Roberta69
|
Še kile pokomentiram. Jaz z njimi sicer nikoli nimam težav :), amak to gede pridobivanja teže v nosečnosti je pa čisto odvisno od posameznice. Jaz sem se ta prvič zredila za 18 kg, ta drugič za 12, tokrat zaenkrat za 9,5 kg (od prvega tehtanja), pa nobenkrat nisem bila/nisem nič debela, vedno se mi poveča samo trebuh in še to ne prov ne vem kako. Ko rodim, še isti dan čisto posahnem, v roku enega meseca se pa popolnoma nič več ne vidi, da sem rodila, pa ničesar ne spreminjam, posebnega ne počnem - imam izgleda tako fleksibilno telo :) Se pa ne bi sekirala, če bi bilo drugače, važno, da se otročku v telesu godi dobro, mamice so pa tako in tako vse luštne, ta suhe in ta bolj okrogle :) Za žurke se mi pa moj prov smili. Ta prvič sem rodila mal čez polnoč, potem sva moraa biti še tiste tri ure v porodni (mi sploh ni pasalo, bi rada spala, na oddelku pa potem nisem mogla, ker sem se tok predramila, dragi je pa tut tam kot en čuk visel, potem so ga pa začel napadat, pa kr dol prii vratarju težit, pa so moral počakat (itak), no potem je moral it še tankat v edini pozno odprt loal do jutra, šel za eno uro ležat (pribit), cel dan delal, popoldne na obisku pri nama, zvečer pa ta uradna žurka (na polno - saj mojmu se ne da, ampak bi prijatelji kar umrli, če je ne bi bilo :)), ta drugič je bila, ko je prišel vikend (ker je imel prej delo s tamalim), ta je bila pa baje res krasna žurka (je bila pri mojem očiju - on je pa specialst za zabave s piko na i, tko da je vse klapalo, krasen ambient, muzikanti, screen z našim drugorojencem, itd., skratka bilo je zelo osebno, z dušo, so bili vsi, z dragim vred, navdušeni, ker ta prvič je bila pa žurka pač v enem gostinskem lokalu in to pač ni to. Je pa vesel, da bo tokrat zadnjič :), edino ne veva, kje in kako. Dedi uživa na Tajskem in pride šele dva dni pred PDP-jem domov, pa tudi premrzlo bo za žurko pri njem (ker je bila večinoma na vrtu), pa tudi ponudil se ni, najbrž zato, ker bo zmatran od poti in ker mu najbrž ne paše, da bi bilo toliko ljudi notri v hiši.