Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 8:49:05
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A je kateremu novembrčku že izpadel kakšen zob? V petarditovi skupini ima ena punčka že dva sprednja stalna zunaj... Našim dvema še ne. Imam pa Anže veliko bolj občutjivo sklenino in posledično tudi več luknjic v zobeh, obe štirici sta čist out, pa sedaj se mu že med zgornjima enkama nastaja karies. Tak, da upam, da mu gre kmalu kak zobek ven. Ker mi je zelo hudo, ko vidim take zobke. Medtem ko Jaka, ima sam eno štirico mal črno ostalo pa bp.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 8:54:29
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jana...ko boš iskala nov mixer, poglej, če je kje kakšen z daljšimi šibami...jaz bi takega rabila ...sem pa trenutno tudi brez, ker sem ga pozabila na morju ...sem dol tortico pekla za našega strica, ker je imel ravno rojsnti dan. Petarda jaz ga imam že ugledanega. http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.kitchenaid.co.uk/product_pictures/1313_flash_defaut_0xB90019.jpg&imgrefurl=http://www.kitchenaid.co.uk/app.cnt/ka/en_GB/pageid/pgkaproddetail001/catid/7/subcatid/35&usg=__FxHh6j3T0_JZMhIZYCW4_N5W614=&h=370&w=395&sz=88&hl=sl&start=0&zoom=1&tbnid=Ez8Z_XYsE9duOM:&tbnh=150&tbnw=160&ei=6qbcTcC_LITCswbw0djKDg&prev=/search%3Fq%3Dkitchenaid%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D607%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=147&vpy=239&dur=174&hovh=217&hovw=232&tx=154&ty=112&sqi=2&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:6,s:0 Sam ne vem kdaj bom dovolj velika, da si ga bom lahko privoščila. Sem že prosila enega gospoda, da naj mal po Nemčiji pošnofa, kje bi se dalo dobit najugodneje, ker so bistveno cenejši kot pri nas. Sam vseeno ne vem, če mi bo letos zneslo. Razen če bo kaj radodaren
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 9:05:21
|
|
|
|
petarda
|
kera cena!......Ok...kvaka zame ne rabiš več gledat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 9:11:48
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda kera cena!......Ok...kvaka zame ne rabiš več gledat Ja cena je res, da se ti zrola. Sam glede na to, da imajo ti navadni mixarji pri meni očitno zaradi pogoste uporabe, relativno kratko življenjsko dobo in če takole potegnem črto, bi me skoraj ceneje pršlo, če si kupim profi mixer. Stroške amortizacije, si bom pač morala razdelit na daljše obdobje. Pa bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 19:33:59
|
|
|
|
petarda
|
Pol pa jej solato in hujšaj.... http://www.radiokrka.com/Novice/Novica/tabid/90/selectmoduleid/368/ArticleID/142435/Default.aspx Evo danes, ko sem se peljala v mesto, me je orng zvilo...dopoldne sem pojedla veliko skledo solate.... in občasne driske me mučijo že dober mesec, s tem, da me je orng zvilo tudi dva tedna nazaj...se ravno poklapa z uživanjem domače solatke .... Torej...če me pobere....nehite solato jest Paštetka....daj prosim kak link kjer je cena, opis...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 19:59:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Ah, daj no, petarda.... pa itak, da te ne bo pobralo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 20:36:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ah, daj no, petarda.... pa itak, da te ne bo pobralo enkrat že ....če pa ne od solate, pol pa ziher od živcev ...jaoooooooo kaj je junior danes naporen ... Pa prejle vam pišem, onadva večerjata, za konec še čokoladno mleko... in junior izkoristi moj trenutek nepazljivosti, dvigne majčko in se začne polivat s čokoladnim mlekom ...in zraven se zabava ....ga potem okregam in reče petardito:" Junior je tako poreden. Če bi si še enkrat izbiral bratca, si ziher ne bi izbral tako porednega...ampak kaj češ...karkršen je, pač je...življenje ni vedno samo lepo."
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 20:57:27
|
|
|
|
ada2
|
tak, deca v posteljah,.... in že kake četrt ure je vse tiho.... jaz se pa grem zdaj odločat kaj si bom jutri na izlet oblekla, glede na to, da sem pozabila obesit cote in tako ne bom imela suhih tistih hlač, ki sem jih mislila imet a mislite, da se bodo do jutra posušle... do 6? (sušilec ne pride v poštev)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 20:58:42
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ah, daj no, petarda.... pa itak, da te ne bo pobralo enkrat že ....če pa ne od solate, pol pa ziher od živcev ...jaoooooooo kaj je junior danes naporen ... Pa prejle vam pišem, onadva večerjata, za konec še čokoladno mleko... in junior izkoristi moj trenutek nepazljivosti, dvigne majčko in se začne polivat s čokoladnim mlekom ...in zraven se zabava ....ga potem okregam in reče petardito:" Junior je tako poreden. Če bi si še enkrat izbiral bratca, si ziher ne bi izbral tako porednega...ampak kaj češ...karkršen je, pač je...življenje ni vedno samo lepo." ja, res, kaj češ.... lahko ga pa potolažiš, da ima adam enake probleme.... je očitno blo marca 09 neko sevanje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:02:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tak, deca v posteljah,.... in že kake četrt ure je vse tiho.... jaz se pa grem zdaj odločat kaj si bom jutri na izlet oblekla, glede na to, da sem pozabila obesit cote in tako ne bom imela suhih tistih hlač, ki sem jih mislila imet a mislite, da se bodo do jutra posušle... do 6? (sušilec ne pride v poštev) Če so tenke, kar predvidevam, da so...bodo ziher do jutri suhe...pa še ven jih obesi, če bo malo zapihalo....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:05:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ah, daj no, petarda.... pa itak, da te ne bo pobralo enkrat že ....če pa ne od solate, pol pa ziher od živcev ...jaoooooooo kaj je junior danes naporen ... Pa prejle vam pišem, onadva večerjata, za konec še čokoladno mleko... in junior izkoristi moj trenutek nepazljivosti, dvigne majčko in se začne polivat s čokoladnim mlekom ...in zraven se zabava ....ga potem okregam in reče petardito:" Junior je tako poreden. Če bi si še enkrat izbiral bratca, si ziher ne bi izbral tako porednega...ampak kaj češ...karkršen je, pač je...življenje ni vedno samo lepo." ja, res, kaj češ.... lahko ga pa potolažiš, da ima adam enake probleme.... je očitno blo marca 09 neko sevanje me prav zanima kdaj bodo posledice izzvenele ...jao, samo je res poreden ...bom mogla fino huda bit, če ga hočem v red spravit... ...samo je malo problem, ko je še mini...in nočem preveč vpit, da njega ne ustrašim, ker kar trzne ko se spozabim..... drugače, kot NAGLAS povedat se mu pa itak ne da...pa še to nič ne razume, oziroma noče razumeti...se dela francoza 100 na uro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:15:41
|
|
|
|
ada2
|
ista slika pri nas.... potem pa že obljubi, da PA RES VEČ ne bo, pa v isti sekundi spet pa še s tistimi velikimi očmi tako pogleda, da te kar nekje spika.... pa zdaj, ko je postrižen ima še 3x večje oči.... iz njih pa itak sama nagajivost sije ampak, petarda, jaz si velikokrat rečem, da je bolje tako, da je nagajiv, poreden, živahen, kot pa da bi bil kaj bolan..... se zraven velikokrat spomnim na mamico tiste punčke, ki sem jo nekoč čuvala, ko je rekla, da si prav želi, da bi njena punčka ušpičila kako neumnost...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:18:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ista slika pri nas.... potem pa že obljubi, da PA RES VEČ ne bo, pa v isti sekundi spet pa še s tistimi velikimi očmi tako pogleda, da te kar nekje spika.... pa zdaj, ko je postrižen ima še 3x večje oči.... iz njih pa itak sama nagajivost sije Ampak Miha pa res tako priden zgleda...res...prej s frizurco in zdaj s kratkimi... ma en tak angelski obrazček...ne bi nikoli rekla, da je poreden
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:22:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ampak, petarda, jaz si velikokrat rečem, da je bolje tako, da je nagajiv, poreden, živahen, kot pa da bi bil kaj bolan..... se zraven velikokrat spomnim na mamico tiste punčke, ki sem jo nekoč čuvala, ko je rekla, da si prav želi, da bi njena punčka ušpičila kako neumnost... Ma ja...to je res...tudi jaz se velikokrat spomnim na to, pa na Patrika od Sibil...in se zavem kako je lahko v trenutku vse drugače...samo to še zmeraj ne sme biti razlog, da popuščam pri takem obnašanju...saj je prav prisrčen (tudi, ko kdaj kako ušpiči se mi zdi prav smešno kako potem reagira )...ampak počasi bo pa že moral ubogat na besedo...tudi zato, da se mu kaj ne zgodi...ali pa da komu kaj ne naredi... ker tudi noče razumeti, da okoli minija ne sme skakati....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:22:32
|
|
|
|
Urša
|
Joooooj, otroci, otroci... jaz imam tudi včasih poln pisker vsega! Tista zobna ščetka je pa takoooooooo mehka, ma ni primerjave z mojo bivšo, je takoj romala v smeti!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:29:32
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Joooooj, otroci, otroci... jaz imam tudi včasih poln pisker vsega! Tista zobna ščetka je pa takoooooooo mehka, ma ni primerjave z mojo bivšo, je takoj romala v smeti! ok, oprosti, težek dan je za mano, pa še ta teden delam v psihiatrični bolnišnični in sem nekako skeptična do vseh izjav in moram vse imeti po 3x razloženo.... katera ščetka je romala v smeti? tvoja stara al ta mehka? ok, bi rekla, da ta stara, če si napisal "bivša", ampak majhen dvom pa vseeno ostaja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:33:36
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ista slika pri nas.... potem pa že obljubi, da PA RES VEČ ne bo, pa v isti sekundi spet pa še s tistimi velikimi očmi tako pogleda, da te kar nekje spika.... pa zdaj, ko je postrižen ima še 3x večje oči.... iz njih pa itak sama nagajivost sije Ampak Miha pa res tako priden zgleda...res...prej s frizurco in zdaj s kratkimi... ma en tak angelski obrazček...ne bi nikoli rekla, da je poreden ni on angel, čeprav zgleda kot angel (to je meni 1x moja šefica rekla, ko sem se za eno službo drugje potegovala, pa je tisti direktor tam že tako na 3/4 rekel, da sem sprejeta, potem si je pa v zadnjem trenutku premislil. ok, saj je imela prav, ded je res hudo dobro zgledal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:35:50
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tak, deca v posteljah,.... in že kake četrt ure je vse tiho.... jaz se pa grem zdaj odločat kaj si bom jutri na izlet oblekla, glede na to, da sem pozabila obesit cote in tako ne bom imela suhih tistih hlač, ki sem jih mislila imet a mislite, da se bodo do jutra posušle... do 6? (sušilec ne pride v poštev) Če so tenke, kar predvidevam, da so...bodo ziher do jutri suhe...pa še ven jih obesi, če bo malo zapihalo.... kaj pa če se vlije? neko vetrovno je že celi dan tanke? no ja, podloženih glih ne bom imela.... fisshy-jevke so... ta dolge (meni so itak samo 3/4 )
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:37:12
|
|
|
|
ada2
|
prite nazaj čvekat, jaz sem sama doma, deca spijo.... če se ne bo tu čvekalo se bom prisiljena učit socialno medicino za strokovca....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:38:10
|
|
|
|
ada2
|
ok, grem hlače ven obesit.... če me ne bo nazaj sen se v kaj zapletla v temi....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 21:47:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, grem hlače ven obesit.... če me ne bo nazaj sen se v kaj zapletla v temi.... jaz čvekam med reklamami ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?