Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 10:25:18
|
|
|
|
kvaka
|
Bubi vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 10:53:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Dobro jutro lepotičke moje. Kako ste spale? Koncert je bil... Hm... Zraven nas je pa sedel ....... Uf...uf.... Gibonni aja...pa prosim, da se greš večkrat mal sprostit Pa da se naučiš citirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 11:31:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kdo to o citiranju? A nisi bilo še v tem tednu govora o tvojem citiranju? Slikice pa pridejo, samo naložim jih še. Hehe a citirat si pa nisi upala? ...pri meni so pa ziher krivi hormoni ...zadnje čase se samo na njih še zgovarjam ... jaooooo sem živčna....držte vse pesti, da pride moj nečakec danes domov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 11:47:44
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, vse najboljše!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 11:53:07
|
|
|
|
Urša
|
Paštetka, poročaaaaaaaj! Mene G sicer ne interesira, me bolj zanimajo mični fantje z vokalistom na čelu!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 13:00:50
|
|
|
|
Paštetka
|
Poslala sem vam lepi 2 slikici po mailu, pa filmček. Filmček pa pove glede vzdušja na koncertu. FIlmček si odprite z Windows Media Player, da ga boste lahko geldale
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 9.6.2011 13:01:56 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 13:09:47
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Paštetka, poročaaaaaaaj! Mene G sicer ne interesira, me bolj zanimajo mični fantje z vokalistom na čelu! Saj ni kaj poročati. Karte smo imeli za Vip ložo Maximir. Vse lože so bile zasedene, le okrog nas je bilo vse prazno. PA se gledamo... ok, bomo imeli več placa za stepat se . POtem pa kolegice zagleda Gibonija.... pa se začnemo hecat, da bo šel k nam.... in potem, ko se začne koncert pride k nam Giboniiiiiiii..... jeeeeej. Ful je preprost, drag človek iiiiiiii.... Spila sem 1,5 litra piva .... migala, se zabavala....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 13:58:31
|
|
|
|
*bubi*
|
paštetka prekrasno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 14:00:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala vsem za lepe želje. Zdaj pa je že čas za tortico
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 16:54:51
|
|
|
|
Urša
|
Super Paštetka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 16:55:23
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, hvala za tortico!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 16:56:25
|
|
|
|
Urša
|
Jaka me je vprašal kolikokrat moramo še prespat, da bo Izak znal hodit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 18:22:20
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaka me je vprašal kolikokrat moramo še prespat, da bo Izak znal hodit. Joj, mene vedno, ko se kam peljemo sprašujeta še kak daleč je. In ta vsakih 5 minut. Ali pa : "mama, še kako dolgo se bomo vozili?" pa mu rečem: "še eno uro." in vpraša:" koliko je to? Tako, kot če se peljemo v MB ali LJ, ....ali tako dolgo kot smo se zdaj vozili.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 20:56:16
|
|
|
|
Urša
|
Tukaj pa se spomnim risanke: ''Ata Smrk, ali je še daleč?''
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 21:00:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj, mene vedno, ko se kam peljemo sprašujeta še kak daleč je. In ta vsakih 5 minut. Ali pa : "mama, še kako dolgo se bomo vozili?" pa mu rečem: "še eno uro." in vpraša:" koliko je to? Tako, kot če se peljemo v MB ali LJ, ....ali tako dolgo kot smo se zdaj vozili..... ja ja znano Tudai jaz se takrat spomnim na Smrkce
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 21:05:17
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Tukaj pa se spomnim risanke: ''Ata Smrk, ali je še daleč?'' Jaz tudi in potem tam nekje pri lj že zgubim živce : če me še 1x kateri to vpraša ga dam ven Itak, da grožnja nic ne velja, po 10 minutah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 21:21:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
: če me še 1x kateri to vpraša ga dam ven ista grožnja pri meni... ...al pa rečem bom obrnila in pač ne gremo tja in tja (enkrat sem res začela kao obračat in ta vedno pali )... ...na koncu pa ponavadi zabrusim, da itak ne poznata na uro in je brezveze da jima razlagam kolk časa še ... imam pa potem do cilja mir (edino če ni res kaka extra dolga relacija)
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 9.6.2011 21:22:02 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 21:47:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, ravno je bi A spet moja reklama. A si jo že videla? Zdaj ....al si na alkoholu....al si pa na Ipad-u Še vedno nimam pojma o kateri reklami govoriš...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 21:50:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Tukaj pa se spomnim risanke: ''Ata Smrk, ali je še daleč?'' Jaz tudi! ... In vedno najprej rečem...ni daleč, skoraj smo že tukaj...ni daleč, evo samo še čisto malo....DALEČ JE ŠE .... Pa petarditu ni čisto nič jasno potem ..... Drugače pa jaz nič ne obračam, ampak, ko mi presede samo rečem: "Ko bomo prispeli boš videl in nočem nobenega vprašanja več"....in to je to in ne debatiramo naprej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 21:51:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pa saj sem ti še 1x prilepila link od d&g Ja...samo meni ta povezava tako počasi dela, da ga potem sploh nisem probala odpret...evo zdaj ravno prenašam tvoji slikici iz konecerta...mi vleče čisto počasi ....ampak me fuuuuuuuuuuul firbec matra kakšne so
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?