Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 21:53:56
|
|
|
|
petarda
|
Jaz in moj sva danes malo nazdravila za najinega nečakeca... ....aja...pa zdaj brez zavor, ker mini se že tri dni noče več dojiti....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 22:19:26
|
|
|
|
Urša
|
Ah, ti lumpek! Pri nas smo čisto brez ritma, tudi na eno uro, pa spet je začel tako nategovati bradavice, da je joooj!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 22:25:04
|
|
|
|
Urša
|
Jaz pa že par dni poslušam tisti Jukebox, ko ga je Nina poslala. Joj, kaj je bila včasih fajn muzka v primerjavi z današnjo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 22:25:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ah, ti lumpek! Pri nas smo čisto brez ritma, tudi na eno uro, pa spet je začel tako nategovati bradavice, da je joooj! Vse to dala čez...evo dva meseca sem se trudila na vse možne načine...zdaj enostavno ne gre več...očitno je zaključeno tudi to poglavje v mojem življenju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 22:26:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz pa že par dni poslušam tisti Jukebox, ko ga je Nina poslala. Joj, kaj je bila včasih fajn muzka v primerjavi z današnjo! ....očitno moram maile malo prečekirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 22:44:13
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ah, ti lumpek! Pri nas smo čisto brez ritma, tudi na eno uro, pa spet je začel tako nategovati bradavice, da je joooj! Vse to dala čez...evo dva meseca sem se trudila na vse možne načine...zdaj enostavno ne gre več...očitno je zaključeno tudi to poglavje v mojem življenju Ne sekiraj se, čeprav vem, da se. Glavni del si opravila! Zdaj itak že papa tudi druge stvari!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 7:21:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ....aja...pa zdaj brez zavor, ker mini se že tri dni noče več dojiti.... Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 9:16:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ah, ti lumpek! Pri nas smo čisto brez ritma, tudi na eno uro, pa spet je začel tako nategovati bradavice, da je joooj! Vse to dala čez...evo dva meseca sem se trudila na vse možne načine...zdaj enostavno ne gre več...očitno je zaključeno tudi to poglavje v mojem življenju Ne sekiraj se, čeprav vem, da se. Glavni del si opravila! Zdaj itak že papa tudi druge stvari! Zdaj se pa res več ne . Danes je star 5 mesecev in se mi zdi, da mu pa res čisto nič več ne manjka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 14:25:20
|
|
|
|
petarda
|
Kako moj lubi deli komplimente:"Oooooooo maš nov gel za tuširanje? Kako lepo diši! Čaki..na kaj me že spomne? Aja, tista dišavica, ki je bila nekoč že ful, ful dolgo nazaj za v avto." Nočem! dišat kot dišavica za v avto...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 14:28:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nočem! dišat kot dišavica za v avto...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 17:15:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čaki..na kaj me že spomne? Aja, tista dišavica, ki je bila nekoč že ful, ful dolgo nazaj za v avto." res obvlada komplimente
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 21:16:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jutri pa ... ... wedding day ... ... Me že zdaj ima, da bi prilepla kako fotko Tine v oblekci , pa se pomoje ne spodobi Boste počakale do jutri oz. pojutrišnjem . Samo s frizuro še ne vem kaj bova naredili ... sem upala, da najdem kake bordo rdeče špange, po možnosti z malovečjo rožco gor, pa je bila misija neuspešna ... tko da bomo vidli Ostalo vse sfinširano
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 21:26:42
|
|
|
|
ada2
|
da vam povem... sva šla danes z mojim v mb po ploščice za balkon in miha je šel z nama, adam in nuša pa sta vztrajala, da bosta doma... kljub temu, da sta babica in deda tudi bila odsotna. no in opravimo mi vse, se vrnemo, onadva pa .... presenečenje!!! naredila sta sladoled po nušini knjigi od gospodinjstva in moram reči, da je čokoladni odličen... no, pa tudi bananin ni švoh
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 21:33:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 da vam povem... sva šla danes z mojim v mb po ploščice za balkon in miha je šel z nama, adam in nuša pa sta vztrajala, da bosta doma... kljub temu, da sta babica in deda tudi bila odsotna. no in opravimo mi vse, se vrnemo, onadva pa .... presenečenje!!! naredila sta sladoled po nušini knjigi od gospodinjstva in moram reči, da je čokoladni odličen... no, pa tudi bananin ni švoh A imate aparat za sladoled? Drugače pa za tvoja dva. Komaj čakam, da še malo zrastejo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 21:34:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jutri pa ... ... wedding day ... ... Me že zdaj ima, da bi prilepla kako fotko Tine v oblekci , pa se pomoje ne spodobi Boste počakale do jutri oz. pojutrišnjem . Samo s frizuro še ne vem kaj bova naredili ... sem upala, da najdem kake bordo rdeče špange, po možnosti z malovečjo rožco gor, pa je bila misija neuspešna ... tko da bomo vidli Ostalo vse sfinširano Lepo se imejte jutri Mi smo danes imeli zaključni piknik s petarditovo skupinico...smo malo pekli na žaru+igrali nogomet, se lovili, kartali (tuš varianta )...je bilo lepo...smo pa jokali tudi...vzgojiteljici in starši ....otroci so nas pa samo čudno gledali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 21:37:01
|
|
|
|
petarda
|
Jutri pa feštamo tudi pri nas...praznujemo rojstni dan (moj+lubijev, ki ga ima točno en mesec za mano, ko bomo na morju...+ravno na jutrišnji dan imava 6.obletnico poroke+petardito si je zaželel, da bi pranovali njegov 5,5-ti rojstni dan ) Grem zdaj biksvit za torto pečt...eno bo pa naredila prijateljica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 21:53:00
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 da vam povem... sva šla danes z mojim v mb po ploščice za balkon in miha je šel z nama, adam in nuša pa sta vztrajala, da bosta doma... kljub temu, da sta babica in deda tudi bila odsotna. no in opravimo mi vse, se vrnemo, onadva pa .... presenečenje!!! naredila sta sladoled po nušini knjigi od gospodinjstva in moram reči, da je čokoladni odličen... no, pa tudi bananin ni švoh
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 21:56:04
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda smo pa jokali tudi...vzgojiteljici in starši ....otroci so nas pa samo čudno gledali Verjamem... Ja, naši novembrčki so zrasli, obdobje vrtca in brezskrbnega otroštva se končuje...No, saj 1. razred ni nek bavbav, ampak je že šola, učni načrti so natrpani, časa za igro čedalje bolj zmanjkuje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 21:56:50
|
|
|
|
petarda
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Si hočem zdaj na FB spremeniti slikico v profilu in ugotovim, da sem fotoaparat pozabila na pikniku .... in zdaj samo hvalim boga, da se nisva včeraj, ko sva feštala slikala v takšnih in drugačnih pozah ....jaooooo... že te fotke, ki so...niso vse za javnost...ampak kaj čem ...jaoooooooo štala!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 22:13:36
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Si hočem zdaj na FB spremeniti slikico v profilu in ugotovim, da sem fotoaparat pozabila na pikniku .... in zdaj samo hvalim boga, da se nisva včeraj, ko sva feštala slikala v takšnih in drugačnih pozah ....jaooooo... že te fotke, ki so...niso vse za javnost...ampak kaj čem ...jaoooooooo štala! Ja v kakšnih pozah se pa ti fotkaš???
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 22:28:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Si hočem zdaj na FB spremeniti slikico v profilu in ugotovim, da sem fotoaparat pozabila na pikniku .... in zdaj samo hvalim boga, da se nisva včeraj, ko sva feštala slikala v takšnih in drugačnih pozah ....jaooooo... že te fotke, ki so...niso vse za javnost...ampak kaj čem ...jaoooooooo štala! Ja v kakšnih pozah se pa ti fotkaš??? In nikakor ne v takšnih, kot si ti misliš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.6.2011 22:54:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Ta vikend pa bo vesel. Vsi se ful lepo imejte Mi imamo tudi natrpano, jutri dopoldan ima bubi zaključno tekmovanje na gimnastiki, popoldan gremo na gasilsko veselico , v nedeljo pa cel popoldan na en 3. RD Danes pa sem jaz praznovala, v precej okrnjeni zasedbi, ampak je bilo vseeno lušno. Pa na eni fajn kavici sem bila danes
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.6.2011 7:35:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.6.2011 8:12:21
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 da vam povem... sva šla danes z mojim v mb po ploščice za balkon in miha je šel z nama, adam in nuša pa sta vztrajala, da bosta doma... kljub temu, da sta babica in deda tudi bila odsotna. no in opravimo mi vse, se vrnemo, onadva pa .... presenečenje!!! naredila sta sladoled po nušini knjigi od gospodinjstva in moram reči, da je čokoladni odličen... no, pa tudi bananin ni švoh A imate aparat za sladoled? Drugače pa za tvoja dva. Komaj čakam, da še malo zrastejo ne, nimamo aparata.... peš varianta, oz. po šolskem receptu in v skrinjo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.6.2011 8:13:48
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro hvala za kavico....jo grem ravno kuhat.... potem se pa lotim kupa lego+playmobil, ker je miha včeraj vse skupaj strosil
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?