|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
18.11.2011 10:12:13   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: tix

Jaz tudi gledam ležalnike. In sm razmišljala, da bi kar rabljenega kupila. Mislim, da se imenuje LEMI.

Vprašanje za tiste, ki ste malo bolj gledale že ležalnike, a se vsi dajo čisto vodoravno ali je to bolj izjema kot pravilo? In kateri se dajo?

Meni se je BC dopadel samo tak model http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=233053 Sem probala mal nastavljat ležišče, vem da se je poleglo, nisem pa sigurna, a se je prav v vodoraven položaj al ne. Grem pa danes mogoče mimo BC pa povprašam in pogledam. Samo še zmeraj se nagibam k nakupu rabljenega, kljub temu, da imam še bone od BC za ponucat. Se bo tudi še druga šara najdla za to.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
18.11.2011 10:18:29   
kokosh
Ena je spraševala glede kozmetike. Jaz sem otročkov predal zaenkrat založila z naslednjimi stvarmi (bom kar napisala zraven znamko, če kateri pride kaj prav):
- hladilno mazilo (lekarne Lj. - za rito bo že dobro),
- bepanthen plus (super celi vneto kožo na ritki)
- čistilni robčki  in plenice vel. 1 (oboje pampers sensitive)
- zaobljene škarjice za nohte (wilkinson)
- tetra plenice (narejene za BC v BiH, zdijo se mi bolj natančno zašite kot Tosamine)
- trdo otroško milo (JJ, najmanj je smrdelo :D)
- dudke (avent)
- ognjičeva krema za obrazek (weleda)
- steklenička (steklena, da se lahko prekuha in dobro pomije).

Včasih se mi zdi, da malce prehitevam (halo, plenice v 34. tednu), ampak vseeno - december bo najin z MM :) V miru bova pripravila kotiček za dojenčka, cunjice in vse ostalo. Čez 2 tedna zaključim s službo in komaj čakam! Tale december bo moj najlepši doslej! Umirjeno adventno pričakovanje v pravem pomenu, čas zase in za družinico, za zadnje priprave na prihajajočega ... user posted image

Ah ja ...

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
18.11.2011 10:29:43   
tix

.

Včasih se mi zdi, da malce prehitevam (halo, plenice v 34. tednu

jaz sem v dobrih 2h tednih rodila, tako da ni nič kaj preveč zgodaj user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
18.11.2011 10:33:18   
soncnica28
Punce, pod katero skupino ste na FB-ju? Jaz vas ne najdem.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
18.11.2011 10:37:20   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Sem šla prav brat mail od kolegice. Ona je doma iz Kočevja in je šla kar osebno v nabavo. In je napisala tole, citiram:
"Jaz sem vzela eno rumeno 7-delno posteljnino s slončki... (ta je bila men všeč), pa eno zeleno z radovednim medvedkom (no, ta je bila pa možu všeč) in kdor jih je vidu, so mu bile lepe, ker niso premočne barve. Tut ena modra z medvedki na oblačkih mi je bila lepa, pa ena z žirafami..."

Torej, imajo tudi na Recinku vse te vzorce, samo predstavljenih nimajo na internetu al kako? Ker to, kar ona opisuje, ni vse na spletni strani od Recinka videt. Al se motim?

Jaz sem pisala na Recinko že neki mesecev nazaj pa so rekl, da vse vzorcke ki jih imajo so na internetni strani ( mislm da jh je 5 ), pri Galebu jih imaš pa mislm da še enkrat več, tko da .. men so na Galebu lepši vzorci pa še nevtralno barvo bom uzela user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
18.11.2011 10:38:49   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: soncnica28

Punce, pod katero skupino ste na FB-ju? Jaz vas ne najdem.

zaprta skupina je .. dodaj mene, pa te dodam .. Jana Hladnik na FB

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
18.11.2011 10:46:11   
Glamur 11
kokosh: hvala za seznam kozmetike

Ali ima mogoče katera izkušnje s prsnnimi črpalkami? Nasla sem komplet v pikapolonici v katerem so tudi flaške pa ne vem ali naj ga ze sedaj kupim ali pocakam, da vidim ali bom potrebovala črpalko. Ceprav mam nekako obcutek, da bo to zelo verjetno prav prišlo in tudi v samem zacetku?

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
18.11.2011 10:48:48   
Glamur 11
janchek81: a te lahko tudi jaz (MKM) dodam?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
18.11.2011 10:50:42   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Glamur 11

janchek81: a te lahko tudi jaz (MKM) dodam?

zato sm napisala ime in priimek, ker me lahko dodate vse user posted image  profilna slika je moj uček user posted image  Čim več nas je , lepš je ... user posted image

(odgovor članu Glamur 11)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
18.11.2011 10:57:19   
petrai
Živjo!
Tut mi bomo zibali Januarja! sicer sem vas prebirala redno, ampak nisem imela časa da tut sama kaj napišem.
Prosim če me dodatena seznam, PDP je 7.1., porodnišnica Kranj, naslednji pregled pa 8.12, hvala!
Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 3010
18.11.2011 11:02:35   
Kasija
pozdravljene!

tix ne dajo se vsi ležalniki v vodoraven položaj. moj je recimo tak, da napol sedi - nekako kot v lupinici. zato ga potem nisem uporabljala, ko je bil čisto majhen, ampak še bližje fazi sedenja.

pathra upam, da zate ne drži, ampak meni vsak kruh dvigne sladkor. žal, ker ga obožujem. edini, ki ga lahko jem, je doma spečen brez vsakega sladkorja. saj je doma narejen dober, zna biti celo boljši, samo ga je treba epčt. jaz bom  živela na wasa kruhkih.

miami10 moja nista imela povštrčka ma po moje do 1 leta, če ne še dlje. so pa najbrž v kompletku zraven, ker eni otroci še kar spijo v teh posteljicah tudi večji. od kolegice tamala je 4 pa je še v posteljici - večji sicer, ampak z ograjico - imajo prostorsko stisko v otroški sobi.

posteljnino jaz imam dva kompletka za prevleko in mi je to zadosti. ta spodnji del za jogi imam pa 3 ali 4. tam se prej kaj zgodi, da pobruha recimo. dobra ideja tole s plenico pod glavo. hvala!

se pridružujem beti1 da ne pobegnit na fb. to je tako tečno, potem se nimaš s kom tukaj pogovarjat.

glamur11 jaz črpalke nisem ne imela ne uporabila pri prvem. pri drugem sem imela sposojeno in sem jo uporabila mogoče dvakrat. noben od mojih otrok ni želel dude in noben ni hotel niti flaške. user posted image  saj to je po moje ful redko in si nikoli nisem znala razložit zakaj. so mi pa poskusili pomagat navadit ju, tudi patronažna, pa sta se kar davila. prav flaško z luknjo (da ni treba vlečt) kot jo imajo v porodnišnici pa nisem upala dat, ker sem želela dojit. tako da obstaja možnost, da je ne boš rabila. izberi si model, pa potem pošlješ moža kupit, če boš rabila.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
18.11.2011 11:03:40   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Sem šla prav brat mail od kolegice. Ona je doma iz Kočevja in je šla kar osebno v nabavo. In je napisala tole, citiram:
"Jaz sem vzela eno rumeno 7-delno posteljnino s slončki... (ta je bila men všeč), pa eno zeleno z radovednim medvedkom (no, ta je bila pa možu všeč) in kdor jih je vidu, so mu bile lepe, ker niso premočne barve. Tut ena modra z medvedki na oblačkih mi je bila lepa, pa ena z žirafami..."

Torej, imajo tudi na Recinku vse te vzorce, samo predstavljenih nimajo na internetu al kako? Ker to, kar ona opisuje, ni vse na spletni strani od Recinka videt. Al se motim?

Jaz sem pisala na Recinko že neki mesecev nazaj pa so rekl, da vse vzorcke ki jih imajo so na internetni strani ( mislm da jh je 5 ), pri Galebu jih imaš pa mislm da še enkrat več, tko da .. men so na Galebu lepši vzorci pa še nevtralno barvo bom uzela user posted image

A veš, da sem glih razmišljala... če vzamem en komplet z obrobo, potem mora ostala posteljnina tudi pasat k tej obrobi. Hm, težka bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3012
18.11.2011 11:05:39   
miami10
Glamur 11...a ni malo prehitro da se odločiš za prsno črpalko? Mogoče boš dojila, lahko se zgodi da ne boš imela mleka in boš rabila samo stekleničke...moje osebno mnenje...lahko pa si seveda ogledaš zadeve, da če bi jo potebovala naročiš partnerju kateno naj kupi. Moja kolegica jo je dejansko rabila in vzela od Aventa in je zelo zadovoljna.

lp

(odgovor članu petrai)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
18.11.2011 11:07:03   
Kasija
lepa posteljnina tale od galeba. nič kičasta - vsaj ta z motivi živalc.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
18.11.2011 11:08:20   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

lepa posteljnina tale od galeba. nič kičasta - vsaj ta z motivi živalc.

men je tud ZELO lepa ... in niso žive barve in motivi so mi tud mmmmm

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
18.11.2011 11:08:57   
Matkurja
Kasija, brez skrbi, da bomo tudi tukaj klepetale. Sam na FB pa še kak trebušček vidimo in podobno.

Galmur, jaz črpalke ne ne bom kupovala, ker še ne vem, a jo bom nucala al ne. Se je pa enkrat ena kolegica ponudila, da jo posodi, če bom rabila...

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
18.11.2011 11:09:52   
Janchek81

Kasija, brez skrbi, da bomo tudi tukaj klepetale. Sam na FB pa še kak trebušček vidimo in podobno.

Totally agree user posted image user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
18.11.2011 11:19:19   
Kasija

jaz svojega ne dam na ogled, bi koga fršlok. me že mesec in pol sprašujejo abo kmalu user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
18.11.2011 11:25:35   
Matkurja

jaz svojega ne dam na ogled, bi koga fršlok. me že mesec in pol sprašujejo abo kmalu user posted image

Haha. user posted image user posted image user posted image A jim ne rečeš: Kajj bo kmalu? Saj sem se samo malo zredila... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
18.11.2011 11:26:55   
Janchek81
Punce ... lejte kaj sm zasledila na netu
a je kateri tole kaj znano, veste za kakšno stvar gre? user posted image

http://www.chebeltza.com/za_mamice/milk_bands/milk_band™_-_roza.html

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
18.11.2011 11:34:33   
Kasija

Haha. user posted image user posted image user posted image A jim ne rečeš: Kajj bo kmalu? Saj sem se samo malo zredila... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  bom poskusila. čeprav zdaj bo pa res kmalu, sem najbrž zamudila svojo priložnost.

trnuljčica ti si pa v akciji gnezdenja user posted image  user posted image  nisem še videla te zapestnice. ampak jaz sem ena taka raztresena oseba, ki je itak ali nikoli ne bi obrnila ali pa se ne bi spomnila, če sem jo obrnila user posted image . tako da zame ne pride v poštev. dojila bom pa na povpraševanje, ne na uro. nimam nič proti različnim metodam, ampak meni pač odgovarja bolj freestyle.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
18.11.2011 11:47:44   
Kasija
lunine mene a katera kaj da nato? meni so nekaj razlagali o več porodih na polno luno, pa pri meni ni držalo. potem sem pa slišala eno bolj kompleksno teorijo. da rodiš na lunino meno v kateri si ti rojena. jaz sem rojena v času od prazne lune k polni, nekje na sredini med obema. prvič so mi sprožili in sem rodila na prazno luno, 10 dni čez rok. drugič je pa res držalo, sem rodila od prazne lune k polni. če bo tokrat držalo, bom rodila okrog 2. decembra ali pa 31 decembra. čeprav v bistvu ne verjamem kaj veliko v to, te vraže so se ponavadi izkazale za netočne.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
18.11.2011 11:48:55   
Matkurja

lunine mene a katera kaj da nato? meni so nekaj razlagali o več porodih na polno luno, pa pri meni ni držalo. potem sem pa slišala eno bolj kompleksno teorijo. da rodiš na lunino meno v kateri si ti rojena. jaz sem rojena v času od prazne lune k polni, nekje na sredini med obema. prvič so mi sprožili in sem rodila na prazno luno, 10 dni čez rok. drugič je pa res držalo, sem rodila od prazne lune k polni. če bo tokrat držalo, bom rodila okrog 2. decembra ali pa 31 decembra. čeprav v bistvu ne verjamem kaj veliko v to, te vraže so se ponavadi izkazale za netočne.

Kako pa izračunaš, na katero lunino meno si ti rojena?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
18.11.2011 12:00:55   
Matkurja
Aha, sem našla. Jaz sem rojena od prazne lune proti prvemu krajcu. Se pravi, da bi potemtakem jaz morala roditi nekaj dni čez rok, ali pa še pred novim letom (skoraj en mesec prehitro).

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
18.11.2011 12:01:58   
Kasija
tukaj sem pogledala

http://www.koledarcek.com/

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?