|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
13.12.2011 13:17:14   
n€na
ojla čvekice mojeuser posted image

Sploh vač več ne dohajam user posted image Zmanjkuje mi časa user posted image Saj ne da bi kaj ekstra gnezdila imam že vse pripravljeno, ampak zame ima dan preprosto premalo ur.

Je pa tako hitro minil čas od zadnjega pregleda, da kar ne morem verjet. V četrtek grem spet k moji G v celje in sedaj mi bo verjetno dala napotnico za Izolo, da me bodo tukaj spremljali do konca. ja Ostalo mi je samo še 22 dni do poroda.
Se moram pa pohvalit, da sem se v tej nosečnosti zredila zaradi te diete samo 2 kilograma.
Sladkor imam pod kontrolo in večinoma jem eno in isto hrano. Tisto, ki mi ne dela problemov.

Z vsem ostalim nimam težav in se počutim super druper fajn user posted image

Imejte se lepo in upam, da se kmalu tipkamo, sedaj pa moram počakat mojo malo, da pride od zdravnika. Sva celo noč dežurali tako da nisem nič spala.user posted image

pa-pa

< Sporočilo je popravil n€na -- 13.12.2011 13:26:14 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
13.12.2011 13:39:15   
miami10
no pa sem s diabetološkega pregleda...mogoče nisem bila tako user posted image kot sem sprva mislila da bom...sem kr jezna nase user posted image ...
takole pravijo...zjutraj kar 22e in zvečer 8e, seveda sem dobila tudi nočni insulin za 1x 6e okoli 22h, potem pa višam da pridem pod 5.0 zjutraj...ampak halooo...včeri sem si dala 22e zjutri in sem imela hipo pred kosilom...ja da 3,7 še ni hipa ampak je odziv telesa ker je moje telo navajeno na višje vrednosti (in kako se potem reče temu ko se treses in potiš in ne veš kaj bi dal v usta da se vse skupi končauser posted image user posted image )...no koment...očitno bom sam svoj doktor in bom vidla v katero smer gre vse tole...ajde nočni insulin uredu...aja mi je rekla naj si dam jutranjega rajši 30' pred zajtrkom...ja tudi to sem probala pa ni efekta...ja da nej kr skos tko delam...oky bom začela si uro štimat ob 6h da si dam insulin in vstajala bom ob 7h...user posted image

no takšen je bil moj pogled na pregled user posted image ...je pa ugotovila da povprešni sladkor pri njih kaže 5,7...na mojem aparatu pa 6,2...ampak se pa noben ni prašu če je mogoče z aparatom kej narobe...

eh bom nehala...pa noben me ni pohvalu ker sem obdražala isto težko user posted image (+6,5kg v celi nosečnosti)...barabe! user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
13.12.2011 13:48:40   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

kimica, če otroka ne misliš met v lupinici sicer (kar ni preveč priporočljivo, ker so tam slabo predihani), potem je pravilno zapeta lupinica čisto varna. Isofix je fajn, ampak če ga nimamo, pač ne pride v poštev. Je pa pravilno zapeta ravno tako varna. Najboljše je, da maš lupinico v avtu in je ne vlačiš okoli, otrok ej tako rajši v naročju kot v tistem not, pa itak je fajn, da so čim manj not, če so pač normalni otroci, kar računamo, da bojouser posted image

Ma, ne bom skozi vlačila otroka v lupinici naokoli.. Preden sem zanosila sem imela 49kg, visoka 160cm in ne verjamem, da bi šlo skozi to vlačenje otroka v lupinici- malo pretežko zame.. hehe user posted image Razen, ko bomo vsi trije skupaj, bom prepustila kr atiju naj nosi user posted image
Kar se tiče ogledalca, ti dam čisto prav.. Jaz tudi hočem videt kaj se dogaja zadaj, zato ga bom tudi kupila..

< Sporočilo je popravil kimica86 -- 13.12.2011 13:49:14 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
13.12.2011 13:53:03   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

eh bom nehala...pa noben me ni pohvalu ker sem obdražala isto težko user posted image (+6,5kg v celi nosečnosti)...barabe! user posted image

Hehehe.. Čestitam user posted image Meni to ni uspelo.. Jaz jih imam +17kg in na mojo višino bi človek rekel, da preveč user posted image Ampak, bomo že potem zgubili, imam čas user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
13.12.2011 15:01:11   
n€na

Te pa jaz pohvalim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
13.12.2011 17:53:05   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Te pa jaz pohvalim user posted image user posted image user posted image

mami10 pa to je super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ronja upam, da se popadki kmalu umirijo

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
13.12.2011 17:58:31   
coccinella
Pozdravljene!

No pa sem komčno doma...sem tako utrujena, da bi šla najraje spat, ampak to še ne bo ravno mogoče.

Bila sem v APN, kjer so mi ponovno naredili UZ in niso ugotovili nič novega.......plod je velik, od petka je zrastel za 300g, tako da ima sedaj 3600g. Zdravnica je rekla, da v bistvu ne more nič narediti, ker je vse zgleda normalno. Je pa rekla naj naprej hodim na preglede k moji G in se v 37 tednu naročim na CR (sedaj sem v 35 4/7 tednu), tako da vse zgleda, da bom rodila v decembru.

No potem pa sem šla po nakupih, razne stvari za dojenčka (pleničke, krpice, vatke, kremice....)...KONČNO user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
13.12.2011 18:09:32   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Pozdravljene!

No pa sem komčno doma...sem tako utrujena, da bi šla najraje spat, ampak to še ne bo ravno mogoče.

Bila sem v APN, kjer so mi ponovno naredili UZ in niso ugotovili nič novega.......plod je velik, od petka je zrastel za 300g, tako da ima sedaj 3600g. Zdravnica je rekla, da v bistvu ne more nič narediti, ker je vse zgleda normalno. Je pa rekla naj naprej hodim na preglede k moji G in se v 37 tednu naročim na CR (sedaj sem v 35 4/7 tednu), tako da vse zgleda, da bom rodila v decembru.

No potem pa sem šla po nakupih, razne stvari za dojenčka (pleničke, krpice, vatke, kremice....)...KONČNO user posted image

3600g??? Pa nekateri se niti s tako težo ne rodijo pri 40 tednih. Kako je to mogoče? Velik otrok? Jaz bi tud že rada zvedla kok je naš otroček kej velik in težk pa zgleda, da mi ne bo nič nardila moja G pregleda user posted image

miami10 čestitke ja ... te jaz pohvalim user posted image

No jaz sem pa dons kar utrujena, so mi zmontirali kuhinjco v novem domeku in je prou lepo izpadl, ker sem se toook presekirala če bo sploh vse tko kot je treba da je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3958
13.12.2011 18:10:51   
miami10
Hvala za pohvale...nisem mislila vas...mislila sem une diabetološke sestre in doktorje...
AMPAK HVALAuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3959
13.12.2011 18:23:44   
Mistica
Ronja - hvala, imaš prav, ampak mi ni do pisanja na dolgo in široko. HB imam zlatega user posted image , ki je pregled vzel drugače kot jaz in me neskončno potolažil. Ker to kar sva doživela res ni bilo za jemat resno.

Urshek -
hvala tudi za tvoje podporo. Kako si ti in bebica? Si doma? Kako je s popadki? Full držim pesti, da se umirijo in da počakata še vsaj nekaj tednov!

kokosh - user posted image za nakupe in gnezdenje ter seveda vse te prijetne spremembe v 2011!

N€na - user posted image za sladkor, dieto in samo +2 kg! Bravo punca!

miami - najprej en velik user posted image zaradi pregleda! Kot vidiš ti vse punce tu gor iskreno čestitajo za obdržanje kg in jaz se jim pridružujem - BRAVO!!! user posted image user posted image user posted image

coccinella - dobra novica je, da je vse uredu. A si imela že prej napovedan CR in sploh ne sprožijo "naravnega" poroda v takem primeru al kako je to? user posted image

Janchek - tebi pa čestitke za novo kuhinjo!

Pozdravček vsem

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
13.12.2011 18:25:19   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Hvalaaaaa ... sem ful vesela, ker me je resnično skrbel, da bo šlo kej narobe ... tko da jupiiiii ... bom povabila vas januarke ( seveda z otročki )  na poletni piknik in otvoritev stanovanja user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
13.12.2011 18:36:13   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: urshek

Res sem hvaležna za postojnsko porodnišnico! user posted image

podpis user posted image . danes sem bila v lj in sem kar podoživljala tisto prvo neprijetno izkušnjo. postojne se pa veselim!

ronja to je pa hiška presežek user posted image  pa ja, jaz se navdušujem nad hiškami user posted image

kokosh tole je pa tvoje prelomno leto, pa še same dobre stvari user posted image

miami10 poskusi kaj sama pogruntat. srečno. pa seveda pohvale za lepo težo user posted image

cocinella škoda, da še kar napreduje v teži. ampak glavno, da ni nič narobe.

moj pregled je bil pa klasika mojih stikov z zdravniki v ljubljani. najprej sem šla k svoji ginekologinji, ker sem imela napovedan ctg in sem se ga že veselila. no, pridem na patološko in rečem, da sem že bila na ctg zjutraj. pa se je sestra odločila, da grem dve uri kasneje vseeno še enkrat. pa kaj naj bi drugega pokazaluser posted image  no, ok, čakam in čakam in dočakam. potem pa na uz. in tam seveda vprašanja v smislu kdo vas pa sploh pošilja (in ronja imaš prav, vsi zavijajo z očmi ob omembi dotične zdravnice z diabetološke). v glavnem vse je povsem ok, otrok ni prevelik - kot je tudi trdila moja ginekologinja. ima 3300g v 39 tednu. tako da bo mogoče manjši od prvih dveh otrok. razmerje trebuh-glava ok, plodovnice primerno. poslala me je nazaj v obravnavo k moji g. sem bila prav živčna ob prihodu, potem pa prav srečna, ko sem "ušla". edino v materinsko mi je napisala, da porod sprožijo na rok. ampak se še ne mislim s tm ubadat in upam, da se bo sam začel prej.  

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
13.12.2011 19:44:48   
Matkurja
Helou samo na hitro. Še vedno brez neta. Gostujem pri taščici.

Včeraj sem imela pregled. Otroček je še vedno en teden pred datumom. Cukr je bil baje celo boljši kot zadnjič (številk zdele ne vem na pamet). Mal sem pojamrala, da ga ful malo čutim in je reku, da naj štejem 10 gibov na dan, da ne vsako uro, glavno da 10_x_ brcne. Če ne bo, naj pridem direkt v bolnico.
Nov pregled imam na božično jutro v bolnici. Je reku G. da naj kar najdem ga tam nekje.
Danes sem sestavila previjalno do konca. ZDaj sem vidla, kako je visoka, da začnem končno kaj slikat po steni. Pa da cunje not stlačm, ker zdaj gostujejo v moji omari.

Ziher sem še kaj pozabila. Nazaj bom pa kaj pokomentirala, ko dobim net.

Evo, sem vedla, da se bom spomnla... bolniško so mi končno podaljšali... do porodniške.

< Sporočilo je popravil Matkurja -- 13.12.2011 19:50:51 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
13.12.2011 19:48:29   
Kristyz
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Jaz sem danes user posted image . Ne vem kdaj sem bila takšna nazadnjeuser posted image Če mi katera razloži z luno, konstelacijo zvezd... bom vesela.user posted image user posted image

Pa še mali je zbolel. Tu sem še 3x bolj  user posted image . Ne vem na koga bolj. Na neodgovorne starše, ki po 2 tedna zdravijo otroke v vrtcu s kašljem, da bi ga še jaz pogledala. Al  na tiste v vrtcu, ki kot so mi rekli ne morejo nič, če nima vročine, pa pazite predlagali, (lani), če jim jaz sama rečem... A so maluser posted image user posted image Joj, user posted image user posted image user posted image . Evo sem fejst razumljiva. Še požrem, da ne more vsak vzeti bolniške in ga da bolnega notri. Ne razumem in nikoli ne bom razumela, zakaj mora ta isti otrok z babico(>60) še popoldan na 2-3 urno delavnico izdelovanja okraskov, ko je vidno adijo (ene trem sem se še jaz izogibala,kolikor sem mogla, da me ne okužijo...user posted image Resno!).
Potemtakem bi moral moj tja, da se jaz slučajno ne okužim, ker vročine nima, je virusni infekt, ni na antibiotiku, praktično mu nič ne fali, ne?user posted image Kaj me briga, če okuži zdrave... Pa še dedka mraza imajo jutri...user posted image user posted image user posted image Pol mu pa razloži zakaj ne more tja, če so drugi 2x bolj bolni...
No, saj to sem čakala že 2 tedna... naš je pač fejst vzdržljiv- zboli 2 x letno...

Se popolnoma strinjam....čeprav jaz nisem ravno primerek vzorne mame, ki je doma na bolniški.
Imam pač mamo kake 3km stran in kadar koli otrok smrka, kašlja ali se slabo počuti (ponoči zbuja in podobno) ga imamo vedno doma, dokler ni čisto zdrav. Že zaradi drugih otrok....res se mi zdi grdo, da bi zaradi nas morala kaka mama ostati doma na bolniški, ki že tako komaj zasluži za preživetje.

Smo pa tudi mi doma....imamo vročino, rahlo smrkamo in dejansko čakam ali ga bo začelo boleti grlo ali kaj drugega....je sicer zelo dobre volje in sva se cel dan igrala in zabavala....user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
13.12.2011 20:13:24   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Kristyz

Se popolnoma strinjam....čeprav jaz nisem ravno primerek vzorne mame, ki je doma na bolniški.

No, me veseli da ne moti to samo mene... Pa je moj mali res malo bolan... Gre za odgovornost do svojega otroka...

Pa jaz tudi nisem primerek vzorne mame. Žaluser posted image . Imam tako grozno slabo vest če manjkam že 1 dan,... da čakajo, da je gneča, da bodo stvari na hitrico narejene v času mojega nadomeščanja...user posted image
Je pa res. da odkar sem doživela absurdno situacijo v službi, ko je moj otrok čakal cel moj šiht doma z babico, da ga peljem na pregled (njegova p je bila popoldan), jaz pa sem v službi gledala same neumnosti in še ravno tisti dan sem slišala par pametnih... Sem se odločila, da nikoli več. Če so že tako hvaležni, da sem tam, ko mali čaka doma z vročino 39 in angino, potem ne bodo nič manj, če me vsaj prva dva dni bolezni otroka ne bo. Potem ko pa 3 dan ko atb prime,... je mali boljši,... pa ga prevzame babi. In je vedno doma 2 tedna dokler se čisto ne pozdravi.Pa mi za to dobroto od 8 razreda vrtca odštejejo 1 evro na dan... Torej 10 €.
Vest me pa vseeno žreuser posted image ... MM pravi, da sem čudna... Je pa res, da ima enkrat on tiste prve dni bolniško, enkrat jaz. Prej je imel 90 % on. Mali je pa itak hotel mamico...user posted image

Aja danes sem še vedno v tigrasti preoblekiuser posted image , že od jutra. Nič mi ni prav. Še mali se mi smili, ko je tako bolan, da me mora prenašat... Saj se zadržujem... Vsaj trudim se...user posted image

(odgovor članu Kristyz)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
13.12.2011 20:19:58   
trnuljčica
Aha, vprašanje:

A ste pred uporabo oprale tisto podlogo za igranje, plazenje itd, po tem ko ste jo kupile?  Oz pač sedaj ponovno, če ste jo imele od prej. Nisem kupila tisto z obročem, ki ima gor igrače, ampak samo tako 4-5x večjo podlogo za igranje, plazenje,... ki se pere, sedaj pa ne vem, a to ve naredite?

Neposredna povezava do sporočila: 3966
13.12.2011 20:46:22   
beti 1
Pozdravljene!

Ronja: dej se mal umir no user posted image , vsaj do 36t 6/7 se ti splača zdržat. To z ustavljanjem predčasnih popadkov je pa spet ena od tistih stvari, ki so nedorečene, tako da je odvisno tud katerga dohtarja trofiš. Za cukr in diabetologinjo ti pa dam čist prov.

Lupinica: so tudi različno velike, npr. Peg Perego so med manjšimi. Sicer naj bi zdržale do 13 mesecev, ampak ne pri slo otrocih, so nam tudi na predavanju povedal. Standard je evropski, a so naši že delno balkanski user posted image  nadpovprečno veliki in jih pač prej prerastejo. Čas za lupinico zamenjat je, ko je odprtina za pas, ki gre preko ramen v isti višini kot rame, ko je pod višino ramen je že prepozno. Če se to zgodi že zelo kmalu (6 mes) se da dobit tud kak sedež skupine 1, ki se ga da vpet v obe smeri.

Kimica: samo brez panike, itak boš nabildana od pestovanja user posted image , tako da prenašanje lupinice ne bo tako velik podvig, kot se ti zdaj zdi. user posted image user posted image user posted image

Mistica: se strinjam z Ronjo, ti se kar skašljaj, ne bomo nič zamerle.

Miami10:  pohvala za težo tudi z moje strani, sva na istem. Tudi v Belgiji bi te pohvalili. Je soseda pred pol leta šla gor proti koncu 8 m nosečnosti in so ji kar malo zatežili, ker se je zredila 12 kg, (pa je v osnovi nekaj takega kot Kimica), oni dovolijo samo še 7-9kg. Tako da pri nas so glede tega še zelo sproščeni.

N€na: ti se pa še bolj daleč voziš kot jaz. Jaz grem še 3.1. k svoji g, ker bom čez praznike itak pri starših, potem pa bom do konca samo še v Lj., vsaj upam, ker so fajn zaostrili pogoje za to zaradi lagodnosti nekaterih g, ki delajo tu okoli (namesto nadomeščanja v času dopustov ipd. user posted image  usmerjajo kar v porod.)

Cocinella: dobro opravi

Janchek: si si kaj našla delo, zdaj ko si doma.

Trnuljčica: luna in zvezde samo še pojačajo, kar nam hormončki že kuhajo. Pa saj zdaj mamo pravico malo bolj user posted image  in user posted image . Kar se vrtca tiče zna bit pa res štala, nekateri so res nedopovedljivi. Čeprav takih ekstremov kot pri Ronji jaz v našem vrtcu nisem zasledila. Se verjetno pozna, da smo mala enota in se res skoraj vsi starši med seboj poznamo.

Pregled: user posted image  ma okol 2300g, kar je za te tedne OK, jaz pa celo pol kile manj, kot pred 3 tedni, moram do svojga zdravnika dat kri za ščitnične hormone, ker se ob slabem železu veliko bolje počutim in mam več energije, kot sem jo imela prej je vse skupaj malo sumljivo. Sem pa končno dobila napotnico za porodnišnico, tako da če me slučajno kaj zgrabi grem lahko bolj v miru. Napotnice za rešilca pa tud jaz nisem dobila, ker je tam navada, da jo izdajo naknadno, če rabiš rešilca. Za bris na streptokoka mi je pa rekla, da glede na to, da sem bila že 2x pozitivna nima nobenega smisla delat.

Neposredna povezava do sporočila: 3967
13.12.2011 21:49:55   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Kimica: samo brez panike, itak boš nabildana od pestovanja user posted image , tako da prenašanje lupinice ne bo tako velik podvig, kot se ti zdaj zdi. user posted image user posted image user posted image

Hehehe.. Ja no, bomo vidli koliko se bomo nabildali user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
14.12.2011 9:30:41   
vijolica2
Dobro jutrouser posted image

Kako ste? joj moja noč je bila kr neki. 3x sem se mogla vstati za wc user posted image sm se z muko skobacala iz postle user posted image

Evo sedaj pa ravno pijem kavico, pa moram začeti razmišljati kaj komu kupiti - narediti za božič.

Joj komaj čakam drugi teden ko imam pregled pri G, saj ga že en mesec nisem imelauser posted image ,  naslednji dan potem pa imam diabetologinjo v NM user posted image bo tetka spet pametna!

Aja, glede novih flašk- na domač način jih steriliziram da dam velik lonc in veliko vode in flaške notri pa jih pustim nekaj časa??

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
14.12.2011 9:42:34   
beti 1

Aha, vprašanje:

A ste pred uporabo oprale tisto podlogo za igranje, plazenje itd, po tem ko ste jo kupile?  Oz pač sedaj ponovno, če ste jo imele od prej. Nisem kupila tisto z obročem, ki ima gor igrače, ampak samo tako 4-5x večjo podlogo za igranje, plazenje,... ki se pere, sedaj pa ne vem, a to ve naredite?

To misliš uno, ki je kot preproga? Sem mela sposojeno in sem jo oprala, tudi vmes, ko jo je uporabljal sem jo morala, sploh pri starejšem, ki je veliko polival.
Une puzle za na tla sem tud kar v stroj stlačila in oprala, če sta mela kakšno bruhanje ipd. sem jih pa še s krpo namočeno v Spitaderm prebrisala.

Neposredna povezava do sporočila: 3970
14.12.2011 9:49:04   
miami10
hej hej...jst sem pa danes full neki utrujena...ampak nimam časa počivam...danes peče božične piškote, končujem in pošiljam voščilnice, jutri peče rolade...knjiga stoji tuki zraven in me skoraj prosi naj bo preberm-pa kar ne utegnem user posted image
Včeraj sem kupila aspiratorček in previjalno podlogo, tko da naša user posted image user posted image načeloma lahko ampak nej še kr malo počaka...manjka mi je dekica...ampak se ne sekiram mi jo bodo že kupili, če me karkoli prehiti...

RONJA-malo me skrbi???user posted image praktično se že 1 dan nisi nič oglasila? vse ok??

vijolica2-ne se pustit diabetologomuser posted image

še 1x hvala vsem za pohvalo user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
14.12.2011 9:52:01   
Mistica
Dobro jutro!
Evo, vijolica, tudi jaz pijem svojo jutranjo user posted image in uživam v branju. Vreme je itak user posted image

Matkurja - čestitke za pregled in seveda za sladkor! Naslednji pregled pa bo na lep datumuser posted image

Aha, vprašanje:

trnuljčica - jaz sem to igralno podlago oz. igralni center oprala, sem ga pa dobila rabljenega na posojo. Jaz operem resnično vsako stvar, ki sem jo kupila, dobila,... vsaj na roke, če recimo ne gre v pralni stroj, sicer pa vsaj na 30-40. Ne vem pa ali je za komplicirati, to ti bo najbrž odgovorila katera, ki ima več izkušenj.

Pozdravček

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
14.12.2011 9:53:41   
tix

Aja, glede novih flašk- na domač način jih steriliziram da dam velik lonc in veliko vode in flaške notri pa jih pustim nekaj časa??

mislim, da mora kao 10min vret, jaz dam zraven še par kapljic kisa, drugače se nabere vodni kamen na flaškah, ki sicer ni strupen ni pa lepo user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
14.12.2011 9:54:07   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Hvalaaaaa ... sem ful vesela, ker me je resnično skrbel, da bo šlo kej narobe ... tko da jupiiiii ... bom povabila vas januarke ( seveda z otročki )  na poletni piknik in otvoritev stanovanja user posted image

Punce, to jo pa moramo držat za besedo, a ne?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
14.12.2011 9:56:40   
tix

Jaz se nimam za komplicirano (ha, na koncu pa ravno tisti smo user posted image ) pa tudi kar operem stvari. Sploh te podloge na začetku radi tlačijo v usta in ližejo in je boljši filing če je preprano.

< Sporočilo je popravil tix -- 14.12.2011 9:57:12 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!