ada2
|
evo, sem mu pustila, da je v tuš kabino na brisačo lulal, s tem, da sma se prej hecala, da ne more "zadeti" brisače in mi je dokazal, da lahko.... brez solzic pa ni šlo samo, ko je 1x steklo je teklo, ni več zadržal. lulal pa full.... se vidi, da je cel dan zadrževal, oz. polula samo par kapljic. joj, kdaj bo konec.... saj praska se ne ravno, muči ga samo to na luleku, pa ena na očki. na spodnji veki med trepalnicami. včeraj je imel celo očko zatečeno, pa kar podočnjake, danes je za spoznanje bolje. aja, pa bolniško sem dobila do ponedeljka, ampak danes preden je šel spat je imel še čisto malo vročine. prvo mi je pa P mislila dati bolniško samo do danes, pa sem potem rekla, da bi mogla jutri iti delat in je rekla, da potem bo pa pisala do ponedeljka. a v torek ga naj pa v vrtec takšnega peljem? saj nekatere se mu že sušijo oz. delajo kraste, samo zgleda pa grozen, sploh, ko jih ima veliko po obrazu. pa a ni nekako 10 dni kužen? ma, saj, če bo v ponedeljek še ful bogi, boma šla nazaj do P.