|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
12.6.2011 9:19:41   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

...bilo je fletno.... ...nevesta in ženin sta blestela user posted image user posted image user posted image ...domov smo prijadrali okrog 1h user posted image ... ... fotke, ko bo čas user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 676
12.6.2011 9:28:17   
petarda
Dobro jutro user posted image

Tudi pri nas je bilo fletno user posted image .... user posted image ...fotke, ko bo čas user posted image ...domov smo prijadrali ob 21.uri user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 677
12.6.2011 10:29:35   
NinaŠ
Fotke so na mailu... ...da me kdo ne toži zaradi javnega objavljanja njegove podobe user posted image

p.s. če katera ni dobil prosim zvrc

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 678
12.6.2011 16:37:00   
ada2
jaz sem preživela lepo noč kot varuška... sem pa čuvala še prijateljičinega nečaka, ki bo star 2 leti. zlata otročka, oba, dojenčico sem dala spat ob pol 10, pa je do 2 sploh ni bilo čuti, fantek pa se je tudi ob 2 prebudil in mu ni bilo nič jasno kdo sem, kje je.... se je malo zajokal, pa se me oklenil okrog vratu in zaspal dalje... dojenčico pa sem nahranila in previla in že je spala naprej... in to je bilo vse. ob 4 sta se mladoporočenca vrnila domov, jaz pa sem tudi šla domov.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 679
12.6.2011 16:42:13   
ada2
sem si zdaj ogledala slike od nine....
user posted image  kaka lepotička je tina... zelo podobno obleko pa je imela naša nuša za prvo obhajilo, le da je bila enobarvna.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 680
12.6.2011 18:14:48   
Urša
Luštni ste bili, Nina! Kdo se je to ženil? Tvoja sestra?

Jaz pa sem šla danes v Mozirski gaj, je bilo luštno, potem smo imeli pa še eno dobrodelno prireditev in sem na srečelovu zadela kupon za 5 kg moke iz vaškega mlina. Zdaj pa samo še pekarno odprem in bo biznis! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 681
12.6.2011 18:44:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Fotke so na mailu...

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 682
12.6.2011 18:48:55   
*bubi*
Mi smo se tudi imeli lušno - se je otvorila sezona 3. rojstnih dnevov user posted image  No, sem mislila sicer, da se bo že kak mesec prej, pa darilo še kar čaka v omari user posted image  user posted image user posted image

Ampak danes je bilo fenomenalno, sicer malo otrok - slavljenka in moja dva, ampak so se lušno zabavali. Torta pa... enostavno no comment. V pozitivnem smislu, kaj takega še nisem videla. Vse pohvali mamici in babici slavljenke user posted image

Naslednji teden še en 3. rojstni dan.... bo tudi fajn, vem že v naprej user posted image

Pa če ne prej... v začetku septembra še en 3. rojstni dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
12.6.2011 18:49:45   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 684
12.6.2011 20:30:12   
NinaŠ
Kdo se je to ženil? Tvoja sestra?

sestrična (sama imam samo enega bratca user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
12.6.2011 22:24:44   
petarda
Nina zelo ste bili lepi! Tina se mi zdi ful podobna tvoji mamici, tvoja bodoča svakinja pa tudi zgleda taka v redu punca. user posted image  Kolk sta pa mladoporočenca stara??? Ker mi delujeta fuuuuuuuul mlada...sploh on. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 686
12.6.2011 22:25:44   
petarda
Urša lušna slikica!

Ada me veseli, da je bilo vse OK....zdaj pa šibam še po opravkih user posted image  in v posteljo.

Lahko noč in prijeten začetek delovnega tedna user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 687
13.6.2011 8:12:05   
ada2
a so vaši novembrčki tudi tak raztreseni?
mu nastavim gate, hlače in majico, da se preobleče iz pidžame.... in najprej si gor na stare gate obleče frišne....potem sleče vse, obleče frišne gate in nazaj pidžamouser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 688
13.6.2011 8:13:14   
ada2
aja, paštetka.... a nisi nekaj rekla, da kak dan bi pa lahko prišla k meni na kavo? no, zdaj si fraj, jaz pa tudi in bi se res lahko zmenile. kaj praviš na sredo?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 689
13.6.2011 8:26:54   
NinaŠ
Dobro jutro!

Z user posted image  imava medeni teden, no v bistvu medene 3 dni user posted image . Tino sem danes spakirala na Stari vrh na kmetijo za tri dni, Anžeta pa v Vrata na gorniški tabor za tri dni user posted image . Spakirala sem ju jaz, ko se že tako hvalim, v vrtec/šolo ju je pa peljal user posted image , ker sem jaz taka jokica, da ne vem, če bi se lahko dovolj hitro skrila user posted image .

a so vaši novembrčki tudi tak raztreseni?

ja v bistvu ja, čeprav jaz Tine ne bi definirala kot raztreseno ampak kot frfrasto user posted image , vsaj meni njeno obnašanje in posledično napake tako delujejo user posted image

bodoča svakinja pa tudi zgleda taka v redu punca

user posted image user posted image user posted image  saj tudi je user posted image user posted image user posted image  

Kolk sta pa mladoporočenca stara???

nevesta jih bo čez dober mesec 27, za ženina pa ne vem user posted image  - kako leto je starejši

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 690
13.6.2011 9:00:12   
petarda
Dobro jutro user posted image

Pri petarditu jaz ne opažam ravno, da bi bil raztrsen...edino majico pa si res skoraj vsako jutro narobe obleče (če nima slikice gor)

No, saj nevesto sem nekako tako ocenila...ženin mi pa zgleda ful mlajši user posted image ...še tak...šmrkavec user posted image

Nina a to so šli z vrtcem/šolo? V glavnem fuuuul dobro...že vidim kako bosta uživala, vidva pa tudi user posted image ... Petardita danes v vrtcu pobere od prijateljčka mama in se gredo potem k njemu domov igrat....in je tako vesel, da po moje celo noč ni spaluser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 691
13.6.2011 13:44:19   
*bubi*
user posted image  Nina, uživajta user posted image  Otroka bosta itak user posted image  Pa ne, da bi jokala za njima? Ti je dolgcajt? Ti posodim moja dva? user posted image  Bi se vrnila recimo tri leta nazaj user posted image user posted image user posted image

Bubi pa čevlja zelo rad zamenja user posted image  skoz ga moram opozarjat, pa očitno ga nič ne moti user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 692
13.6.2011 14:05:46   
Urša

Z user posted image  imava medeni teden, no v bistvu medene 3 dni user posted image . Tino sem danes spakirala na Stari vrh na kmetijo za tri dni, Anžeta pa v Vrata na gorniški tabor za tri dni user posted image . Spakirala sem ju jaz, ko se že tako hvalim, v vrtec/šolo ju je pa peljal user posted image , ker sem jaz taka jokica, da ne vem, če bi se lahko dovolj hitro skrila user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Super! Sploh, ker sta šla istočasno! Ti pa verjamem, da si delo raje prepustila tvojemu, mene bi tudi v grlu stiskalo, pa čeprav samo za 3 dni. Moja dva še nikoli nista nikamor prespat s šolo/vrtcem, razen za eno noč Nika, ko so prespali v vrtcu, pri Jaku bodo tudi letos.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 693
13.6.2011 14:07:16   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Petardita danes v vrtcu pobere od prijateljčka mama in se gredo potem k njemu domov igrat....in je tako vesel, da po moje celo noč ni spaluser posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaka je tudi prejšnji teden, to je bilo tako veselje, da sta kar skalala in se objemala, ko je mama prišla! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 694
13.6.2011 16:11:39   
NinaŠ
  Pa ne, da bi jokala za njima? Ti je dolgcajt? Ti posodim moja dva? user posted image  

Ne, ne da bi jokala za njima, le slovo mi ne gre dobro od rok (reči adijo mi je nekaj najhujšega user posted image ) user posted image (sem sposobna jokat, ko gremo MI na morje in se poslovim od mojih staršev/tasta, tašče/... user posted image user posted image user posted image glavn brezupen primer user posted image ). Drugače sem ful vesela za njiju, ker vem kakšna žurka je to... ...z veseljem bi ju poslala še na več taborov....
Dolgcajt user posted image - to je zelooo relativno user posted image - stanovanje je v razsulu... pa se mi ne ljubi... Mi je pa prijateljica posodila svojo hči, da sva šli za eno urco na kolesarsko user posted image (pol naju je pa dež pregnal). Tko da, če mi je že dolgčas sem si vsekakor sama kriva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 695
13.6.2011 16:13:24   
NinaŠ
Aja Bubi, ne misli, da sem pozabila nate s tistimi Tuš kartami user posted image , le čakam če še od kje kaka kapne, da ne bom samo 4 pošiljala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 696
13.6.2011 17:05:35   
ada2
tako, pravkar s sestanka za prvi razred... dobila seznam potrebščin. kako pa je pri ostalih? katere delovne zvezke bodo rabili? mi bomo imeli ABC1, poslušamo-govorimo, pišemo - beremo (v 3 delih) in Igraje in zares v svet matematičnih čudes (prv tako v 3 delih).
cena za vse skupaj nekaj čez 50 eur.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 697
13.6.2011 19:00:37   
*bubi*

Aja Bubi, ne misli, da sem pozabila nate s tistimi Tuš kartami user posted image , le čakam če še od kje kaka kapne, da ne bom samo 4 pošiljala user posted image

se ne mudi user posted image  se zna zgodit, da jih bomo prej zbrali, ampak vseeno bo vsaka prav prišla.

Kaj še rabi kdo Jungle mania nalepke???

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 698
13.6.2011 19:03:22   
*bubi*
Ada, bubi bo imel za slovenščino S slikanico na rami (delovni zvezek in zvezek za opismenjevanje),
za matematiko Igraje in zares... 3 deli + učne liste rabijo
za okolje pa Opazujem, raziskujem, razmišljam.

Vse skupaj 65€, zdaj s popustom 62€.

Sem bila zadnjič v MK in so imeli vse na zalogi, tak da sem kar vzela. Se mi zdi noro poštnino plačevat.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 699
13.6.2011 19:59:36   
Urša
Petarda, si dobila fotoaparat?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?