Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 9:19:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ...bilo je fletno.... ...nevesta in ženin sta blestela ...domov smo prijadrali okrog 1h ... ... fotke, ko bo čas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 9:28:17
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Tudi pri nas je bilo fletno .... ...fotke, ko bo čas ...domov smo prijadrali ob 21.uri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 10:29:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Fotke so na mailu... ...da me kdo ne toži zaradi javnega objavljanja njegove podobe p.s. če katera ni dobil prosim zvrc
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 16:37:00
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem preživela lepo noč kot varuška... sem pa čuvala še prijateljičinega nečaka, ki bo star 2 leti. zlata otročka, oba, dojenčico sem dala spat ob pol 10, pa je do 2 sploh ni bilo čuti, fantek pa se je tudi ob 2 prebudil in mu ni bilo nič jasno kdo sem, kje je.... se je malo zajokal, pa se me oklenil okrog vratu in zaspal dalje... dojenčico pa sem nahranila in previla in že je spala naprej... in to je bilo vse. ob 4 sta se mladoporočenca vrnila domov, jaz pa sem tudi šla domov.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 16:42:13
|
|
|
|
ada2
|
sem si zdaj ogledala slike od nine.... kaka lepotička je tina... zelo podobno obleko pa je imela naša nuša za prvo obhajilo, le da je bila enobarvna.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 18:14:48
|
|
|
|
Urša
|
Luštni ste bili, Nina! Kdo se je to ženil? Tvoja sestra? Jaz pa sem šla danes v Mozirski gaj, je bilo luštno, potem smo imeli pa še eno dobrodelno prireditev in sem na srečelovu zadela kupon za 5 kg moke iz vaškega mlina. Zdaj pa samo še pekarno odprem in bo biznis!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 18:44:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Fotke so na mailu...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 18:48:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo se tudi imeli lušno - se je otvorila sezona 3. rojstnih dnevov No, sem mislila sicer, da se bo že kak mesec prej, pa darilo še kar čaka v omari Ampak danes je bilo fenomenalno, sicer malo otrok - slavljenka in moja dva, ampak so se lušno zabavali. Torta pa... enostavno no comment. V pozitivnem smislu, kaj takega še nisem videla. Vse pohvali mamici in babici slavljenke Naslednji teden še en 3. rojstni dan.... bo tudi fajn, vem že v naprej Pa če ne prej... v začetku septembra še en 3. rojstni dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 18:49:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 20:30:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kdo se je to ženil? Tvoja sestra? sestrična (sama imam samo enega bratca ) IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 22:24:44
|
|
|
|
petarda
|
Nina zelo ste bili lepi! Tina se mi zdi ful podobna tvoji mamici, tvoja bodoča svakinja pa tudi zgleda taka v redu punca. Kolk sta pa mladoporočenca stara??? Ker mi delujeta fuuuuuuuul mlada...sploh on.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.6.2011 22:25:44
|
|
|
|
petarda
|
Urša lušna slikica! Ada me veseli, da je bilo vse OK....zdaj pa šibam še po opravkih in v posteljo. Lahko noč in prijeten začetek delovnega tedna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 8:12:05
|
|
|
|
ada2
|
a so vaši novembrčki tudi tak raztreseni? mu nastavim gate, hlače in majico, da se preobleče iz pidžame.... in najprej si gor na stare gate obleče frišne....potem sleče vse, obleče frišne gate in nazaj pidžamo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 8:13:14
|
|
|
|
ada2
|
aja, paštetka.... a nisi nekaj rekla, da kak dan bi pa lahko prišla k meni na kavo? no, zdaj si fraj, jaz pa tudi in bi se res lahko zmenile. kaj praviš na sredo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 8:26:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Z imava medeni teden, no v bistvu medene 3 dni . Tino sem danes spakirala na Stari vrh na kmetijo za tri dni, Anžeta pa v Vrata na gorniški tabor za tri dni . Spakirala sem ju jaz, ko se že tako hvalim, v vrtec/šolo ju je pa peljal , ker sem jaz taka jokica, da ne vem, če bi se lahko dovolj hitro skrila . a so vaši novembrčki tudi tak raztreseni? ja v bistvu ja, čeprav jaz Tine ne bi definirala kot raztreseno ampak kot frfrasto , vsaj meni njeno obnašanje in posledično napake tako delujejo bodoča svakinja pa tudi zgleda taka v redu punca saj tudi je Kolk sta pa mladoporočenca stara??? nevesta jih bo čez dober mesec 27, za ženina pa ne vem - kako leto je starejši
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 9:00:12
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Pri petarditu jaz ne opažam ravno, da bi bil raztrsen...edino majico pa si res skoraj vsako jutro narobe obleče (če nima slikice gor) No, saj nevesto sem nekako tako ocenila...ženin mi pa zgleda ful mlajši ...še tak...šmrkavec Nina a to so šli z vrtcem/šolo? V glavnem fuuuul dobro...že vidim kako bosta uživala, vidva pa tudi ... Petardita danes v vrtcu pobere od prijateljčka mama in se gredo potem k njemu domov igrat....in je tako vesel, da po moje celo noč ni spal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 13:44:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, uživajta Otroka bosta itak Pa ne, da bi jokala za njima? Ti je dolgcajt? Ti posodim moja dva? Bi se vrnila recimo tri leta nazaj Bubi pa čevlja zelo rad zamenja skoz ga moram opozarjat, pa očitno ga nič ne moti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 14:05:46
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Z imava medeni teden, no v bistvu medene 3 dni . Tino sem danes spakirala na Stari vrh na kmetijo za tri dni, Anžeta pa v Vrata na gorniški tabor za tri dni . Spakirala sem ju jaz, ko se že tako hvalim, v vrtec/šolo ju je pa peljal , ker sem jaz taka jokica, da ne vem, če bi se lahko dovolj hitro skrila . Super! Sploh, ker sta šla istočasno! Ti pa verjamem, da si delo raje prepustila tvojemu, mene bi tudi v grlu stiskalo, pa čeprav samo za 3 dni. Moja dva še nikoli nista nikamor prespat s šolo/vrtcem, razen za eno noč Nika, ko so prespali v vrtcu, pri Jaku bodo tudi letos.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 14:07:16
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Petardita danes v vrtcu pobere od prijateljčka mama in se gredo potem k njemu domov igrat....in je tako vesel, da po moje celo noč ni spal Jaka je tudi prejšnji teden, to je bilo tako veselje, da sta kar skalala in se objemala, ko je mama prišla!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 16:11:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa ne, da bi jokala za njima? Ti je dolgcajt? Ti posodim moja dva? Ne, ne da bi jokala za njima, le slovo mi ne gre dobro od rok (reči adijo mi je nekaj najhujšega ) (sem sposobna jokat, ko gremo MI na morje in se poslovim od mojih staršev/tasta, tašče/... glavn brezupen primer ). Drugače sem ful vesela za njiju, ker vem kakšna žurka je to... ...z veseljem bi ju poslala še na več taborov.... Dolgcajt - to je zelooo relativno - stanovanje je v razsulu... pa se mi ne ljubi... Mi je pa prijateljica posodila svojo hči, da sva šli za eno urco na kolesarsko (pol naju je pa dež pregnal). Tko da, če mi je že dolgčas sem si vsekakor sama kriva
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 16:13:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja Bubi, ne misli, da sem pozabila nate s tistimi Tuš kartami , le čakam če še od kje kaka kapne, da ne bom samo 4 pošiljala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 17:05:35
|
|
|
|
ada2
|
tako, pravkar s sestanka za prvi razred... dobila seznam potrebščin. kako pa je pri ostalih? katere delovne zvezke bodo rabili? mi bomo imeli ABC1, poslušamo-govorimo, pišemo - beremo (v 3 delih) in Igraje in zares v svet matematičnih čudes (prv tako v 3 delih). cena za vse skupaj nekaj čez 50 eur.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 19:00:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Aja Bubi, ne misli, da sem pozabila nate s tistimi Tuš kartami , le čakam če še od kje kaka kapne, da ne bom samo 4 pošiljala se ne mudi se zna zgodit, da jih bomo prej zbrali, ampak vseeno bo vsaka prav prišla. Kaj še rabi kdo Jungle mania nalepke???
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 19:03:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, bubi bo imel za slovenščino S slikanico na rami (delovni zvezek in zvezek za opismenjevanje), za matematiko Igraje in zares... 3 deli + učne liste rabijo za okolje pa Opazujem, raziskujem, razmišljam. Vse skupaj 65€, zdaj s popustom 62€. Sem bila zadnjič v MK in so imeli vse na zalogi, tak da sem kar vzela. Se mi zdi noro poštnino plačevat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 19:59:36
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, si dobila fotoaparat?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?