo različne učbenike po šolah? aha, vsak učitelj sam določi zbir učbenikov - pač kateri se mu zdijo bol "kvalitetni" oz. po katerih bo lažje naučil plan po kurikulumu (upam, da sem prav napisala )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 21:49:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
sicer imamo pa med sabo vsaj dve učiteljici, ki bosta lažje/lepše razložili tole okrog izbire učbenikov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 21:51:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ajd, zdaj gem pa v posteljo... ...še mal knjigo brat... ...izpred TVja se že sliši hrrrrrr, hrrrrr, .... tko da bom imela malo miru
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:08:21
|
|
|
|
ada2
|
evo, sem zdaj skupaj potegnila stroške za šolo... adam 73 eur (manjka pa barvice - (vodene, lesene, voščene), flumastri, ovitki, mapa, peresnica, torba, copati in škarje) in nuša 120 eur (manjkajo tempere, ovitki, svinčniki, nalivno pero, risalno oglje, radirka, peresnica,copati in torba).
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:13:22
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa še nekaj... če ima katera viška kako nalepko iz omw-ja bi se lepo priporočala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:25:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa še nekaj... če ima katera viška kako nalepko iz omw-ja bi se lepo priporočala Ziher ma bubi kakšno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:26:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 evo, sem zdaj skupaj potegnila stroške za šolo... adam 73 eur (manjka pa barvice - (vodene, lesene, voščene), flumastri, ovitki, mapa, peresnica, torba, copati in škarje) in nuša 120 eur (manjkajo tempere, ovitki, svinčniki, nalivno pero, risalno oglje, radirka, peresnica,copati in torba).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:27:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ A to imajo različne učbenike po šolah? aha, vsak učitelj sam določi zbir učbenikov - pač kateri se mu zdijo bol "kvalitetni" oz. po katerih bo lažje naučil plan po kurikulumu (upam, da sem prav napisala ) Kr neki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:30:22
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ A to imajo različne učbenike po šolah? aha, vsak učitelj sam določi zbir učbenikov - pač kateri se mu zdijo bol "kvalitetni" oz. po katerih bo lažje naučil plan po kurikulumu (upam, da sem prav napisala ) Kr neki ja, ni več tako kot včasih... berilo 1, matematika 1 ....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:31:48
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa s tem, da si nuša (HB ) ni izbrala nobenega takega izbirnega predmeta, kjer bi rabila delovni zvezek.... tisti pod 17 eur po komadu niso bili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:36:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nina...ne morem verjeti...jokat za na morje?????? In to, ko se poslavljaš od tašče???? Brezupen primer, res! smešn, a ne? Saj je meni tudi, ampak taka pač sem pa verjemi, da mi gre to pošteno na živce Ok...kdaj pa še jokaš? Jaz recimo jokam na kakšnem pogrebu, kjer vidim in slišim svojce....sploh, če gre za otroka, oziroma mlado osebo ali pa recimo starša, ki je zapustil otroke.... potem jokam ob kakšnem ganljivem filmu...samo to že dooooolgo nisem...se sploh ne spomnim kdaj nazadnje ... je pa lahko romantični ali pa recimo drama po kakšni resnični zgodbi posneta... No...zdaj razmišljam, da se vrste joka razlikujejo ...ker recimo v zgornjih dveh primerih sem se sposobna zjokati u nulo, zdaj, ko je prišla svakinja domov iz porodnišnice in ko sem jo objela vsa vesela, da je končno to za njo in da je vse v redu...mi je tudi šlo na jok...ampak tako, solzica sreče, nič več ....enake solzice se znajo pokazati na kakšnem nastopu v vrtcu ali pa recimo ob kakšni čestitki, pa zdaj ob poslovilnih besedah na pikniku z vrtcem... No...sem se pa sposobna orng zjokat tudi, ko se z lubijem skregava...ampak ne tako od žalosti...ampak od jeze ....samo to se pa tudi že (hvala bogu) dolgo nisem...se tudi ne spomnem kdaj nazadnje. A tvoj jok ob poslavljanju za na morje je jok številka ena ali dve? ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:36:32
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ sicer imamo pa med sabo vsaj dve učiteljici, ki bosta lažje/lepše razložili tole okrog izbire učbenikov Ja, si prav napisala. Vbistvu bedarija, samo založbe med seboj tekmujejo. Včasih je bilo bolj fajn, en komplet- vsi enaki, vsi enakopravni!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:38:11
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina...ne morem verjeti...jokat za na morje?????? In to, ko se poslavljaš od tašče???? Brezupen primer, res! Ampak res, od otrok mi je razumljivo, ampak od tašče??? No,ja, meni pa gre na jok, ko nesemo morskega prašička k mojim staršem preden gremo na morje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:38:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa s tem, da si nuša (HB ) ni izbrala nobenega takega izbirnega predmeta, kjer bi rabila delovni zvezek.... tisti pod 17 eur po komadu niso bili Ma daj...že tisti ostali stroški ti bodo toliko nanesli...jaooooo...raje ne pomislim kaj bo, ko bodo vsi trije v šoli? Pa potem na fax-u....učbeniki, potrebščine + najemnina...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:40:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ sicer imamo pa med sabo vsaj dve učiteljici, ki bosta lažje/lepše razložili tole okrog izbire učbenikov Ja, si prav napisala. Vbistvu bedarija, samo založbe med seboj tekmujejo. Včasih je bilo bolj fajn, en komplet- vsi enaki, vsi enakopravni! Meni se to še vedno zdi prav ... no...zdaj pa upam, da si moje in vaše vzgojiteljice izbrejo iste učbenike in delovne zvezke....da mi boste kaj v pomoč, če ne bom znala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:41:22
|
|
|
|
Urša
|
Edina sreča glede stroškov v šoli je ta, da ni potrebno učbenikov kupovat. Vsaj ena pametna poteza v današnjem času!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:48:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ sicer imamo pa med sabo vsaj dve učiteljici, ki bosta lažje/lepše razložili tole okrog izbire učbenikov Če si s tem mislila tudi mene, lahko rečem samo tole: učbenik je ali pa ga ni da bi bila kaka izbira.... jao meni, bi si jo želela. Se točno vidi, da se splača pisat gradiva samo za OŠ in eventuelno splošne predmete za gimnazije in poklicne šole. Strokovne pa... si jih lahko kar sama napišem Kar v bistvu delam - interna gradiva.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:48:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa še nekaj... če ima katera viška kako nalepko iz omw-ja bi se lepo priporočala Ziher ma bubi kakšno ima, ima.... ene šalčke smo že kupili, sem sicer še medvedka obljubila... bom malo povprašala in dobiš Aja, če malo na pumpi pojamraš, so radodarni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:48:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 evo, sem zdaj skupaj potegnila stroške za šolo... adam 73 eur (manjka pa barvice - (vodene, lesene, voščene), flumastri, ovitki, mapa, peresnica, torba, copati in škarje) in nuša 120 eur (manjkajo tempere, ovitki, svinčniki, nalivno pero, risalno oglje, radirka, peresnica,copati in torba). Čemu vse to..... osnovna šola je ja zastonj Za okviren kompleten strošek lahko na www.emka.si poiščeš šolo in dobiš kar cel seznam v košarico. ČE je šola sporočila seznam potrebščin seveda. Edino torbe, peresnice in copat ne da zraven.... pa mogoče še kakega ovitka in podobno. Za bubija je vrglo ven malo manj kot 100€
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:50:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Edina sreča glede stroškov v šoli je ta, da ni potrebno učbenikov kupovat. Vsaj ena pametna poteza v današnjem času! Če pa je itak večina na principu delovnega zvezka - vsaj v nižjih razredih.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?