|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
14.12.2011 9:59:53   
ursah
Uf, kakšna noč...mi imamo očitno že počasi priprave za nočno zbujanje pri dojenčku. Naša gospodična namreč včeraj ni mogla zaspat, ponoči ne spat, zjutraj pa se je zbuila "u ranu zoru" ob 5.45. Upam, da je bila ta noč izjema, ker sicer nimamo težav s spanjem...edino res se nekaj zgodaj zbuja zadnje dni...

Sva pa včeraj skupaj z mojo 15,5-mesečnico napekli prvo rundo letošnjih decembrskih piškotkov. Moja gospodična je prvič aktivno sodelovala pri peki in pridno mesila testo in nekaj packala z modelčki, tako da je mami lahko potem še dooolgo čistila za njo. Ampak je tako uživala user posted image . Samo potem je bil problem, ko sem piškotke mazala z marmelado, ko je non-stop hotela oblizovat marmelado, je namreč prava sladkosnedka.

V petek imam pregled, komaj čakam. Potem grem še v šoping za drobnarije (kozmetiko, pleničke itd.). V soboto pa še v Ikeo...samo nek sneg napovedujejo, moram preverit, da ne bo preveč snega slučajno. Potem bom tudi jaz ready user posted image . Edino sva mislila pustiti Niko pri babici in dedku, samo je nekaj vmes prišlo, tako da gremo v troje. Ampak, če se bosta moja gospodična in gospod mož naveličala mojega ogledovanja (ker mami si rada vzame čas pri takih stvareh), ju bom pa poslala v igralnico user posted image .

Mistica: hvala za link, bom pogledala tega škratka user posted image

Violica2: ja, domač način sterilizacije je, da daš stvari v en velik pisker, preliješ z vodo (da je čez) in pustiš vreti 5 minut. Samo preveri prej, ali se vse lahko sterilizira - jaz sem bila prav jezna, ko sem 2x uničila dva lepa nova traka za dudo, ki sem ju po nakupu dala prekuhat, pa so se jima stopili deli. Slabost takega načina je še to (vsaj pri nas), da je običajno vse belo od klora - sicer nič narobe, samo ni ravno "estetsko". Jaz sem takoj po S. še vroče splaknila pod tekočo vročo vodo, pa je bilo ok. Drugače pa lahko kupiš tudi eno tekočino za sterilizacijo, samo jaz tega nisem uporabljala.

Nič, sedaj grem pa dalje...za danes sem si zadala, da očistim pečico in hladilnik, je že čas, potem ga pa dolgo spet ne bo user posted image . Potem moram po avto na servis - sem malo izkoristila svoj status nosečnice in sem se s simpatičnim domačim sinom na sprejemnem zmenila, da mi ga pripeljejo, nato pa jih zapeljem nazaj, tako da mi ni treba z busom tja user posted image .

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
14.12.2011 10:04:07   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Aja, glede novih flašk- na domač način jih steriliziram da dam velik lonc in veliko vode in flaške notri pa jih pustim nekaj časa??

mislim, da mora kao 10min vret, jaz dam zraven še par kapljic kisa, drugače se nabere vodni kamen na flaškah, ki sicer ni strupen ni pa lepo user posted image

Pa nima vonja po kisu? A lahko dam flaške in cuclje skupaj?

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
14.12.2011 10:05:34   
tix
midva z malim sva ob 7 ustala, potem sva se šla pa še malo pocrkljat v tavelko posteljo, kjer sva oba zaspala do zdele, joj lenuščka user posted image Tudi jaz dokunčujem voščilnice, jih imam namen dat v ponedeljek ali torek na pošto.

Sedaj pa imam(vsaj mislim) vse pripravljeno za prihod, čeprav naj kar še počaka vsaj do novega leta, potem pa tudi če pride user posted image

Počutim se kar dobro, napram prejšnjiuser posted image razen občasnih utrujenosti in bolečin v hrbtu, zadnje dni mi še ful pritiska na želodec in pljuča, da ga kar malo dol tlačim user posted image saj čisto brez vseh "radosti" nosečnosti, pa tudi ne gre user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
14.12.2011 10:09:36   
tix

Pa nima vonja po kisu? A lahko dam flaške in cuclje skupaj?

jaz dam vse skupaj. Glede kisa pa par kapljic :) nevem, meni se vonj ni zdel problematičen, lahko poskusiš pa če bo smrdelo pa še enkrat prekuhaš :)

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
14.12.2011 10:17:30   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Janchek - tebi pa čestitke za novo kuhinjo!

Hvalaaaaa ... sem ful vesela, ker me je resnično skrbel, da bo šlo kej narobe ... tko da jupiiiii ... bom povabila vas januarke ( seveda z otročki )  na poletni piknik in otvoritev stanovanja user posted image

Punce, to jo pa moramo držat za besedo, a ne?

Itak, vse Januarke z otročički user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
14.12.2011 10:18:49   
vijolica2
ok hvala, morem prekuhati flaške user posted image

Včeraj mi je kolegica še enkrat rekla da lahko oddamo papirje za otr. dodatek en mesec pred porodom, da potem takoj dobimo nakazano ko je rojen. Pravi da so ji tako rekli na CSD. Sedaj pa ne vem kaj je res?user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
14.12.2011 10:33:41   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Janchek: si si kaj našla delo, zdaj ko si doma.

Joj a ves da zaenkrat nisem mela niti nobenga časa, da bi kej ustvarjala al pa kej delala, ker v pondelk sm bla leteča za bolniško še zaključit, včerej so mi kuhno montirali, dons pride ena kolegica na obisk, jutr mam frizerja, u petek ma pa moj frej pa šibneva na dolenjsko user posted image  tko da dolgčasa ni, da bi pa kej posebnga delala pa tud ne ... si bom mogla za nasledn tedn kj splanirat .. no ja, definitivno bojo na vrst čestitke za Božič in Novo leto user posted image  pol sm pa že mal razmišlala, da bi blo dobr it tud kkšn dan mal po stvari še kar mi manjkajo zame in za user posted image  Mislim da mi ne bo dolgčas user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
14.12.2011 10:35:33   
Janchek81

Hvalaaaaa ... sem ful vesela, ker me je resnično skrbel, da bo šlo kej narobe ... tko da jupiiiii ... bom povabila vas januarke ( seveda z otročki )  na poletni piknik in otvoritev stanovanja user posted image

Mene lahko veeeeedno ... tko, da boste dobrodošle....mamo tud veliko travnato povrsino,kjer se bojo lahko otročki v vozičkih kazali blagemu sončku, mamo tud del kjer boste lahko vsaka mal pokazale spretnosti štihanja, tko da mislim da nam ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
14.12.2011 10:36:26   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Itak, vse Januarke z otročički user posted image

Je dost placa, bi lahko še povabil marčevke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
14.12.2011 10:59:50   
ronja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punce, kasija je rodila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem morala najprej preverit, če lahko napišemuser posted image , pa pravi, da seveda, naj sporočim. Rodila je danes zjutraj, vse je šlo krasno, porodna zgodba sledi, tako praviuser posted image . Po smsu je bila "videt" zelo srečnauser posted image , sploh da se je zdaj dokončno znebila diabetologovuser posted image . Torej njena od sladkorne tako zelo zrejena punčka, da jo je ga. nediabetologična pošiljala v patološko in jo skoraj do solz spravila, je tehtala 3380 g in bila dolga 51 cm - res zelo debel otrokuser posted image . Tako da se ne boste preveč sekirale punce, ker očitno res nimajo pojma od pojmauser posted image .
Kasija
, sem ti že zaželela, ampak uživaj v miru zdaj (ok, relativnem, ampak boljše da se dere otrok, (tega se da vsaj potolažit) kot da te nadirajo, da ne skrbiš zanj). Pa čez kako leto bova pa skup delali hišice za punčke, okidoki? BRAVO, PUNCA!!!

RONJA-malo me skrbi???user posted image praktično se že 1 dan nisi nič oglasila? vse ok??

Sem ok, samo malo bizi dan je bil - pop. je mela prijateljica zagovor magisterija in potem še punci dedka mraza (predno me kregate - oboje je bilo v isti stavbi, "moji službici", celo v pritličjuuser posted image in lubi je šel seveda zraven in lovil otroke okoli, tako da sem relativno počivala - vsaj glede na letanje zadnje čase...) Sem pa mela včeraj cuker za znoret, ker sem spila en gosti sok in jedla, kar je pač bilo - bila sem laaaačna in žejna in nisem našla praznega kozarca. Ma, dobro, od 1x verjetno ne bo nič hudega.

Včeraj potem zvečer nisem več mela popadkov, sem pa videla, da po novem ne smem več niti hitro hodit. Ker se takoj začne.

vijolica2-ne se pustit diabetologom

Podpis!

trnjulčica, jaz vse prej operem, sem mal frik, kar se tiče novorojenčkov. saj potem požrejo celega boga in pol in ne kompliciram, samo tiste prve mesece pa res mal kompliciram... Ampak nista pa bili zato nič bolni takratuser posted image . Se mi zdi, da so takrat tako mali in bogi, da je fajn, da je vse čisto, koža je še nenavajena bit zunaj in ne več v vodi,... Tako da vsaj če ga misliš dajat tja gor že takoj, potem bi jo jaz oprala. Pri nas imamo sicer za po tleh dekice, to igralo je pa posebej, ena taka plastična reč, ki jo sestaviš skup, pa stvari dol visijo, sva dobila in nisva kupovala tiste cele velike reči. Jaz operem tudi vse igračke, kar je plastično, steriliziram, pliškote pa v pralni stroj.

janček, pridemo marca - samo nas je veliko, če bosta še malidve doma...user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
14.12.2011 11:02:49   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punce, kasija je rodila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem morala najprej preverit, če lahko napišemuser posted image , pa pravi, da seveda, naj sporočim. Rodila je danes zjutraj, vse je šlo krasno, porodna zgodba sledi, tako praviuser posted image . Po smsu je bila "videt" zelo srečnauser posted image , sploh da se je zdaj dokončno znebila diabetologovuser posted image . Torej njena od sladkorne tako zelo zrejena punčka, da jo je ga. nediabetologična pošiljala v patološko in jo skoraj do solz spravila, je tehtala 3380 g in bila dolga 51 cm - res zelo debel otrokuser posted image . Tako da se ne boste preveč sekirale punce, ker očitno res nimajo pojma od pojmauser posted image .
Kasija
, sem ti že zaželela, ampak uživaj v miru zdaj (ok, relativnem, ampak boljše da se dere otrok, (tega se da vsaj potolažit) kot da te nadirajo, da ne skrbiš zanj). Pa čez kako leto bova pa skup delali hišice za punčke, okidoki? BRAVO, PUNCA!!!

RONJA-malo me skrbi???user posted image praktično se že 1 dan nisi nič oglasila? vse ok??

Sem ok, samo malo bizi dan je bil - pop. je mela prijateljica zagovor magisterija in potem še punci dedka mraza (predno me kregate - oboje je bilo v isti stavbi, "moji službici", celo v pritličjuuser posted image in lubi je šel seveda zraven in lovil otroke okoli, tako da sem relativno počivala - vsaj glede na letanje zadnje čase...) Sem pa mela včeraj cuker za znoret, ker sem spila en gosti sok in jedla, kar je pač bilo - bila sem laaaačna in žejna in nisem našla praznega kozarca. Ma, dobro, od 1x verjetno ne bo nič hudega.

Včeraj potem zvečer nisem več mela popadkov, sem pa videla, da po novem ne smem več niti hitro hodit. Ker se takoj začne.

vijolica2-ne se pustit diabetologom

Podpis!

trnjulčica, jaz vse prej operem, sem mal frik, kar se tiče novorojenčkov. saj potem požrejo celega boga in pol in ne kompliciram, samo tiste prve mesece pa res mal kompliciram... Ampak nista pa bili zato nič bolni takratuser posted image . Se mi zdi, da so takrat tako mali in bogi, da je fajn, da je vse čisto, koža je še nenavajena bit zunaj in ne več v vodi,... Tako da vsaj če ga misliš dajat tja gor že takoj, potem bi jo jaz oprala. Pri nas imamo sicer za po tleh dekice, to igralo je pa posebej, ena taka plastična reč, ki jo sestaviš skup, pa stvari dol visijo, sva dobila in nisva kupovala tiste cele velike reči. Jaz operem tudi vse igračke, kar je plastično, steriliziram, pliškote pa v pralni stroj.

janček, pridemo marca - samo nas je veliko, če bosta še malidve doma...user posted image

Ja vabljene .. nč hudga .. mislm da kvadratura 200kvadratou bo zadostovala za vse ... sam pol morm se do takrt kaksna igrala uzunj naštimat user posted image
Napisala si vse mere punčke ... tudi iz moje strani ČESTITKE .... kaj pa ime naše prve januarčice? user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
14.12.2011 11:08:46   
trnuljčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punce, kasija je rodila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kasija user posted image user posted image user posted image . Pošiljam ti čestitke ob rojstvu deklice (da ne boš med samimi fantiuser posted image ). Želim tebi in otročku zdravja, veliko cartanja in lepo porodniško.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
14.12.2011 11:17:35   
vijolica2
Kasija čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Janchek81 -  200 kvadratu bo pa dost za vse nas in male razgrajačeuser posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
14.12.2011 11:28:16   
trnuljčica

[

No, saj jaz vse operem prej. Oblačila imam oprana in zlikana ter zložena po tromesečjih do št 80. Ostalo v vakumskih vrečah (od 1-2 let, od 2-3/4 leta) še neoprano.
Vem se vam bo zdelo, da sem user posted image - prat zadeve do 1 leta ali celi več. Samo iz zelo katastrofične izkušnjeuser posted image prvega user posted image bi rada naredila čimveč sedaj. Ker potem ne bo za živetuser posted image . Eh, saj ne bo tako, a ne? Vsak je drugačen... Pa slabše zagotovo ne more bitiuser posted image ... Edino če je kaj hujšega z zdravjem- ampak frcccc takšne misli.

Dostikrat pomislim na tisto teorijo ala ker je vse sterilno... imajo danes user posted image   prehranske alergije... In naš je imel kar fajn- vse potem vezano na črevesne simptome- krče...... Pa mi ni jasno kako, ker nisem sterilizirala, bila glede čistoče obsedena- preprosto priznam ni bilo časa za to...

Tole ni igralni center al kako se reče ampak taka večja igralna podloga- iz blaga, podložena, brez plastike. Gor so našite opice, štrlijo ven rokice... Ala res debela dekica za igranje. Jo bom poleti imela za na travo na igrišču, ko bo veliki bratec vsak dan zunaj...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
14.12.2011 11:28:46   
coccinella
jeeeeeeee Kasija user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam!!!!! Prva Januarka, ki je rodila!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3990
14.12.2011 12:14:37   
ronja
mislm da kvadratura 200kvadratou bo zadostovala za vse ...

Hehe, bom pazla na cuker, da ne bo naš fant prevelik in bo šel tja goruser posted image .

kaj pa ime naše prve januarčice? user posted image

Joj, oprostite, sem čisto zmedena! Sem bila tako vesela, da sem pozabila: Haja je punčkauser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
14.12.2011 12:20:22   
martythezebra
Jeeee Kasija čestitke user posted image user posted image user posted image ...
O pa že mamo prvo januarko user posted image .
Joooj še mal pa bomo še ostale na vrsti, kolk je šlo hitro kr ne morm vrjet. Se še spomnem kolk sm komi čakala, da se te tedni km premaknejo, zdj pa kr naenkrat sam še par tednov.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
14.12.2011 13:13:09   
soncnica28
Bravo kasija, iskrene čestitke tud z moje strani! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da bo punčka zdrava in pridna in da se boste čim več cartali!

Drugače sem bila pa včeraj kr mal ponosna nase; sem imela na faksu delno predstavitev raziskav seminarske naloge in pri vseh je imela profesorica full pripomb, pri meni pa je rekla, da nima veliko za dodati, da kar naj naredim še zaključek v tej smeri. Jupiiiii! Tko da zdej moram do praznikov še to skup spravit, čeprav je rok 25.1., ampak takrat ne bo časa.
Pol sva šla pa z MM mal Ljubljano pogledat in nisem bila nič kaj pretirano navdušena. Vsa svetleča kot vsako leto. Sem bila pa malo razočarana nad številom štantov. Ob eni strani Ljubljanice jih je bilo sicer polno z vinčkom in hrano, tam proti tržnici pa samo enih 8 z božičnimi izdelki. Ne vem ali še ni čas za to, ali so jih letos kam drugam postavili. Pol sva šla pa na eno vročo čokolado in kuhanga vinčka in domov sem prišla čist crknjena. Sem misla, da tudi po stopnicah ne bom prišla. In kaj se mi je pol zgodilo? Celo noč nisem nič spala user posted image Tolk zmatrana, pa sem se sam premetavala, kosti so me bolele za znoret, ene 4x sem vstala za na wc, zjutraj sem se komaj skobacala iz postelje in zdajle sam še perilo obesim in grem mal spat.

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
14.12.2011 13:26:40   
miami10
ČESTTKE KASIJA!!!-to bo najbolj pridna punčka...sicer bo znala malo pojezikat in te kdaj pa kdaj pošteno razjezit...malo bo trmasta, sicer pa velika zaspanka-sodim po sebi še je že rojena na današji dan user posted image

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
14.12.2011 13:53:37   
ronja
O, ti si danes rojena? Vse najboljše! Mala Haja je rojena zjutraj.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
14.12.2011 14:05:42   
trnuljčica
Vse najboljše miamiuser posted image . Pa eno diabetično tortico si privoščiuser posted image .

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
14.12.2011 14:26:52   
beti 1
Kasija: čestitke za malo Hajo!!!!user posted image user posted image user posted image  
To je blo pa kar malo presenečenje.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
14.12.2011 14:32:44   
vijolica2
Vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
14.12.2011 14:35:53   
Mistica
Kasija - čestitke! Veliko crtanja in prespanih noči vam želim user posted image user posted image user posted image

miami - vse najboljše! Lepo praznovanje ti želimuser posted image

Punce, a sestavimo kak seznam "rodile smo" ali kaj podobnega ali ne gremo v to?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3999
14.12.2011 14:40:45   
Matkurja
Sm najdla free wifi, samo dela zelo počas. Upam, da bo tole vseih poslalo: ČESTITKE KASIJA! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kolikokrat kopate dojenčka?
Itkica

vsak dan (32%)

2-3 krat tedensko (45%)

1 krat tedensko (23%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!