|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
30.12.2011 12:12:57   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

A že 300 strani smo naklofale?

Jaz se tehtam sama doma, ker mi gre na živce, da me tam tehtajo oblečeno in obuto. Torej po moji vagi je še zmeraj 6-7kg plusa.

Porod? Jaz si sploh ne predstavljam, da bo treba čez 3 tedne it rodit. Močno pa upam, da bo možnost rodit v vodi, ker sem prepričana, da bo "Manj bolelo in da ne bo raztrganin".

Ma jaz se tehtam in doma in pri G.. Mene pustijo itak, da se sama stehtam, noben ne gleda pa povem vedno 1kg, kašenkrat celo 1,5kg manj (na sebi imam tudi po 2 majici, pulover, debele nosečniške hlače, debele nogavice, škornje, itd..) user posted image
Jaooo, jaz si tudi ne predstavljam kako se bom čez 3 tedne tam napenjala- me stisne pri srcu že ko pomislim na to.. hehe user posted image Ma jaz, ko uletim v P z unimi popadki, bom celo P dvignila na glavo in če bo že kašna v banji, ko me bo slišala po hodniku ko se derem in preklinjam, bo v sekundi rodila, da mi prepusti banjo.. hahaha user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

A vaši dragi že kaj planirajo za fešto ob rojstvu? moj že dela planeuser posted image

O jaaaa.. Moj že planira na veliko, še posebno, ker imam PDP 20.1., on pa ima rojstni dan 21.1. user posted image Če zdrži še ta en dan več, bo dvojno slavje- si predstavljate to??? Mojemu bi se čisto utrgalo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Samo še dva dni, pol pa tud če rodim... Jaz bi tudi nov letnik. Sicer pa imam občutek, da bo treba še kar dolgo čakat.

A nee, neee.. Jaz pa si ne želim prej rodit.. Naj raje počaka še 1 dan več not, da bo vodnarček user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
30.12.2011 12:46:29   
beti 1
Hi, hi, Kimica, če maš za dobit takega vodnarčka, kot sem (bila) jaz user posted image , mam pa že rajši takega kozoroga, kot sta moj brat in sestra. user posted image user posted image user posted image  "Sezona" strelcev je pa HB že mimo.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
30.12.2011 12:54:04   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Hi, hi, Kimica, če maš za dobit takega vodnarčka, kot sem (bila) jaz user posted image , mam pa že rajši takega kozoroga, kot sta moj brat in sestra. user posted image user posted image user posted image  "Sezona" strelcev je pa HB že mimo.

Hahahaha user posted image user posted image Sem slišala pravit, da so vodnarčki pravi user posted image Moj je bil živi user posted image , ko je bil mali user posted image user posted image Ma pri nas v družini ni noben rogat, tako, da bi raje vodnarčka.. hihihihi user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
30.12.2011 13:05:48   
vijolica2
Moj planira imeti kr veliko fešto, posebej ker je to prvi otrokuser posted image S kolegi debatirajo kaj bi imeli za pod zob, kje bi imeli... :) manj vem bolje jeuser posted image user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
30.12.2011 13:15:17   
kimica86
Ja, moj je že naročil cel pršut.. Par dni po novem letu bo že šel v Trst v nabavo po alkohol user posted image
Hvala bogu bo žurko naredil pri enemu znancu v piceriji, ki je oddaljena od doma vsega skupaj 500m, tako, da lahko tudi peš pride domov.. Hahahaha user posted image user posted image Je pa že računal, da jih bo najmanj 25-30 na žurki user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
30.12.2011 14:05:26   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Cocinella: vaš user posted image  bo pa štartal z nekajmesečno prednostjo pred ostalimi user posted image user posted image user posted image . Prav zgodaj ti pa niso dal datuma za CR? A hčerkica je še nad povprečjem? Če se prav spomnim je bla tud ona konkreten user posted image .

Jah, datum je ta najbolj zgodnji, ki so ga lahko dali, ker vsi šrej so že zasedeni user posted image . No saj če me kaj prehiti, mi bodo pa prej naredili user posted image . Ne mala je sedaj lepo v povprečju, no vsaj kar je zdravnik rekel na sistematskem pregledu.

KG jaz raje nebi o tem, ker moji kilogrami kar naraščajo. Na začetku sem mislila, da jih bo manj kot pri Gaji Mazviti, ampak ko pogledem sedaj, se jim pa kar lepo približujem user posted image

varstvo moja bo te dni, ko bom jaz v bolnici kar pri moji mami, ko pa pridem domov, pa gre nazaj v vrtec.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
30.12.2011 14:21:52   
pathra
Kimica 86.. najina dva user posted image pa imata na isti dan rojstni dan.. moj navija da bi 21.1. rodila.. je reku da bom mogla 20.1. pospravljat in ne vem kaj vse delat, da bo pršla tamala na 21.1. vn user posted image . Moj je tudi bil user posted image ko je bil mali... bomo vidli kakšna bo tamala, če bo vodnarka user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
30.12.2011 14:23:15   
ronja
Naj raje počaka še 1 dan več not, da bo vodnarček

Sicer nimam kaj dosti pojma o znamenjih, ker ne verjamem ravno v to, ampak če bi me glih kdo vprašal, bi pa jaz kar še enega kozorogeca, se fajn z njima razumem (dedi=moj fotr, pa tamicena - Lejla sta oba kozorogca) in vam povem, da so prav fajnuser posted image - res sem pa jaz bikica in se baje fajn štekamo - no, to bo že držalo - pa z rakci se tudi fajn zastopim, device mi pa s svojo namišljeno nedolžnostjo zadnje čase živce kravžlajo, dvojčki so mi jih pa od nekdaj, tako da sem jaz kar zadovoljna z znakci svojih tamalih, pa tudi če nič ne spijouser posted image . Vodnarjev pa ne poznam kaj dosti, eno prijateljico sem mela vodnarko (no, saj se nisva skregali, samo vidiva se pa res malo, živi nekje na jugu Francije...)

žurka za malega: lubi ni glih za tako, prejšnijč mu je njegova mami vsilila en šampanjec in piškote, da je nesel v službo, to ej bilo pa to. Prvič je tudi nekaj nesel v službo, sicer pa nisva delala cirkusa okoli tega, ker takrat itak najbolj rabiš mir in lubija doma. Itak bo mel pa takrat malidve na grbi, pa vsak dan ju peljat v vrtec, pa potem hitet nazaj, da ju bo pravi čas pobral, da bojo ujeli obiske pri naju... tako da ne bo mel glih priložnosti žuratuser posted image .

KG jaz raje nebi o tem, ker moji kilogrami kar naraščajo.

ma, dobro, pri tebi ma že beba skor 5 kil, moraš to odštet...

Aja, punce, tudi današnji dan ni minil brez novih dogodivščinuser posted image : tokrat nam noče vžat avto in sta ga zdaj lubi in dedi peljala na servis... Sem se odločila, da se bom sam še režalauser posted image - glede tega se lahko, "it's just money", navasezadnje... Čeprav bi bilo res fajn met delujoč avto, zdaj, v tem stanju...
Saj bi vprašala, kaj bo še, pa rajši ne bom, ker se ziher še kaj najde - pa nočem klicat hudiča - lahko se recimo spomni, da začnem zdaj rojevatuser posted image - to bi bilo idealno, nobenega okoli, pa še odpeljat me ne bi mogel nihčeuser posted image . Sicer sem danes kar ok, smo šli na sprehod, pa nisem dobila nobenih ornk popadkov - jupi zame!!!user posted image user posted image Se mi je pa kar en kamen odvalil od srca, ko sem dočakala tole 37ko. Čeprav si res želim še Lejlino zabavo za rd dat čez, to je res...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
30.12.2011 14:45:29   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Kimica 86.. najina dva user posted image pa imata na isti dan rojstni dan.. moj navija da bi 21.1. rodila.. je reku da bom mogla 20.1. pospravljat in ne vem kaj vse delat, da bo pršla tamala na 21.1. vn user posted image . Moj je tudi bil user posted image ko je bil mali... bomo vidli kakšna bo tamala, če bo vodnarka user posted image

Hehehe.. Ti pa imaš rok 30.1., ko ima moj ati rojstni dan user posted image No, vidiš.. Ta 21.1. jim dela prav sive lase user posted image user posted image Sej jaz bom hodla gor in dol po stopnicah, plesala 20.1. popoldan in zvečer.. hehehe user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Naj raje počaka še 1 dan več not, da bo vodnarček

Sicer nimam kaj dosti pojma o znamenjih, ker ne verjamem ravno v to, ampak če bi me glih kdo vprašal, bi pa jaz kar še enega kozorogeca, se fajn z njima razumem (dedi=moj fotr, pa tamicena - Lejla sta oba kozorogca) in vam povem, da so prav fajnuser posted image - res sem pa jaz bikica in se baje fajn štekamo - no, to bo že držalo - pa z rakci se tudi fajn zastopim, device mi pa s svojo namišljeno nedolžnostjo zadnje čase živce kravžlajo, dvojčki so mi jih pa od nekdaj, tako da sem jaz kar zadovoljna z znakci svojih tamalih, pa tudi če nič ne spijouser posted image . Vodnarjev pa ne poznam kaj dosti, eno prijateljico sem mela vodnarko (no, saj se nisva skregali, samo vidiva se pa res malo, živi nekje na jugu Francije...)

Hehehe.. Pri nas v družini ni nihče rogatega znamenja, tako, da bi bilo fajn, da dobimo vodnarkico user posted image Vodnarji so: moj user posted image , moj ati in tašča, tako, da, če bi še ta bila, bi bil fajn kompletek user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
30.12.2011 17:19:25   
mefisto
Pozdravljene,

prebrala sem vas bolj na pol, tako hitro klofate te strani da ne uspem.
Jaz sem zadnje dni bolj v bogem stanju, moj prehlad je prišel tako daleč, da ko me je včeraj videla G. se je kr za glavo prijela, je rakla da taka niti pod razno ne morem it rodit in mi kr ona napisala antibiotike. In morem rečt, da delajo čudeže, že po 4 tabletah sem 100:1.  Pa naredila mi je UZ in dete se je v enem tednu zredilo za dobrih 100g kar je ok, je rekla da torej raste in da mu nič ne manjka. Naslednji teden pa imam še UZ v porodnišnici in upam da tam ne bodo kaj komplicirali. Pa imam še popolnoma zaprt maternični vrta tako da še nič ne kaže da bi kaj hitro kaj bilo.
Aja, sem pa povrh vsega včeraj na cesti pošteno padla, še sreča da na vse štiri in ne na trebuh. Me pa sedaj pošteno boli koleno.

Kar se tiče proslavljanja rojstva, pa moj še nič kaj ne planira. Tudi prvič ni nekaj pretiraval.

O horoskopu pa še sploh nisem razmišljala. Midva z MM sva ovna, mali je ribi. A zdaj pa so vodnarji ali kaj? se sploh še nisem zavzela.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
30.12.2011 20:27:33   
ronja
A zdaj pa so vodnarji ali kaj?

na začetku januarja so še kozorogi, vem, ker je Lejla rojena takratuser posted image . potem se pa enkrat spremeni - mislim da nekje med 21 in 23, ne vem, točno, nimam pojma o teh rečeh. Od takrat naprej so pa vodnarji. Ziher kje piše, pa se mi ne da it iskat, itak upam, da tako dolgo ne bo čakal, ker bi včasih že rada kaj normalnega pojedla brez slabe vesti...

Aja, cuker po kosilu je bil bp, sem pa naredila rdeči riž in omako iz domačega purana in paprike. Riža sem pojedla res malo in se je očitno splačalo:). Naj si svoje enote nekam vtaknejo, bom jedla po svoje, če je to zgleda boljše.

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
30.12.2011 20:31:50   
kimica86
Vodnarčki začnejo z 21.1. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
30.12.2011 20:34:20   
ursah
Varstvo: mi imamo tak plan: če bo izven časa vrtca treba it, me moj odloži v P, odpelje hčerkico k tastu in tašči (P in tast/tašča sta v Postojni, cca 1/2 ure vožnje stran) in pride nazaj v P. Če bo tekom vrtca, gresta tast in tašča po hčerko in jo odpeljeta k sebi domov. Moj in hčerka bosta dokler bom jaz v P se pedenala torej pri moževih, potem pa gremo skupaj domov. Edino me skrbi, da ne bi sedaj v drugo, ko gre kao hitreje, prehitro potekalo - da ne bi rodila v času, ko bi on ponoči peljal hčkerko k tašči/tastu). Logistično je v takih primerih res najlažje tistim, ki živijo v isti hiši s starši/tasti/taščami (imamo pa mi, ki smo na svojem oz. ločeno, druge prednosti, user posted image ...).

Drugače si tudi moj želi biti zraven, pa tudi meni to ogromno pomeni oz. mi je prvič fuuuulll olajšalo porod (kar tudi ve).

Doma bomo pa sami, moja mami se je sicer ponudila, da pride za par dni, ampak sem se ji zahvalila. Ker smo v bloku, nimamo odvečne sobe frej, pa tudi mislim da ne bo potrebe, da bomo vse sami poštimali in nam bo samim najbolj luštno. Prvič je mož prevzel itak celotno gospodinjstvo, res je vse delal, kuhal, likal itd. (celo juhe se je spravil kuhat, česar res ni nikoli počel, ker jih imam ful rada), vnaprej pa sem pripravila par stvari za v zmrzovalnik, tako da se da kaj tudi pogret. Tako bo tudi tokrat. Mislim, da sploh ne bo panike, sploh če jaz ne bom toliko boga zaradi šivov, kot prvič (tega se najbolj bojim).

Praznovanje: moj tudi nič posebnega ne planira, tudi ni ravno za organizacijo nekih hudih žurov (podobno kot jaz). Pri Niki so pri njemu doma načeli 30 let star viski, če ga niso takrat spili, ga bodo sedaj dokončali user posted image . Pa najboljšemu prijatelju je častil pijačo, to pa je bilo to.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
31.12.2011 1:29:56   
Roberta69
Pri nama tudi prvič sploh ni bilo debate, ali bo pri porodu zraven ali ne. Sicer je glih tisti dan, ko sem potem rodila, kazalo, da bo moral na službeno pot, ki se ji ne bi mogel izogniti, in sem bila ful slabovoljna, bilo me je strah in sem že razmišljala o tem, da bi zraven vzela mami, pa potem ni bilo potrebe. Za prvič se mi res zdi skoraj nujno, da je partner zraven (čeprav, ko se zares začne, nič ne nuca :)). Ta drugič je pa tako naneslo, da je bil na poti, v Bovcu, saj če bi pritiskala in bi se zelo potrudil, bi lahko prišel, ampak ni bilo ne z ene ne druge strani kakšnega navala :) in smešno, ampak meni je bilo ta drugič vse skupaj neštetokrat lažje :) Tokrat gre bolj zato, da bo doma petnajstmesečnik, ki se še doji (kar travmiram, če pomislim, da bi morala it glih ponoči, itd. - se mi kar para srce, da bi takrat jokal :( in je dragemu seveda bolj važno, da poskrbi zanj, ker jaz ga prov kaj fejst ne rabim. Ma, saj še ne vemo, kako bomo to zrihtali. Varianta je, da pride moja mami, samo sploh ne vem, če lahko nekdo (razen staršev) "prenese" jokajočega otročka ( ker to ponoči je res too much - vidim, kadar peljepsa ven in se zbudi)... Je pa fajn, da je partner tam že zato, da se počutiš bolj ziher :)

Beti, ti odsvetujem, da ti porod sprožijo. Meni so prvič ga, bila sem slab teden čez rok. V prodni sem bila sicer samo 3 ure, kar je baje zelo hitro (sem se po umetnih popadkih lepo začela odpirat in ostalo), samo so popadki, v primerjavi z drugim porodom, ko je bilo vse naravno (edino mehur so mi morali predreti, ker ni počil), boleli milijonkrat bolj. Sicer na sam porod vpliva še marsikaj - pri meni je bilo drugič ključno vedenje, kako to zares izgleda in kako je to zares boleče. Ker na splošno nisem jamrajoč človek, se mram samo pripravit in potem lahko srisnem zobe :), sem bila ta drugič tiho kot miška :) V glavnem, jaz vsem svetujem, da počakate, da čim več naredi telo samo.

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
31.12.2011 1:53:30   
Roberta69
Še kile pokomentiram. Jaz z njimi sicer nikoli nimam težav :), amak to gede pridobivanja teže v nosečnosti je pa čisto odvisno od posameznice. Jaz sem se ta prvič zredila za 18 kg, ta drugič za 12, tokrat zaenkrat za 9,5 kg (od prvega tehtanja), pa nobenkrat nisem bila/nisem nič debela, vedno se mi poveča samo trebuh in še to ne prov ne vem kako. Ko rodim, še isti dan čisto posahnem, v roku enega meseca se pa popolnoma nič več ne vidi, da sem rodila, pa ničesar ne spreminjam, posebnega ne počnem - imam izgleda tako fleksibilno telo :) Se pa ne bi sekirala, če bi bilo drugače, važno, da se otročku v telesu godi dobro, mamice so pa tako in tako vse luštne, ta suhe in ta bolj okrogle :)

Za žurke se mi pa moj prov smili. Ta prvič sem rodila mal čez polnoč, potem sva moraa biti še tiste tri ure v porodni (mi sploh ni pasalo, bi rada spala, na oddelku pa potem nisem mogla, ker sem se tok predramila, dragi je pa tut tam kot en čuk visel, potem so ga pa začel napadat, pa kr dol prii vratarju težit, pa so moral počakat (itak), no potem je moral it še tankat v edini pozno odprt loal do jutra, šel za eno uro ležat (pribit), cel dan delal, popoldne na obisku pri nama, zvečer pa ta uradna žurka (na polno - saj mojmu se ne da, ampak bi prijatelji kar umrli, če je ne bi bilo :)), ta drugič je bila, ko je prišel vikend (ker je imel prej delo s tamalim), ta je bila pa baje res krasna žurka (je bila pri mojem očiju - on je pa specialst za zabave s piko na i, tko da je vse klapalo, krasen ambient, muzikanti, screen z našim drugorojencem, itd., skratka bilo je zelo osebno, z dušo, so bili vsi, z dragim vred, navdušeni, ker ta prvič je bila pa žurka pač v enem gostinskem lokalu in to pač ni to. Je pa vesel, da bo tokrat zadnjič :), edino ne veva, kje in kako. Dedi uživa na Tajskem in pride šele dva dni pred PDP-jem domov, pa tudi premrzlo bo za žurko pri njem (ker je bila večinoma na vrtu), pa tudi ponudil se ni, najbrž zato, ker bo zmatran od poti in ker mu najbrž ne paše, da bi bilo toliko ljudi notri v hiši.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
31.12.2011 2:10:16   
Roberta69
Sproti pozabljam, kaj hočem napisat :)

Ronja, tudi jaz imam ozek obseg in velike prsi in vem, da zlepa ne dobiš modrca. Dojilske imam jaz kar tiste navadne iz Mullerja in DM-a; kupim veliko številko, potem mi pa šivilja zoža obseg (to mi naredi pri vseh modrcih). Za klasične so pa zakon znamka Leyabee (najbrž se ne napiše tako), prodajajo jih na koncu Fužin v trgovini s perilom. Pojdi enkrat probat, ti sigurno ne bo žal! Imajo ful lepe modele (sicer so vizualno zame prveč čipkasti) kar se tiče oblike, res božanske. So sicer ful dragi, tam nekje od 60-100 €, ampak so tok fajn, da ti ni žal, jaz imam samo dva, belega in črnega in ju pač pogosto perem :) Drugih se pa, odkar imam te dva, niti ne dotaknem :) Če imaš mal take neobičajne mere, zelo ceniš, da je nekaj kot ulito zate :)

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
31.12.2011 10:50:53   
soncnica28
Ojla user posted image !

Pa smo dočakale še zadnji dan v letu 2011. Jaz sem sicer včeraj mislila, da bo treba že iti v porodnišnico, ker me je vse nekaj špikalo, dol tiščalo, nisem vedela al otrok brca, al so popadki, pa sem šla spat in sem si mislila, da če se bo začelo, se bom že zbudila. Pa sem kr dobro spala. Dons pride MM (ker jaz sem zdej v Trbovljah pri starših), tko da bom bolj mirna, tudi če se začne akcija.

Za fešto je šel pa ravno danes kupovat sokove, pa pipco za pivo si je rezerviral pri kolegu, tko da nekaj bodo imeli. Bo kar v garaži pripravil in sem mu zabičala, da obvezno takrat, ko bom jaz še v porodnišnici, da ne bo pol kazga kravala, ko bomo doma.

Danes pa uživajte v zadnjem dnevu v tem letu, lepo silvestrovanje vam želim (moje bo na kavču pred tv-jem), v novem letu si pa itak vse isto želimo, da bi na svet prijokali zdravi dojenčki!

SREČNO PUNCE!!!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
31.12.2011 11:29:21   
kimica86
Lep pozdrav vsem user posted image .. Še dobrih 12 ur nas loči od novega leta user posted image Zdržte še malo, da bojo pajkeci 2012 letniki.. hehe user posted image
Jaz sem včeraj bila tako utrujena pa še noge so me bolele, ker sem cel dan stala na nogah in nič počivala.. Sem delala peciva doma in prvič sem sama delala tiramisu- cela panika me je bila kako bo to zgledalo user posted image user posted image In ker jaz ne bi bila jaz, če ne bi počakala do zvečer, sem šla malo krast user posted image user posted image Sej je dober, mogoče sem ga edino preveč namočila s kavo.. Ampak bolje je, da je preveč mokro, kot presuho.. Hahaha user posted image user posted image user posted image
Pa še pospravljala sem po stanovanju, da bom v leto 2012 šla s pospravljenim stanovanjem user posted image In danes imam še goro dela, ufffaaa user posted image
Jaz bom moje silvestrovo preživela z user posted image pri njegovih, po polnoči bomo pa še mojim šli voščit.. Ponavadi smo potem šli še žurat naprej, ampak zdaj s tem trebuhom žal ne bo šlo.. hehe user posted image

Babnice, upam, da se boste imele fajn, kjer koli že boste in uživajte še zadnje dneve v enem kosu user posted image user posted image

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
31.12.2011 11:30:06   
kimica86
.. 2x objavljeno user posted image

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
31.12.2011 11:42:07   
Matkurja
Hejla.

Evo, zadnji dan 2011. Še malo, pol pa tudi če se začnejo popadki. user posted image Čeprav sem danes dopolnila 37. teden, bi še kak teden ali dva počakala. Moja torba namreč še vedno ni pripravljena, user posted image

V glavnem, prišla sem vam zaželet srečno v letu 2012. Da bi bili porodi čim lažji (tiste, ki še nismo rodile), pa da bi bili naši otročki zdravi in predvsem pridni za papcat in spančkat.

Midva bova sama doma. Sva mislila bit še z eno družinico, pa jim je otrok včeraj zbolel, pa se ne bi rada okužila ravno zdaj. No, saj so sami odpovedali.
Kot se pa poznava, bova pa verjetno zaspala in se zbudila ko bo pokalo zunaj od petard in raket.

SREČNO!

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
31.12.2011 11:54:35   
vijolica2
Jaz sem bila tudi včeraj pridna sva imela obiske. Danes sem pa spet v kuhinji in pečem ene ful dobre rogličke in solato-greva zvečer na eno tako malo privatno feštico in vsak nekaj malega prinese. Mi pa mami pomaga ker je dragi cel dan v službi.

ja še malo moramo zdržati in bodo bili letnik 2012 user posted image . Jaz se še kar ne morem verjeti da imam čez 14 dni rokuser posted image .

Moj pa planira imeti kar veliko fešto- sva zadnič malo štela - kolegici, sodelavci, sorodniki, mojih par kolegov-kolegic in sva prišla na cca. 70 ljudiuser posted image . Sploh se ne bom vmešavala, naj si sam splenira, itak takrat ko sem jaz v bolnici saj jih nočem videti kakšni bodouser posted image . Naj mu bo ker je prvi otrok, pri drugem se bova drugače pogovarjala (če bo drugi prišel )user posted image .

Punce, želim vam + vašim družina srečnga in zdravga.... da bomo vse imele hitre in lahko porode in potem veliko crtlanjauser posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
31.12.2011 13:34:59   
ronja
juhu, še sem tuuser posted image ! Danes brez popadkov spljoh!user posted image Na koncu pa res ne bo hotel ven, hehe. No, zdaj naj le še počaka, da zrihtam vse skup, potem pa je zelo dobrodošel.

Sicer pa končno dobre novice:
- avto je vžgal, očitno sta malidve, ko sta se igrali v avtu, prižgali kako lučko in je celo noč gorela in spraznila akumulator, potem ko se je pa napolnil, je bilo pa ok.
- pikice počasi zginevajo, se pozna, da sem se malo sprostila in naspalauser posted image
- cuker včeraj pop., zvečer in danes zjutraj ok - sicer nad 6, ampak pod 6,6 (sem malo užaljena, ker imam po takih stvareh, kjer sem mela navadno 4, zdaj cuker 6, ampak ajde, dokler je pod mejo, ok)
slaba novica: tisti kolega nima več kombijauser posted image

roberta, 60-100 E je meni malo veliko za en modrc... Pa imam še tista dva Felina od prej in bosta verjetno zadostovala. Vseeno hvala, bom šla pogledat, če bo treba.

kimica, tiramisu je pa ja ena najbolj enostavnih sladic, kar jih obstajauser posted image , tega se res ne da zaj*user posted image

Se mi pa zdi, da bi znal bit kar problem z ljubosumjem: Lejli zadnje čase hoče bit ves čas zraven mene. No, saj Ronja tudi, samo ne toliko in ona je itak vedno taka. Imata malo pomanjkanja, ker sem zadnje čase res včasih kar bežala od njiju - enostavno mi ni vse zneslo, pa če sem se raztrgala... No, saj to je zdaj boljše - ampak danes sva šla sama v trgovino po smetano za tradicionalno čokoladno torto (tokrat malo prirejena verzija) in naju ni bilo 15-20 min max., pa je ves čas, ko naju ni bilo, samo jokala... To ji ni glih najbolj podobno, na splošno nima problemov s tem, vsaj ne za take kratke čase.

Vsem želim srečno novo leto, lepe porode, zdrave otročke, nič ljubosumja tistim, ki imate že otroke od prej, pa da bi vam otročički spali!

Neposredna povezava do sporočila: 4522
31.12.2011 14:49:18   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

kimica, tiramisu je pa ja ena najbolj enostavnih sladic, kar jih obstajauser posted image , tega se res ne da zaj*user posted image

Hehehe.. Že, že, da je enostavno za narest, ma kaj, ki sem se bala kako bom vse spackala vse skupaj in na koncu ni prišlo kot mora bit user posted image Kot sem že omenila, preveč sem ga namočila.. hehe user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
31.12.2011 15:06:57   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Hehehe.. Že, že, da je enostavno za narest, ma kaj, ki sem se bala kako bom vse spackala vse skupaj in na koncu ni prišlo kot mora bit user posted image Kot sem že omenila, preveč sem ga namočila.. hehe user posted image

Ja za tiramisu pa res moraš malo namočiti, ker je prehitro več mehko.Jaz vedno samo eno stran keksa in še to ful na hitro. Drugače je pa tiramisu mmmmmuser posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
31.12.2011 15:15:19   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Ja za tiramisu pa res moraš malo namočiti, ker je prehitro več mehko.Jaz vedno samo eno stran keksa in še to ful na hitro. Drugače je pa tiramisu mmmmmuser posted image

Ja, ma če pa premalo namočiš pa tudi ni ok, ker je potem suho in se vleče po ustih user posted image Ker eni ga naredijo tako in potem ni v redu.. Jaz v restavraciji npr. nikoli ne bom naročila tiramisu, ker ga ne namočijo dovolj, zato, da na krožniku lepo zgleda, da se ne razpade.. hehe user posted image
No ja, sej je tudi moj tiramisu dober, ma drugič bo pa njami, njami user posted image Sej meni je trenutno vse njami, samo, da je sladko.. hihihi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?