beti 1
|
Pozdravljene! Ronja: dej se mal umir no , vsaj do 36t 6/7 se ti splača zdržat. To z ustavljanjem predčasnih popadkov je pa spet ena od tistih stvari, ki so nedorečene, tako da je odvisno tud katerga dohtarja trofiš. Za cukr in diabetologinjo ti pa dam čist prov. Lupinica: so tudi različno velike, npr. Peg Perego so med manjšimi. Sicer naj bi zdržale do 13 mesecev, ampak ne pri slo otrocih, so nam tudi na predavanju povedal. Standard je evropski, a so naši že delno balkanski nadpovprečno veliki in jih pač prej prerastejo. Čas za lupinico zamenjat je, ko je odprtina za pas, ki gre preko ramen v isti višini kot rame, ko je pod višino ramen je že prepozno. Če se to zgodi že zelo kmalu (6 mes) se da dobit tud kak sedež skupine 1, ki se ga da vpet v obe smeri. Kimica: samo brez panike, itak boš nabildana od pestovanja , tako da prenašanje lupinice ne bo tako velik podvig, kot se ti zdaj zdi. Mistica: se strinjam z Ronjo, ti se kar skašljaj, ne bomo nič zamerle. Miami10: pohvala za težo tudi z moje strani, sva na istem. Tudi v Belgiji bi te pohvalili. Je soseda pred pol leta šla gor proti koncu 8 m nosečnosti in so ji kar malo zatežili, ker se je zredila 12 kg, (pa je v osnovi nekaj takega kot Kimica), oni dovolijo samo še 7-9kg. Tako da pri nas so glede tega še zelo sproščeni. N€na: ti se pa še bolj daleč voziš kot jaz. Jaz grem še 3.1. k svoji g, ker bom čez praznike itak pri starših, potem pa bom do konca samo še v Lj., vsaj upam, ker so fajn zaostrili pogoje za to zaradi lagodnosti nekaterih g, ki delajo tu okoli (namesto nadomeščanja v času dopustov ipd. usmerjajo kar v porod.) Cocinella: dobro opravi Janchek: si si kaj našla delo, zdaj ko si doma. Trnuljčica: luna in zvezde samo še pojačajo, kar nam hormončki že kuhajo. Pa saj zdaj mamo pravico malo bolj in . Kar se vrtca tiče zna bit pa res štala, nekateri so res nedopovedljivi. Čeprav takih ekstremov kot pri Ronji jaz v našem vrtcu nisem zasledila. Se verjetno pozna, da smo mala enota in se res skoraj vsi starši med seboj poznamo. Pregled: ma okol 2300g, kar je za te tedne OK, jaz pa celo pol kile manj, kot pred 3 tedni, moram do svojga zdravnika dat kri za ščitnične hormone, ker se ob slabem železu veliko bolje počutim in mam več energije, kot sem jo imela prej je vse skupaj malo sumljivo. Sem pa končno dobila napotnico za porodnišnico, tako da če me slučajno kaj zgrabi grem lahko bolj v miru. Napotnice za rešilca pa tud jaz nisem dobila, ker je tam navada, da jo izdajo naknadno, če rabiš rešilca. Za bris na streptokoka mi je pa rekla, da glede na to, da sem bila že 2x pozitivna nima nobenega smisla delat.
|