|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
17.11.2011 13:42:52   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Matkurja urshek je old fashion...nima FBja ... user posted image

A pol vse, ki hodjo trenutno na MŠ v PO nimajo FB z izjemo mene al kako? user posted image

Jst mam FB....user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
17.11.2011 13:49:03   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

povej katera si ... da te dodamo na FB skupino Januarčki 2012 ;) al pa mene dodej Jana Hladnik ( kar itak ni skrivnost ) in te dodam v skupino user posted image  profilna slika je pa moj uček user posted image

A pol vse, ki hodjo trenutno na MŠ v PO nimajo FB z izjemo mene al kako? user posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
17.11.2011 13:49:33   
urshek
Matkurja - Očitno res. Na Notranjskem FB očitno ni tok popularn. :)

Sej na koncu se bomo tok časa lovile, da bo na koncu že vsega skupi konc. :)

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
17.11.2011 13:49:43   
Matkurja

urshek - jaz pridem danes v šolo, tokrat sama, brez dragega, ker ne more prit. Če bo spet naval, bomo pa vidli user posted image Jst mam namen malo prej prit tja, da se vsaj lahko usedem nekam blizu. Sicer sem se tudi zadnjič, ker sva prišla proti koncu pa je rekla naj pridemo še bližje in je bila celo ena miza čisto spredaj frej user posted image Se vidimo...... (jst mam blond dolge lase, pa dons mam črne pajkice, nek roza oz. ciklam pulover in Ugice obute, pa plašč do kolen, če bo katera hotla pocukat za rokav hihihi...aja pa roza torbo oz. boršo)
Uživajteuser posted image

A ti si bla tista tafirbčna user posted image

Punce, kakšno flaško naj kupim za začetek? In cucelj? Da ni "strupeno". Jaz pojma nimam. Imam pa v BC za ponucat še za 90€ bonov. Pa eno duda za vsak slučaj, čeprav nisem ravno pristaš. Pa kaj vem kaj še nucam. Še ene tetra plenice vzamem. Joj, jst sem tolk gnezdit začela, da je joj. Kar vse bi rada imela že pripravljeno....

Neposredna povezava do sporočila: 2954
17.11.2011 13:50:15   
Janchek81

no pol pa mene dodej ( Jana Hladnik ), da te dodamo v skupinicio Januarčkov 2012 .. profilna slika je pa moj uček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2955
17.11.2011 13:56:18   
Trobentica_
JSt nism nč sprašvalauser posted image al kako mislš firbčna?user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
17.11.2011 13:58:15   
Matkurja

Tam spredaj je ena kar nekaj vprašanj postavla. Pol pa napačno mislm.

Neposredna povezava do sporočila: 2957
17.11.2011 13:59:32   
Trobentica_

no pol pa mene dodej ( Jana Hladnik ), da te dodamo v skupinicio Januarčkov 2012 .. profilna slika je pa moj uček user posted image

Sm te dodalauser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
17.11.2011 14:00:51   
Trobentica_

Tam spredaj je ena kar nekaj vprašanj postavla. Pol pa napačno mislm.

Ahaaa, ne ne, tista je na moji desni sedela user posted image s skravžlanimi blond lasmi, jst mam ravne, pa nč nism sprašvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
17.11.2011 14:05:22   
vijolica2
Punce se opravičujem ker motim debato. Koliko ste ve imele rezultate za cukr? Pa koliko glukoze so vam dali??

Neposredna povezava do sporočila: 2960
17.11.2011 14:12:21   
Matkurja

Sm te dodalauser posted image

Jst sm ti pa ZS poslala.

Neposredna povezava do sporočila: 2961
17.11.2011 14:14:43   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Punce se opravičujem ker motim debato. Koliko ste ve imele rezultate za cukr? Pa koliko glukoze so vam dali??

Saj ne motiš. Jst sem imela 5.1, 8.6 in 7.4. V materinski piše, da je bil s 50g glukoze.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
17.11.2011 14:18:07   
vijolica2
Sicer najbolj ne razumem kaj pomenijo ti tvoji rezultati. Jaz sem šla danes po izvide in tako piše:
Glukoza - 4.0
Glukoza/60 (kar mislim da sem dobila 60 g glukoze ) pa piše H 8.7 (zraven pa do 7.8).
tako da mislim da je previsok sladkor in me je ful strah.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
17.11.2011 14:27:22   
Matkurja
Na tešče sem imela 5.1, po eni uri (ko sem spila) pa je bilo 8,6 po dveh urah pa 7.4

H pomeni po moje HIGH oz povišano. (mejno je pa 7.8). Tako si jaz razlagam.

< Sporočilo je popravil Matkurja -- 17.11.2011 14:28:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 2964
17.11.2011 14:35:37   
Janchek81
Trobentica_ sm te sprejela in dodala v zaprto skupino user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
17.11.2011 14:38:24   
Kasija
vijolica2 poglej tukaj http://med.over.net/forum5/read.php?19,4991925. sodeč po tem je tvoj rezultat povsem v mejah dovoljenega. jaz se svojih rezultatov ne spomnim, žal. 4.0 - 8.7 - 7.8 so najbrž rezultati testa pred popitjem glukoze - po eni uri - po dveh urah. enako gredo po vrsti kot pri matkurji. tvoj rezultat na tešče je pa sploh super - dovoljeno je do 5,3 in jaz se stalno gibljem na tej meji; malo nad in malo pod. 4.0 je pa super!
aja, razen če je 8.7 rezultat po dveh urah, ko naj bi bil pod 7.8?

< Sporočilo je popravil Kasija -- 17.11.2011 14:39:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2966
17.11.2011 14:40:26   
Trobentica_
Jst sm ti pa ZS poslala.

Odgovorila....user posted image

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 17.11.2011 14:41:03 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
17.11.2011 14:41:38   
Trobentica_

Trobentica_ sm te sprejela in dodala v zaprto skupino user posted image

Super hvala user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
17.11.2011 14:43:37   
Trobentica_

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Saj ne motiš. Jst sem imela 5.1, 8.6 in 7.4. V materinski piše, da je bil s 50g glukoze.

Še moj prepis iz materinske 4.2, 8.4, 5.8....75g glukoze

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
17.11.2011 14:43:51   
vijolica2
Pri meni je bilo tako: prišla sem notri in mi je vzela kri, potem sem tisto popila in eno uro čakala, nakar so mi spet vzeli kri. In to je to. Meni so samo eno uro po popitem vzeli. Po dveh mi niso.
zato imam samo dva rezultata : 4,0 in 8,7(tisto 7,8 mislim da je meja dovoljenega)

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 17.11.2011 14:44:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2970
17.11.2011 14:53:03   
Matkurja

Jst sm ti pa ZS poslala.

Tko, zdej pa poišči mal slikce... Ti si men znana. A smo se mogoče kje pogovarjale? Jst sm si zdej najbl podobna na eni slikci k dojenčico držim, al pa tam pri bučah.

Neposredna povezava do sporočila: 2971
17.11.2011 14:57:10   
martythezebra
Živjo souser posted image

Evo mi imamo danes še zadnjič materinsko šolo popoldne, je bilo kar hitro konec. Včeraj smo imeli v porodnišnici predavanje o lajšanju bolečin pa so nam dali za izpolnit obrazce, če se odločimo za epiduralno ali ultivo. Pa pol je še babica mal razlagala o porodu pa o bivanju v porodnišnici. Danes imamo pa nego novorojenčka. Sj je kr zanimiva tale materinska šola, sam se mi zdi da itak nč tazga novega ne povejo. Jaz sem večinoma stvari itak že tuki iz foruma prebrala oz. iz interneta na splošno :)
Včeraj sem imela potem tudi pregled pri moji G, predvsem zaradi mojih kg in včeraj sem jih imela 3 manj kot pred dvemi tedni user posted image ...Tko da najbrž je blo nekaj narobe z  njihovo tehtnico zadnjič al ne vem kaj. Ker hujšala namerno lih nisem, sem jedla isto no razen da sem se zeloooo omejila pri sladkarijahuser posted image .
Naslednji pregled pa imam 30.11.- takrat bo spet mal daljši.
Drugače pa kar se gnezdenja tiče, js čakam omare in jih dobim v roku 14 dni ter previjalno in bom takrat začela zlagat pa gnezdit :). Mava pa zdj še vse po sobi razstavljeno zaenkrat. No zdj sm mojga naštimala, da mi ta vikend sestavi zibelko da vidim kako to zgleda pa da mal pomerim glede posteljnine pa tko. Potem pa grem v nabavo posteljnine. Sem gledala na spletni strani galeb eno posteljnino Gucio iz Poljske pa tko kr pocen je 50€, sam ne vem al je to kej kvalitetno al ne. Ker ne bi kupovala neke drage posteljnine za te 3,4 mesece. Če pa kupim blago in dam šivat me pa pomoje pride tam tam cenovno.
Doma imam tudi že vse ta posojene cunjice za našega user posted image , nekaj jih bomo še dokupili. Ampak ne veliko. Tako, da za prve tri mesece smo preskrbljeni zaenkrat. Zdj imam samo problem, kako naj označim vse te cunje (tuki mislim, da bi najbolj znala pomagat Ronja :) ). Sem kupila en flomaster za tekstil in pa en tak "blago", ki se potem nalika gor in na to se lahko napiše ime. Bom najbrž probala s tem pa bomo vidli kako se bo obneslo.
Aja pa sem videla da ste veliko povedale o čiščenju noska. Jaz sem prejšnji mesec v BCju kupila aspirator za na sesalec, sam ne vem pa kako nej to uporabljam imam Vorwerk in ne vem kam bi lahko tisti del ki gre v sesalec dala. Al da probam uno cev ki je sploščena al kaj? Se mi zdi da je to en bl zgrešen nakup user posted image  in najbolj da kupim unega navadnega. Fiziološko pa bom tudi jaz kupila une od Nivee, vidim da ste vse zadovoljne s tistimi. Pa ne vem ali je sedaj še prezgodaj za nakup kozmetike (bepantheni,mila,olje,hladilno mazilo...) ali se že lahko nabavi?
CSD- sem uredila včeraj zase. Nakazilo od paketka dobim 14.12., prvo nakazilo porodniške pa 13.januarja.  Z mojim morva it samo še podpisat očetovstvo, njegove pairje pa mora prinesti po rojstvu.
Ronja- eno vprašanje glede tatmija. Ali je dovolj ena una plošča se prav en kvadratni meter ali je bolje vzet dva ali tri?
Zadnjič v materinski šoli na predavanju o handlingu so najbolj priporočali airex blazine, sam kaj ko so drage ko user posted image . Pa sm zdj tale tatami gledala pa je kr fajn pomoje.
Facebook- ali imate skupino gor januarčki 2012? Sem se dodala, če ste to ve user posted image .
Ja no to je zaenkrat vse...
Lepo se imejte in lep dan vsem

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
17.11.2011 15:00:44   
Kristyz
Hojla so user posted image !

Zdele ta 3-ič pišem tale post danes in upam, da mi bo končno uspelo objavit par stavkov ne da me vrže ven......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej...včeraj sem imela pregled pri ginekologu. Curk OK - 4,3, dete OK, primerne velikosti za 30 tedenuser posted image user posted image ...mi je G obljubu, da bova še kak UZ naredila pred rojstvom. user posted image user posted image user posted image Naslednji pregled 7.12 - Torej Mistica če ti slučajno uspe update narediti našega seznama. Rodila bom v LJ.
Poleg tega sem morala dati kri - že 3-jič za Rh faktor in še nekaj......A ste ve tudi dale kri že trikrat?

Drugače je počutje OK, končno sem malo izpregla v službi in se pripravljam na zadnji dan - 9.12.
Počasi začenjam razmišljat o vlogi na CSD in podobnih zadevah, za kar dosedaj nisem imela časa.

Moj prvorojenec že počasi čuti kaj se pelje in me vedno bolj kontrolira - kam greš mami?, kje je mami? sta trenutno med bolj pogostimi stavki
Mislim, da je končno dojel, da ko bo mami šla v bolnico, da ji bodo zdravniki dojenčka ven vzeli je nekaj dni ne bo in potem pride še dojenček.

Neposredna povezava do sporočila: 2973
17.11.2011 15:10:07   
Trobentica_

Jst sm ti pa ZS poslala.

Tko, zdej pa poišči mal slikce... Ti si men znana. A smo se mogoče kje pogovarjale? Jst sm si zdej najbl podobna na eni slikci k dojenčico držim, al pa tam pri bučah.

Bom jst to doma prečekirala, v službi mi FB nenormalno počasi dela.....
Aja, naslednji pregled....14.12.
Zdej grem pa kr lepo počasssi proti Postojni, me že glava boli od tega računalnika in od te megle v Ljubljani....na, spet bom ful prej tam, grem še mal v BabyCenter in Kik pogledatuser posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
17.11.2011 15:11:07   
Matkurja
Kristyz, meni so do zdaj tudi že 3x kri vzeli. V bistvu na vsakem drugem pregledu.

Aja pa preden stisneš pošlji, obvezno stisni ctrlA in nato še ctrlC. Ker RR obvezno nagaja, sploh kadar kaj več napišeš.

Martythezebra, sem te tudi jaz dodala na FB (maš tudi ZS). Moja prijateljica trenutno v porodnišnici (tam že en teden čaka, da ne rodi še) označuje cunjice kar z nitko. Na en notranji rob mende z nitko naredi par štihov. To lahko potem enostavno dol pobereš, ko vračaš. Ker flumastra ne boš mogla potem sprat dol.

< Sporočilo je popravil Matkurja -- 17.11.2011 15:12:21 >

(odgovor članu Kristyz)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?