Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.12.2011 10:11:01
|
|
|
|
petarda
|
Že našla. Mi je všeč, ker je zraven še mesec za nazaj in naprej.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.12.2011 14:59:10
|
|
|
|
Paštetka
|
Naš ima v zvezku nazadnje trojko. Je pa res, da je ta teden manjkal v šoli. Smo pa imeli v sredo v šoli ene delavnice in sem videla, da so vzeli že štirko, mogoče celo tudi pet. Bomo jutri videli, kaj vse bomo morali nadoknaditi. Pa še fiziterapija naju čaka, pa še vedno kašlja revež. Jutri pa grem v vrtec pečt piškote otrokom . Smo se zmenili, da v decembru do božiča otrokom nekak popestrimo starši dneve v vrtcih. Tako je vsak, ki lahko, nekaj pripravil. Zadnjič je en ati delal frizure. Fantkom z želejem, deklicam pa je spletel kite. Pa to ne take navadne. Ribjo kost,poševno po glavi, v eno stran... Naša je imela ribjo kost okrog glave. Izgledala je kot kronica. Nisem mogla verjeti očem, kako so bile deklice lepe.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 11.12.2011 15:01:50 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.12.2011 17:30:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Že našla. Mi je všeč, ker je zraven še mesec za nazaj in naprej. Jaz sem delala A2. Piše terminski, ampak spodnji del je lahko ravno tako poln slik. Aja, pa šele ob ogledu koledarja sem videla, da ni mesec naprej/nazaj, ampak 2 meseca naprej
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.12.2011 19:56:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Že našla. Mi je všeč, ker je zraven še mesec za nazaj in naprej. Jaz sem delala A2. Piše terminski, ampak spodnji del je lahko ravno tako poln slik. Aja, pa šele ob ogledu koledarja sem videla, da ni mesec naprej/nazaj, ampak 2 meseca naprej Pa res ....Samo kako pa si slike dajala še na spodnjo stran? Pa v ozadju so tudi tvoje fotografije?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.12.2011 20:10:14
|
|
|
|
Paštetka
|
A se da kje vajine koledarje videti?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.12.2011 20:15:17
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka jaz se ga šele spravljam delat....mogoče mi danes uspe ....Jaoooooooo pa če me čisto zanese pri gledanju slikic za nazaj + nisem čist ziher koliko bi jih dala naredit pa kateri format + nisem čist ziher, da mi bo sploh hotelo naročilo speljat do konca, ker mi nekaj program šteka ....tak, da gledam, gledam...mogoče se celo lotim Bubi mi je pa osnutke svojega poslala po mailu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.12.2011 20:44:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tko, danes smo uspeli postaviti smrekco . Že cel teden obljubljam otrokoma da jo bomo... Okraski so letos iz slanega testa (modelčki za piškote) pobarvani s srebrno. Namen sem imela dodati še kaj v modri barvi, pa še zdaj tako krasno zgleda , da ne bom nič dodajala. Za poživitev sta gor ptiček in metuljček v bleščeče rdeči, ki sta bila "na zalogi" od prejšnjih let in ju seveda nisem uspela skrit dovolj globoko, da ju otroka ne bi našla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.12.2011 21:04:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa res ....Samo kako pa si slike dajala še na spodnjo stran? Pa v ozadju so tudi tvoje fotografije? Pri postavitvi strani imaš možnost.... desno na vrhu greš na Oblika, Postavitev strani. Jaz sem vedno izbrala 3 fotografije na stran, potem pa malo poglej možnosti - je najprej samo s slikami, potem pa v kombinaciji s koledarjem. Aja, če nočeš treh fotografij, eno okvir enostavno vstran zbrišeš, lahko pa jih tudi še več dodajaš. Za ozadje sem vzela iz zavihka Design, nisem nič fotk svojih dajala. Pa še to: pri 3 fotke na stran je koledar narejen vodoravno od ponedeljka do nedelje, pri 2 fotki na stran pa je teden obrnjen navpično, česar jaz ne maram. Zato sem prej napisala, da sem vedno izbrala isto postavitev, pa odvečne okvirje raje ven brisala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.12.2011 21:07:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tko, danes smo uspeli postaviti smrekco . Že cel teden obljubljam otrokoma da jo bomo... pridni. Z bubijem pa sva danes uspela okrasit zunanjost. Smrekica bo še kak teden počakala.... razen če nas jutri piči, da bi jo postavili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.12.2011 21:14:43
|
|
|
|
petarda
|
Meni je tudi še prezgodaj za smrekico...pravzaprav še za vse...še za kuhančka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.12.2011 7:41:17
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Saj tudi za kavico mi je zdaj prezgodaj, glede na to, da sem do pol dveh čula ....ampak ob šestih nisem imela izbire. ....Zdaj pa tudi razmišljam ali naj grem še malo potegnit zraven minija ali naj nadaljujem s koledarji...mini se bo itak zbudil čez 5 minut, če grem zraven, če pa ne, potem pa čez 2 uri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.12.2011 8:18:10
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! naše kozice se pridno sušijo, samo tiste med prsti in po podplatih so še vodene. danes je zadnji dan bolniške in včeraj se je moja tašča ponudila, da ga bo od srede dalje ona čuvala , tako, da mu le ne bo treba takoj v vrtec. sicer sem malo v dvomih.... ne, da ji ne bi zaupala, vem, da bi za vnuke naredla vse, ampak..... kadarkoli je čuvala Adama me je vedno klicala v službo, da je kaj narobe, pa naj pridem domov, ali pa je moral Andrej prej zaključit z delom, ker se je ona spomnila, da mora še kaj narediti.... sicer je že v penziji, a v domačem podjetju še vedno pomaga in očitno ji ni najbolj jasna meja med pomočjo in pravo službo. ali pa to dela zato, da ji ne bi bilo treba biti doma z možem no, to je še druga stran tega zakaj sem v dvomih.... njen mož vem, da ne bo navdušen nad tem, da je Miha tam. sicer ima tudi on rad svoje "priženjene" vnuke, ampak nam da jasno vedeti, da po uri do dveh obiskov je dovolj in naj spakamo domov. od začetka mi je bilo to grozno, ampak ok, sem ga sprejela takega, kot je in zdaj me skoraj ne more več presenetit ah, ja, bo že....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.12.2011 8:21:05
|
|
|
|
ada2
|
aja, koledarji... sem jaz tudi včeraj 1 naredila, potem pa sem se vrgla v eno fotoknjigo z dopusta in sem potem koledar opustila.... ampak pri knjigi se mi je pa pošiljanje zataknilo 1x vmes mi je napisalo transakcija neuspešna.... zdaj pa ne vem.... ah, bom počakala, če dobim povratni mail, če ne pa naročim še 1x. saj, če slučajno potem 2 dobim, bo pa ena za nečaka in nečakinjo, ker sem jo naredila od dopusta in sta na skoraj vsaki strani tudi onadva
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.12.2011 11:30:18
|
|
|
|
Paštetka
|
evo, piškote smo naredili v vrtcu. ajme, meni.... kaj je bilo to za ene gužve, kričanja vse povprek...jaz bi to, jaz bi ono.... in za piko na i je en revček, ko smo naredili že skoraj vse piškote, pobruhal celo igralnico. še dobro, da so pekači s piškoti ostali celi. jaooooo sem zašvicala. Vsaka čast vzgojiteljicam, ko imao vsak dan podoben đumbus in mirne živce. Jaz sem bila cela mokra pod pazduhami. In ko so me na koncu povabile na kapučino, sem se lepo zahvalila in šla raje domov se malo ohladit Ne rabim povedati, da so biserčki, ki sem jih prinesla leteli po celi sobi. Ampak veselje je pa bilo. Ful so se lepo pripravili. Vsi so imeli predpasnike, valjare... še od doma so si prinesli. Valjali so pa itak tak dolgo, da je testo celo mokro postalo . Pa beli smo bili vsi od moke jaz bi valjal, jaz bi okraševal, jaz bi rezal... , še zdaj jih slišim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.12.2011 11:49:49
|
|
|
|
petarda
|
A neda paštetka kolk je to en čist drugačen svet? Pa zmeraj, ko jih pridem iskat si mislim, lej saj so čisto mirni, pridni, lepo ubogajo...Pol pa prideš med njih (jaz sem šla takrat minija pokazat, flaške, dude, hrano, pleničke...) pa vidiš, da se vzgojiteljici kar nagarata. Za na povrh pa velikokrat potem še kakšne "zahtevne" starše "poslušajo". Je pa res tudi, da so otroci čisto drugačni, ko je še nekdo zraven in ko se nekaj novega dogaja.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.12.2011 20:48:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! ..pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.12.2011 23:53:24
|
|
|
|
Urša
|
Dober večer! Da malo pokomentiram po dolgem času. O tem, kako hitro mi dnevi minevajo, ne bi. Sem bila pa prejšnji teden s prijateljicami v Munchnu. Vsako leto decembra nekam gremo za en dan in tudi letos me ni ustavilo, pa čeprav sem vzela pumpico za mleko s seboj! Izak pa je dokazal, da gre tudi brez joške! IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša....zaostajamo vsaj 50 glasov...bo treba v akcijo ... Res je, ampak je še čas. Imam plan napasti na koncu. Če bo treba, si odprem tudi FB! Petarda, vidim, da ni nekja najbolj kul...ti pošiljam veliko in upam, da je že mimo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.12.2011 0:01:53
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jutri pa grem v vrtec pečt piškote otrokom . Smo se zmenili, da v decembru do božiča otrokom nekak popestrimo starši dneve v vrtcih. Tako je vsak, ki lahko, nekaj pripravil. Super ideja se mi zdi takšno sodelovanje!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.12.2011 0:08:31
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaoooooooo pa če me čisto zanese pri gledanju slikic za nazaj Tudi jaz sem začela delat koledar, oziroma šele izbiram slike in tudi mene je čisto zaneslo ob gledanju slik od februarja naprej...da bi še enkrat vse skoz dala! Zdaj čisto razumem, ko mi je enkrat prijateljica-mama 6-ih otrok rekla, da ko imaš enkrat 3, se z lahkoto odločiš za 4. Samo pri meni je prostorska ovira prevelika. Mogoče v naslednjem življenju.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.12.2011 6:50:57
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.12.2011 6:52:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Dober večer! Da malo pokomentiram po dolgem času. O tem, kako hitro mi dnevi minevajo, ne bi. Sem bila pa prejšnji teden s prijateljicami v Munchnu. Vsako leto decembra nekam gremo za en dan in tudi letos me ni ustavilo, pa čeprav sem vzela pumpico za mleko s seboj! Izak pa je dokazal, da gre tudi brez joške! Frajerka! Pa tvoj lubi tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.12.2011 6:56:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, vidim, da ni nekja najbolj kul...ti pošiljam veliko in upam, da je že mimo. Veliko bolje, hvala Saj v bistvu nič takega....maja ali junija se selimo...saj ne vem katerega smajlija naj pripopam...tega ....tega ....tega ....tega ? Vsi bi pasali...in verjetno bodo vsi takrat prišli do izraza. Kasneje natipkam več...se je mini zbudil...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.12.2011 7:11:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Petarda, ti samo na to pomisli, da te držim za besedo, ko si obljubljala več prostora in sobo za goste tako da ta smajli: avtomatsko odpade Pa saj ne greste daleč vstran?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.12.2011 8:51:39
|
|
|
|
petarda
|
Grem skuhat kavico..se mi katera pridruži?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.12.2011 9:07:34
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Grem skuhat kavico..se mi katera pridruži? jaz, jaz
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?