|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
4.6.2011 15:03:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, res si imela krasen RD, poln nepričakovanih presenečenj. user posted image user posted image user posted image  Tisto pijačko moram pa sprobat! user posted image user posted image user posted image  Jaz sem bila včasih kar strokovnjak v mešanju koktejlov, uf, se spomnim, kako sem napila prijateljice na moji dekliščini, cel meni sem sestavila, ful lepo, pa je mogla vsaka vsakega sprobat-no, jaz sem bila pa na srečo user posted image . user posted image user posted image user posted image  So popadale kot domine, nismo rabili zlagat kozarčke v dve vrsti! user posted image user posted image user posted image
Ne bi bilo slabo, da bi enkrat organizirale kakšen party za eno noč vse novembrke, brez otrok in atijev, pa vsaka prinese en likerček in mešamo. user posted image user posted image user posted image  Lahko tudi puzzle prinesemo za po tleh. user posted image  

Uuuuuuuuuuuuuuuu škoda, da nisem bila na tvoji dekliščini user posted image .....

Za akcijo z likerčki sem pa takoj user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 501
4.6.2011 16:00:22   
NinaŠ
Petarda, to je bil pa ressss krasen r.d. user posted image user posted image user posted image Verjamem, da si bila zjutraj utrujena user posted image user posted image user posted image user posted image

Petardito že zna brati? user posted image bravo user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas je zdaj Anže nekje tam, da lahko rečem, da zna brati, čeprav nima nobenega veselja s tem user posted image . Tina pa še manj user posted image - črke pozna, kako krajšo besedo že spravi skup,... ... da bi se pa kaj bolj potrudila ji pa ni user posted image

Šolska torba se pri nas v 1. razredu ni nikakor zamortizirala. V petkih domov prinesejo 1 delovni zvezek ali 1 zvezek ter puščico, zelo redko 2 zvezka user posted image , tako da bi zadostovala kaka manjša torbica (npr. taka kot smo jih imeli v mojih časih za v malo šolo). Zgleda je od šole do šole različno user posted image Urša, kaj vse pa Nika pritovori domov?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.6.2011 16:02:13   
NinaŠ
Danes je bilo dopoldne spet kilavo vreme, tako da smo uspeli udejaniti le krajši sprehodek (pa take plane sem delala user posted image ). Zdaj sta pa otroka na obisku pri moji mami, ki sem ji obljubila, da popoldne prideta, zunaj pa sonce.... user posted image user posted image user posted image ah... Upam, da bo jutri lepše user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 503
4.6.2011 16:57:42   
Urša
Bravo, Petardito! user posted image user posted image user posted image  Potem je tak samouk kot Nika. Naš Jaka pa pojma nima o črkah. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 504
4.6.2011 16:59:32   
Urša
Nina, pritovori VSE, od A do Ž! Vse delovne zvezke, vse zvezke, puščico, športno opremo, jopico in igračo, ker imajo od petkih igralni dan. Ni da ni!user posted image  Sem kot osel, ko gremo domov!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 505
4.6.2011 17:40:06   
NinaŠ
Nina, pritovori VSE, od A do Ž! Vse delovne zvezke, vse zvezke, puščico, športno opremo, jopico in igračo, ker imajo od petkih igralni dan. Ni da ni!user posted image Sem kot osel, ko gremo domov!

user posted image user posted image user posted image
...po drugi strani pa tako lažje slediš kaj so se učili user posted image ...kar jaz bolj malokrat zvem user posted image no matematiki nekako sledim, ker imajo večino nalog iz tega predmeta user posted image Imam pa občutek, da je Anžetu šele sedaj, proti koncu leta, postalo zanimivo v šoli, saj večkrat poroča kaj vse NOVEGA je zvedel. Danes na sprehodu sem imela predavanje o Triglavskem narodnem parku user posted image , kjer smo se sprehajali (iz Mojstrane je težko kam zaviti, da ne bi zašel v TNP user posted image ).  

Jaz sem pa zdajle zamesila tole: http://okusno.je/recept/rozinovi-kruhki da bomo, če bo jutri lepo vreme, imeli s seboj za malco user posted image - če ne bomo že danes vse povečerjali user posted image user posted image , sicer sem preventivno naredila iz trojne količine (recept za kao 4 osebe, se mi zdi bolj boren user posted image )

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 506
4.6.2011 20:36:26   
ada2
še en noro naspidiran delovni dan je za mano...

user posted image petardito.
Adam pozna le nekaj črk, se pa spomnim, da je tudi nuša v takem obdobju že brala velike črke. zdaj je pa itak od knjige ne dobimo.... če bi bilo po njenem bi bila noč za branjeuser posted image

mi še tudi nimamo seznama potrebščin, pa ga sploh ne čakam z veseljem, ker mi je ob cenah kar slabo.... kaj šele bo, ko bo šel še miha v šolo in bodo 3 šolarji.... bom samo še za zvezke delalauser posted image

v soboto se poroči moja prijateljica. ima 2 otroka, fantek je malo mlajši od naših novembrčkov, punčka je stara 3 mesece. in jaz ji grem čuvat otroka čez noč, da bo lahko uživala na svoji poroki. komaj čakam, da se bom lahko nacartala z dojenčicouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 507
4.6.2011 20:37:24   
ada2
aja, za koktejle sem pa jaz takoj.... pa če katera ve sestavine za "ništa kontra splita" bi se priporočilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 508
4.6.2011 20:59:07   
NinaŠ
Šit! user posted image Moja hči pa zna požret živcev user posted image kadar je utrujena (čeprav ne vem od česa user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.6.2011 21:04:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Adam pozna le nekaj črk, se pa spomnim, da je tudi nuša v takem obdobju že brala velike črke. zdaj je pa itak od knjige ne dobimo.... če bi bilo po njenem bi bila noč za branjeuser posted image

mi še tudi nimamo seznama potrebščin, pa ga sploh ne čakam z veseljem, ker mi je ob cenah kar slabo.... kaj šele bo, ko bo šel še miha v šolo in bodo 3 šolarji.... bom samo še za zvezke delalauser posted image

v soboto se poroči moja prijateljica. ima 2 otroka, fantek je malo mlajši od naših novembrčkov, punčka je stara 3 mesece. in jaz ji grem čuvat otroka čez noč, da bo lahko uživala na svoji poroki. komaj čakam, da se bom lahko nacartala z dojenčicouser posted image

Uf...takole se pa jaz ne bi šla poročit...res, ne bi bila mirna...saj jo otroček še skoz rabi, pa čez dan, pa jest na tri ure, previjat, spat..... tebi pa vseeno želim, da bi dojenčica lepo spala in da te mogoče še kaj zagrabi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 510
4.6.2011 21:05:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Šit! user posted image Moja hči pa zna požret živcev user posted image kadar je utrujena (čeprav ne vem od česa user posted image

Mogoče jih je babi tolk zmatrala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 511
4.6.2011 21:13:18   
Urša

aja, za koktejle sem pa jaz takoj.... pa če katera ve sestavine za "ništa kontra splita" bi se priporočilauser posted image

user posted image  Tega pa ne poznam.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.6.2011 21:15:58   
Urša
Mi smo imeli prej orng neurje z bliskanjem in strelami. Jaka se je kar bal, je rekel Niki, da se boji, da ne bo poplave, ker potem bodo prišli morski psi. user posted image  Ja, novembrčki imajo domišljijo! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 513
4.6.2011 21:16:56   
petarda

...po drugi strani pa tako lažje slediš kaj so se učili user posted image ...kar jaz bolj malokrat zvem user posted image no matematiki nekako sledim, ker imajo večino nalog iz tega predmeta user posted image Imam pa občutek, da je Anžetu šele sedaj, proti koncu leta, postalo zanimivo v šoli, saj večkrat poroča kaj vse NOVEGA je zvedel. Danes na sprehodu sem imela predavanje o Triglavskem narodnem parku user posted image , kjer smo se sprehajali (iz Mojstrane je težko kam zaviti, da ne bi zašel v TNP user posted image ).  

Jaz sem pa zdajle zamesila tole: http://okusno.je/recept/rozinovi-kruhki da bomo, če bo jutri lepo vreme, imeli s seboj za malco user posted image - če ne bomo že danes vse povečerjali user posted image user posted image , sicer sem preventivno naredila iz trojne količine (recept za kao 4 osebe, se mi zdi bolj boren user posted image )

Ja, je res siromašno malo količin za 4 user posted image .

Petarditu je pa vse kaj je novega ful zanimivo...ampak res vse, vse, vse...kar požira besede in z njim se lahko pogovarjaš o čemerkoli...o bontonu, prometu, delnicah, zdravih zobkih, politiki, športu...vse ga zanima in vse srka vase...kar včasih tudi ni tako zelo fajn...recimo ko sliši kaj takega, ko ne bi rabil, ali pa ko mu kdo reče, recimo da zobozdravniki itak pretiravajo in da ni problema, če pije ledeni čaj skozi ves dan user posted image  ...in da je voda brezveze user posted image ...in da...mi smo jedli in pili vse od gaziranih pijač do sladkarij...., pa nam nič ne manjka user posted image

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 514
4.6.2011 21:17:47   
petarda

Sestavine: votka, rum, jagodni liker, sok od limone, grenivke, pomaranče... user posted image ...same dobrote user posted image

http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20040228/zadnjevijesti02.asp

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 515
4.6.2011 21:18:51   
petarda
user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 4.6.2011 21:19:14 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 516
4.6.2011 21:20:22   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Uf...takole se pa jaz ne bi šla poročit...res, ne bi bila mirna...saj jo otroček še skoz rabi, pa čez dan, pa jest na tri ure, previjat, spat..... tebi pa vseeno želim, da bi dojenčica lepo spala in da te mogoče še kaj zagrabi user posted image

ne bo neke panike. itak bo čez dan punčka z njimi skoz, zvečer jo bo mamica dala spat, žurko bodo imeli kilometer stran od doma, jaz bom tam pri njih, če se bo zbudila jo bom poklicala, da pride dojit....
zagrabi?????  ne hvala, čakam na vnukeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 517
4.6.2011 21:22:41   
ada2

Sestavine: votka, rum, jagodni liker, sok od limone, grenivke, pomaranče... user posted image ...same dobrote user posted image

v kakem razmerju pa? user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 518
4.6.2011 21:25:58   
Urša

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 519
4.6.2011 21:26:08   
NinaŠ

Okusna večerja/malica/zajtrk user posted image Res je dobro, taktika trojnih količin pa tudi pravilna user posted image . p.s. moke sem kar precej morala dodati, ker je bilo čistpreveč pocasto user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 520
4.6.2011 21:26:46   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.6.2011 21:29:29   
petarda

v kakem razmerju pa? user posted image

Enkrat tako, drugič drugače user posted image ....ej, ne vem res...ne najdem...user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 522
4.6.2011 21:29:54   
petarda
pa kaj je SPET s tem mojim citiranjem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 523
4.6.2011 21:31:03   
NinaŠ

pa kaj je SPET s tem mojim citiranjem user posted image

veš... ...to pa pride z leti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 524
4.6.2011 21:31:10   
petarda

Okusna večerja/malica/zajtrk user posted image Res je dobro, taktika trojnih količin pa tudi pravilna user posted image . p.s. moke sem kar precej morala dodati, ker je bilo čistpreveč pocasto user posted image

Mi gremo tudi jutri na izlet...sestavine imam doma...samo....ne vem, če se mi da user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?