|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
13.6.2011 20:40:15   
NinaŠ
Ada pri nas imajo poleg naštetega še Dotik okolja (1. in 2. del), tako da učbeniki nanesejo slabih 69€ user posted image ali raje user posted image  user posted image user posted image user posted image
V nabavo učbenikov pa grem zdaj po 15. user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 13.6.2011 20:41:08 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 701
13.6.2011 20:43:19   
NinaŠ
Sem danes uspela fotke uredit in jih pripravit za razvijanje... ...aaaaaaaaaa ene 3 ure že sedim za PCjem user posted image pa samo 3 mesece nisem naročala user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 702
13.6.2011 20:45:06   
Paštetka
Beograd je zakon!!!!
Več jutri, ker moram....user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 703
13.6.2011 21:18:13   
petarda
Mi imamo roditeljski sestanek jutri. A to imajo različne učbenike po šolah? user posted image

Urša...ja, sem dobila fotoaparat user posted image

Paštetka...prosim za izčrpno poročilo...toliko lepega sem že slišala in me resnično vleče user posted image

Nina...ne morem verjeti...jokat za na morje?????? In to, ko se poslavljaš od tašče???? Brezupen primer, res! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 704
13.6.2011 21:46:01   
NinaŠ

Nina...ne morem verjeti...jokat za na morje?????? In to, ko se poslavljaš od tašče???? Brezupen primer, res! user posted image

smešn, a ne? user posted image user posted image user posted image Saj je meni tudi, ampak taka pač sem user posted image pa verjemi, da mi gre to pošteno na živce user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 705
13.6.2011 21:48:38   
NinaŠ
A to imajo različne učbenike po šolah? user posted image

aha, vsak učitelj sam določi zbir učbenikov - pač kateri se mu zdijo bol "kvalitetni" oz. po katerih bo lažje naučil plan po kurikulumu (upam, da sem prav napisala user posted image )

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 706
13.6.2011 21:49:43   
NinaŠ
sicer imamo pa med sabo vsaj dve učiteljici, ki bosta lažje/lepše razložili tole okrog izbire učbenikov user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 707
13.6.2011 21:51:05   
NinaŠ
Ajd, zdaj gem pa v posteljo... ...še mal knjigo brat... ...izpred TVja se že sliši hrrrrrr, hrrrrr, .... user posted image tko da bom imela malo miru user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 708
13.6.2011 22:08:21   
ada2
evo, sem zdaj skupaj potegnila stroške za šolo... adam 73 eur (manjka pa barvice - (vodene, lesene, voščene), flumastri, ovitki, mapa, peresnica, torba, copati in škarje) in nuša 120 eur (manjkajo tempere, ovitki, svinčniki, nalivno pero, risalno oglje, radirka, peresnica,copati in torba).

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 709
13.6.2011 22:13:22   
ada2
aja, pa še nekaj... če ima katera viška kako nalepko iz omw-ja bi se lepo priporočalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 710
13.6.2011 22:25:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, pa še nekaj... če ima katera viška kako nalepko iz omw-ja bi se lepo priporočalauser posted image

Ziher ma bubi kakšno user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 711
13.6.2011 22:26:20   
petarda

evo, sem zdaj skupaj potegnila stroške za šolo... adam 73 eur (manjka pa barvice - (vodene, lesene, voščene), flumastri, ovitki, mapa, peresnica, torba, copati in škarje) in nuša 120 eur (manjkajo tempere, ovitki, svinčniki, nalivno pero, risalno oglje, radirka, peresnica,copati in torba).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 712
13.6.2011 22:27:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

aha, vsak učitelj sam določi zbir učbenikov - pač kateri se mu zdijo bol "kvalitetni" oz. po katerih bo lažje naučil plan po kurikulumu (upam, da sem prav napisala user posted image )

Kr neki user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 713
13.6.2011 22:30:22   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kr neki user posted image

ja, ni več tako kot včasih... berilo 1, matematika 1 ....user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 714
13.6.2011 22:31:48   
ada2
aja, pa s tem, da si nuša (HBuser posted image ) ni izbrala nobenega takega izbirnega predmeta, kjer bi rabila delovni zvezek.... tisti pod 17 eur po komadu niso biliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 715
13.6.2011 22:36:24   
petarda

smešn, a ne? user posted image user posted image user posted image Saj je meni tudi, ampak taka pač sem user posted image pa verjemi, da mi gre to pošteno na živce user posted image user posted image

Ok...kdaj pa še jokaš?

Jaz recimo jokam na kakšnem pogrebu, kjer vidim in slišim svojce....sploh, če gre za otroka, oziroma mlado osebo ali pa recimo starša, ki je zapustil otroke....

potem jokam ob kakšnem ganljivem filmu...samo to že dooooolgo nisem...se sploh ne spomnim kdaj nazadnje user posted image ... je pa lahko romantični ali pa recimo drama po kakšni resnični zgodbi posneta...

No...zdaj razmišljam, da se vrste joka razlikujejo user posted image ...ker recimo v zgornjih dveh primerih sem se sposobna zjokati u nulo, zdaj, ko je prišla svakinja domov iz porodnišnice in ko sem jo objela vsa vesela, da je končno to za njo in da je vse v redu...mi je tudi šlo na jok...ampak tako, solzica sreče, nič večuser posted image ....enake solzice se znajo pokazati na kakšnem nastopu v vrtcu ali pa recimo ob kakšni čestitki, pa zdaj ob poslovilnih besedah na pikniku z vrtcem...

No...sem se pa sposobna orng zjokat tudi, ko se z lubijem skregava...ampak ne tako od žalosti...ampak od jeze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo to se pa tudi že (hvala bogu) dolgo nisem...se tudi ne spomnem kdaj nazadnje. user posted image

A tvoj jok ob poslavljanju za na morje je jok številka ena ali dve? user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 716
13.6.2011 22:36:32   
Urša

sicer imamo pa med sabo vsaj dve učiteljici, ki bosta lažje/lepše razložili tole okrog izbire učbenikov user posted image

Ja, si prav napisala. Vbistvu bedarija, samo založbe med seboj tekmujejo. Včasih je bilo bolj fajn, en komplet- vsi enaki, vsi enakopravni! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 717
13.6.2011 22:38:11   
Urša

Ampak res, od otrok mi je razumljivo, ampak od tašče??? No,ja, meni pa gre na jok, ko nesemo morskega prašička k mojim staršem preden gremo na morje. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 718
13.6.2011 22:38:47   
petarda

aja, pa s tem, da si nuša (HBuser posted image ) ni izbrala nobenega takega izbirnega predmeta, kjer bi rabila delovni zvezek.... tisti pod 17 eur po komadu niso biliuser posted image

Ma daj...že tisti ostali stroški ti bodo toliko nanesli...jaooooo...raje ne pomislim kaj bo, ko bodo vsi trije v šoli? Pa potem na fax-u....učbeniki, potrebščine + najemnina... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 719
13.6.2011 22:40:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ja, si prav napisala. Vbistvu bedarija, samo založbe med seboj tekmujejo. Včasih je bilo bolj fajn, en komplet- vsi enaki, vsi enakopravni! user posted image user posted image user posted image

Meni se to še vedno zdi prav user posted image ... no...zdaj pa upam, da si moje in vaše vzgojiteljice izbrejo iste učbenike in delovne zvezke....da mi boste kaj v pomoč, če ne bom znala user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 720
13.6.2011 22:41:22   
Urša
Edina sreča glede stroškov v šoli je ta, da ni potrebno učbenikov kupovat. Vsaj ena pametna poteza v današnjem času! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 721
13.6.2011 22:48:17   
*bubi*

Če si s tem mislila tudi mene, lahko rečem samo tole: učbenik je ali pa ga ni user posted image  da bi bila kaka izbira.... jao meni, bi si jo želela.

Se točno vidi, da se splača pisat gradiva samo za OŠ in eventuelno splošne predmete za gimnazije in poklicne šole. Strokovne pa... si jih lahko kar sama napišem user posted image  Kar v bistvu delam - interna gradiva.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 722
13.6.2011 22:48:19   
*bubi*

Ziher ma bubi kakšno user posted image

user posted image user posted image user posted image

ima, ima.... ene šalčke smo že kupili, sem sicer še medvedka obljubila... bom malo povprašala in dobiš user posted image

Aja, če malo na pumpi pojamraš, so radodarni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 723
13.6.2011 22:48:25   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čemu vse to..... osnovna šola je ja zastonj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Za okviren kompleten strošek lahko na www.emka.si poiščeš šolo in dobiš kar cel seznam v košarico. ČE je šola sporočila seznam potrebščin seveda.
Edino torbe, peresnice in copat ne da zraven.... pa mogoče še kakega ovitka in podobno.

Za bubija je vrglo ven malo manj kot 100€ 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 724
13.6.2011 22:50:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Edina sreča glede stroškov v šoli je ta, da ni potrebno učbenikov kupovat. Vsaj ena pametna poteza v današnjem času! user posted image

Če pa je itak večina na principu delovnega zvezka - vsaj v nižjih razredih.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?